Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колега ме заплашва и тръгва на бой! Какви са ми правата?

Featured Replies

преди 1 минута, Деянчо написа:

Нека опита, но тук само какви грандиозни дискусии се развиха за някакъв си истеричен и прост селяндур, работещ като шофьорче в някакъв си там склад.

Не си ли задаваш въпроса кой повдига темата???

Но .... хм ..... някак си е актуална .... хм ....

Извън темата: В много фирми се назначават "черджета" които по един или друг начин биват подтиквани сами да напуснат в изпитателния срок  ....

Това е масова практика .... хм .... за момчетата които не са били в казармата е по-лесно, но при жените е по-трудно ....

Хм .... Не знаеш сред жените каква злоба има ..... леле ..... хм .... но е друга тема ....

Та .... дали шофърчето е реално или не и дали е от село или не не е проблема, а проблема е в този който е повдигнал темата....

Всеки може да даде мнение .... Аз дадох!

Успех!

П.П. Всичко останало е Вашата суета в която ще нагазели и чакате зрелище .... а казуса е елементарен .... т.е. тривиален .... :)

• Отговори 59
  • Прегледи 10,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, ДиоиД написа:

Не си ли задаваш въпроса кой повдига темата???

Но .... хм ..... някак си е актуална .... хм ....

Извън темата: В много фирми се назначават "черджета" които по един или друг начин биват подтиквани сами да напуснат в изпитателния срок  ....

Това е масова практика .... хм .... за момчетата които не са били в казармата е по-лесно, но при жените е по-трудно ....

Хм .... Не знаеш сред жените каква злоба има ..... леле ..... хм .... но е друга тема ....

Та .... дали шофърчето е реално или не и дали е от село или не не е проблема, а проблема е в този който е повдигнал темата....

Всеки може да даде мнение .... Аз дадох!

Успех!

П.П. Всичко останало е Вашата суета в която ще нагазели и чакате зрелище .... а казуса е елементарен .... т.е. тривиален .... :)

Хм ..... добре ... щом ... казваш ....

Ти ... хм .... даде своето ... хм .... мнение, аз също ... хм ... го направих .......

При всички случаи не го нападай, и не влизай в пререкания с него ! Отивай при управителя, и разговаряй с него да вземе мерки. Ако няма ефект имаш два варианта - продължаваш да го търпиш този индивид, или подаваш молба и напускаш. 

Интересно как другите го търпят. Явно са му свикнали на характера, и не го отразяват. :)

преди 9 минути, techmaniac написа:

При всички случаи не го нападай, и не влизай в пререкания с него ! Отивай при управителя, и разговаряй с него да вземе мерки. Ако няма ефект имаш два варианта - продължаваш да го търпиш този индивид, или подаваш молба и напускаш. 

Интересно как другите го търпят. Явно са му свикнали на характера, и не го отразяват. :)

Те такива хора усещат на кого да скачат и колкото по отстъпваш, толкова по те настъпват.

Вариант с такива лекета да се пие бира е излишен. Аз поне си подбирам обкръжението и такива хора покрай мен не виреят.

Минавал съм по този път многократно и съм най доволен от две стъпки.

Първо се опитвам да играя огледално - Каквото повикало такова намерило.

Обикновено кротват, но има и вариант да не устоя.

За това минаваш на втора стъпка - Шефа, ако той не е в състояние да се справи си има и той шеф на главата, така че го прескачаш.

И се моли да не разбере че е станал безработен заради тебе, че тогава какви филми може да станат.......

Щом в такива фирми се толерират подобни лица, самата фирма не струва.

Аз бих напуснал на втория ден.

Без дори да се обяснявам.

С интeлигентни хорa се работи лесно и е съвсем друго нивото.

Подобно отношение не трябва да се търпи или толерира.

• 4 месеца по-късно...

А бе какви са тия примитивни съвети да го поканел на бира или да напуснел. Има и случаи където по-слабия е по-агресивен, но работата не е място за бой и другия си трае.  Не ходи в полицията, а първо при началника, защото после началника може да ти се ядоса, че си отишъл в полицията без да го информираш.

Ако не вземе мерки, а трябва да уволни оня урод, тогава отиваш в полицията, в инспекция по труда, в съда да съдиш фирмата и т.н. Естествено такава простащина не може да се толерира  през 2018-та на работно място.

Аз съм не особен физически здравеняк и съм безконфликтен и кротък. На последната ми работа един така близо месец ми се катереше по нещото. Търпях, търпях - само мир да е! Един ден ми писна и като го сбарах. Без предизвестие и със скороста на светлината и моща на торнадо - така го омотах, че....! Едвам го отърваха. Гледаше и мигаше не разбирайки от къде му е дошло.

Днес сме приятели и  то добри.

на 27.08.2018 г. в 20:25, AAUUXX написа:

Не го познавам,а това което прави е дива селяния,какво да е друго?Не мисля,че щом е шофьор е значи див селянин,мисля че щом е шофьор държащ се като див селянин не може да има някакви сериозни връзки.

Тази логика много ми хареса!

на 27.08.2018 г. в 20:25, AAUUXX написа:

Не го познавам,а това което прави е дива селяния,какво да е друго?Не мисля,че щом е шофьор е значи див селянин,мисля че щом е шофьор държащ се като див селянин не може да има някакви сериозни връзки.

Никога недей да подценяваш хората

Държанието му може да е повлияно от нещо

А хората много пъти, дори и в изблик на гняв могат да кажат много неща, и може би не са случайни тези неща

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.