Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дали утре ще спрат интернета ?

Featured Replies

преди 1 минута, simtech написа:

Ей, дървен философ. Трябва ми транспорт. Няма автобус. Трябва да ходя на работа. И ми трябва поради работата да нося багаж.
Кажи ми, да си взема хапката от устата, да си купя нова кола, за да задоволя претенциите на някакъв недоклатен ник във форум ли?
Колата не ми гори масло и си я правя сам. Какво рече за разходите?Или човек, който е толкова фрустриран от живота, че си го изкарва на другите?

Ти мислиш ли,че ми дреме за твоите терзания,свободен си да правиш каквото си искаш и да пътуваш с каквото си искаш до където си искаш!
Запази си обидите за себе си!
Айде и следващия път по полека!

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ти мислиш ли,че ми дреме за твоите терзания,свободен си да правиш каквото си искаш и да пътуваш с каквото си искаш до където си искаш!

На теб не ти дреме как се оправят другите хора и дали ще умират или живеят, дали ще гладуват и болеят. А на мен не ми дреме ни най-малко за твоите претенции. И такива като теб в реалния живот нали знаеш се случва с хора, които се мислят над другите? Бахти, типично българското държание. Днес ще приберат съседа ти..нищо няма да направиш...утре брат ти..нищо няма да направиш. А вдругиден няма да остане някой, който да иска нещо за теб да направи. Когато решат да приберат и теб...

Внимавай, Уриелчо, батко ти simtech пак е в цикъл и ще си го изкара на тебе. :)

На теб не ти дреме как се оправят другите хора и дали ще умират или живеят, дали ще гладуват и болеят. А на мен не ми дреме ни най-малко за твоите претенции. И такива като теб в реалния живот нали знаеш се случва с хора, които се мислят над другите? Бахти, типично българското държание. Днес ще приберат съседа ти..нищо няма да направиш...утре брат ти..нищо няма да направиш. А вдругиден няма да остане някой, който да иска нещо за теб да направи. Когато решат да приберат и теб...

Всеки сам решава какъв живот да живее,както си го направи такъв ще е!Аз не мога да изпитвам вина за тези които не са успели да се реализират,вината е изцяло тяхна и не може да се сърдят на мен или обществото за тяхното бездействие и нехайство!
Преди да потърсиш вина и да обвиниш който и да е,потърси причина в какво ти си се провалил,че да си в положението което не ти харесва сега!

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Преди да потърсиш вина и да обвиниш който и да е,потърси причина в какво ти си се провалил,че да си в положението което не ти харесва сега!

Всичко до което се е докоснал съхне.
Няма една сполучлива реализация в живота и за това е на бунището и само злобее по всички които са си намерили щастието и са по успели от него.
Тоест той мрази всички наред.
Все някой му е виновен за нещо на него рицаря на печалния образ. Бореца за правди и свободи.
А за по обединен образ направо "човека с пасата".

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Всичко до което се е докоснал съхне.
Няма една сполучлива реализация в живота и за това е на бунището и само злобее по всички които са си намерили щастието и са по успели от него.
Тоест той мрази всички наред.
Все някой му е виновен за нещо на него рицаря на печалния образ. Бореца за правди и свободи.
А за по обединен образ направо "човека с пасата".

Да е само той добре,ама за жалост има много такива като него,които живеят с очакване да им падне всичко от небето ,че всички са им длъжни за нещо и виновни за тяхната неуспеваемост във всичко,това са спънати хора и дори да имаш желание да им помогнеш утре пак ще те плюят.

преди 24 минути, AAUUXX написа:

Всеки сам решава какъв живот да живее,както си го направи такъв ще е!

Когато е един човек, можеш да кажеш че е прост и мързелив. Когато 2/3 от българите не живеят добре, но когато отидат зад граница магически започват да живеят добре..Когато тук твърдят, че сме мързеливи...а там бързо всички стават работливи. Ти е ясно, че проблемът не е че хората са прости или мързеливи. Нищо не е както си го направиш, защото твърде много неща не зависят от теб.
Много направи ти. А за какви пари говореше, че не ти стигаха за детето. Нали България страна на неограничените възможности?
Значи проблемът е в теб. А? Що му взехте голф, а не ново Порше? Ся май и теб ще те прекарат с по-високите данъчета?

, но когато отидат зад граница магически започват да живеят добре.

Ти какво чакаш и не мръднеш зад граница ? Иди зад граница и там еврото те чака по дърветата. Само вземаш чувала и пълниш.
Ина голям недостиг на инженери таман няма да ти е трудно да се уредиш ама нямаш топки а до тогава недей ръси мозък и разпъвай кабели и недей учи хора с опит какво и как да правят.

9416659p.jpg

Когато е един човек, можеш да кажеш че е прост и мързелив. Когато 2/3 от българите не живеят добре, но когато отидат зад граница магически започват да живеят добре..Когато тук твърдят, че сме мързеливи...а там бързо всички стават работливи. Ти е ясно, че проблемът не е че хората са прости или мързеливи. Нищо не е както си го направиш, защото твърде много неща не зависят от теб.

Много спам стана в темата на човека!
Когато проумееш,че всичко зависи от теб самия тогава ще се оправиш!
На който му е по-добре зад граница нека работи там,лично аз нямам такъв познат който да работи извън граница и да прелива от щастие.
Точно проблема е в образованието,но го разбират когато е вече късно и се започва обвиняване на системата,обществото,извънземните и т.н.
Направи си тема по този въпрос и ще дискутираме там тези неща!

преди 43 минути, AAUUXX написа:

Много спам стана в темата на човека!

Породен от форумния комплексар, който мрази всичко живо и света му е крив. От такива хора бягам като дявол от тамян. Единствената полза от тях е, че може да ги иронизираш до припадък заради тяхната безгранична тъпоча.

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Когато проумееш,че всичко зависи от теб самия тогава ще се оправиш!

Чакам да купиш на сина ти ново БМВ. Нали всичко зависи от теб и само от твоето желание. Е, давай!

преди 8 часа, adersa написа:

Eмо ако някой ден ти се наложи да издаваш електронни сметки цял ден и нови полици щете питам после как ще се чувстваш и какво оправдение ще казваш на клиента за забавянето /

Клиента отдавна вече не е клиент никъде ,а ходеща банкнота, и вече почти никой не го е еня ,колко ще е доволен той, а колко могат да го издоят повече.Тука като мрежата е перфектна, но постоянно получвам от така наречените електронни сметки надписани с невярни суми до небесата, с които гледат ако мине мине.Обаждаш се разправяш се ,всеки път различен служител на телефона и различни неща ти обеснява.Пет пъти им обесняваш като на бавно развиващи,те уж разбрали, после пак ми пращат същата надписана сметка.Крият са като мишки зад телефони и имейли и накрая интернета ще излезе виновен за тяхната алчност.Офисът им на 300-400км, ще изгориш 100 кила тунджа и пак няма да те пуснат в офиса, защото достъпът е позволен само за служители на фирмата.Аз лично искам наистна да блокира мрежата и да се върнат времената когато всичко се плащаше в брой срещу фактура написана,подписана на ръка, и подпечатана.

преди 5 часа, simtech написа:

Когато е един човек, можеш да кажеш че е прост и мързелив. Когато 2/3 от българите не живеят добре, но когато отидат зад граница магически започват да живеят добре..Когато тук твърдят, че сме мързеливи...а там бързо всички стават работливи. Ти е ясно, че проблемът не е че хората са прости или мързеливи. 

Аз мислех, че българите на запад са роби чистещи лайна мъчещи се, а такива като теб ,,достойни българи,,  ,че не са си продали задника на алчния западен капиталист, а въртят бизнес с братушките с чиста печлба на ден около 20-22лв.

преди 5 часа, BMW Маниак написа:

Ти какво чакаш и не мръднеш зад граница ? 

Той чака сделката на живота си на запад.Инжинерна диплома срещу пет цифрена месечна заплата, както и Пентхаус с два подземни и два надзевмни гаража и служебен Майбах.До тогава ще  оперирва при братушките срещу 22лв на ден.

преди 6 часа, simtech написа:

Ей, дървен философ. Трябва ми транспорт. Няма автобус. Трябва да ходя на работа. И ми трябва поради работата да нося багаж.

И като теглиш чертата, за месеца си изкарал едни 700лв на черно, където спокойно можеш да ги изкараш на места, които са достъпни с градския транспорт.Държавата само губи от теб и твойта талига, която вероятно и катализатор няма, и всеки е длъжен да ти диша отровите, понеже наш Жика си е наумил, че няма да ползва рейс.Ако са беше родил едни 15-ина години по-рано, когато колите се купуваха само от корекомите от сериозно работещи хора, щеше да ти се наложи да ходи с рейс на работа, понеже майка ти няма те търпи цял живот да разчиташ на нейната паница супа и половинка типов.

• Автор

За мене клиента е злато другите ги знам как работят да се спасяват . Ашколсум има интернет днеска ще има и пари :) Това за колко много искат да го източат другите си прав . Правят ти едно каско за 1000 лв и после се спасявай . Никакви обяснения нищо . Идват при мене каското е с 100 200 лв по евтино от другите брокери  и клиента е доволен .

преди 1 минута, adersa написа:

За мене клиента е злато другите ги знам как работят да се спасяват . Ашколсум има интернет днеска ще има и пари :) Това за колко много искат да го източат другите си прав . Правят ти едно каско за 1000 лв и после се спасявай . Никакви обяснения нищо . Идват при мене каското е с 100 200 лв по евтино от другите брокери  и клиента е доволен .

Дали пък не си направи реклама:D

• Автор
преди 52 минути, AAUUXX написа:

Дали пък не си направи реклама:D

Xaxaxa казвам само как стоят нещата при другите ...

преди 2 часа, adersa написа:

Xaxaxa казвам само как стоят нещата при другите ...

Само "Левски" и тесни... стадиони. :)

преди 21 часа, adersa написа:

Само времето е коректен мерител, кой колко е коректен и да ли уважава клиента.Това, че някъде от начало ще ми направят първоначална голяма отстъпка, нищо не ми говори.Даже напротив, караме да бъда още по предпазлив и да проуча нещата в дълбочина , защото това е често само захранка, за да те ,,обуят,,  с някой дългогодишен договор, където ще бъдеш стриган и доен ежемесечно, по дебелата тарифа, например.Или платената услуга, да е с по-лошо качество от уговореното.И после не може да ги намериш, крият се като мишки зад телефони и имейли.За мен е важно отсъпката да е реална без подводни камъни, и отсрещната страна да си удържа на уговорките.

Не знам, но утре мина отдавна, а интернета си върви. Мисля, че темата е вече излишна.

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

Не знам какво общо има с интернета това, щото темата е за WWW, но шофьорите, които от години се надяват, най-после нещо да ги "отпуши" от натовареният трафик, предполагам, с нетърпение биха цапардосали в главите жалителите.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Първоаприлски шеги, много от рано :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.