Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за избор на дъно и рам памет за AMD r5 1600x

Featured Replies

Да в София съм смешник такъв.  Имаш ЛС

• Автор

Дъното и охладителя утре ще са при мен, но паметта е изчерпана. Някое друго предложение в рамките на 250лв ?

• Автор

Извинявам се,че пускам втори отговор, но не можах да намеря от къде мога да ти редактирам предното мнение. Искам да попитам дали тази  памет ще ми свърши работа. От тук поръчах дъното и охладителя и докато не са ги изпратили днес да се обадя да добавят направо и нея?

Гледам ,че нямаш вече голям избор в този ценови диапазон.

gskill-aegis

Patriot Viper 4

Потърси все пак за други опции , не  е само този сайт опция за покупка  . И двете памети са с  CL16-18-18  1.35V , Patriota е малко по-висока заради охлаждането , но няма да пречи на кулера гарантирам ти.

edit: Става паметта . Имах наскоро (преди 3-4 месеца) един кит 2х8 adata XPG само че на 2800Мхц , точно на това дъно АБ350 про4 не успях да ги докарам стабилни над 2666Мхц  1.35v CL16. Разбира се от тогава до сега минаха поне 2-3 обновления на биоса , така че може да не е проблем да се ползва на оптимална честота. Самите памети реално бяха производство на SK Hynix . 

Аз пък искам да видя в отделна тема резултата от тестовете на Джордж и Пепи. :D Само полека с биричките, че да не стане на 3Д, 8К... 

Btw и аз не съм съгласен с Иванчо, доколкото успях да разшифровам написаното;)

Колеги, чета че избраното дъно има проблем със съвместимостта с процесора, ако биос-а е обновен. Получавали се рестарти, не знам дали е вярно, чета го в разни форуми, защото и аз съм пред същата дилема кое дъно да избера за този процесор...

Понеже всеки път ъпдейтвам биоса макар да не е нужно, към момента съм попадал два пъти на версии на биоси , с които асрок определено се бяха изложили . И при двата биоса ( веднъж на ab 350 Pro4 и един път ми се случи на Taichi-to ) в действителност имах въпросните рестарти (BSOD) , сини екрани на смъртта.  Естетсвено проблема идваше след клок (цпу ,рам) и независимо ,че задавах еднакви стойности на волтажи и честоти както в предходни версии на биосите проблемите бяха факт .  Много рядко се случва , но никой не е застрахован .  Ползваш стабилна версия на биос , от която си доволен и флашваш само , ако найстина имаш нужда .    Не знам защо не обърнеш внимание и на АСУС prime моделите от същия клас ?  Разликата в цената е близка.  Все повече положителни отзиви срещам и от Гигабайт (колкото и да съм скиптично настроен все още към тях) . Не желая да те обърквам , но избора не е ограничен само с Асрока .  

Да, точно това ми беше следващия въпрос. Какво мислите за ASUS PRIME B350M-E, но да разбирам, че е хубаво дъно. Ще мисля днес до обяд и ще поръчвам и аз.

Ами мисля, че всичко е до късмет. Чета коментари и разбирам, че всяко едно дъно има някакви проблеми, зависи на какво попаднеш. Поръчвам и аз fatality-то, дано служи вярно!

Да ти кажа не е баш до късмет  .  Негативните мнения за Asus са далеч по-малко .  Това ,че Асрок веднъж-два са пуснали недоизпипан биос не ги оправдава , но пък и никой не е застрахован  . Скачайте смело на един ASUS Prime B350-Plus , ако път толкова са проблем разликата в парите Асрок б350 Про4 и Fatal1ty AB350 Gaming K4 са чудесна алтернатива.  Асус Prime B350M-E  ако щеш вярвай не бих го взел само заради голите врми .   

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.