Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разочарованието.

Featured Replies

преди 3 минути, Soviet Soldier написа:

И в какво е цялата драма? Явно просто не сте попаднала на подходящ човек. Като има проблем, защо на Вас трябва да Ви е гадно? Няма как да знаете, на какво е способен един мъж, без да го пробвате. Поговорете с него, ако Ви е допаднал, като личност. Все пак има медикаменти подсилващи ерекцията и забавящи еякулацията. Пък може и проблемът да е във Вас и просто да не го привличате външно. Ако е така, това не е човек за Вас. И не разбирам, за какво точно Ви е яд? Да не са Ви ампутирали крайник? Какво толкова фатално и необратимо е станало? Много ясно, че има кофти секс, жените имат не по-малко проблеми в тая област, една мрънка че я боли, друга в леглото е като неодушевен предмет и чака всичко да свършите Вие, трета пък изобщо няма влечение по тези работи . . . всеки с проблемите си! За радост има много нормално хора, с които всичко в сексуално отношение да е както трябва, така че търпение! Не е толкова сложно да си намерите приличен партньор в това отношение. 

Ето го и "специалиста" в областта. :tease:

• Отговори 174
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Едно пиленце ми подшушна че Деянчо си имал стоянка на бул,Христо Ботев

преди 2 часа, Megumi написа:

Отчаяният

Пф .... отчаяние няма!!!

Има само и единствено поредно разочарование .... но принципно всеки може да се пребори с това ..

А ти?!

Хм .... не се чувствай длъжна точно ти да ми отговаряш ... ;)

Ти явно всичко знаеш и си Алфа в съзвездието " ... " ... :)

А, за тази която е пуснала тази изповед .... е, сега след като и другите те "полазиха" .... ще видиш не само оная "бърза терца", а и едно твърде мъчително и непонятно за теб по-голямо разочарование ...

Нека Бог та пази и от двете! Амин

преди 4 часа, Callipso написа:

Много ме беше яд

И кво, не можа да те опъне качествено и ти потъна в разочарование? k045.gif

Много жаби трябва да целунеш докато откриеш принца. Пък като го намериш, той ще избяга с 200 защото е чувал, че целуваш жаби ;)

преди 50 минути, ДиоиД написа:

Пф .... отчаяние няма!!!

Май не разбираш в какъв смисъл съм го написала

преди 51 минути, ДиоиД написа:

Има само и единствено поредно разочарование .... но принципно всеки може да се пребори с това ..

А ти?!

Аз съм си аз и проблемите не си ги решавам чрез форуми

преди 51 минути, ДиоиД написа:

Хм .... не се чувствай длъжна точно ти да ми отговаряш ... ;)

След като ме нападаш, защо да не се чувствам длъжна да отговарям ?

преди 52 минути, ДиоиД написа:

Ти явно всичко знаеш и си Алфа в съзвездието " ... " ... :)

Това си е лично моя работа

преди 24 минути, Megumi написа:

След като ме нападаш, защо да не се чувствам длъжна да отговарям ?

Свиквай с Фройд, той така прави - задава въпрос като след това уточнява, че отговор не иска или поне не е задължителен. :)

току-що, Деянчо написа:

Свиквай с Фройд, той така прави - задава въпрос като след това уточнява, че отговор не иска или поне не е задължителен. :)

И той не напада, той просто се закача ..... много интересно защо само с хора, дето могат да са му внуци

току-що, Megumi написа:

И той не напада, той просто се закача ..... много интересно защо само с хора, дето могат да са му внуци

Фройда си е пичага, а възрастта не е критерий за нищо. :)

току-що, Деянчо написа:

а възрастта не е критерий за нищо. :)

Не е, само констатирам

Уууууу. Голяма изповед, гоооолямо чудо.:eek:  Човек трябва да е широко скроен, да е над нещата, да прощава:giggle1:. Странно мислене като за ........ да не споменавам!:cool:  В кой век живеем бе. Да ви имам проблемите :lol6:

П.П. Не ти ли идва на ум, че на първо четене му  се е видяло едно, а на голо и на второ четене чак му се е отщяло! Що????:laughing4:Авторката :lol6:

преди 9 минути, Black Power написа:

Странно мислене като за ........ 

Като за рупси. :)

преди 26 минути, Black Power написа:

Уууууу. Голяма изповед, гоооолямо чудо.:eek:  Човек трябва да е широко скроен, да е над нещата, да прощава:giggle1:. Странно мислене като за ........ да не споменавам!:cool:  В кой век живеем бе. Да ви имам проблемите :lol6:

П.П. Не ти ли идва на ум, че на първо четене му  се е видяло едно, а на голо и на второ четене чак му се е отщяло! Що????:laughing4:Авторката :lol6:

Пък аз си мисля, че може да му е прималяло от глад и милия едва да е изкарал първия рунд. После що хъркал. Ми тя му взела последната силица на човека. Той искал да поръчат храна, ама дали са поръчали...На мен ми е жал за него такова...Пък и кафе не му направила...То бива, бива ама такава жестокост пък не може. :(

Цитат

В медицинския институт професор чете лекция за сексуалните проблеми на мъжете. След това казва на студентите:
- Останаха ни още десет минути. Нека проверим как сте усвоили материала. Как се казва този мъж, който иска, но не може?
- Импотентен - отговарят хорово студентите.
- Правилно. А как се нарича този мъж, който може, но не иска?
Всички се замислят. Само от задните редове се чува възмутен женски глас:
- Мрррръсник, той е просто мръсник!!!!

преди 22 часа, Callipso написа:

Не съм много сигурна, как да започна. Никога не съм се изповядвала до сега. Дали не е тема за раздел по Психология, но не бих искала да изкушавам четящите, за да ме анализират и съветват. Просто ще споделя нещо, което може да се е случвало и на други от вас. И на други жени, имам предвид. При мъжете причините за разочарование сигурно са по-различни. Реших да го споделя, защото да си направя автопсихоанализа и да си "простя" сама на себе си.

Запознах се с един мъж преди известно време. Излязохме на среща. Ресторант\пицария- среден клас. Той напоръчва доста неща, но аз не бях особено или чак толкова гладна. Приказвахме си. За животите си до сега, без да си споменаваме любовните истории. Изпрати ме до нас и ме целуна. После ми се заизвинява, дали не било нахално, че го бил направил. Не, не беше нахално. И кога ще е следващото виждане. Разбрахме се за накакъв следващ ден. Реших да предложа място, нещо ново и различно и за него и за мен. НО, човекът обясни как бил искал да сме сами и да сме си поръчали нещо, пък той да дойдел у нас. Това вече си беше нахално, но се съгласих.

Когато дойде съществената част... Много бързо приключи той. Толкова бях изненадана, че не можах да проконтролирам изражението и реакцията си въобще. Той нещо се заоправдава и заобещава как след малко пак ще пробва. ТОЙ ще пробва, но иначе не му дремеше аз как се чувствам. Пробва, ама не му стана. Че и пожела да преспи, а хъркаше. На сутринта ме попита дали имало кафе. Така ми идваше да му зашия един за събуждане вместо кафе.

Много ме беше яд на мене си. После една колежка като ме пита какво ми е и аз й споделих "Кофти секс"- тя попита: Че има ли такъв?- О! ДА! има! вярвай ми! Дано не ви се случва.

къде живееш

и аз имам нужда от хапка  и пийка и да си легна 

току-що, Yvan Sergeеv написа:

къде живееш

Не се занимавай, щото като ти се лепне и като ти изпие паричките, после ще цивриш като на умрело.

не може да се изпие нещо което вече е изпито 

преди 1 минута, Yvan Sergeеv написа:

не може да се изпие нещо което вече е изпито 

Или никога не е сипвано. :D

Е, в такъв случай къде си се юрнал? Без пари мама на тате не дава!

преди 8 минути, Yvan Sergeеv написа:

къде живееш

Помогни и на жената ,че виж как се е отчаяла. Па ако не смогваш ше викаш помощ.

преди 9 минути, Деянчо написа:

Или никога не е сипвано. :D

Е, в такъв случай къде си се юрнал? Без пари мама на тате не дава!

може па  да дава и  без пари

казвали са ми че имало такива жени

даже  и те давали парите 

преди 9 минути, Yvan Sergeеv написа:

може па  да дава и  без пари

казвали са ми че имало такива жени

даже  и те давали парите 

Къде са тия жени?

преди 1 минута, Yvan Sergeеv написа:

ако знаех мислиш че щах да ти кажа :angry:

По Перник нема ли?

преди 55 минути, Yvan Sergeеv написа:

ако знаех мислиш че щах да ти кажа :angry:

На теб за малко да ти излезе късмета с нея преди

Сега е момента

Ако търсиш секс, намери си жиголо. Мъжете не са машини и колкото и да ти е невероятно, драга - нито е задължително всеки път да може да им стане, нито пък да издържат до края на света. Айде сега бягай с тия претенции, защото без това мъжете вършат повечето работа в секса. Достатъчно е да е подпийнал или да е бил адски изморен и ще има да чакаш, дори и да те харесва. Ама ти щото си елементарна, направо си кифлееш и се оплакваш....
А ако жена не е барвал от месеци или години, не е ненормално да е бърз.

преди 3 минути, Безимен написа:

Ако търсиш секс, намери си жиголо. Мъжете не са машини и колкото и да ти е невероятно, драга - нито е задължително всеки път да може да им стане, нито пък да издържат до края на света. Айде сега бягай с тия претенции, защото без това мъжете вършат повечето работа в секса. Достатъчно е да е подпийнал или да е бил адски изморен и ще има да чакаш, дори и да те харесва. Ама ти щото си елементарна, направо си кифлееш и се оплакваш....
А ако жена не е барвал от месеци или години, не е ненормално да е бърз.

Ти нема ли да и помогнеш, може па да и хареса. Кат не е пипал жена да е правил сухи тренировки вместо да стреля преди да го извади от кобура. Мани ги тея разсъждения дай да мислим как да помогнем, коледа иде, чудеса стават все пак.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.