Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разочарованието.

Featured Replies

на 20.12.2018 г. в 13:53, Callipso написа:

После една колежка като ме пита какво ми е и аз й споделих

В тоя форум има само една дето все за колежки пише, работата ясна.

• Отговори 174
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

В този форум май няма такъв, който да е с по-малко от пет регистрации.

на 29.12.2018 г. в 21:46, Callipso написа:

Да си купиш чипс, но понеже е в опаковка и не се вижда качеството, отваряш, а той мухлясъл.

аз съм пресен и свеж чипс

ако не ме намачкаш добре засядам на гърлото.

Авторката, тук ли си? Имам едно питане към теб - интересуваш ли се от народен представител от знатен произход? Ако да, то това е твоят шанс!

преди 1 час, Деянчо написа:

Авторката, тук ли си? Имам едно питане към теб - интересуваш ли се от народен представител от знатен произход? Ако да, то това е твоят шанс!

:down:   тя трябва да мине   първо  през истински мъж- мен .

преди 23 минути, Yvan Sergeеv написа:

:down:   тя трябва да мине   първо  през истински мъж- мен .

Тя не е лесбийка, за да се хваща с теб. :)

на 29.12.2018 г. в 21:46, Callipso написа:

Да си купиш чипс, но понеже е в опаковка и не се вижда качеството, отваряш, а той мухлясъл.

:doh: А, кхаааа, ха, ха хаааа. Авторката, то пример аналогичен и от друга гледна точка:

- Откъсваш си роза, уж красива. Разтваряш я, но и тя пълна с листни въшки и поувехнала. Отщява ти се да и се радваш и какво правиш - изхвърляш. Има и други цветя които заслужават внимание! :wink12: :lol6:

преди 1 минута, Black Power написа:

:doh: А, кхаааа, ха, ха хаааа. Авторката, то пример аналогичен и от друга гледна точка:

- Откъсваш си роза, уж красива. Разтваряш я, но и тя пълна с листни въшки и поувехнала. Отщява ти се да и се радваш и какво правиш - изхвърляш. Има и други цветя които заслужават внимание! :)))

Възможно е и следното развитие на нещата - красива роза, любеобвилна. Откъсваш си я и й се радваш. Да, ама тя розата вземе та ти подари една болест. Не сенна хрема, а друго. После обикаляш по кабинетите като луд и ти се ще тази розичка въобще да не я беше късал, а даже да я напръскаш с отрова за плевели. :D

преди 9 минути, Деянчо написа:

Възможно е и следното развитие на нещата - красива роза, любеобвилна. Откъсваш си я и й се радваш. Да, ама тя розата вземе та ти подари една болест. Не сенна хрема, а друго. После обикаляш по кабинетите като луд и ти се ще тази розичка въобще да не я беше късал, а даже да я напръскаш с отрова за плевели. :D

Затова! Оставете го  Ванката Сергеев да се пробва и ще научите за последствията. Нали знаете, че човекът е от Перник и без бой всичко си казва.  Още по вече, че това му се е случило за пръв път.Ще му вържат пи*ката на фльонга - голяма работа.

преди 12 минути, Колев60 написа:

Затова! Оставете го  Ванката Сергеев да се пробва и ще научите за последствията. Нали знаете, че човекът е от Перник и без бой всичко си казва.  Още по вече, че това му се е случило за пръв път.Ще му вържат пи*ката на фльонга - голяма работа.

Ако не го кастрират и не се окаже евнух, значи нещата са под контрол. :)

преди 3 минути, Деянчо написа:

Ако не го кастрират и не се окаже евнух, значи нещата са под контрол. :)

Евнух или какво не зная, но като му замирише на "катеричка" е първи в списъка. Хайде, много здраве на всички ВИ!

• Автор
на 1.01.2019 г. в 16:02, Деянчо написа:

Защо да се интересувам? С какво би бил по-различен от всеки друг, който не е народен представител?

Как например ще ми съдействаш и аз да стана народен представител, и после да влизам във форум, и да събирам впечатления, колко потребители са заинтригувани от това, за което се представям?

Хайде де. Толкова сте поизкоментирали. Давайте с контекст? Жена/и как ви е разочаровала?

Тази изповед ми напомня една стара народна поговорка: "Вечеря от дама може да получи всеки мъж, но закуската трябва да си я заслужи!" :D

на 20.12.2018 г. в 16:18, Hermanita написа:

Пхахахахахаха! Пуснала му на втората среща и очаквала да "му дреме как се чувства". Пхахахаха. Ми що изчака толкова дълго?! Да му беше пуснала още след пицата. На пълен стомах може да е било по-добре. Нали знаеш, гладна мечка, хоро не играе. :lol6::lol6::lol6:

Виж, това не го разбрах. Hermanita, ти наистина ли смяташ, че като се правиш на недостъпна, ще попаднеш на по-добър мъж?!? Аз ако на първата среща не преспя с жената, трябва да е изключително интелигентна или невероятно красива, за да изляза с нея на втора. Ако и тогава се дърпа - няма никакъв шанс да я поканя трети път. Защото това, че не ми дава, може да означава само две неща: или целта и не е да си прекараме добре в леглото, а си прави някакви тънки сметчици и разиграва игрички, следователно няма какво да правя с нея; или просто либидото и е толкова слабо, че сексът не я вълнува особено - значи в леглото ще е пълна скръб и пак нямам работа с нея. При наличие на толкова свободни жени без предразсъдъци да тича цял месец подир една може само мъж, който нещо не е наред - или е много беден, или с късо пишле, или импотентен...

преди 11 минути, Callipso написа:

Защо да се интересувам? С какво би бил по-различен от всеки друг, който не е народен представител?

Защото ми е гол....... Няма значение. :)

преди 13 минути, Callipso написа:

Как например ще ми съдействаш и аз да стана народен представител

Срещу конкретни услуги съм склонен да те уредя в Народното събрание. :)

преди 14 минути, Callipso написа:

и после да влизам във форум, и да събирам впечатления, колко потребители са заинтригувани от това, за което се представям?

Отново си нервна и май ти се е... :no-no:

• Автор
преди 5 минути, Деянчо написа:

Защото ми е гол....... Няма значение. :)

Срещу конкретни услуги съм склонен да те уредя в Народното събрание. :)

Отново си нервна и май ти се е... :no-no:

Не е достатъчно. Ако има нещо облечено в интересни ментални "дрешки", може и да си помисля. Услугите се предоставят според ценоразпис, утвърден от финансовия министър и министъра на икономиката и водопадите. 

Грам или неврон не съм нервна. Открих нов Швепс - Spritz-aperitivo- великолепен! Лека нощ.

преди 10 минути, Win_user написа:

Тази изповед ми напомня една стара народна поговорка: "Вечеря от дама може да получи всеки мъж, но закуската трябва да си я заслужи!" :D

Очевидно малко мъже я знаят и неясно защо, дори да не са преки участници или засегнати, се чувстват намесени и съпричастни, солидарно с горкия неполучил втори шанс.

преди 5 минути, Callipso написа:

Очевидно малко мъже я знаят и неясно защо, дори да не са преки участници или засегнати, се чувстват намесени и съпричастни, солидарно с горкия неполучил втори шанс.

Чувстват се съпричастни, защото са "истински джентълмени" ;) Знаеш ли го вица за търговския пътник и вдовицата?

Търговски пътник замръква насред полето, а наблизо има само една ферма. Отива той, звъни и излиза собственичката:
- Извинете, мога ли да пренощувам у вас? - пита търговецът.
- Да, заповядайте - отговаря фермерката - Но имайте предвид, че аз съм вдовица и живея сама...
- Моля Ви се, госпожо! Няма от какво да се тревожите, аз съм истински джентълмен!
На сутринта търговският пътник тръгва, но минавайки покрай курника се спира учудено:
- Колко странно! - възкликва той - На 20 кокошки имате десет петела!
- А, той само единият върши работа... - отговаря фермерката - Останалите са истински джентълмени!

преди 6 минути, Callipso написа:

Не е достатъчно. Ако има нещо облечено в интересни ментални "дрешки", може и да си помисля. Услугите се предоставят според ценоразпис, утвърден от финансовия министър и министъра на икономиката и водопадите. 

Грам или неврон не съм нервна. Открих нов Швепс - Spritz-aperitivo- великолепен! Лека нощ.

https://nova.bg/news/view/2018/12/17/234995/откриха-новата-отсечка-на-магистрала-струма

Ново работно място!

преди 12 минути, Callipso написа:

Открих нов Швепс - Spritz-aperitivo- великолепен!

Наздраве!:beer11: Аз пък реших да се поглезя с десертно вино и си отворих бутилка "Трастена" - купаж био-малина и мерло 50:50. 

• Автор
преди 7 минути, Деянчо написа:

Ново работно място!

Ако дори и пет процента от народните ни представители са способни колкото теб, трябва да се измисли нещо за по-рестриктивни мерки покрай изборите.

преди 1 минута, Win_user написа:

Наздраве!:beer11: Аз пък реших да се поглезя с десертно вино и си отворих бутилка "Трастена" - купаж био-малина и мерло 50:50. 

Много добре звучи твоето за "Наздраве" :)

Ще го потърся и накой ден може да ти правя компания, макар и виртуално. А, сега, наистина, приятна вечер, че имам малко ангажименти. Беше ми приятно.

преди 2 минути, Callipso написа:

Ако дори и пет процента от народните ни представители са способни колкото теб, трябва да се измисли нещо за по-рестриктивни мерки покрай изборите.

Баща ти водопроводчик ли е, понеже си много добра в тръбите? :nono:

• Автор
преди 5 минути, Деянчо написа:

Баща ти водопроводчик ли е, понеже си много добра в тръбите? :nono:

Това някаква шега от кулоарите на парламента ли е? Не. Не е водопроводчик. Обикновен избирател, който си избира такива народни представители. Ама сигурно като гаврътне една домашна ще му е все тая.

преди 12 минути, Callipso написа:

Ще го потърся и накой ден може да ти правя компания, макар и виртуално.

Ти си Иван Сергеев женския вариант.

преди 13 минути, Callipso написа:

А, сега, наистина, приятна вечер, че имам малко ангажименти.

"Ангажименти" с три имена и ЕГН и с по 50 лв. в джоба. :)

преди 34 минути, Callipso написа:

Лека нощ.

Много рано. Явно графикът е пълен и смяната почва още привечер.

Лека, и стига толкова простотии.

• Автор
току-що, Деянчо написа:

Ти си Иван Сергеев женския вариант.

"Ангажименти" с три имена и ЕГН и с по 50 лв. в джоба. :)

Много рано. Явно графикът е пълен и смяната почва още привечер.

Лека, и стига толкова простотии.

Харесваш си накой си Сергеев. Добре. Пиши му. Разкрий му чувствата си. Може пък да отвърне.

преди 27 минути, Callipso написа:

Харесваш си накой си Сергеев. Добре. Пиши му. Разкрий му чувствата си. Може пък да отвърне.

Пак ли Деянчо за мъже мисли? Господин депутата гледа девствено, естествено не шмърка нищо евтино.

Малеее, ше се гътна от смях!  Тук още една "огладняла", "ожадняла". :tease2:  Почвам вече да се замислям дали обаче е Тя или някое То.

Все съм виждал масово изперколясване в горещо време, но при този студ - феномен е това направо:cool:.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.