Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разочарованието.

Featured Replies

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Ти нема ли да и помогнеш, може па да и хареса. Кат не е пипал жена да е правил сухи тренировки вместо да стреля преди да го извади от кобура. Мани ги тея разсъждения дай да мислим как да помогнем, коледа иде, чудеса стават все пак.

НЕ, няма да й помогна. Каквото написах - написах го. Оттук нататък няма какво да коментирам повече.
Не само жените, а и мъжете не са безусловни. Демек по команда да вдига и да почва да клати няма как да се получи.
Зависи от психология и физиология. Ако наистина се харесваха, щяха да си решат проблема.
Обаче това кифлеене си е грозно. Темата тук - също.

• Отговори 174
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Безимен написа:

НЕ, няма да й помогна. Каквото написах - написах го. Оттук нататък няма какво да коментирам повече.
Не само жените, а и мъжете не са безусловни. Демек по команда да вдига и да почва да клати няма как да се получи.
Зависи от психология и физиология.

Е що са така с лошо, удари едно рамо па знае ли човек.

преди 17 минути, Безимен написа:

Ако търсиш секс, намери си жиголо. Мъжете не са машини и колкото и да ти е невероятно, драга - нито е задължително всеки път да може да им стане, нито пък да издържат до края на света. Айде сега бягай с тия претенции, защото без това мъжете вършат повечето работа в секса. Достатъчно е да е подпийнал или да е бил адски изморен и ще има да чакаш, дори и да те харесва. Ама ти щото си елементарна, направо си кифлееш и се оплакваш....
А ако жена не е барвал от месеци или години, не е ненормално да е бърз.

Това е нашата приятелка

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Е що са така с лошо, удари едно рамо па знае ли човек.

Аз отговорих сериозно. Стига глупости.

преди 1 минута, Безимен написа:

Аз отговорих сериозно. Стига глупости.

Е сериозно де, къде видя майтап.

Ам и с тия съвети най-много да стигне до околовръстното, не че в случая е лоша идея.. :D

преди 2 часа, Деянчо написа:

Къде са тия жени?

Над 40-50 години може и да намериш. :D

А днешните 40 годишни са злато.

преди 3 часа, Megumi написа:

На теб за малко да ти излезе късмета с нея преди

Сега е момента

коя е тя  

забравил съм :shy11:

преди 3 часа, Безимен написа:

Мъжете не са машини и колкото и да ти е невероятно, драга - нито е задължително всеки път да може да им стане, нито пък да издържат до края на света

за серго машината  чувал ли си

секи път ми става като искам 

зареждам си сайтовете и съм готов 

преди 7 минути, Yvan Sergeеv написа:

коя е тя  

забравил съм :shy11:

Хахахаха, значи да не се хили много, когато забравяш мен

току-що, Megumi написа:

:*

преди 4 минути, Megumi написа:

ти не знаеш коя е 

преди 2 минути, Yvan Sergeеv написа:

ти не знаеш коя е 

Знам

преди 6 часа, Yvan Sergeеv написа:

ти ли си ?

Ако бях аз, до сега да съм се гръмнала, вместо да се излагам

преди 5 часа, Megumi написа:

Ако бях аз, до сега да съм се гръмнала, вместо да се излагам

че какво се излага,

иначе знаем, че притеб всичко  е добре  без проблеми,

интимности с  часове и дни 

преди 3 часа, Yvan Sergeеv написа:

че какво се излага,

иначе знаем, че притеб всичко  е добре  без проблеми,

интимности с  часове и дни 

Ооо ти знаеш повече за мен явно, отколкото за себе си

:getout:  знам само че папкаш и  имаш хубави бутчета 

преди 1 минута, Yvan Sergeеv написа:

Ти с нея не се замесвай, защото си е моя собственост. ;)

преди 3 минути, Yvan Sergeеv написа:

Абе ти за всички всичко знаеш

Само за се си не

преди 1 минута, Megumi написа:

Абе ти за всички всичко знаеш

Само за се си не

знам некви работи 

Тук има скрити пЕ.....СИ който се правят че търсят жени,а всъшност са тук са мъже.

• Автор
на 20.12.2018 г. в 18:14, Soviet Soldier написа:

И в какво е цялата драма? Явно просто не сте попаднала на подходящ човек. Като има проблем, защо на Вас трябва да Ви е гадно? Няма как да знаете, на какво е способен един мъж, без да го пробвате. Поговорете с него, ако Ви е допаднал, като личност. Все пак има медикаменти подсилващи ерекцията и забавящи еякулацията. Пък може и проблемът да е във Вас и просто да не го привличате външно. Ако е така, това не е човек за Вас. И не разбирам, за какво точно Ви е яд? Да не са Ви ампутирали крайник? Какво толкова фатално и необратимо е станало? Много ясно, че има кофти секс, жените имат не по-малко проблеми в тая област, една мрънка че я боли, друга в леглото е като неодушевен предмет и чака всичко да свършите Вие, трета пък изобщо няма влечение по тези работи . . . всеки с проблемите си! За радост има много нормално хора, с които всичко в сексуално отношение да е както трябва, така че търпение! Не е толкова сложно да си намерите приличен партньор в това отношение. 

Няма драма. Нали разделът е Изповеди. Повечето мнения са като странно обвинение, как смея да пиша и да ви занимавам с глупости. Нито ще реша световен проблем, нито ще отворят конгреса в САЩ, нито заплатата ви ще е по-висока. Защо наистина съм написала това? А, да. Може би поука за всички наивни женици, да не си въобразяват, че и след осемдесет и втората среща, в градинката с внуците, всичко ще е съвсем в реда на нещата. Тогава правете секс!

И проблем няма. Вече.

Не си търся партньор. Бях изненадана, защото до сега не беше ми се случвало. Нещо като "измама". Да си купиш чипс, но понеже е в опаковка и не се вижда качеството, отваряш, а той мухлясъл. И си мислиш: ей, че страхотно, че не е отрязан крайника ми.

на 20.12.2018 г. в 15:11, AAUUXX написа:

Няма кво да си прощаваш, не прави повече секс с Джо бързия и тва е, ще си намериш друг, не разбирам драмата. 

Благодаря :wors: леко психологически ще имам бариера, но сигурно след три текили ще е различно.

на 20.12.2018 г. в 16:25, Hermanita написа:

Абе знам ли, можело е поне да се прави, че му пука, щото най-малкото е инвестирал от времето си да я огражда с бодлива тел цял месец. Пък то като работата е чукни и бегай, какво да го бърка човека бързо ли е, бавно ли е. Нали си е направил хубаво. Не знам кой луд, ще чака някоя да му пусне един месец или повече, ако е за едното...Пък колкото повече инвестираш в един човек, толкова повече ти пука за него и се стараеш да му е добре във всяко отношение. 

Звучите като жена с богат опит в срещите, и кога се пуска, на гладно или на пълно, загражда ли се или пък лудите и нещастните, дали имат право да им се достави качествено удоволствие, без да са попитали мама и татко, дали може. А защо и да не се омъжат преди това и чаршафа с петно да покажат за по-трогателно и по телевизията на живо първата брачна нощ да зареди сметката с малко лесни пари.

на 21.12.2018 г. в 15:10, Безимен написа:

Ако търсиш секс, намери си жиголо. Мъжете не са машини и колкото и да ти е невероятно, драга - нито е задължително всеки път да може да им стане, нито пък да издържат до края на света. Айде сега бягай с тия претенции, защото без това мъжете вършат повечето работа в секса. Достатъчно е да е подпийнал или да е бил адски изморен и ще има да чакаш, дори и да те харесва. Ама ти щото си елементарна, направо си кифлееш и се оплакваш....
А ако жена не е барвал от месеци или години, не е ненормално да е бърз.

Еми така си е. То и всичко останало, което пробвах, не помогна, пък поне кифлеенето може да ми разсее разочарованието, да не се превърне в ненужна претенция към мъжете по принцип.

Така си мислиш за барването и бързината. Питай сексолозите, че както е отбелязал и потребителя след теб, ако не си обръща сам внимание, даже е било средно-бързо. Ама като знае какво ще се случва можеше сутринта да се погрижи. Очевидно толкова е опитен и в секса. Но карай. Друга да му мисли, вече.

Приятна вечер и весели празници на всички.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.