Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разочарованието.

Featured Replies

преди 4 часа, Callipso написа:

От трета страна, ако темата и в темата се обсъжда зряло "проблем", а не комплекси, би могла да е полезна и за мъже и жени.

За да се обсъжда зряло даден проблем е необходимо в обсъждането повечето хора да са зрели и поне възпитани, ако не друго.
В случая тук осезаемо се усеща липсата на зрялост в пишещите, а за култура на общуване да не говорим...

преди 1 минута, Белгиеца написа:

...

Подбирайте си изразите, които използвате в различни теми и раздели във форума и пребиваването ви тук ще бъде дълго, безпроблемно и безаварийно!
Да не се повтарят селяшките простотии от този пост!

• Отговори 174
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Абе я си пийте редбула и си яжте лобстерите че само туй ще ви остане."

би казал BMW Маниак светла му памет

на 19.01.2019 г. в 21:58, Белгиеца написа:

Много се надяваш ти, ама това е като да си правиш сметка без кръчмар.
Оня ако просто е решил само веднъж да я уважи и после да изчезне окончателно, горе долу тя нищо не може да направи.
Особено ако си е легнал с нея по милост, от добро сърце, въпреки че е бил яко разочароват от това как тя изглежда или как тя се е държала вечерта от самото начало, т.е. доста преди да стигат до кревата. Нали са яли там, приказвали са си и тя може да е казала нещо което да му е дало знак , че се е прекарал че въобще е искал да ходи при нея.
Например аз съм атеист, не вярвам в съществувнето на божества, а ти си ми сготвила мусака и е много вкусна обаче докато я ядем ми казваш че практикуваш йога и вярваш в прераждането. Еми душа, аз ако съм бил със сериозни намерения да си търся булка за женене, с подобни ирационални вярвания си неподходяща с 100% сигурност за мен. И ще е могло да не съм в състояние да стана и да си тръгна веднага, ако преди това съм имал добро мнение за характера ти и ако си добре изваяна. Ще ме е хванало едно такова шубе да не вземе да се скъса презерватива и да родиш дете после от мене, че е щяла да ми омекне висулката като нищо. Щото да ми родиш дете, което ще е вярващо в религии, за мен си е катастрофа отвсякъде. И в България набожните съдийки като дават децата на майките да ги отглеждат, направо си е неприемливо прекарване от моя гледна точка. 

Много нечистоплътие, дребнавост, пресметливост откроявам в поста ви. И не разбирам защо е тази арогантност, завита в този безскрупулен, студен сценарий от ваша страна. Интерпретацията е ясно, че е ваша и олицетворява вашите мисли и маниери, вашият опит и вашата посока, но аз се радвам, че не всички мъже разсъждават сходно, че иначе няма да мога да се омъжа. Тежко на жените, ако всеки мъж мислеше така, както вас. Сигурно се случват и такива ситуации, които описвате, но е много деградирало отношение като цяло във интимен план и сюжет. Да не употребя "жестоко и безсъвестно ". Не ме интересува защо някой би правил полов акт от снизхождение или от съжаление. 

преди 56 минути, Inana.. написа:

Много нечистоплътие, дребнавост, пресметливост откроявам в поста ви.

И не разбирам защо е тази арогантност, завита в този безскрупулен, студен сценарий от ваша страна. 

Без пресметливост вероятността да стана част от статистиките на развелите се е щяла да е 50%. А аз не се развеждам от дълги години и съм се женил точно само веднъж.

По второто цитирано изречение, еми вид уреждане на сметки от моя страна с определено харектерно поведение на част от жените в родината ми. Случвало ми се е да се сблъсквам с прекалени изисквания и прекалени претеции и даже капризи на млади жени в София, които са били на мнение, че някой ако иска да успее с тях, трябва да се унижава да им пада на колене и да им сваля звезди от небето. Даже още в гимназията го имаше това нещо с определени съученички връснички.
Естествено успех с подобни жени не съм имал, независимо от външния им вид. За мой късмет, на 19 годинки срещнах една чуждоземка студентка по медицина в София която въобще не беше като нашенките с които не се разбирах въобще. Благодарение на тази чуждоземка ми стана ясно, че въобще не си струва да им обръщам внимание на нашенките, които се имат за голяма работа и са с прекалено завишени претенции, даже и да са красиви. Като ги знам част от тези хубавици за какви мъже се омъжиха после и ми е топло на душата аз как съм успял да се оженя и най-вече , че не се развеждам както те са направили отдавна.

Та така, една жена не е с нищо повече от един мъж. Ако иска мъж на място, трябва да поработи върху себе си и да стане с привлекателно поведение. Иначе ще е - каквото повикало, това отговорило - както е направил този от когото има оплакване в първия пост на темата.

Тъй де, мъжка солидарност от моя страна, срещу женска солидарност от ваша страна.

Темата е пусната с цел, една жена да си отмъсти задочно на един мъж който не я иска. И е пусната на мъжки техничарски форум, не е пусната на женски форум, нали така. Целта е да бъде унижен някой си неизвестен. Но той не е поканен тук да се защити. Е, аз го защитавам, адвокат съм му.

преди 20 часа, Белгиеца написа:

Без пресметливост вероятността да стана част от статистиките на развелите се е щяла да е 50%. А аз не се развеждам от дълги години и съм се женил точно само веднъж.

По второто цитирано изречение, еми вид уреждане на сметки от моя страна с определено харектерно поведение на част от жените в родината ми. Случвало ми се е да се сблъсквам с прекалени изисквания и прекалени претеции и даже капризи на млади жени в София, които са били на мнение, че някой ако иска да успее с тях, трябва да се унижава да им пада на колене и да им сваля звезди от небето. Даже още в гимназията го имаше това нещо с определени съученички връснички.
Естествено успех с подобни жени не съм имал, независимо от външния им вид. За мой късмет, на 19 годинки срещнах една чуждоземка студентка по медицина в София която въобще не беше като нашенките с които не се разбирах въобще. Благодарение на тази чуждоземка ми стана ясно, че въобще не си струва да им обръщам внимание на нашенките, които се имат за голяма работа и са с прекалено завишени претенции, даже и да са красиви. Като ги знам част от тези хубавици за какви мъже се омъжиха после и ми е топло на душата аз как съм успял да се оженя и най-вече , че не се развеждам както те са направили отдавна.

Та така, една жена не е с нищо повече от един мъж. Ако иска мъж на място, трябва да поработи върху себе си и да стане с привлекателно поведение. Иначе ще е - каквото повикало, това отговорило - както е направил този от когото има оплакване в първия пост на темата.

Тъй де, мъжка солидарност от моя страна, срещу женска солидарност от ваша страна.

Темата е пусната с цел, една жена да си отмъсти задочно на един мъж който не я иска. И е пусната на мъжки техничарски форум, не е пусната на женски форум, нали така. Целта е да бъде унижен някой си неизвестен. Но той не е поканен тук да се защити. Е, аз го защитавам, адвокат съм му.

Смятате ли се за успешен, достоен, благороден, сигурен, почетен мъж след брака си чужденката и защо ?

преди 33 минути, Inana.. написа:

Смятате ли се за успешен, достоен, благороден, сигурен, почетен мъж след брака си чужденката и защо ?

И сега какво излияние ще се сътвори тук с цял водопад от самохвалство, самовлюбеност, самовеличаене и всичко само-..., което касае великото му Аз.

Възхищавам ви се на търпението, с което го предизвиквате да словоблудства, в опит да прочетете нещо смислено и одухотворено.

преди 7 минути, algor написа:

И сега какво излияние ще се сътвори тук с цял водопад от самохвалство, самовлюбеност, самовеличаене и всичко само-..., което касае великото му Аз.

Възхищавам ви се на търпението, с което го предизвиквате да словоблудства, в опит да прочетете нещо смислено и одухотворено.

Наясно съм, но виждам, че изпитва потребност да разговаря с някой. И аз му предоставям това поле да се изяви и да се облекчи. А с този милосърден акт създавам и активност в сайта ви. А иначе търпение имам, вярно е. Много сте далновиден и мил.

преди 2 часа, Inana.. написа:

Ако не го бях направил, когато натовските бомби почнаха да падат на българска територия, щото били много умни ама не знаят къде е Сърбия, съм щял да трябва да се махам от милата ни родина, да ходя да се скитам немил не драг по някоя чужда чужбина. А когато настъпи хиперинфлацията и парите който беше взела стринка ми от продадената къща на чичо ми, се стопиха като по магия. Все едно я е подарила къщата. По онова време ми беше спокойно на душата, че съм далече от проблемите и режима на ток и вода. 
Един брак с чужденка която има подходящи родители е много хубаво нещо. Но не е дадено на всеки простосмъртен да се уреди така. Само истински стойностните мъже имат шанса да си ги хареса някоя русокоса хубавица и да си ги гледа като писано яйце.
Другите се задовляват с каквото остане за тях. На това Дарвин му вика естествен подбор.
И сега съм един успешен татко на едно белгийче, което ще има богат избор на естесвено руси гаджета.
Па баба му като се качи в рая, ще е наследник на 50% от къщата ѝ, щото така са решили с дядо му, който вече е там.
А като стана млад пансионер, ще наема твоята съседка за прислужница в България да ходи да ми пазарува и чисти наследствената ми къща в София през топлите месеците когато ще съм там.
Такъв отговор убедителен ли ти изглежда, или му липсва нещо ?

преди 1 час, Inana.. написа:

Наясно съм, но виждам, че изпитва потребност да разговаря с някой. 

Тука леко си в грешка, аз просо си тренирам езика да не го забравя.
Само дето глобалния не дава да си ползвам пищните селски думички, трябвало по градски да се пише.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 22.01.2019 г. в 0:09, Белгиеца написа:

Ако не го бях направил, когато натовските бомби почнаха да падат на българска територия, щото били много умни ама не знаят къде е Сърбия, съм щял да трябва да се махам от милата ни родина, да ходя да се скитам немил не драг по някоя чужда чужбина. А когато настъпи хиперинфлацията и парите който беше взела стринка ми от продадената къща на чичо ми, се стопиха като по магия. Все едно я е подарила къщата. По онова време ми беше спокойно на душата, че съм далече от проблемите и режима на ток и вода. 
.

.

.
А като стана млад пансионер, ще наема твоята съседка за прислужница в България да ходи да ми пазарува и чисти наследствената ми къща в София през топлите месеците когато ще съм там.

Ти, тези глупости ли разказваш на жена си чужденката? Много жалко, ако е така. Защото, ако е толкова умна колкото твърдиш не може да не се е позаинтересувала и да разбере какво точно се случило с натовските бомби. Виждал си да ти падат бомби. Това че си бил далеч от проблемите и нищетата, не те прави с нищо по-успял от всеки друг останал в България и все пак оцелял, след всички изпитания.

За това, ще те помоля, ако нямаш да споделиш нещо свързано с Разочарование- дори по значение на думата- направи си тема : Житието и битието на ...

преди 8 часа, Callipso написа:

Ти, тези глупости ли разказваш на жена си чужденката?

Аз на теб ти ги разказвам, хванал съм те за читателка и злоупотрябявам с гостоприемството ти.

А ако знаеш колко глупости съм разправял на хиляди белгийки, шапката ще ти падне.
Имало е и такива разочаровани като тебе, пращал съм ги да си водят половинките при сексоложка да им помага. Давал съм им надежда, че ако мъжлето им има ерекция докато сънува нещо през ноща, има надежда да се оправи, понеже не се е повредил още или не е остарял достатъчо, та да не му става. Обяснявал съм им че тя тая работа може и само по чисто психосоматични причини да се случва. В някой случаи без лекарства даже се оправят, я при психоложка, я при сексоложка. И голяма роля при оправянето има жената и тя да присъства на терапиите. 
Но в твоя частен случай, онзи няма никакво желание да следва терапия в твое присъствие, щото просто не го интересуваш.

Твоето разочарование е от това, че той не се интересува от теб, а не че един единствен път нещо се е объркало.
Признай си го сама на себе си и ще ти олекне. 
Като чета твоят изказ в дуги теми и си правя изводи за характера ти. Еми ако не го промениш , трудничко ще си привлекателна за истински мъже. Те истинските не си търсят началничка, тя да знае повече от тях и да ги командва. Ще трябва да се задоволиш с присъствието на някой мекошав или сметкаджия.

преди 20 часа, Белгиеца написа:

А ако знаеш колко глупости съм разправял на хиляди белгийки, шапката ще ти падне.

:eek:

Печелиш жълтата фанелка с "хиляди"-те белгийки :yanim:

пп. Искаше да напишеш "на двете" белгийки, с които си сънувал, че се държите за ръце и им рецитираш вдъхновено стихове на Конрад Детрез?!?!

преди 3 часа, algor написа:

:eek:

Печелиш жълтата фанелка с "хиляди"-те белгийки :yanim:

Правилно си прочел - хиляди - ако имаш път към Люксембург, заповядай да ти го докажа, ама няма да те черпя нищо щото няма алкохол вкъщи. 

на 22.01.2019 г. в 0:09, Белгиеца написа:

Един брак с чужденка която има подходящи родители е много хубаво нещо. Но не е дадено на всеки простосмъртен да се уреди така. Само истински стойностните мъже имат шанса да си ги хареса някоя русокоса хубавица и да си ги гледа като писано яйце.
Другите се задовляват с каквото остане за тях. На това Дарвин му вика естествен подбор.
И сега съм един успешен татко на едно белгийче, което ще има богат избор на естесвено руси гаджета.
Па баба му като се качи в рая, ще е наследник на 50% от къщата ѝ, щото така са решили с дядо му, който вече е там.

Тука леко си в грешка, аз просо си тренирам езика да не го забравя.
Само дето глобалния не дава да си ползвам пищните селски думички, трябвало по градски да се пише.

Никой не си тренира езика  защото език така лесно не се забравя ! Изпитваш потребност да шариш по бг форуми , за да създаваш "митове" за успелият българин , сключил една изгодна брачна сделка , която смяташ , че те е спасила от бедното съществуване в родината. Само дето не знам кой си мислиш , че впечатляваш с тези арогантни изповеди ?  Българинът е Горд и ако това не си разбрал , не заслужаваш да носиш тази националност.  Знаеш ли кои останаха в България ? Силните !  Казвам го , макар и аз да съм в момента зад граница временно и служебно ! 

И знаеш ли ? Срещнах се с българска общност тук и всички ми казват едно : Тук ни е по-добре. Социалната система е по-добра и си живеем по-добре. Питам ги : Какво оставихте в България ? Споделят ми - беднотия. Имате ли домове ? - Някои имали някакви апартаменти - наследства все.

Изводът ми е : Когато не си постигнал нищо в България най-лесно се отказваш от нея ! 

Аз няма да остана в страната , в която пребивам, въпреки , че имам документи от години и мога да се устроя тук . Баща ми стъпи преди 20 год. в тази страна и се погрижи и за мен и за мама да ни легализира.  Сега съм служебно тук и харесват работата ми , желаят да остана да работя за тях , но нямам такова желание. 

Домът ми е в България ! Разкошен дворец си имам и не ме могат да ме изкушат с нищо ! 

С това искам да ти кажа , че който е Способен и Конкурентен пробива където си пожелае !

Този , който е Постигнал нещо Го Цени ! Онзи , който нищо не е постигнал избира там , където социала ще му осигури по-добро съществуване !

Аз Уважавам Силните и затова ценя онези , които останаха в родината да се мъчат !

преди 16 минути, Inana.. написа:

Никой не си тренира езика  защото език така лесно не се забравя !

Аз пък си го тренирам писмено тука и си гледам български телевизии, точно за да не го забравя.
Можеш и да го приемеш като средство против алцхаймер. 

Цитат

Дечко и девојка во кревет. Девојката налутено со повишен глас му се обраќа:
- Би било убаво да си малку возбуден!
А он и враќа:
- Би било возбудливо да си малку убава!

:wub:

преди 23 минути, Ma_ri написа:

:wub:

:lol6:

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Да разбираме, че темата е изчерпана. Добре. Беше ми приятно.

Запомнящ се образ си  :D

Дано намериш някой, който ще те прави щастлива цял живот.

преди 2 минути, Танер Заит Расим написа:

Специален поздрав за теб с пожелания за още много добри и лоши .......

Може да го плюят и всякви но пича, знае да прави музика.

• Автор
на 23.02.2019 г. в 5:27, The-Walk!nG-Dead написа:

Дано намериш някой, който ще те прави щастлива цял живот.

Първо тук ще пиша като го срещна и поне хиляда поста, в които и с които ще обяснявам, колко съм готина и как съм го заслужила. Може да се прекръстя на "Шотландката", че ако е Белгийката, може да се изтълкува неправилно.

• Автор

Верно. Това, че не му е станал, не означава, че не ме е искал. Още в 9-ти клас по биология се учи какво е Импотентност. Отделно аз не съм психолог или майка му, да го утешавам.

За това мовта готиност няма нищо общо с еректалната дисфункция на някакъв си мъж. Хубаво, че има още какво да се каже по темата.

Честита Баба Марта! В Белгия сложи ли на жената, мартеничка?

преди 6 часа, Callipso написа:

Хубаво, че има още какво да се каже по темата.

Тя .... е безгранична и някак си вечна .... защото все ще има разочарование ... и принципно не само от мъже и т.н. ... и всяка може тука да постне своето сполетяло поредно разочарование ....

Уви удачни решения за справяне със въпросните разочарования ... като гледам .... не се срещат в темата ... повече се спори, а не се търсят някакви решения и всички си теглят "чергата" към себе си .... и избълват гледната си точка от "своята камбанария" ...

преди 6 часа, Callipso написа:

Отделно аз не съм психолог или майка му, да го утешавам.

Да, тук не се търси някакво лечение на въпросния "бързак" и прочие, а лечение на жени попаднали на такъв ...

Да .... уви някак си майките на момичетата не са се справи успешно в "програмирането" на техните си женски деца, как да разпознават мъжете "програмирани" от майките си, а не от бащите си ...

Именно в това се състои проблематиката на разочарованията .... недостатъчно внимание от страна на еднакво-половия родител .... в изграждането на "нормална" психологически стабилна личност в своите деца .... ;)

Абе ... в объркан свят на някакви джендари се е превърнал, та тъй ... :)

Успех!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.