Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при свързване на кабелите на дънна платка

Featured Replies

преди 2 минути, Raze написа:

Дано да може да върне дъното или процесора, че иначе трябва да купува още по едно от двете.

как ще го върне процесора, ако е с лепенката отдоло а не се маже с бяла паста ?
кой ще го купи после ?

Току що пристигна моето дъно, има си схема, упътване, диск с драйвъри за Уин, два кабела САТА , винтчета и ламаринката за отзад около изходите.
Някй хора май са пияни заляни като си получават стоката !!!

• Автор

Дънното го върнах преди малко, ще го заменя с чипсет z370.. Може да заключвате темата. Благодаря :)

преди 4 минути, Стефан Т. написа:

Дънното го върнах преди малко, ще го заменя с чипсет z370.. Може да заключвате темата. Благодаря :)

За този процесор няма нужда от Z чипсет, той не може да се клоква. Освен ако не мислиш в бъдеще да го сменяш и да го клокваш, няма смисъл да вземаш толкова скъпо дъно. Може да вземеш нещо такова:

http://nikem-bg.net/computer-components/ASROCK-B360M-PRO4-LGA1151/picture.html

или по-евтино.

Ех... Z чипсет за i3, при това заключен... Можеш ли да обясниш с какво ще допринесе тоя скъп чипсет, или просто гледаш кое има по-готина буква и по-голяма цифра? B360 е напълно достатъчен.

преди 22 часа, emil644466 написа:

виж 9 - те пинчета,дето над тях пише pwr led pwr btn - на горния ред забучваш последователно power led+,power led -,power sw,

на долния  h.d.d led + -,reset sw

Според упътването е под тях написанато, демек към тези които са над текста да се свързва.

А иначе е много по-нагледно със снимка от този линк:

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1151/Z170-K/E11133_MB_Pin_Definition_v2_web_only.pdf

като слезе надолу по страниците и се вижда като на снимката

71881849e5b9.png

преди 8 часа, Стефан Т. написа:

Е па аз ти обещах вчера вечерта, че като дойде моето ще ти кажа как да го свържеш.
Ако беше върнал процесора, май щеше да спестиш повечко пари.
За моето ново дъно поръчах днес Пентиум Г4560 от френския амазон за 70 евро с безплатна доставка.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Според упътването е под тях написанато, демек към тези които са над текста да се свързва.

А иначе е много по-нагледно със снимка от този линк:

Той вече е върнал дъното, не четеш ли?

преди 1 час, Raze написа:

Той вече е върнал дъното, не четеш ли?

Ти пък що си въобразяваш че съм длъжен на него точно да му ходя по гайдата и да му помагам без пари.
Аз пиша тука защото се е отворила приказка точно за дъното което получих и ще бъде полезно и за други читатели.
Като видят в упътването им F_panel на дъно Азус и да знаят как да си набучат кабелите.
Имам едно дъно от друга марка и при него е същото , ама са сложили картинка в упътването, не са правили икономия на мастило като тия от Азус.

Между другото, неговите въпроси не са негова собственост, а на форума. Така е тука. Ако иска да си ги изтрие, еми не може, да не е питал.  А този форум излиза на челни позиции като се търси нещо на български в гугъл. Няма нужда от регистрация за да се четат страниците. 

Той като го е върнал, другите българско говорящи пък ще си го поръчат и ще знаят как да го свържат.
Това дето го лепнах по-горе го намерих чрез търсене на английски. Вчера вечерта не знаех че не е обяснено в упътването, което пристига с дъното. А съм го намерил на английски, защото някой е бил така добър да го обясни и даде линк. Колкото повече обяснения има на различни езици, толкова по-добре за обикновените потребители като мен. И в тази тема му отговориха правилно, ама без картинка. За доста хора си трябва и картинка.

Аз не продавам чарколяци и не вися тука да си ловя потенциални клиенти. От моя гледна точка няма никакво значение, че точно този потребител го няма вече дъното. За мен няма значение дали ще си купи друго дъно или ще го сгази влака утре. Важна е общата маса от читатели и обясняващи, а не отделната личност.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.