Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парк за танцуващи мечки Белица

Featured Replies

• Отговори 51
  • Прегледи 28,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 8 минути, haidukpikaso написа:

Това миличка беше едно време. Вече не се случва. Няма села, няма мечки, няма и къде циганите да правят подобни номера. Когато бях на 10 години идваха с  мечки и с маймуни. Сега вече няма нищо. Сега колко това е било правилно и дали е било правилно е съвсем друга тема

• Автор

Темата си има заглавие.

Създадена е за всички спасени мечовци в този парк в Белица, не случайно започнах с това видео от вчера в "Ничия земя".

49033034_1335035256656634_50623186213934

Не знам какво е спасено. Знам какво се прави от вече 25 години и какво се казва поголовно бракониерство с разрешение на властите. 

• Автор
преди 13 минути, Емил Костов написа:

Не знам какво е спасено. Знам какво се прави от вече 25 години и какво се казва поголовно бракониерство с разрешение на властите. 

Махни си ръцете от мечовците на Белица !!!

Преди да спамиш вземи се образовай малко какво е спасено

Спасени са мечки и от други държави, ако не ти е известно.

bears_park_belitsa_com_th.jpg

току-що, haidukpikaso написа:

Махни си ръцете от мечовците на Белица !!!

Преди да спамиш вземи се образовай малко какво е спасено

Спасени са мечки и от други държави, ако не ти е известно.

ДА ги махна??? Ти след малко и бракониер ще ме наречеш. Хайде стига глупости. И ти видя ли лично спасените мечки или просто спамиш темата???

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

ДА ги махна??? Ти след малко и бракониер ще ме наречеш. Хайде стига глупости. И ти видя ли лично спасените мечки или просто спамиш темата???

аз съм техен дарител

други въпроси

аз съм техен дарител

други въпроси

Това на кой даряваш и какво даряваш е без значение. Проври ли къде ти отиват парите???

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Това на кой даряваш и какво даряваш е без значение. Проври ли къде ти отиват парите???

темата не е за тебе не разбра ли

пфуууу аман от тебе

на ти една мечка от парка

Image_7253043_126.jpg

това е Рику, последен заспа зимен сън

темата не е за тебе не разбра ли

Темата е да вземеш да мислиш, а не да се ежиш на този и онзи, защото не му харесваш мненията. Още преди 12 години идваха чужденци и плащаха по 30-40 хиляди евра да стрелят по каквото си искат независимо дали е сезона за лов или не. Да не говорим, че още по комунистическо време в село идваха едни сладури с автомобили и пушки, който бяха забранени в България и стреляха по всякакъв дивеч, а после само аз си знам какво ставаше в хижата на село и как се напиваха. Та си провери на кой си даваш парите да не останеш мега разочарована. А това , че си пърхате в дадена тема и се усмихвате един на друг за мен е без значение. Аз карам хората да мислят и да търсят!

• Автор

Рику е спасен от Албания

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Темата е да вземеш да мислиш, а не да се ежиш на този и онзи, защото не му харесваш мненията. Още преди 12 години идваха чужденци и плащаха по 30-40 хиляди евра да стрелят по каквото си искат независимо дали е сезона за лов или не. Да не говорим, че още по комунистическо време в село идваха едни сладури с автомобили и пушки, който бяха забранени в България и стреляха по всякакъв дивеч, а после само аз си знам какво ставаше в хижата на село и как се напиваха. Та си провери на кой си даваш парите да не останеш мега разочарована. А това , че си пърхате в дадена тема и се усмихвате един на друг за мен е без значение. Аз карам хората да мислят и да търсят!

иде реч за панаирджийски мечки бе дето са ги гледали като техни си любимци, пари са изкарвали с тях

мързи те дори клипчето да пуснеш - мечка и дъръбъръ да се изкаже неподготвения пфууууууу

стига се излага че дадох линк на Парка вече към темата та ще станеш за смях

преди 10 минути, Емил Костов написа:

да бе да бе не бой се беееее

ябълки и круши им купих

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

Рику е спасен от Албания

иде реч за панаирджийски мечки бе дето са ги гледали като техни си любимци, пари са изкарвали с тях

мързи те дори клипчето да пуснеш - мечка и дъръбъръ да се изкаже неподготвения пфууууууу

Ама няма такива. Имаше навремето. Аз клипчето съм го изгледал и съм бил свидетел на такива мечки и техните мечкари дето обикаляха селата. Пак те карам да мислиш. Да не стане като с темата нямам договор!

Я обикновени кафяви мечки,интересни са

преди 12 минути, haidukpikaso написа:

Ти провери на кой и за какво си даваш парите, а тези снимки за мен за без значение. По принцип се занимавам и с WEB Design та в даден сайт мога да ти направя каквото снимка си искаш и да я кръстя както си искаш.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 2 минути, petie1 написа:

Я обикновени кафяви мечки,интересни са

Историята на всяка една от тях е тъжна. Благодарение на фондацията на Бриджит Бардо, която построява парка, благодарение на фондация "Четири лапи" - всички мечки са спасени и са там.

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Историята на всяка една от тях е тъжна. Благодарение на фондацията на Бриджит Бардо, която построява парка, благодарение на фондация "Четири лапи" - всички мечки са спасени и са там.

Ти отиде ли да провериш или просто вярваш на написаното?

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Ти отиде ли да провериш или просто вярваш на написаното?

аз съм го строила този парк бе

млъкни да не ти пратя Рику дето не ще да спи

аз съм го строила този парк бе

:lol6:Аз ще спра дотук. В други теми си казвала, колко си зле с парите и цепиш стотинката. Разбира се, в това няма нищо лошо. Ако наистина даваш пари на някакви олигофрени просто си прегледай нещата. А това, че мечки спасени от мечкари, които обикаляха навремето няма това е ясно. 

• Автор

09-2-3-360x269.jpg

Рику, спасен от Албания

преди 13 минути, haidukpikaso написа:

09-2-3-360x269.jpg

Рику, спасен от Албания

Същото е като в темата нямам договор. Продължавай да даваш пари! Интересно как разбра, че името му е Рику и е спасен в АЛБАНИЯ???? Вземи да си сверяваш часовника, защото явно те лъжат ама сериозно, но парите са си твои!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 23 минути, haidukpikaso написа:

Разбира се че са тъжни,няма животно спасено от човек да има весела история

преди 19 минути, Емил Костов написа:

:lol6:Аз ще спра дотук. В други теми си казвала, колко си зле с парите и цепиш стотинката. Разбира се, в това няма нищо лошо. Ако наистина даваш пари на някакви олигофрени просто си прегледай нещата. А това, че мечки спасени от мечкари, които обикаляха навремето няма това е ясно. 

Е защо да не го е строила и без пари? Може да е била работник там знаеш ли?

преди 2 минути, petie1 написа:

Разбира се че са тъжни,няма животно спасено от човек да има весела история

Е защо да не го е строила и без пари? Може да е била работник там знаеш ли?

Карам я просто да вземе да се замисли и да не поства глупости, защото се лъже лесно! То се вижда.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Карам я просто да вземе да се замисли и да не поства глупости, защото се лъже лесно! То се вижда.

Ами добре а ако това е реклама на парка? Ето аз не знаех за този парк и научих от темата хехе

Бил съм в парка два пъти. Последният път беше миналата година. Заведох маликият син да види мечоците. Мечкита са си там. На едната й лиспва част от крака и т.н. Хубаво и приятно местенце е. Лошото е, че няма асфалтов път точно до парка. Или спирате в подножието му и вървите около 0,5 км пеша по една пътека покрай оградата или тръгвате с кола по черен път(миналата година правиха някакви разширения на едно място) или селд окло 2 км сте пред входа на парка.На всеки 20-30 минути има разходка, задължително с екскурзовод, който разказва за мечките и т.н. Обаче, паркът е разположен по един склон и разходката включва спускане и изкчаване, та не е за всеки. Ако ходите до Банско и се чудите как да си запълните времето този парк е подходящо място и не е много далеч.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.