Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Домашен компютър. Предложения.

Featured Replies

преди 4 часа, Jordanka Popova написа:

Какво ви е мнението на кой да се спра?

Моето мнение е за 2.

Успех!

преди 4 часа, Jordanka Popova написа:

2 с 350 ватово

Нещо ме съмнява това. Процесорът и картата не са от икономичните и не е сигурно дали това незнайно 350 вата захранване ще се справи...

преди 2 часа, Jordanka Popova написа:

То не е въпрос да и изврънкаме . И аз мога да и помогна с парички,но смятам че на този етап и е достатъчен и 2ра ръка.

Само за 160 евро получих ново дъно, процесор и памет, всичкото го сложих в кутията на стар компютър. А ако броим и новият 320 ГБ твърд диск стават само 176 евро.
Купи нови чарколяци за стария компютър и ще стане като чисто нов, трябва само да се поровиш доста  и да намериш най-ниските цени. Слобяваш си ги сама и детето гледа и се учи на дяволък. Всеки лев похарчен за вехтории е пропилян. Детето ще расте бързо като моето ( на 11 е то ) и ще ти излезе по-скъпо поредица от стари стоки да купуваш.
Знам че е модерно в Бг да се купуват стари стоки, ама си е минавка.
А иначе ако си с добро сърце и просто искаш да отървеш някакви хора от вехториите им, ами и това е похвално, добре е за другите, които ще вложат твоите пари в покупка на нови части, ама те ще ги ползват.

• Автор
преди 3 минути, Белгиеца написа:

Само за 160 евро получих ново дъно, процесор и памет, всичкото го сложих в кутията на стар компютър. А ако броим и новият 320 ГБ твърд диск стават само 176 евро.
Купи нови чарколяци за стария компютър и ще стане като чисто нов, трябва само да се поровиш доста  и да намериш най-ниските цени. Слобяваш си ги сама и детето гледа и се учи на дяволък. Всеки лев похарчен за вехтории е пропилян. Детето ще расте бързо като моето ( на 11 е то ) и ще ти излезе по-скъпо поредица от стари стоки да купуваш.
Знам че е модерно в Бг да се купуват стари стоки, ама си е минавка.
А иначе ако си с добро сърце и просто искаш да отървеш някакви хора от вехториите им, ами и това е похвално, добре е за другите, които ще вложат твоите пари в покупка на нови части, ама те ще ги ползват.

То стари кутии няколко и със записвачка и двд  и няколко захранвания ,но проблема е че не разбирам.

• Автор
преди 13 минути, ncl написа:

Не му обръщай внимание. Компютрите не са силната му страна...

То и моята не са.Мисля да поръчам леновото от сайта.

преди 10 минути, Jordanka Popova написа:

То стари кутии няколко и със записвачка и двд  и няколко захранвания ,но проблема е че не разбирам.

Прави ми впечатление, че Вие отговаряте точно на най несъществените въпроси. Същността на въпроса Ви беше да ви се помогне, а не да слушате и отговаряте на "Белгиеца" на глупостите, щото те неговите постове се ширят навред из интернет - най вече тук, щото си намира слушатели.Това, че не разбирате не значи, че няма някой около Вас, с който също можете да направите консултация по интересуващият ви проблем.

преди 22 минути, Jordanka Popova написа:

Е па питай ги тука разбирачите, първо какъв процесор ти трябва. После като се спреш на него, на страницата на производителя му ще намериш с какъв чипсет е съвместим от кое поколение. И търсиш евтино дъно с HDMI изход задължително, за да си пращаш безплатната телевизия от компютъра към телевзиора и да има и звук по същия кабел. После две плочки евтина памет изровяш от сайтовете. И пробваш дали тръгват игричките на детето и без видео карта ( външна ), а само с вграденото видео в дъното. То ти пак ще си купиш и видеокарта, ама може по-нататък. Уиндоусите си ги намираш без пари, все някой около теб знае как става, па може и да питаш на форум.
Ти да не си мислиш че аз разбирам повече от теб. Няма такова нещо, само че си вярвам и си ги сглобявам сам и готово, па търговците пият по една студена вода и чакат някой друг да му пробутат цял компютър. За последния който сглобих, частите пристигаха с три отделни поръчки от Франция, Англия и Германия с безплатна доставка. 
Що така ?
Ами щото веднъж процесора го има евтин у Францата, после дъното и паметта евтини от Германия , а твърдия диск само 16 евро и половина САТА от Англия. Ако искам да купя всичко на куп от един и същ продавач, еми става 30% по-скъпо. А аз не бързам, чакам си доставките  и така. А и преходниците от молекс към САТА са евтиния, та може и с по-старо захранване. Има и преходници от SАТА към IDE за само 2 евро и 60 цента, та и стари дискове могат да се ползват. Има разни варианти, ама трябва някой неразбиращ като мене да ти ги каже, щото разбирачите не искат да разбират чак пък толкова, не е в техен интерес, сещаш ли се ?

преди 24 минути, Белгиеца написа:

...

Оле мале. Вземи пусни това за ЕСЕ,  уверен съм че ще се класираш поне в първата 10-ка, пък ако се постараеш още малко, може и де вземеш именийцето за 1.5М в щатско.

преди 22 минути, Белгиеца написа:

Е па питай ги тука разбирачите, първо какъв процесор ти трябва. После като се спреш на него, на страницата на производителя му ще намериш с какъв чипсет е съвместим от кое поколение. И търсиш евтино дъно с HDMI изход задължително, за да си пращаш безплатната телевизия от компютъра към телевзиора и да има и звук по същия кабел. После две плочки евтина памет изровяш от сайтовете. И пробваш дали тръгват игричките на детето и без видео карта ( външна ), а само с вграденото видео в дъното. То ти пак ще си купиш и видеокарта, ама може по-нататък. Уиндоусите си ги намираш без пари, все някой около теб знае как става, па може и да питаш на форум.
Ти да не си мислиш че аз разбирам повече от теб. Няма такова нещо, само че си вярвам и си ги сглобявам сам и готово, па търговците пият по една студена вода и чакат някой друг да му пробутат цял компютър. За последния който сглобих, частите пристигаха с три отделни поръчки от Франция, Англия и Германия с безплатна доставка. 
Що така ?
Ами щото веднъж процесора го има евтин у Францата, после дъното и паметта евтини от Германия , а твърдия диск само 16 евро и половина САТА от Англия. Ако искам да купя всичко на куп от един и същ продавач, еми става 30% по-скъпо. А аз не бързам, чакам си доставките  и така. А и преходниците от молекс към САТА са евтиния, та може и с по-старо захранване. Има и преходници от SАТА към IDE за само 2 евро и 60 цента, та и стари дискове могат да се ползват. Има разни варианти, ама трябва някой неразбиращ като мене да ти ги каже, щото разбирачите не искат да разбират чак пък толкова, не е в техен интерес, сещаш ли се ?

А ,бе,ти си като Митьо Пищова.........само че той разправя едни неща,а ти ни изреди всичките си покупки и как били хубави и евтини и как добре се справяш с всичко!:wors:

преди 1 час, Слави Маринов написа:

А ,бе, ...  ти ни изреди всичките си покупки и как били хубави и евтини и как добре се справяш с всичко!:wors:

E  па като съм всестранно надарен се справям.
Я тука едно подъръче за момиченцето на госпожата, да учи безплатно английски, па може и сватове да станем ехееее ...

acestream://835105b8b55e454fa14e8562addaa9ae56b1abc1

това е линк за безплатно гледане на English club, има и за деца след обед.

Гледа се на този софтуер

http://dl.acestream.org/products/acestream-full/win/latest

Ама ако си купи стар компютър, не давам гаранция че ще работи гладко на него.
А на нов компютър има още 999 такива линкове за зяпане, кво ти душа сака.
Вместо да играе на игрички, може да гледа телевизия детето, все едно че мама е платила абонамент 50 лв на месец.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.