Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 5.000 лв

Featured Replies

преди 1 час, Кико написа:

Просто прегледах първи тестове и там се оказа, че харчи повече и макар температурата да е нормална, то вентилатора е на 2900 оборота при съпоставими 2000 оборота на FE. И няма как тия 70 вата харч отгоре да не окажат влияние върху шума или температурата.  Нямам нищо против да си купувате АМД   видеокарти и процесори, изборът е ваш. И между другото, проблемно ми е прехваленото дъно Асус, на което ти си такъв голям фен.  Дори мисля да си купя ново, но ще видим. Дано дотогава не изгърмят и други компоненти.  Що се отнася до 970, то тогавашната MSI  не бе добре направена. Нямаше охлаждане на мосфетите, за разлика от други подобни изпълнения. А и колкото съм клоквал и играл аз с ртая карта, ти за 5 години не си играл толкова, колкото аз за една навъртах часове ;)  Погледни ми статистиката в STEAM  за натоварващите видеокартата игри, да видим и твоята. То и моята GTX750Ti  е още здрава, здравеничка, ама съм я ползвал общо 7 месеца ;) 

Предполагам си гледал тестове на референтната RVII, която макар и с 3 вентилатора не е добре конструирана. Също така предполагам, че ще има скоро нов драйвър(не този от вчера), който ще оправи някои бъгове. А и след излизането на нереферентните модели ще има подобрение на честотите респективно на представянето ѝ. Като цяло засега нещата изглеждат добре. Все пак при тестовете на референтната платка тя самата стои добре на нивото на ~1080Ti, което е доста добро постижение. Минусът е цената. Ако се задържи такава дълго време няма шансове за пазарен успех. А ако не е тайна би ли споделил какво е сполетяло дъното ти и какво е завлякло по себе си?

преди 7 часа, Tommygun написа:

Направо се изкушавам да си купя една и да почнем пак да бенчим. Само че вече имам по-интересни неща, за които да си давам парите...За късмет...

Хайде купи си я де. И на мен би ми било интересно да получа инфо от първа ръка, защото скоро няма да я тествам. Или си вече рибар и кълвеш на друга стръв?:D

преди 3 часа, Кико написа:

А и колкото съм клоквал и играл аз с ртая карта, ти за 5 години не си играл толкова, колкото аз за една навъртах часове ;)

Опааа, не така. Има хора дето играят и извън Стийм. Мисля съм ти показвал само единия си герой на WoW. Така като те гледам имаш към 6000 часа общо в Steam. Аз имам само в Diablo 3 на неизтритите си герои 1300. Както казах за WoW не искам да говоря. Това че напоследък не играя не значи че не съм бил болна калинка. То не че е за хвалба де, ама по-добре от това да пуша и да се наливам всяка вечер. ;)

преди 1 час, Jorge написа:

Хайде купи си я де. И на мен би ми било интересно да получа инфо от първа ръка, защото скоро няма да я тествам. Или си вече рибар и кълвеш на друга стръв?:D

В събота ми е изпита, ще видим дали ще го взема.

преди 21 часа, Tommygun написа:

Опааа, не така. Има хора дето играят и извън Стийм. Мисля съм ти показвал само единия си герой на WoW. Така като те гледам имаш към 6000 часа общо в Steam. Аз имам само в Diablo 3 на неизтритите си герои 1300. Както казах за WoW не искам да говоря. Това че напоследък не играя не значи че не съм бил болна калинка. То не че е за хвалба де, ама по-добре от това да пуша и да се наливам всяка вечер. ;)

В събота ми е изпита, ще видим дали ще го взема.

Поздравления за сметките :) Аз също играя извън стийм, както знаеш, особено напоследък. Е, тая за телефон не я смятам, но примерно аз години съм играл разни модове на СТАЛКЕР, както и разни пиратски игри, за които не ми се е давало пари. Отделно както знаеш, примерно Crysis 3, дето товари много видеокартата, не е от Стийм. Още по-отделно, в Стийм съм си купил и игри, дето преди това съм играл стотици часове, но това не е отчетено в статистиката. примерно една Gas Guzlers, която съм играл много, много като пиратска, но след като съм си я купил доста по-малко. Да кажем съм я превъртал 10 пъти като пиратска. Няма как да се мерим, щото аз имам много вереме за игри, ти си делови човек, женен. Не вярва, че имаш толкова време за игри, колкото мен ;) Това е комплимент и леко ти завиждам де ;) Аз съм прост работник и като се прибра от работа, само играя. Дори спрях да пиша по форуми както виждаш. Това е защото само играя.  И понеже съм прост работник, предпочитам да плюя наред капитализма. Е, скоро разбрах, че не е правилно да се нарича капитализъм, а финансизъм. Та точно това правя - играя и плюя финансиситите, демек банкерите и лихварите, дето ни завладяха. 

Та тук момченцата във форума, лихварчетата, изобщо и не мисля да им отговарям. Няма смисъл, нека си отговарят сами, мислейки си, че правят парички. Нищо не правят, само 2 метра надолу копаят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.