Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скрити промоции в А1?

Featured Replies

Здравейте,

тъй като договорът ми с А1 изтича на 1-ви юни, вече си идва време за преподписване. Бивш служител съм на другите 2 големи оператора в страната и ми е ясна процедурата с обявяването на стандартните условия на страницата и в същото време предлагането на скрити планове в офис.

Нещо последните 3-4 месеца се улавям, че не ми стига мобилният интернет и се налага да давам по 10 лв отгоре към сметката, с което отивам на 35 лв само за нея. В същото време мои познати плащат под 20 лв и имат планове с неограничени минути и 3 пъти повече от моя интернет.

Та, това от което имам нужда е "вътрешна" информация. Дали случайно няма някой служител във форума, или някой който е преподписвал наскоро, за да се ориентирам има ли смисъл изобщо да мина 30 километра, за да им ида до офиса или да изчакам и да си търся нов оператор? :)

Като си бивш служител няма ли кой от бившите ти колеги - приятели да те "открехне"? Защо тук да знаем повече от тях?

• Автор
преди 4 часа, Филипов написа:

Като си бивш служител няма ли кой от бившите ти колеги - приятели да те "открехне"? Защо тук да знаем повече от тях?

Защото за съжаление съм бивш служител съответно на Виваком и Теленор. В Мтел/А1 не съм работил никога, съответно нямам човек, на който да мога да се обадя и да го попитам :)

преди 3 часа, killchain написа:

Питай наистина служител. Имам приятел в Теленор и той ми каза, че може да ми даде план, който иначе е достъпен само за служители.

Чак стафска услуга надали има кой да ми даде. В Теленор стоят по малко по-различен начин нещата спрямо другите 2 оператора. Няма смисъл да влизам прекалено задълбочено по темата, но ако мога най-синтезирано да кажа, от всички участници на пазара, най-гъвкави са именно те.

Просто почти винаги има скрити оферти, които не се обявяват публично, но се знаят от всички консултанти по магазините. Въпросът е, че консултантът няма интерес да ти даде план на 20 лв с неогр. мин и 10 000 MB интернет, при положение, че може да ти даде на 30 лв с неогр.мин и 20 000 MB. Тоест тъй като са неофициални оферти, единствено консултантът преценява за кои планове ти да разбереш, че съществуват. И дори да ти даде некоректна информация, за което разбереш в последствие, не можеш да направиш нищо, защото такива промоции реално не съществуват :)))

От тази гледна точка искам да разбера предварително, за да не се налага да ида да загубя 2 часа в празни приказки с някой, който се опитва да ми набута нещо, от което нямам нужда. Играл съм го тоя мач и от двете страни. Въпросът ми е продиктуван изцяло от възможността някой скоро да си е преподписвал договора и да е запомнил какво са му предлагали, за да мога да добия горе долу представа дали има смисъл изобщо да ходя до офиса или трябва да изчакам още 2 месеца и да търся друг оператор :)

" Въпросът е, че консултантът няма интерес да ти даде план на 20 лв с неогр. мин и 10 000 MB интернет, при положение, че може да ти даде на 30 лв с неогр.мин и 20 000 MB. Тоест тъй като са неофициални оферти, единствено консултантът преценява за кои планове ти да разбереш, че съществуват....Играл съм го тоя мач и от двете страни""

Гледам, стар юзер си в този форум - b3s7ch0 
 Има една стара поговорка" Моето си е мое, но не се отказвам и от чуждото"
Защо не се присъединиш към хилядите граждани от трите оператора, които нямат  реалната възможност да са абонати с планове, които се ползват привилигировано от консултантите на операторите а си търсиш нещо, отново като тях.
Ако се разровиш из форума, ще намериш няколко подобни теми за размисъл!

Онзи ден преподписах в А1: план А1 ънлимитид 22 с 9Гб нет/4.35БГ в ЕС/, нограничени + 50мин в чужденеция и 50 МБ за Страните около БГ за 21.99лв. без дигиталните услуги.

Прецакали са малко плановете, а скритите излизат само ако си регистриран на тяхната страница. Имам още 2 номера, за който като им дойде времето няма да преподписвам при нови условия, а ще преанексирам със старите, че са по-добри от сегашните.

А1- unlmt 24 e s 10GB net

A1-unl 25 e s 12GB i tn.

Предполагам няма да ти дадат подобни условия, защото ще си нов абонат, но не е проблем да звъннеш на *88 и да почнеш да се пазариш като циганин за по-добри условия заради прехвърлянето от друг оператор

Поздрави!!!

за 12 дена съм издухал 13221.81 мб

имам още 21778.19 за 18 дена

това е когато знаеш какво искаш-и го търсиш докато го намериш.

оня ден влизам в офиса,3-ма ми правят веднага мечка-какво търсите,кажете сега,не всички планове ги има в брошурата....

всеки оператор си има скрити оферти

огледай се,ослушай се и не преминавай когато идва влака баш

при друг оператор съм

• Автор
преди 18 часа, Колев60 написа:

" Въпросът е, че консултантът няма интерес да ти даде план на 20 лв с неогр. мин и 10 000 MB интернет, при положение, че може да ти даде на 30 лв с неогр.мин и 20 000 MB. Тоест тъй като са неофициални оферти, единствено консултантът преценява за кои планове ти да разбереш, че съществуват....Играл съм го тоя мач и от двете страни""

Гледам, стар юзер си в този форум - b3s7ch0 
 Има една стара поговорка" Моето си е мое, но не се отказвам и от чуждото"
Защо не се присъединиш към хилядите граждани от трите оператора, които нямат  реалната възможност да са абонати с планове, които се ползват привилигировано от консултантите на операторите а си търсиш нещо, отново като тях.
Ако се разровиш из форума, ще намериш няколко подобни теми за размисъл!

Нещо ми се струва, че не си ме разбрал. Никъде не говоря за привилигеровани планове, които се ползват от консултантите. Говоря за планове, за които знаят само консултантите в магазините, съответно могат да те манипулират както искат. Не ми се впуска в обяснения за таргети, ъплифти и прочие, но най-синтезирано, за да ме разбереш ще ти го обясня така.

Клиент x плаща 25 лева месечна сметка и договорът му изтича. Отива в офис на оператор z, където го обслужва консултант n. За да може този консултант да има някаква полза от това преподписване, той трябва да ти повиши цената на плана, което в общия случай ще рече да те вдигне от 25 на 30 лв. Да речем, че през този месец са обявени 3 промоционални плана, така наречените safe desk оферти, които се обявяват вътре във веригата, но не и на широката общественост. Единят е на 25 лева с 10 000 MB, другият на 30 лева с 20 000 MB и третият на 36 лв с 25 000 MB например. Всички тези промоционални планове имат стандартни условия, в общия случай промоцията се изразява в удвояване или утрояване на мегабайтите, тъй като по начало 90% от плановете с цена 25 лева и нагоре са вече с неограничени минути, та няма какво да им се добавя. Тоест 25 левовия план е с 5000 MB стандартно, 30 левовия с 10000 MB стандартно.

Е да, ама ти не знаеш за същестуването на тези 3 плана, на теб ти се казва устно в магазина. И тук консултантът може да те подведе по какъвто начин си иска, за да те накара в крайна сметка да плащаш 30 лева месечно. Най-лесният пример е просто да не ти спомене промоционалните условия на 25 левовия план и да ти направи сравнение между стандартните му условия с промоционалните условия на 30 левовия план. И ти си казваш брей, за 5 лева отгоре получавам 15 GB повече интернет, което не е истина. Е да, ама тъй като тези промоционални условия са неофициални, когато на теб ти бъде продаден по-високия план, защото нещата са ти представени невярно, после и да се жалваш и да не се жалваш все тая :)

Та, изобщо не говоря за някакви планове, които се ползват от служителите или така наречените стафски програми. Както казах по-нагоре, ако не си бивш служител, стафска програма можеш да ползваш само в Теленор и то, ако имаш приятел консултант, който реши да използва от собствените си гарантирани бройки, за да ти я даде на теб. При всички останали случаи, стафският номер който ти се полага като служител, в момента в който напуснеш компанията или се закрива, или се преподписва към стандартен план от теб, за да можеш да си запазиш номера. Това, което се опитвам да направя е информиран избор :)

преди 18 часа, chasovnik написа:

Онзи ден преподписах в А1: план А1 ънлимитид 22 с 9Гб нет/4.35БГ в ЕС/, нограничени + 50мин в чужденеция и 50 МБ за Страните около БГ за 21.99лв. без дигиталните услуги.

Прецакали са малко плановете, а скритите излизат само ако си регистриран на тяхната страница. Имам още 2 номера, за който като им дойде времето няма да преподписвам при нови условия, а ще преанексирам със старите, че са по-добри от сегашните.

А1- unlmt 24 e s 10GB net

A1-unl 25 e s 12GB i tn.

Предполагам няма да ти дадат подобни условия, защото ще си нов абонат, но не е проблем да звъннеш на *88 и да почнеш да се пазариш като циганин за по-добри условия заради прехвърлянето от друг оператор

Поздрави!!!

А, ето точно това ми трябваше. Жив и здрав да си :)

Иначе не съм нов абонат, напротив. От 20 години съм при тях, никога не съм си сменял оператора. Ако не си извадят читавите оферти, може пък 21-вата да е друг, знае ли човек :))))

преди 10 часа, _nib_ написа:

за 12 дена съм издухал 13221.81 мб

имам още 21778.19 за 18 дена

това е когато знаеш какво искаш-и го търсиш докато го намериш.

оня ден влизам в офиса,3-ма ми правят веднага мечка-какво търсите,кажете сега,не всички планове ги има в брошурата....

всеки оператор си има скрити оферти

огледай се,ослушай се и не преминавай когато идва влака баш

при друг оператор съм

Именно. 4 години съм бил в тоя филм и ми е ясно, че абсолютно всеки месец има планове, които са неофициални. Като цяло аз зор да оставам при тях нямам, те имат зор да ме задържат като клиент. Ако не предоставят адекватни условия, логично е да се огледам някъде другаде. Избор не е като да няма :)) Благодаря ти!

на 18.02.2019 г. в 9:03, nedqlkow написа:

Здравейте,

тъй като договорът ми с А1 изтича на 1-ви юни, вече си идва време за преподписване. Бивш служител съм на другите 2 големи оператора в страната и ми е ясна процедурата с обявяването на стандартните условия на страницата и в същото време предлагането на скрити планове в офис.

Нещо последните 3-4 месеца се улавям, че не ми стига мобилният интернет и се налага да давам по 10 лв отгоре към сметката, с което отивам на 35 лв само за нея. В същото време мои познати плащат под 20 лв и имат планове с неограничени минути и 3 пъти повече от моя интернет.

Та, това от което имам нужда е "вътрешна" информация. Дали случайно няма някой служител във форума, или някой който е преподписвал наскоро, за да се ориентирам има ли смисъл изобщо да мина 30 километра, за да им ида до офиса или да изчакам и да си търся нов оператор? :)

Скрити промоции няма. Има така наречените комплексни решения ( особено за фирмите) и съответно пакети за лоялни клиенти. Не, не са показани като обикновените планове. Освен това твоите познати може да използват няколко услуги и съответно цената става друга. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 11 часа, Емил Костов написа:

Скрити промоции няма. Има така наречените комплексни решения ( особено за фирмите) и съответно пакети за лоялни клиенти. Не, не са показани като обикновените планове. Освен това твоите познати може да използват няколко услуги и съответно цената става друга. 

За фирмите нещата винаги стоят по-малко по-различен начин, ясно е. Винаги я има вратичката за преговори и дори създаване на специален план за определен бизнес клиент. Тук обаче говорим за частния сегмент, та няма смисъл да навлизам задълбочено в темата.

Скрити планове има винаги, в 2 от операторите се наричат safe desk оферти. Въпросните са създадени с цел задържане на клиент, чийто договор изтича. Въпросните планове обаче се предлагат от консултантите предимно в случай на клиент, който видимо не харесва стандартните условия и е готов да смени оператора само и само да получи по-добри условия.

Най-синтезирано, ако ти си ми клиент и аз имам промоционален план на 20 лева и промоционален план на 30 лева, за които знам само аз, ти ще разбереш единствено за този от 30 лева, защото този от 20 лева нямам полза да ти го продам. За мен е по-добре ти да си смениш оператора, отколкото аз да ти преподпиша съществуващият 25 левов план с нов на 20 лева :)

преди 10 часа, nedqlkow написа:

За фирмите нещата винаги стоят по-малко по-различен начин, ясно е. Винаги я има вратичката за преговори и дори създаване на специален план за определен бизнес клиент. Тук обаче говорим за частния сегмент, та няма смисъл да навлизам задълбочено в темата.

Скрити планове има винаги, в 2 от операторите се наричат safe desk оферти. Въпросните са създадени с цел задържане на клиент, чийто договор изтича. Въпросните планове обаче се предлагат от консултантите предимно в случай на клиент, който видимо не харесва стандартните условия и е готов да смени оператора само и само да получи по-добри условия.

Най-синтезирано, ако ти си ми клиент и аз имам промоционален план на 20 лева и промоционален план на 30 лева, за които знам само аз, ти ще разбереш единствено за този от 30 лева, защото този от 20 лева нямам полза да ти го продам. За мен е по-добре ти да си смениш оператора, отколкото аз да ти преподпиша съществуващият 25 левов план с нов на 20 лева :)

Да! Това са планове за задържане на клиенти, за лоялни клиенти, за нови клиенти. Нормално! Всеки оператори ги има и да, не всички се показват, мисля че ти е ясно защо. Това не значи, че са скрити или че ти не можеш да ги имаш.

Според мен има скрити промоции.Преди време бях на Виваком.Договора ми изтичаше.Обажда ми се служител на Виваком от София и ми предлага да подновя договора при определени условия.Аз Тома Неверни казвам не благодаря и отивам в офис да видя какво предлагат.Предлагат ми по-неизгоден за мен договор.Казвам на служителя в офиса за разговора със служителя по телефона.Отговора беше "Да си приел"!

• Автор
преди 13 часа, Емил Костов написа:

Да! Това са планове за задържане на клиенти, за лоялни клиенти, за нови клиенти. Нормално! Всеки оператори ги има и да, не всички се показват, мисля че ти е ясно защо. Това не значи, че са скрити или че ти не можеш да ги имаш.

Нещо, което не ти го показват по официалните канали(телевизия, каталог, преса и прочие) за мен е скрито. Тоест аз като клиент съм оставен на благоволението на консултанта, който преценява еднолично дали да получа аз пълната информация или тази, която му е изгодно да получа.

• Автор
преди 13 часа, ivan_pop написа:

Според мен има скрити промоции.Преди време бях на Виваком.Договора ми изтичаше.Обажда ми се служител на Виваком от София и ми предлага да подновя договора при определени условия.Аз Тома Неверни казвам не благодаря и отивам в офис да видя какво предлагат.Предлагат ми по-неизгоден за мен договор.Казвам на служителя в офиса за разговора със служителя по телефона.Отговора беше "Да си приел"!

Винаги има скрити оферти. Конкуренцията между трите оператора, особено след като въведоха възможността за смяна на оператора и запазване на номера е убийствена. Което разбира се е хубаво за крайния клиент.

преди 22 часа, Емил Костов написа:

Да! Това са планове за задържане на клиенти, за лоялни клиенти, за нови клиенти. Нормално! Всеки оператори ги има и да, не всички се показват, мисля че ти е ясно защо.

А какво е лоялен клиент,че не ми е ясно?

преди 58 минути, ivan_pop написа:

А какво е лоялен клиент,че не ми е ясно?

Всякак компания си слага свои изисквания за лоялен клиент, но в общия случай, това е клиент, който си плаща редовно сметките и от доста време използва услугите на дадената компания.

а какво е "тарикатлък на дребно"? за един преател питам............

преди 1 час, Емил Костов написа:

Всякак компания си слага свои изисквания за лоялен клиент, но в общия случай, това е клиент, който си плаща редовно сметките и от доста време използва услугите на дадената компания.

Т.е. това е клиент който е на договор?

На мен термина "лоялен клиент",ми звучи същото когато някой ми каже за цената на нещо "За теб цената е толкова"!

Демек искат да ме убедят,че за мен цената е по-низка отколкото за другите клиенти!

Да,ама Не!Аз не се хващам на такава стръв!А много шарани/балъци се хващат!Тарикати са мобилните оператори.

А тарикати ще има,докато има балъци!

преди 5 минути, ivan_pop написа:

Т.е. това е клиент който е на договор?

На мен термина "лоялен клиент",ми звучи същото когато някой ми каже за цената на нещо "За теб цената е толкова"!

Демек искат да ме убедят,че за мен цената е по-низка отколкото за другите клиенти!

Да,ама Не!Аз не се хващам на такава стръв!А много шарани/балъци се хващат!Тарикати са мобилните оператори.

А тарикати ще има,докато има балъци!

Ами щом така смятай не се хващай. Твоя воля.  И всеки един клиент е на договор!!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

на 21.02.2019 г. в 19:08, Емил Костов написа:

Това не е точно така.

От 12 години съм абонат на един оператор. Винаги съм си плащал сметката редовно (на 5-я ден след излизане на фактурата), досега не съм имал хубаво предложение за мобилен телефон.

Мой близък почти всеки месец закъсняваше със плащането на сметката, даже често му ограничаваха повикванията но когато идваше време да преподписва договора му даваха много по хубави оферти от на мен.

преди 1 минута, hjhj написа:

Това не е точно така.

От 12 години съм абонат на един оператор. Винаги съм си плащал сметката редовно (на 5-я ден след излизане на фактурата), досега не съм имал хубаво предложение за мобилен телефон.

Мой близък почти всеки месец закъсняваше със плащането на сметката, даже често му ограничаваха повикванията но когато идваше време да преподписва договора му даваха много по хубави оферти от на мен.

Е не знам на какви оператори сте. От 15 години съм абонат на Теленор и от 10 на Виуваком. И си използвам подобни планове.

Според мен свеки оператор има изградена структура едва ли не като при военните. Най-отдолу стоят консултантите в офисите. Те нямат право да намаляват цените на офертите и да дават оферти различни от официалните. Ако искаш нещо по-различно и те приценят  ,че си заслужава и те се обаждат по телефон на по-горе стоящия да разговаряте с него и т.н. Имат и дилъри ,които ходят на место  при фирмите за да им предлагат, както и такива ,които предлагат на индивидуалните клиенти по телефона. За това ако иска човек нещо по-специално при посещение в офис на оператор трябва да има изградена стратегия. Да отиде усмихнат и приветлив , ако трябва и комплименти да има в запас , да бъде убедителен и обоснован в искането си и т.н.Консултантите по цял ден говорят с недоволни клиенти и един такъв клиент е като светъл лъч в кофти ден!

• Автор
преди 8 часа, hjhj написа:

Това не е точно така.

Има огромно значение каква сметка плащаш ти и колко услуги използваш и колко приятелят ти. Ти може да си плащаш сметката и 10 дни предварително, като плащаш по 20 лв на месец, адекватно предложение за телефон няма как да очакваш. Той може да закъснява всеки месец с 10 дни, но като плаща номерата на цялото си семейство примерно и оставя по 100 лв на касата, разбираемо ще получава по-добри предложения от теб. Няма абсолютно никакво значение от колко време си абонат, единственото, което е важно е колко пари оставяш на касата всеки месец.

преди 25 минути, bigiadri написа:

Според мен свеки оператор има изградена структура едва ли не като при военните. Най-отдолу стоят консултантите в офисите. Те нямат право да намаляват цените на офертите и да дават оферти различни от официалните. Ако искаш нещо по-различно и те приценят  ,че си заслужава и те се обаждат по телефон на по-горе стоящия да разговаряте с него и т.н. Имат и дилъри ,които ходят на место  при фирмите за да им предлагат, както и такива ,които предлагат на индивидуалните клиенти по телефона. За това ако иска човек нещо по-специално при посещение в офис на оператор трябва да има изградена стратегия. Да отиде усмихнат и приветлив , ако трябва и комплименти да има в запас , да бъде убедителен и обоснован в искането си и т.н.Консултантите по цял ден говорят с недоволни клиенти и един такъв клиент е като светъл лъч в кофти ден!

Напротив, нищо общо с истината. Консултантите имат възможност да лавират между планове(официални и неофициални) така както сметнат за добре, без да е необходимо да искат разрешение от който и да било. Като бивш консултант, както вече споменах, ще ти кажа, че лично за мен е абсолютно все тая ти дали ще влезеш в офиса и ще викаш или ще ми се усмихваш или ще ми отвориш 1 биричка да пия :D Ако имам да гоня таргет, и на челна стойка да застанеш, няма да ти дам план, който е по-нисък от този, който ме устройва мен. И това разбира се не важи само за мен, а за всеки един консултант, който гони таргети и иска да изкара възможно най-много бонус. Разбира се, в някои офиси има и хора, които са съвестни и които разбира се няма как да оцелеят в този тип работа. Ако извадиш късмет да попаднеш при такъв човек, може и да не си тръгнеш с план с 20  000 MB интернет на месец, при положение, че ти ползваш 2000 месечно :)))

Единствената що годе работеща стратегия е с влизането в офис да кажеш, че си говорил с оператор и там ти е дадена оферта, която е различна от тази, която ти се предлага. В тоя момент имаш 2 опции. Първата е, ако консултантът е нов и още не знае къде се намира, да се притесни и все пак да успееш да се сдобиеш с плана, който искаш. Втората(90% от случаите), когато консултантът е опитен, просто да ти каже да звъннеш на оператор и да му кажеш да ти прати договора :)

....лично за мен е абсолютно все тая ти дали ще влезеш в офиса и ще викаш или ще ми се усмихваш или ще ми отвориш 1 биричка да пия :D Ако имам да гоня ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Самият факт ,че сте сменили два оператора и сте в трети, а от друга страна не може да отидете при бившите си колеги , не говори нищо хубаво за Вас . Човек , не трябва да мисли,че той определя всичко около себе си и да не пренебрегва околните, НЕ е ХУБАВО за самия човек. .. такъв човек веднага се познава поне по това ,че когато пише в случая започва изреченията с АЗ! Това дори не е се разбира от позиция на обикновенната психология ,а от съвсем елементарна приценка!

• Автор
преди 1 час, bigiadri написа:

....лично за мен е абсолютно все тая ти дали ще влезеш в офиса и ще викаш или ще ми се усмихваш или ще ми отвориш 1 биричка да пия :D Ако имам да гоня ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Самият факт ,че сте сменили два оператора и сте в трети, а от друга страна не може да отидете при бившите си колеги , не говори нищо хубаво за Вас . Човек , не трябва да мисли,че той определя всичко около себе си и да не пренебрегва околните, НЕ е ХУБАВО за самия човек. .. такъв човек веднага се познава поне по това ,че когато пише в случая започва изреченията с АЗ! Това дори не е се разбира от позиция на обикновенната психология ,а от съвсем елементарна приценка!

Нещо сериозно си се объркал, приятелю :D

Първо съм бил в два оператора, в момента не се занимавам с това. А съм бил в два оператора по причини, които форумът е последното място, където ще дискутирам, но са доста основателни.

Второ мога да отида винаги при колегите си, защото поддържам и до ден днешен връзка с всеки един от тях, но информацията, която те могат да ми дадат, не ми върши работа. По стечение на обстоятелствата, номерът ми е точно в този оператор, в който никога не съм работил. Няма логика да ида в офис на Виваком да питам за оферти на А1, нали се сещаш?

Трето, използвам аз, защото ти давам пример като човек, който е бил в тази сфера дълго време. Няма как да ти дам по-достоверен пример от собствения.

Четвърто, благодаря за безплатния психоанализ, хората на Запад знаеш ли какви пари правят. Може да няма нищо общо с реалността, ама пък си звучи професионално :)))

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.