Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за увеличаване на времето.

Featured Replies

преди 2 часа, Jorge написа:

Интересна логика. Според Вас 25(24 за съжаление) ''легендарни'' потребители са надеждни, а останалите са рискова група откъм злоупотреби. Общо взето целият форум. Ха-ха...:D

За такива като  algor явно трябва да се обяснява НАГЛЕДНО, за да знаят, че не са от Администрацията на форума

ScreenShot001.jpg

Времето трябва да се увеличи. Аргументите за недобронамереното редактиране са неадекватни, защото винаги може да се види и копира писаното преди редакцията. Така ли е? Аз редактирам. Ако ще и 100 пъти да редактирам, историята си стои. Поне преди бе така, не знам кви сте ги надробили сега. Така, че 30 минути са не само малко, а и смешно малко.  Час също е малко. Може би няколко дена е добре. То ако тръгнем да редактираме недобронамерено...ало, модератори, кажете как да го направим, че аз през годините не разбрах :)  Що се занимавате с глупости, не знам. Оставете хората да си пишат и редактират. Така и така им виждате историята на редакциите. 

Напълно подкрепям бате Стефко. 

преди 17 часа, Kalin Karaboychev написа:

Времето за редактиране е увеличено на 1 час, само за групата Лига на легендите, където се съмнявам да има злоупотреби. Така мисля, че всички ще са доволни. Хем Колев60 ще има повече време, хем масовите потребители няма да имат повече време за злоупотреба. 

Относно опасенията, че някой може да си редактира мнението след като вече сте му отговорили, когато отговаряте на някой използвайте опцията за цитат. Когато го цитирате в отговора си неговия пост остава във вашия отговор и е ясно на какво точно отговаряте. Така дори и след това той да си промени неговия пост оригиналът остава във вашия пост и се вижда на какво точно сте отговорили. Аз почти винаги отговарям само и единствено с цитат на поста, както и сега.

Че то и преди се виждаше редакцията. Не виждам къф е проблема да се редактира и след ден дори. Увисвали мнения. Че то след ден едва ли са актуални тия мнения. А и който му е дерт, винаги може да затапи тоя, на който е отговорил, както е ставало многократно в тоя форум. Сякаш от вчера пишем, че се въвеждат такива хитлеристки методи! 

Лига на легендите...а лига на супергероите няма ли да има? 

Сякаш гледам БТВ екшън. За пети път си редактирам мнението. Какъв е проблема?

преди 8 часа, Кико написа:

Сякаш от вчера пишем, че се въвеждат такива хитлеристки методи! 

Лига на легендите...а лига на супергероите няма ли да има? 

Ами въвеждат се всякакви методи, само и само да се угоди на съгласните да полагат труд безплатно.
Като не можеш или не искаш да им дадеш пари като възнаграждение, ами трябва все пак да им дадеш нещо на което да се радват. Например да се правят на шефове, дори и само виртуално. 
Лигата е маркетингов трик, на която са клъвнали много хора. Проблемът ѝ обаче е, че ще им омръзне бързо да са жълтурковци. Много антибизнес е да намалиш посещаваемостта от която идват доходите, чрез поставянето на прегради пред мнозинството от четящите. Особено като се знае че "легендарните" не носят доход директно самите те от кликания по реклами, щото са имали време да се научат как да ги спрират успешо.
Лично аз пък съм се научил да не посещавам началната страница на сайта, директно във форума влизам. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.