Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с влизането във фейсбук

Featured Replies

В линка, който предоставих по-горе: влезте и намерете заглавието "Use an email instead" и отдолу има Click Here. Натиснете бутона Click Here, това би трябвало да промени начина на възстановяване на паролата, от смс на имейл. 

• Отговори 51
  • Прегледи 15,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В линка, който предоставих по-горе: влезте и намерете заглавието "Use an email instead" и отдолу има Click Here. Натиснете бутона Click Here, това би трябвало да промени начина на възстановяване на па

• dani.6544 abv.bg
    dani.6544 abv.bg

Здравейте ниякои можели да ми каже как да си опрвия facebook добавих моя телефонен номер но Неми доиде Кот за да потврдия и да сменя пролата и загубих карта и е с АБВ поща и АБВ то не. Знам и не знам

Публикувани изображения

преди 4 часа, Stoyannnov написа:

В линка, който предоставих по-горе: влезте и намерете заглавието "Use an email instead" и отдолу има Click Here. Натиснете бутона Click Here, това би трябвало да промени начина на възстановяване на паролата, от смс на имейл. 

Как го прави? С бисквитки ли? Понеже линковете са глухи и водят точно до никъде! Системата на Фейсбук е устроена така, че потребителя да се върти в кръг, очудвам се как не си го разбрал, при положение че 380% от жените ползват Фейсбук - разбирай всяка кифла е с по два профила минимум, останалите 5% нямат компютри! Отделно броим Ганьовците. 

• Автор

Този линк ме изкарва на промяна на парола,а всъщност проблема не  е в това аз мога да си сменя паролата ,става въпрос,че кода за сигурност ми го дава като опция да го получа само на мобилния телефон,а  всъщност той там не пристига.

Ето точно това ми изкарва,като това,което съм скрила е телефонния ми номер.

_20190226_204751.JPG

преди 13 минути, tiara75 написа:

Някой имал ли е подобен проблем?

Абе нали ти казах, че няма поддръжка! Две думи ли не можеш да разбереш? То пък всяка срещната да е кифла...

преди 18 часа, Mlechko написа:

Как го прави? С бисквитки ли? Понеже линковете са глухи и водят точно до никъде! Системата на Фейсбук е устроена така, че потребителя да се върти в кръг, очудвам се как не си го разбрал, при положение че 380% от жените ползват Фейсбук - разбирай всяка кифла е с по два профила минимум, останалите 5% нямат компютри! Отделно броим Ганьовците. 

Не е точно така. Не е затворен кръг. Това е за хората, които виждат(плуват в "плитките води" на фейсбук) малка част от фейсбук.

от нова година наистина има промяна, при проверка иска да кача и снимка за аватар и като кача някакъв цвят не ме пуска, профила го забрави направи си нов, доблокирай го както трябва и ще ти даде възможност да изтеглиш цялата инф-я

• 3 месеца по-късно...
на 9.03.2019 г. в 21:54, tiara75 написа:

Здравейте,

Не мога да вляза във фейсбук акаунта си поради факта,че преди няколко дни  като опитах  да вляза във Фейсбук акаунта ми поиска код за проверка за сигурност , като отпред на екрана  беше изписан телефонния ми  номер за получаване,след това отдолу ми поиска  да напиша 6 цифрен код за потвърждение,който трябваше  да ми бъде изпратен като смс на телефона ,обаче такъв код не пристига  като смс на моя телефон, вече от няколко дни е така.Ще бъда  много благодарна,ако някой има повече информация за проблема.Също искам  да уточня,че преди известно време смс ми е идвал на телефона а сега не пристига,ще бъда много благодарна за мнения и съдействие.

Същото ми се случи преди 3 седмици и още не успавам да вляза. Ти успя ли да го активираш ?

преди 9 часа, Емил Костов написа:

На кой номер трябва да дойде SMS??

Точно това, което обесни и помичето. Изписва ти " Акаунтът е заключен от съображение за сигурност. Влезналисте в сайт, който имитира facebook, тази атака е позната като фишинг . Нужно е идентифициране, следвайте стъпките, за да го активирате отното". И дава две възможности - да изпрати смс на номерът на акаунта или да разпознаваш приятели, с които да докажеш, че профилът е твой. Ако пробваш с телефон - не получаваш код, а ако разпознаеш приятелите - след като ги познаеш, започва да те пита- "ти ли си написал тези коментари, добавил ли си тези приятели, публикувал ли си тези снимки" ... показва ти последните дейности на акаунта, за да потвърдиш, че всичко си направил ти и до там спира всичко. Просто забива. Дава, че зарежда, но като зареди пак остава на същото място.  Ако дадеш смяна на паролата - получаваш код на мейла  и след като смениш - пак  иска идентифициране... И така вече 3 седмици. Четох, че има такива оплаквания и от други, но със стари постове от 2011 и 2013 , намерих по форумите. Никой след това не е писал дали е успял да активира профила си. Писах на фб 3 пъти- няма отговор. Исках да си пратя личната карта за идентифициране, но ми изписа, че акаунтът не е блокиран и не ми прие заявката. Това, което се случва е много различно от нормалното . Не е от телефона, защото направих друг профил, въведох същият номер за него и веднага получих смс за идентифициране. А дори да беше от него, теста с приятели трябваше в този момент да действа , но просто спира малко преди да завършиш процеса. 

преди 3 часа, ro.shi написа:

Точно това, което обесни и помичето. Изписва ти " Акаунтът е заключен от съображение за сигурност. Влезналисте в сайт, който имитира facebook, тази атака е позната като фишинг . Нужно е идентифициране, следвайте стъпките, за да го активирате отното". И дава две възможности - да изпрати смс на номерът на акаунта или да разпознаваш приятели, с които да докажеш, че профилът е твой. Ако пробваш с телефон - не получаваш код, а ако разпознаеш приятелите - след като ги познаеш, започва да те пита- "ти ли си написал тези коментари, добавил ли си тези приятели, публикувал ли си тези снимки" ... показва ти последните дейности на акаунта, за да потвърдиш, че всичко си направил ти и до там спира всичко. Просто забива. Дава, че зарежда, но като зареди пак остава на същото място.  Ако дадеш смяна на паролата - получаваш код на мейла  и след като смениш - пак  иска идентифициране... И така вече 3 седмици. Четох, че има такива оплаквания и от други, но със стари постове от 2011 и 2013 , намерих по форумите. Никой след това не е писал дали е успял да активира профила си. Писах на фб 3 пъти- няма отговор. Исках да си пратя личната карта за идентифициране, но ми изписа, че акаунтът не е блокиран и не ми прие заявката. Това, което се случва е много различно от нормалното . Не е от телефона, защото направих друг профил, въведох същият номер за него и веднага получих смс за идентифициране. А дори да беше от него, теста с приятели трябваше в този момент да действа , но просто спира малко преди да завършиш процеса. 

Мисълта ми беше дали номерът на който трябва да получи SMS е същият, който в момента питащият използва. Защото ако не е така няма и да се случат нещата.

Ми като те питат "ти ли влезе от това устройство" - съгласяваш се! Сами си го вкарвате. Започни да влизаш от старото си устройство! :) 

преди 10 часа, Бонбон с катран! написа:

Ми като те питат "ти ли влезе от това устройство" - съгласяваш се! Сами си го вкарвате. Започни да влизаш от старото си устройство! :) 

Теб някой питал ли те е ?? Не си изказвай мнението като не разбираш ситуацията. Празни драсканици не ми се четата. Аман от такива като тебе - "разбирачи", дето само се бутат да кажат нещо, а никога с нищо не са полезни! 

преди 13 часа, ro.shi написа:

Теб някой питал ли те е ?? Не си изказвай мнението като не разбираш ситуацията. Празни драсканици не ми се четата. Аман от такива като тебе - "разбирачи", дето само се бутат да кажат нещо, а никога с нищо не са полезни! 

Пита ме, да! И ще ти кажа кой пита. Ако не знаеш да ти напомня за какво си тук, понеже много ти къса паметта. Дошъл си за да разпитваш някой да ти каже какво си барал и какво не си барнал. Само че толкова много си го барал, че чак си изтървал матряла и не знаеш какво да правиш. Затова се надяваш друг да те оправи. И аз те наченах! :)

• 3 месеца по-късно...
  • 9 месеца по-късно...

Здравейте... Можете ли да ми кажете какво точно означава това - " Сесията изтече, влезте отново"

Дава ми го във фейсбук и аз си мисля, че някой друг също ми ползва профила и затова ми го дава така. 

преди 2 часа, Stoyannnov написа:

Когато стоите прекалено дълго време без активност "сесията" изтича. Съответно трябва да се логнете наново. Вид защита на уеб сайта за профилите.

Няма такава политика на Фейсбук! Ама ВЪОБЩЕ! Грешка си!!! Стоиш логнат докато не излезеш или включиш на друг акаунт, дори да спреш приложението принудително. Тогава може да ти прекрати сесията. Но въпросите са все тъпи и безпредметни. Затова е по-добре да си остане висящ, защото отговор няма да помогне, а напротив - заблуждава.

преди 19 часа, Stoyannnov написа:

Когато стоите прекалено дълго време без активност "сесията" изтича. Съответно трябва да се логнете наново. Вид защита на уеб сайта за профилите.

Това ми го прави след като разбрах, че ми е влизано в профила от друго устройство (разбрах чрез email ми). И не всеки път се получава така. Затова си мисля, че някой сменя акаунти и влиза в моя

на 11.03.2019 г. в 0:29, Stoyannnov написа:

Благодаря 

При "странни" логвания в акаунта фейсбук може да "съкрати"/"наложи" временна сесия. 

При съмнения за влизане в профила: отидете на настройки => в ляво Защита и вход => по-долу ще намерите списък с логванията в акаунта от какви устройства и по кое време. Ако забележите нещо съмнително отидете по-надолу и кликнете излизане от всички сесии. След това сменете паролата на акаунта.

.

Capture.PNG.026c7fcc9f2de3570828ea759b68eb64.PNG

Capt11ure.PNG.32fc32c31282673d19a12618dde873d7.PNG

на 16.08.2020 г. в 13:09, Stoyannnov написа:

При "странни" логвания в акаунта фейсбук може да "съкрати"/"наложи" временна сесия. 

При съмнения за влизане в профила: отидете на настройки => в ляво Защита и вход => по-долу ще намерите списък с логванията в акаунта от какви устройства и по кое време. Ако забележите нещо съмнително отидете по-надолу и кликнете излизане от всички сесии. След това сменете паролата на акаунта.

.

Да много благодаря,това го знам,проверих го ,но нищо не ми показва освен моя телефон.А най -странното е ,че на имейла ми показва ,че е влизано ,а във фейса -не

на 16.08.2020 г. в 13:09, Stoyannnov написа:

.

Може ли да питам още нещо ..''Тази временна сесия " дали е защото сменя акуантите на андроид ( тоест излиза от моя и влиза в неговия профил и  съответно обратно )  Благодаря предварително :) 

Малко си противоречите с това. Няма как в настройките на защита и сигурност да пише, че не е влизано. А в имейла да пише, че е. Няма как да стане това. Над 1 милиард потребители използват социалната мрежа... досега такова нещо не е имало. Имейла сигурно ли е че е на този акаунт? Включете си телефонния номер към защитата както и двуфакторното удостоверяване с код. Така при всеки опит за влизане ще получавате смс с код и известие дали вие влизате от еди къде си и т.н.

преди 20 часа, Stoyannnov написа:

Малко си противоречите с това. Няма как в настройките на защита и сигурност да пише, че не е влизано. А в имейла да пише, че е. Няма как да стане това. Над 1 милиард потребители използват социалната мрежа... досега такова нещо не е имало. Имейла сигурно ли е че е на този акаунт? Включете си телефонния номер към защитата както и двуфакторното удостоверяване с код. Така при всеки опит за влизане ще получавате смс с код и известие дали вие влизате от еди къде си и т.н

Чак вчера видях, че има от едно друго място - "включване и вход". Там изписва само в колко часа и андроид.. Нищо повече, което пак е странно 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.