Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с влизането във фейсбук

Featured Replies

Здравейте,

Не мога да вляза във фейсбук акаунта си поради факта,че преди няколко дни  като опитах  да вляза във Фейсбук акаунта ми поиска код за проверка за сигурност , като отпред на екрана  беше изписан телефонния ми  номер за получаване,след това отдолу ми поиска  да напиша 6 цифрен код за потвърждение,който трябваше  да ми бъде изпратен като смс на телефона ,обаче такъв код не пристига  като смс на моя телефон, вече от няколко дни е така.Ще бъда  много благодарна,ако някой има повече информация за проблема.Също искам  да уточня,че преди известно време смс ми е идвал на телефона а сега не пристига,ще бъда много благодарна за мнения и съдействие.

• Отговори 51
  • Прегледи 15,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В линка, който предоставих по-горе: влезте и намерете заглавието "Use an email instead" и отдолу има Click Here. Натиснете бутона Click Here, това би трябвало да промени начина на възстановяване на па

• dani.6544 abv.bg
    dani.6544 abv.bg

Здравейте ниякои можели да ми каже как да си опрвия facebook добавих моя телефонен номер но Неми доиде Кот за да потврдия и да сменя пролата и загубих карта и е с АБВ поща и АБВ то не. Знам и не знам

Публикувани изображения

Няма нужда да пишеш с толкова големи букви. Провери дали номера, на който се праща sms е същия като твоя, да не би да е объркан кода за държавата или оператора, както и да не би да е блокиран номера, от който се получава sms-а в телефона.

• Автор

Не не е проблема със самия номер,както поясних и преди сами пращали смс , и как мога да разбера дали самия номер е блокиран за получаване на смс?

току-що, tiara75 написа:

Не не е проблема със самия номер,както поясних и преди сами пращали смс , и как мога да разбера дали самия номер е блокиран за получаване на смс?

Това може да ти каже операторът, който използваш!!

• Автор

В оператора казаха,че няма никакви забрани за смс на номера.

току-що, tiara75 написа:

В оператора казаха,че няма никакви забрани за смс на номера.

Ами тогава се обръщате към поддръжката на FB.

• Автор

Къде точно мога да се обърна за този проблем?Линк или нещо др.

Ще се радвам да чуя и мнения на хора,които са имали подобен проблем.

апък аз като си направя профил и като иска да го потвърдя с СМС ми пише невалиден номер

е имам още около 10 акаунда които са блокирани в които има този номер, ЛК аз няма да им предам

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

апък аз като си направя профил и като иска да го потвърдя с СМС ми пише невалиден номер

е имам още около 10 акаунда които са блокирани в които има този номер, ЛК аз няма да им предам

Акаунд - чудесно!!

Да ви имам болежките.........

• Автор

Някой сблъсквал ли се с подобен проблем,ще помоля да изкаже мнение?

Сменил си е телефона и е забравил Това е моят отговор, трябваше да стои най-отгоре като втори пост. Все някой те изпреварва и става една дълга каша за четене. :) 

• Автор

Не получавам нищо на пощата, и ми дава само телефонния номер за получаване на код (иначе телефонния ми номер си е същия не е сбъркан,както казах друг път пак съм получавала).Някой има ли повече информация по въпроса?

току-що, tiara75 написа:

Не получавам нищо на пощата, и ми дава само телефонния номер за получаване на код (иначе телефонния ми номер си е същия не е сбъркан,както казах друг път пак съм получавала).Някой има ли повече информация по въпроса?

Няма как да ти се случат нещата, защото не изпълняваш изискванията за възстановяване на паролата. Забравил си всичко, а искаш да се възстанови всичко отново. Няма как да стане.  Вариантът е само един при това положение. Носиш телефона в сервиз, където му сменят чипа, но може да те одухат с 250-300 лева.

излез от горе в дясно, и използвай възстанови паролата и там вече ще те пита за мейла

и аз като че ли имах подобен проблем, но незнам какво стана

току-що, Без умствен капацитет написа:

излез от горе в дясно, и използвай възстанови паролата и там вече ще те пита за мейла

и аз като че ли имах подобен проблем, но незнам какво стана

Постващият няма да си възстанови профила. 

• Автор

Не е проблема в паролата,излиза ми опция за смяна парола и само това.Проблема е просто,че не ми пристига смс на мобилния телефон. И пак повтарям телефонът ми не е сбъркан ,нито паролата сбъркана.Ако поне можете ми дайте линк, къде мога да се свържа с тях.

преди 2 минути, tiara75 написа:

Не е проблема в паролата,излиза ми опция за смяна парола и само това.Проблема е просто,че не ми пристига смс на мобилния телефон. И пак повтарям телефонът ми не е сбъркан ,нито паролата сбъркана.Ако поне можете ми дайте линк, къде мога да се свържа с тях.

Няма как да не бъркаш  парола и SMS.Това ти го гарантирам!

• Автор

Сигурна съм,че са правилни просто това съобщение изведнъж ми го изкара като пишеше,че е проверка за сигурност и така ,проблема е целия там,че просто не пристига смс с този 6 цифрен код на телефона.

преди 7 минути, tiara75 написа:

Сигурна съм,че са правилни просто това съобщение изведнъж ми го изкара като пишеше,че е проверка за сигурност и така ,проблема е целия там,че просто не пристига смс с този 6 цифрен код на телефона.

Значи щом дава, че са грешни значи са грешни. Няма друг вариант.

преди 2 часа, tiara75 написа:

Ако поне можете ми дайте линк, къде мога да се свържа с тях.

За решаване проблеми с експлоатацията няма поддръжка. За банване и злоупотреба на правилата има частична поддръжка. Може да се оплачиш на арменския поп. Кажи довиждане на този профил и прави следващ. Фейсбук ще се радва на повече акаунти за статистиката му. :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.