Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Имаш допълнително security от VPN-а. 

• Отговори 63
  • Прегледи 5,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 13 часа, adersa написа:

А я пусни в speedtest.net към NEW YORK SPEEDTEST , да видим каква е скоростта :)

http://www.speedtest.net/my-result/8126249153

Заповядай обикновен интернет с 100 мбпс симетричен канал с оптика на булсат .

преди 16 часа, Константин Петровски написа:

При бизнес интернета имаш VPN и няма нужда да плащаш за WTFAST примерно, или друг VPN!!!

Определено се замислям,че има голям смисъл от бизнес интернет. Пускат ти vpn-а и пинга ти намалява в игрите!

Спри да говориш глупости. VPN няма нищо общо с игрите.

преди 16 часа, Константин Петровски написа:

Имаш допълнително security от VPN-а. 

Ако четете малко повече (и не рекламните страници) щяхте да знаете че криптирането не е част от стандартите за VPN т.е. не е задължително

преди 2 часа, capnemo написа:

Ако четете малко повече (и не рекламните страници) щяхте да знаете че криптирането не е част от стандартите за VPN т.е. не е задължително

Я, КАПИТАНЪТ БИЛ ЖИВ!!!

Нека само да светна обществото, че автора на темата е добре познат в соц. мрежа FaceBook, с неговите бисери и най-вече: любимия му "Браунов газ". Така, че ако смятате да му обяснявате нещо, по-добре недейте. Като си втълпи нещо, че е така, значи е така, шанс за обратното няма. 

• Автор
преди 18 часа, capnemo написа:

Но може да се договори с интернет оператора, VPN-А да има същите неща като платените vpn зa 5-10$ на месец!

преди 18 часа, Емил Костов написа:

Спри да говориш глупости. VPN няма нищо общо с игрите.

Явно не си геймър!!!! От EA СПОРТС ЗА ФИФАТА ДОРИ ВЪВЕДОХА ДА СЕ СВЪРЗВАШ ПЪРВО  С ТЕХНИ СИ VPN СЪРВЪРИ ,А НЕ ДИРЕКТНО С ENEMY ИГРАЧА!

преди 1 час, Константин Петровски написа:

Но може да се договори с интернет оператора, VPN-А да има същите неща като платените vpn зa 5-10$ на месец!

Явно не си геймър!!!! От EA СПОРТС ЗА ФИФАТА ДОРИ ВЪВЕДОХА ДА СЕ СВЪРЗВАШ ПЪРВО  С ТЕХНИ СИ VPN СЪРВЪРИ ,А НЕ ДИРЕКТНО С ENEMY ИГРАЧА!

Вие явно си нямате и най=малка представа как работят мрежовите комуникации. Иначе да, можете да договорите каквито искате условия с оператор. Срещу съответната цена

преди 4 часа, Константин Петровски написа:

Това е нещо съвсем друго. Просто едно изискване от една компания.И това е направено заради Security, а не заради стрийм. И ти гарантирам, че дори и да се свържеш по този начин пак няма гаранция от това как ще ти върви играта. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 21 минути, Константин Петровски написа:

На coolbox е изгодно 69 лева за 3 домакинства , по 23 кинта бизнес интернет. Стига да си в зоната на покритие де.

Зона на покритие. Не ме разсмивай!

преди 1 минута, Константин Петровски написа:

Еми coolbox нямат покритие в цяла София!!!!!!!

Покритието е проблем, защото това означава мноооого инвестиране на средства и то солидни. 

преди 1 час, Константин Петровски написа:

На coolbox е изгодно 69 лева за 3 домакинства , по 23 кинта бизнес интернет. Стига да си в зоната на покритие де.

Младеж! Учи си уроците а не мисли каква глупост да напишеш из интернет!

Coolbox  е само в три града на България - Пловдив, София и Велико Търново, като за София няма тарифни планове за частни клиенти а само за БИЗНЕС такива. Доставката на интернета се извършва само по оптичен кабел, като зоните на покритие са отразени на картите за тези три града в България. Отваряш картата, пишеш си адреса и номера на улицата и получаваш съобщение дали могат да те абонират за някой от плановете си.

• Автор
току-що, Колев60 написа:

Младеж! Учи си уроците а не мисли каква глупост да напишеш из интернет!

Coolbox  е само в три града на България - Пловдив, София и Велико Търново, като за София няма тарифни планове за частни клиенти а само за БИЗНЕС такива. Доставката на интернета се извършва само по оптичен кабел, като зоните на покритие са отразени на картите за тези три града в България. Отваряш картата, пишеш си адреса и номера на улицата и получаваш съобщение дали могат да те абонират за някой от плановете си.

Нямам уроци, в прочем си търся работа,но не мога да си намеря за нормално заплащане :( .

преди 18 минути, Константин Петровски написа:

Еми coolbox нямат покритие в цяла София!!!!!!!

преди 2 минути, Константин Петровски написа:

Нямам уроци, в прочем си търся работа,но не мога да си намеря за нормално заплащане :( .

И какво за теб е разбирането  "нормално заплащане"? На колко години си и с колко стаж в някакава професия? Може да споменеш и какво си работил до сега.

• Автор
преди 1 минута, Колев60 написа:

И какво за теб е разбирането  "нормално заплащане"? На колко години си и с колко стаж в някакава професия? Може да споменеш и какво си работил до сега.

23(95 набор). Разбирам от компютри ,фото и техника. Имам диплома за техник на комукационни системи(средно специално образование с профил кинотехника,аудио и видеосистеми). Нормално заплащане е да мога да си позволя примерно бизнес интернета на coolbox в каменна къща,която да си построя в София на кредит и да мога да плащам кредита, а и да си браузвам страници на най-новия core i9 на интел с 32гб рам 4000 mhz  .

току-що, Константин Петровски написа:

23(95 набор). Разбирам от компютри ,фото и техника. Имам диплома за техник на комукационни системи(средно специално образование с профил кинотехника,аудио и видеосистеми). Нормално заплащане е да мога да си позволя примерно бизнес интернета на coolbox в каменна къща,която да си построя в София на кредит и да мога да плащам кредита, а и да си браузвам страници на най-новия core i9 на интел с 32гб рам 4000 mhz  .

И аудиотехниката да ми е HIGH-END!

преди 9 минути, Константин Петровски написа:

Добре. Благодаря за отговора. За сега си само мечтател на всичко това., което не се постига със писане тук и там, а със здрава работа. А и трябва да имаш нужния опит, който се изгражда с години. Единственото  на този етап e да почакаш дълго време или другият вариант е да спечелиш пари от тото-то и да осъществиш мечтата си. Пожелавам ти и двете, но до тогава ще е излязъл вече не core i9, a core i39

• Автор
току-що, Колев60 написа:

Добре. Благодаря за отговора. За сега си само мечтател на всичко това., което не се постига със писане тук и там, а със здрава работа. а и трябва да имаш нужния опит, който се изгражда с години. Единственото  на този етап e да почакаш дълго време или другият вариант е да спечелиш пари от тото-то и да осъществиш мечтата си. Пожелавам ти и двете, но до тогава ще е излязъл вече не core i9, a core 39

Не е само със здрава работа! Защото ако беше със здрава работа, аз да съм почнал здравата работа и вече да имам къща,ама уви нямам :( .

току-що, Константин Петровски написа:

Не е само със здрава работа! Защото ако беше със здрава работа, аз да съм почнал здравата работа и вече да имам къща,ама уви нямам :( .

Има още една професия, но нея не ти я препоръчвам: С "батките" и почвате"заработката" на финикийски знаци. Само дето няма да знаеш кой ще те отупа най добре.

преди 8 минути, Константин Петровски написа:

Сигурен ли си?
Здрава работа в ай-ти сигмента носи огромни приходи.

• Автор
преди 2 минути, Васето написа:

Сигурен ли си?
Здрава работа в ай-ти сигмента носи огромни приходи.

Ми айде де ,  дай я тая здрава работа :) . Разбирам от хардуер донякъде и приемам да се уча доста.

преди 1 минута, Константин Петровски написа:

Ми айде де дай я тая здрава работа :) . Разбирам от хардуер донякъде и приемам да се уча доста.

Съжалявам дете,аз съм в сферата на софтуера-сигмент безопастност,нямам какво да ти предложа.
Но търси-никога не знаеш от коя дупка ще изскочи заека :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.