Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световна лига по волейбол 2006, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

Featured Replies

е те това е cool.gifcool.gif браво МОМЧЕТА!!!!

Да треперят ся другите отбори като игрят с нас biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

БЪЛГАРИЯ: Андрей Жеков, Владимир Николов, Матей Казийски, Пламен Константинов, Евгени Иванов, Христо Цветанов - Теодор Салпаров-либеро (Красимер Гайдарски, Боян Йорданов, Тодор Алексиев, Костадин Стойков, Николай Найденов)

Селекционер: Мартин Стоев

Помощник: Владислав Тодоров

Запомнете този състав :beer::hush: Ще ни радва още дълго време!!!!

А иначе египтяните си правят кефа нищо,че нямат нито една победа laugh.giflaugh.gif

EGYPT%20dance.jpg

Айде пак честито на всички българи!!!! laugh.gif

• Отговори 306
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Да, Русия отново загуби от Италия и най-вероятно е вместо тях да сме в група с Франция cool.gif

ХааХхАаХхаа Дори и за момент не се съмнявах,че ще се класираме. :beer: Победа и пак победа,ний ще пием само за победа :hush::P

единствено ме притеснява Бразилия другите са по лесни cool.gif айде дано като преди няколко години минимум 4-ти :lol6:

единствено ме притеснява Бразилия другите са по лесни cool.gif айде дано като преди няколко години минимум 4-ти :lol6:

Абе верно си е, че като нападат нападат с 5-ма, но като всеки отбор си имат и слабости. Ако успеем да ги намерим и покажем нашата си игра ще клекнат. :)

Италия взима ”уайлд кард” за финалите на Световната лига angry.gifangry.gif

Европейският шампион Италия ще получи ”уайлд кард” за финалите на Световната лига в Москва, сигурни са на Апенините.

Най-популярният волейболен интернет сайт в света www.volleyball.it още късно снощи обяви, че ”адзурите” със сигурност ще бъдат номинирани от Международната федерация по волейбол (FIVB) да участват на финалите в Москва. Колегите от www.volleyball.it дори са пуснали програмата на срещите на финалния турнир с участието на Италия.

Все пак официалното решение за това кой тим ще получи ”уайлд кард“ ще бъде обявено днес към 11,00 часа българско време от президента на FIVB Рубен Акоста.

Леле добре,че не сме 2,че...жалко за Куба laugh.giflaugh.gif

Ха-ха... нека им е кофти :)

Мартин Стоев: Все още не сме показали най-доброто от себе си

Старши треньорът на мъжкия национален отбор по волейбол Мартин Стоев бе щастлив от класирането на тима за финалите на Световната лига в Москва и заяви след успеха над Египет с 3:0, че най-доброто ни представяне все още предстои.

"Дойдохме тук за две победи и постигнахме целта си. Сигурен съм, че все още не сме показали най-добрата си игра, но ще го направим на финалите, където ще играем по-освободено. Мачът днес бе по-вълнуващ и интересен за публиката отколкото първия", заяви на пресконференцията след втория двубой с Египет Стоев. Капитанът Пламен Константинов призна, че отборът е играл с по-малко напрежение от първия мач в Кайро. "Преди мача знаехме, че имаме нужда от победа с 10 точки разлика и това ни успокои, тъй като имахме информация за резултата от мача Куба - Корея. Египет игра по-добре, отколкото в първата среща, а това направи мача по-добър от първия", каза Константинов.

Ха-ха... нека им е кофти :)

Мартин Стоев: Все още не сме показали най-доброто от себе си

Старши треньорът на мъжкия национален отбор по волейбол Мартин Стоев бе щастлив от класирането на тима за финалите на Световната лига в Москва и заяви след успеха над Египет с 3:0, че най-доброто ни представяне все още предстои.

"Дойдохме тук за две победи и постигнахме целта си. Сигурен съм, че все още не сме показали най-добрата си игра, но ще го направим на финалите, където ще играем по-освободено. Мачът днес бе по-вълнуващ и интересен за публиката отколкото първия", заяви на пресконференцията след втория двубой с Египет Стоев. Капитанът Пламен Константинов призна, че отборът е играл с по-малко напрежение от първия мач в Кайро. "Преди мача знаехме, че имаме нужда от победа с 10 точки разлика и това ни успокои, тъй като имахме информация за резултата от мача Куба - Корея. Египет игра по-добре, отколкото в първата среща, а това направи мача по-добър от първия", каза Константинов.

Дано Фифа :):wors: Наще имат потенциал да излязат най-малкото от групата с Италия и Бразилия,,

пък защо да не мечтаем и за медалите(златните) :):yanim:

Италия - официално е с уайлд картата! Това е позор за Федерацията според мен! Сега трябва точно България да им го натресе. Много голяма мафия са! Направо съм възмутен! Ще им хакна сайта ако можех angry.gif Мислят ли тези хора с главите си или с нещо друго!

Ето и каква е програмата в следващия етап на надпреварата!

Група E

Русия (организатор), Сърбия (1. група A), Франция (1. група C)

Група F

Бразилия (1. група B), България (1. група D) и Италия (уайлд карта).

23/08/06

14.00 ч. Бразилия - България

17.00 Франция - Италия

20.00 Русия - Сърбия

24/08/06

14.00 Италия - Бразилия

17.00 Сърбия - България

20.00 Франция - Русия

25/08/06

14.00 България - Италия

17.00 Сърбия - Франция

20.00 Русия - Бразилия

26/08/06

16.00 - Полуфинал ( 1. група Е срещу 2. група F)

19.00 - Полуфинал ( 1. група F срещу 2. група Е )

27/08/06

16.00 - Финал за 3 място

19.00 - Финал за 1 място

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

Италия - официално е с уайлд картата! Това е позор за Федерацията според мен! Сега трябва точно България да им го натресе. Много голяма мафия са! Направо съм възмутен! Ще им хакна сайта ако можех angry.gif Мислят ли тези хора с главите си или с нещо друго!

Че какво ти пречи Италия?

Че какво ти пречи Италия?

Ами не заслужават! Това е най - голямата причина, а силно се надявам че няма да ни попречат!

Ама сега ще видите как няколко подпирания от съдии като на мача с Куба тук в София, колко голяма роля ще изиграят!

Ами не заслужават! Това е най - голямата причина, а силно се надявам че няма да ни попречат!

Ама сега ще видите как няколко подпирания от съдии като на мача с Куба тук в София, колко голяма роля ще изиграят!

К'во ти пука кой заслужава и кой не? Нали важното е, че ние си го заслужихме и сме там!

А за съдиите мога да кажа само едно - ако мачкаме както мачкахме Куба колкото и да ги бутат пак ще излязат от залата със сълзи на очите ;)

ЕСТ че не заслужават,Куба заслужават повече да продалжат от Италия.Абе всъщтност не ми пука и на мен за другите,важното е нашите да газят наред biggrin.gif (да си остане между нас-така и ще стане) ;)

оо Италия да не продължават с илюзиите да не им пляснем една 3-ка cool.gif само се надявам и съдията да не ги подкрепя както направи федерацията angry.gif тогава ще бъде егати прецаквацията.

Между другото не съм много наясно със схемата само първия отбор от новосформираните групи ли продължава ?

Някой знае ли дали ще има някакви online излъчвания по нета (освен live резултата от сайта на FIVB)?

Че с тези мачове по средата на работното време.... :down:

Между другото не съм много наясно със схемата само първия отбор от новосформираните групи ли продължава ?

26/08/06

16.00 - Полуфинал ( 1. група Е срещу 2. група F)

19.00 - Полуфинал ( 1. група F срещу 2. група Е )

Както и по - горе казах, можем да сме втори в групата си и пак да вземем купата СИ :)

Бразилия : България - Сряда от 14:00 по БНТ

България : Сърбия - Четвъртък от 16:00 по БНТ

Италия : България - Петък от 14:00 по БНТ

Това го видях в един друг форум , не съм 100% сигурен, че е достоверно

Бразилия : България - Сряда от 14:00 по БНТ

България : Сърбия - Четвъртък от 16:00 по БНТ

Италия : България - Петък от 14:00 по БНТ

Това го видях в един друг форум , не съм 100% сигурен, че е достоверно

Благодаря ти!

Дано да е така, защото на сайта на БНТ го няма.

Ще ги дават по телевизията, а който иска може да ги слуша по радио Гонг. Свалеге си го от тук :)

Ей мача е почнал! С това часово време и аз се бях объркал! Той мача като е от 14.00 ч. руско време тука почва в 13.00 ч. Жалко че не мога да го гледам по ТВ! Блазе на късметлийте cool.gif

Първия гейм е за нас 25 - 17!!!! УСПЕХ!!!! :P:wors::)

fifa , много си суеверен!! ПОБЕДА ПОБЕДА ПОБЕДА, НИЕ ПИЕМ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ :P:wors::)

Невероятен мач!! Направо ме е яд за дето не можах да го гледам!! Как може толкова рано да се играят тези мачове, ейййййй!

Все пак и аз незнам какво да кажа !!

Нека представим резултата ->->-> Бразилия - България 0:3 ( 17- 25 ; 23 - 25 ; 20 - 25 )

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.