Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дневникът на един наркоман

Featured Replies

Ох..това ми напомня за един стар приятел... :sobbing:

П.П. Човек и да има воля..понякога е твърде късно!

Редактирано от TaRantuJ|kA (преглед на промените)

Не знам защо си останала с впечатление, че под "глупости" имам предвид твоя пост. Също така, не знам какво си преживяла, но ако намираш така наречения "дневник" за достоверен, само мога да се смея.

Не ме интересува кой колко друса. Цитирам Уелш, защото предтавя проблема с наркотиците по начин, който е най-близо до реалността.

Аз не го и прочетох дори, аз говорех за самия проблем с наркотиците:)

За това не си прав.Аз смея да кажа че познавам един приятел който си загуби работата си и сега си дава парите за алкохол и виси по подлезите да проси.Този човек има жена и деца.Така че има много причини за това алкохолизама.Даже това е подщи неизличима болест.Дори и да се откажеш рано или късно пак се почва.Горе долу на същия принцип са и наркотиците.Но притях е доста по трудно да ги откажеш.И както вече казах всичко зависи от човека.С воля всичко се постига.

Сега след като не съм прав, извинявай за неприятните въпрос. След като си дава парите за алкохол и се е докарал до просене по подлезите - този човек помага ли по този начин на себе си и на семейството си? Решил ли е проблема с работата си? Този човек уважава ли сам себе си? Поводите са много, причината е една - човека се е пречупил. И никой от нас не е застрахован от това, но все пак не виждам оправдание.

За това не си прав.Аз смея да кажа че познавам един приятел който си загуби работата си и сега си дава парите за алкохол и виси по подлезите да проси.Този човек има жена и деца.Така че има много причини за това алкохолизама.Даже това е подщи неизличима болест.Дори и да се откажеш рано или късно пак се почва.Горе долу на същия принцип са и наркотиците.Но притях е доста по трудно да ги откажеш.И както вече казах всичко зависи от човека.С воля всичко се постига.

Съболезнования за твоя приятел. Семейството му по-лесно ще го прежали и ще започне нов живот, отколкото да го търпи така и постоянно да ги дърпа назад. Никой не е незамемим - още повече пък и едни пияница.

Има и друг вариант - да се оправя по-бързо и да направи нещо по въпроса, та било то и да отглежда зеленчуци и животни за собствени нужди.

Историята гледа малко нереално на нещата защото всичко това е доста отдалечено от реалното мислене на един зависим! Наркотиците не се пробват те се започват и колкото и силен характер да имаш без подкрепа няма как да се справиш! Всеки един наркоман има нужда от дозата си така както един пушач испитва нужда да запали или както когато човек е гладен! Всичко написано в "дневника" определено въздейства, но дали по правилния начин....? Сигурен съм всеки от вас познава поне 1 човек който взима нещо, следващия път погледнете в очите му и вище този блуждаещ празен поглед. Колкото и безсмислено да ви се вижда на вас страничните наблюдатели тези хора намират полза за себе си. Тежко е да гледаш как момчето/момичето от съседния апартамент с което си играла като детел, сега затъва в проблеми само защото мисли, че като ги забрави гълтайки си хапчето, те ще изчезнат! Нека да сме по толерантни да не ги ритаме, удряме или т.н. щом ги срещнем по улицата защото те могат да изплуват стига да има кой да им хвърли спасителния пояс!

Историята гледа малко нереално на нещата защото всичко това е доста отдалечено от реалното мислене на един зависим! Наркотиците не се пробват те се започват и колкото и силен характер да имаш без подкрепа няма как да се справиш! Всеки един наркоман има нужда от дозата си така както един пушач испитва нужда да запали или както когато човек е гладен! Всичко написано в "дневника" определено въздейства, но дали по правилния начин....? Сигурен съм всеки от вас познава поне 1 човек който взима нещо, следващия път погледнете в очите му и вище този блуждаещ празен поглед. Колкото и безсмислено да ви се вижда на вас страничните наблюдатели тези хора намират полза за себе си. Тежко е да гледаш как момчето/момичето от съседния апартамент с което си играла като детел, сега затъва в проблеми само защото мисли, че като ги забрави гълтайки си хапчето, те ще изчезнат! Нека да сме по толерантни да не ги ритаме, удряме или т.н. щом ги срещнем по улицата защото те могат да изплуват стига да има кой да им хвърли спасителния пояс!

Съгласен съм с тебе, но помоща не трябва да е в стила "погалване с перце". Трябва сурова и силно ангажираща ги с последствията помощ - за да има осъзнаване и естествена спирачка.

Съгласен съм с тебе, но помоща не трябва да е в стила "погалване с перце". Трябва сурова и силно ангажираща ги с последствията помощ - за да има осъзнаване и естествена спирачка.

Не съм споменавал че трябва да се държим с тях така все едно не са направили нищо. Знам го защото и аз можеша да съм в някоя канафка вместо сега да пиша този пост, но естествено не се размина без усилия от моя страна обаче подкрепата на приятелите ми помогна много! И ето ме сега убочител сум по програмите за борба с наркомании и други такива-живея на ново и знам че сум полезен! Повярваите ми достатъчен стимул е за да може човек да се прицели в една цел и да се измъкне.

Редактирано от peps (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.