Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Chevrolet Cruze 2010 1.6 113hp

Препоръчан отговор

И на беемвето и на волвото само като им видя фасона и ми се отщява да им гледам салона! Пълна скръб. МОрално остарели бивши претеции за висок клас, със скъпа поддръжка и тежки за ремонт. Което значи, че за тях и в сервиза, цените за труд ще са различни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Радул написа:

И на беемвето и на волвото само като им видя фасона и ми се отщява да им гледам салона! Пълна скръб. МОрално остарели бивши претеции за висок клас, със скъпа поддръжка и тежки за ремонт. Което значи, че за тях и в сервиза, цените за труд ще са различни.

Ее това вече си е субективно . . . въпрос на вкус. Аз като цяло не съм много фен на съвременния яйцевиден и еднообразен дизайн в световен мащаб. И автомобилите, като смартфоните на дизайн станаха скучни и еднообразни. Липсват ми дизайнерски решения, като тези:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Eeee, то и аз искам ето това, ама за 7000 лева не знам дали ще ми дадат да направя и едно кръгче с него. :)  Нека не смесваме нещата. Темата е съвсем за друго.

Lamborghini_Countach_-_Flickr_-_exfordy_

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тези не са лоши, и не гният като предходното поколение: 

https://www.cars.bg/offer/c3128009

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Допада ми.Като цяло другата седмица ще мога да ги видя на място и да поразгледам в какво състояние са.

преди 55 минути, Soviet Soldier написа:

Тези не са лоши, и не гният като предходното поколение: 

https://www.cars.bg/offer/c3128009

Като цяло като поддръжка как е този модел ? скъпа ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, i'm god free music написа:

Допада ми.Като цяло другата седмица ще мога да ги видя на място и да поразгледам в какво състояние са.

Като цяло като поддръжка как е този модел ? скъпа ?

Не, маздите не са скъпи от към поддръжка и са здрави. Стария модел имаше проблем с купетата, гниеха доста бързо, но при новия доколкото знам въвеждат галванизиране на стоманата на купетата и го няма тоя проблем. За парите си са доста прилични автомобили. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, i'm god free music написа:

Какво ще рече паркиращ сензор ? " Parking Sensors

Ще рече едни малки датчици по задната броня, които при наближаване на предмет, при движение на заден ход в колата се чува звуков сигнал.
sticker-cover-parking-sensor-kitps.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Този Chevrolet чийто ти показах има ли такъв сензор и как мога да разбера.Не виждам никакви кръгчета отзад но разбрах ,че имат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, i'm god free music написа:

Този Chevrolet чийто ти показах има ли такъв сензор и как мога да разбера.Не виждам никакви кръгчета отзад но разбрах ,че имат.

В графа "екстри" трябва да пише, че автомобилът има "Парктроник". Не всеки автомобил обаче разполага с такъв. При други се активира задна камера, когато се включи задна предавка, примерно при тази Алфа 166: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Soviet Soldier написа:

В графа "екстри" трябва да пише, че автомобилът има "Парктроник". Не всеки автомобил обаче разполага с такъв. При други се активира задна камера, когато се включи задна предавка, примерно при тази Алфа 166: 

Сигурност:

ABS, ESP, Airbag, Ксенонови фарове, Халогенни фарове, ASR/Тракшън контрол, Парктроник, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка

Има парктроник ? значи си има сензорите ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, i'm god free music написа:
Сигурност:

ABS, ESP, Airbag, Ксенонови фарове, Халогенни фарове, ASR/Тракшън контрол, Парктроник, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка

Има парктроник ? значи си има сензорите ?

Да. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Круза е пълен боклук. 

7000лв стигат за Корола 1.8 192коня. Като искаш и по-немощна може да си вземеш. От хамериканско бягай, само немеца и японеца правят коли, алфите не са лоши, ама се взимат от ентусиасти, демек яко се карат и поддръжката не им е евтина. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мнение за този дизелов автомобил ако може.Шевролета беше купен вчера и тотално реших да разгледам дизеловите.

https://m.cars.bg/offer/c3085376

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, i'm god free music написа:

Мнение за този дизелов автомобил ако може.Шевролета беше купен вчера и тотално реших да разгледам дизеловите.

https://m.cars.bg/offer/c3085376

Имам позната със същия модел и е доволна, но нейната е като нова, докато тази е в доста унило състояние. Печена е яко на слънце, личи си по фаровете, станали са яко жълти. На Пежо електрониката им е слабо място, щом е и печена някъде по топлите страни, много голяма вероятност да се насадите на пачи яйца с нея. Салонът е захабен, волана унищожен, реалния ѝ пробег, като я гледам е поне 3 пъти по 130к. Търсете екземпляр в по-добро състояние, защото тази още от обявата изглежда унила, а на живо, като се иде обичайно нещата са още по зле. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Soviet Soldier написа:

Имам позната със същия модел и е доволна, но нейната е като нова, докато тази е в доста унило състояние. Печена е яко на слънце, личи си по фаровете, станали са яко жълти. На Пежо електрониката им е слабо място, щом е и печена някъде по топлите страни, много голяма вероятност да се насадите на пачи яйца с нея. Салонът е захабен, волана унищожен, реалния ѝ пробег, като я гледам е поне 3 пъти по 130к. Търсете екземпляр в по-добро състояние, защото тази още от обявата изглежда унила, а на живо, като се иде обичайно нещата са още по зле. 

Благодаря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло в този момент разглеждам колите из сайта за да избера кои точно да посетя.Благодаря предварително за помощта.

https://www.cars.bg/offer/c3014237 Интересува ме поддръжката на този автомобил и дали е надежден. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тва е 1.9 JTD на фиат. Не е лош мотор. Не му е скъпа поддръжката. За останалото не знам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е защо са написали в обявата че скоростната кутия е 5-степенна като във характеристиките на този двигател е със 6-скорости.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...