Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли да се дава Мухлясал хляб на куче и вредно ли е?

Featured Replies

току-що, alex-sharlapata bg написа:

Разбирам,но все пак,трябва да се поинтересувам.

Залагам си главата, че всичко е наред. Сега ще се успокоиш ли??

• Отговори 79
  • Прегледи 20,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Абе то и аз съм ял така, но сме яли мъхала нали???

Стига си се филмирал. Нищо му няма на кучето. ЩЕ дойда да те напляскам!! :)

Хаха да благодаря много,имах нуждата да споделя.

Залагам си главата, че всичко е наред. Сега ще се успокоиш ли??

Със сигурност.

преди 3 минути, alex-sharlapata bg написа:

Хаха да благодаря много,имах нуждата да споделя.

Със сигурност.

На село имам 2 кучета и три котарака така че .....................

Разбирам,но все пак,трябва да се поинтересувам.

Купи си специлизирана литература, там ще разбереш всичко за тяхната природа,ако толкова държиш на това куче.Аз едно време като ученик,бях много запален по отглеждането на декоративни рибки.И сега искам да си върна това хоби, но нямам време за него.Мой роднина ме снабди със специялизирана литература, и никога една рибка не ми е умирала.Едни на пръв поглед много малки същества,но информацията е безкрайна за тяхното отглеждане.С другите животни също е така.

току-що, franchesko написа:

Купи си специлизирана литература, там ще разбереш всичко за тяхната природа,ако толкова държиш на това куче.Аз едно време като ученик,бях много запален по отглеждането на декоративни рибки.И сега искам да си върна това хоби, но нямам време за него.Мой роднина ме снабди със специялизирана литература, и никога една рибка не ми е умирала.Едни на пръв поглед много малки същества,но информацията е безкрайна за тяхното отглеждане.С другите животни също е така.

Гледането на каквото и да е животно си иска време и внимание. Няма друг начин!!

Много философи, много разбирачи. Като се съберат трима, дето не знаят, могат да направят 10 страници. А ако знаеш отговора, стига ти и едно изречение. А то е: Мухълът излага на риск кучетата с токсичност, дължаща се на тремогенни микотоксини. Симптоми като повръщане, гърчове и температура могат да издадат това. А сравнението с човек е пълна проява на неграмотност.

• Автор

И 

Гледането на каквото и да е животно си иска време и внимание. Няма друг начин!!

Да.

току-що, аm-аm написа:

Много философи, много разбирачи. Като се съберат трима, дето не знаят, могат да направят 10 страници. А ако знаеш отговора, стига ти и едно изречение. А то е: Мухълът излага на риск кучетата с токсичност, дължаща се на тремогенни микотоксини. Симптоми като повръщане могат да издадат това. А сравнението с човек е пълна проява на неграмотност.

И в такъв случай мисля,че от един път,няма да е сериозно.Нали?

преди 1 минута, alex-sharlapata bg написа:

И в такъв случай мисля,че от един път,няма да е сериозно.Нали?

Звучиш ми като наркоман: "От един път нищо няма да ми стане."

Рискуваш здравето на кучето си. Може и от 10 пъти нищо да не му стане, ако това те утешава.

• Автор
току-що, аm-аm написа:

Звучиш ми като наркоман: От един път нищо няма да ми стане. Рискуваш здравето на кучето си. Може и от 10 пъти нищо да не му стане, ако това те утешава.

Приятел,ако това ме утешаваше,нямаше да пусна темата,ако мислиш както трябва :)

В никакъв случай не бих рискувал със здравето на моето животинче,трябва да съм ненормален,просто в нета няма информация целенонаспчена към точната тема,затова реших да пиша,някой може да знае,разбира се никога повече няма да му дам,то не е за експерименти!

Като цало храненето с хляб за куче не е най- доброто за него! Има сухи храни и не са скъпи, като има и скъпи разбира се, такива храни ще намерите в Praktis както и в зоомагазините. 

преди 7 минути, аm-аm написа:

Много философи, много разбирачи. Като се съберат трима, дето не знаят, могат да направят 10 страници. А ако знаеш отговора, стига ти и едно изречение. А то е: Мухълът излага на риск кучетата с токсичност, дължаща се на тремогенни микотоксини. Симптоми като повръщане, гърчове и температура могат да издадат това. А сравнението с човек е пълна проява на неграмотност.

А спри се и ти. Кучето не е хранено с мухъл е просто е яло част от филия хляб дето е мухлясала. Стига писахте глупости. И да разбирач съм, щото живея все още на село и отглеждам животни.

• Автор
преди 4 минути, AAUUXX написа:

Като цало храненето с хляб за куче не е най- доброто за него! Има сухи храни и не са скъпи, като има и скъпи разбира се, такива храни ще намерите в Praktis както и в зоомагазините. 

Да разбрах,но все пак питах за мухала защото никога не съм давал хляб с мухал и не искам кучето да пострада по някакъв начин.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

А спри се и ти. Кучето не е хранено с мухъл е просто е яло част от филия хляб дето е мухлясала. Стига писахте глупости. И да разбирач съм, щото живея все още на село и отглеждам животни.

Дадох му някъде 8 филии,както всеки път,но само по някои имаше мухал.Като разбира се веднага взех останалото и директно в коша!

Не бих си играл с здравето му!Едва ли има човек,който да бъде толкова жесток за да прави това.

преди 9 минути, alex-sharlapata bg написа:

Да разбрах,но все пак питах за мухала защото никога не съм давал хляб с мухал и не искам кучето да пострада по някакъв начин.

Няма да пострада, няма причина за притеснение, Емо вече ви е казал това по - горе в темата. 

• Автор
току-що, AAUUXX написа:

Няма да пострада, няма причина за притеснение, Емо вече ви е казал това по - горе в темата. 

Дано,притеснен съм,но ще видим,времето ще покаже дано всичко да е наред.

Пак започваш. Времето за притеснения отдавна е минало. Гледай си кучето и забрави тази тема вече.

Всичко ще е наред! 

• Автор

Пак започваш. Времето за притеснения отдавна е минало. Гледай си кучето и забрави тази тема вече.

Да,но се влияя от мненията и не мога да не съм притеснен,надявам се всичко да е наред.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Не знам,какво смешно намери по темата.

Да,но се влияя от мненията и не мога да не съм притеснен,надявам се всичко да е наред.

Е както прецениш. Аз повече нищо не мога да направя. Гарантирам за думите си и залагам репутацията си.

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Е както прецениш. Аз повече нищо не мога да направя. Гарантирам за думите си и залагам репутацията си.

Благодаря,просто ще гледам да се успокоя,мерси за мнението.

преди 2 минути, alex-sharlapata bg написа:

Е как какво ?! Голяма трагедия за 8 леко мухлясали филии...

• Автор
преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Е как какво ?! Голяма трагедия за 8 леко мухлясали филии...

Едно е никога да не си давал,Изобщо мухлясал хляб и да не знаеш какво може да се случи!

преди 1 минута, alex-sharlapata bg написа:

Едно е никога да не си давал,Изобщо мухлясал хляб и да не знаеш какво може да се случи!

Предизвика ме да ти кажа какво съм виждал. Добре. Виждал съм нееднократно, ловджийско куче да лапа с голям апетит съдържанието на препълнена външна тоалетна, след което отиваше при стопанина си и му удряше няколко езика по лицето от радост. И двамата са в перфектно здраве... Факт. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.