Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли да се дава Мухлясал хляб на куче и вредно ли е?

Featured Replies

• Автор
току-що, Joss Bomon написа:

Предизвика ме да ти кажа какво съм виждал. Добре. Виждал съм нееднократно, ловджийско куче да лапа с голям апетит съдържанието на препълнена външна тоалетна, след което отиваше при стопанина си и му удряше няколко езика по лицето от радост. И двамата са в перфектно здраве... Факт. 

Това какво общо има с темата?

• Отговори 79
  • Прегледи 20,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Зависи от мухъла. Абе всички шашнати по темата, може ли да сте такива женки бе. Пък ядете мухлясали сирена и колбаси и ги броите деликатеси. Не малка част от мухълите са ядивни и полезни.  О

преди 37 минути, alex-sharlapata bg написа:

Да разбрах,но все пак питах за мухала защото никога не съм давал хляб с мухал и не искам кучето да пострада по някакъв начин.

Дадох му някъде 8 филии,както всеки път,но само по някои имаше мухал.Като разбира се веднага взех останалото и директно в коша!

Не бих си играл с здравето му!Едва ли има човек,който да бъде толкова жесток за да прави това.

Споко пич и аз съм ял мухлясал хляб и още не съм ритнал камбаната .

яж го ти бе, толкова ли си зле че читав хляб нямаш а

преди 18 минути, haidukpikaso написа:

Излишно е това грубо отношение, сигурен съм не го е направил нарочно с умисъл !

• Автор
преди 55 минути, sliderum написа:

Зависи от мухъла. Абе всички шашнати по темата, може ли да сте такива женки бе. Пък ядете мухлясали сирена и колбаси и ги броите деликатеси. Не малка част от мухълите са ядивни и полезни.  О

благодаря

преди 16 минути, AAUUXX написа:

разбира се гледам си кученцето 11 години,не бих го направил нарочно,грубо отношение,простоо нямам думи ...

преди 1 час, Емил Костов написа:

А спри се и ти. Кучето не е хранено с мухъл е просто е яло част от филия хляб дето е мухлясала. Стига писахте глупости. И да разбирач съм, щото живея все още на село и отглеждам животни.

Разбирачо, върху мухлясалия хляб има или няма мухъл, че според теб май са две различни неща? И аз съм имал досег със селото и мухлясал хляб не сме давали никога на добитък. Сушал се е, пекъл се е, но мухлясал - никога! Слабоумните нека си тровят животните и да разсъждават върху това има ли мухъл в мухлясалия хляб!

преди 50 минути, haidukpikaso написа:

Имах един състудент, специалност Физическо възпитание, който си хапваше мухлясал хляб, с убеждението, че приема узрял пеницилин. Повтарям, че човекът и кучето са различни. А ти точно, като доказано неграмотна, най-малко имаш правото да се обаждаш.

преди 1 час, sliderum написа:

Железен аргумент. Сигурно и захар си ял, ама не си виждал ослепени кученца.

преди 36 минути, AAUUXX написа:

а да бе - аз мухлясал хляб не давам - изхвърлям го

къде е отношението а

ще даваш това, което и ти ядеш, а не отпадъци

Е както прецениш. Аз повече нищо не мога да направя. Гарантирам за думите си и залагам репутацията си.

Какво връзка има между репутацията ти и това дали куче ще се натрови? Самото ти изказване е удар по репутацията ти, каквато и да е тя, че не ми е известна, но видимо с лека ръка я залагаш, значи не струва много.

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

Аз ям грозде. Кучето може да умре от грозде. Кокалите са отпадъци, човек няма достатъчно здрави зъби за да ги сдъвче. За кучетата са силно препоръчителни. Глупак ли съм, че пиша очевидни неща? На глупак ме направи, честито.

• Автор
преди 5 минути, haidukpikaso написа:

а да бе - аз мухлясал хляб не давам - изхвърлям го

къде е отношението а

Признавам,че направих грешка,факт неуспорим,но все пак искам помощ..

преди 4 минути, alex-sharlapata bg написа:

Признавам,че направих грешка,факт неуспорим,но все пак искам помощ..

Колко страници трябва да прочетеш, за да се усетиш, че питаш на погрешното място? Чета в нета, че ако до ден не умре, Емил Костов ще си запази репутацията. Видимо не разчиташ на дипломирани ветеринари, така че съдникът за теб ще бъде времето.

Аз си храня дакела само, със специална за него храна. Котката също.

А колкото до въпроса ти - пробвай да проядеш Whiskas :D :D :D :D

Еваго в дакела.Той кат на курорт ве!

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Предизвика ме да ти кажа какво съм виждал. Добре. Виждал съм нееднократно, ловджийско куче да лапа с голям апетит съдържанието на препълнена външна тоалетна, след което отиваше при стопанина си и му удряше няколко езика по лицето от радост. И двамата са в перфектно здраве... Факт. 

преди 2 часа, franchesko написа:

Купи си специлизирана литература, там ще разбереш всичко за тяхната природа,ако толкова държиш на това куче.Аз едно време като ученик,бях много запален по отглеждането на декоративни рибки.И сега искам да си върна това хоби, но нямам време за него.Мой роднина ме снабди със специялизирана литература, и никога една рибка не ми е умирала.Едни на пръв поглед много малки същества,но информацията е безкрайна за тяхното отглеждане.С другите животни също е така.

мога да го накарам да  излели

преди 8 часа, аm-аm написа:

Разбирачо, върху мухлясалия хляб има или няма мухъл, че според теб май са две различни неща? И аз съм имал досег със селото и мухлясал хляб не сме давали никога на добитък. Сушал се е, пекъл се е, но мухлясал - никога! Слабоумните нека си тровят животните и да разсъждават върху това има ли мухъл в мухлясалия хляб!

Имах един състудент, специалност Физическо възпитание, който си хапваше мухлясал хляб, с убеждението, че приема узрял пеницилин. Повтарям, че човекът и кучето са различни. А ти точно, като доказано неграмотна, най-малко имаш правото да се обаждаш.

Железен аргумент. Сигурно и захар си ял, ама не си виждал ослепени кученца.

Разбирачо, на кучето е дадено погрешка мухлясал хляб и то не го е изяло целия и освен това нищо няма да му стане. от няколко парчета, a животните не са глупави и не ядат това, което не им харесва. А твоят студент в какво е убеден и вярва си е негово решение. 

Ето и малко информация за тези, които искат да прочетат

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 9 часа, haidukpikaso написа:

Тъкмо читавият хляб мухлясва, ония мизерия с консервантите карат месеци без.

Абе кучелюбите с претенциите и скъпите кучешки храни. Вие сигурни ли сте че гледате кучета, а не си чешете егото само.

... a животните не са глупави и не ядат това, което не им харесва.

Разбирачо животински, пак ли залагаш репутацията си зад поредните ти гадателски проблясъци по тема, която ти е непонятна? Едно от най-честите отравяния на кучета става с антифриз. Кучетата го харесват заради сладкия вкус. Уви, има хора, които с три лъжици антифриз си разчистват сметките с куче завинаги.

преди 2 минути, аm-аm написа:

Едно от най-честите отравяния на кучета става с антифриз. Кучетата го харесват заради сладкия вкус. Уви, има хора, които с три лъжици антифриз си разчистват сметките с куче завинаги.

благодаря за инфото
:)

аве ей, събуди съ ве
ся тва дет не го знаех.... ако тръгна да тровя кучета, м?

преди 4 минути, аm-аm написа:

Разбирачо животински, пак ли залагаш репутацията си зад поредните ти гадателски проблясъци по тема, която ти е непонятна? Едно от най-честите отравяния на кучета става с антифриз. Кучетата го харесват заради сладкия вкус. Уви, има хора, които с три лъжици антифриз си разчистват сметките с куче завинаги.

Хайде дай на куче антифриз да видим как ще го изпие. Не пиши глупости. Съвсем друго е да замаскриаш отровата в нещо, което животното яде и да не усеща миризмата и. То така и човек може да отровиш или убиеш. 

преди 13 минути, Емил Костов написа:

Хайде дай на куче антифриз да видим как ще го изпие.

преди 18 минути, аm-аm написа:

Едно от най-честите отравяния на кучета става с антифриз.

Със здраве, неграмотнико.

преди 14 минути, дръндю написа:

ся тва дет не го знаех.... ако тръгна да тровя кучета, м?

Едно време Трихо отказваше да напише ред за това, защото кучето умира в страшни мъки. Преди него за разбиване на катинари и отключване на чужди врати имаше диспути трябва ли да се публикува във форума. Вече търсене в Google дава изчерпателни отговори. Само Емил Костов още не се е научил да го ползва.

преди 5 минути, аm-аm написа:

Вече търсене в Google дава изчерпателни отговори

братчеда Гуглю ми казва как да хаквам рутъри, сайтове, да ползвам кракове и хакове...и тъ нъ
ама у форума таквос нешто, не съм видел

Баси, вече и убийства на кучета ли обсъждате. Много сте сведущи вече, да не се наложи полицията да дойде у вас, за да разбере дали не е от личен опит...Въобще тая тема така я осрахте, че думи нямам.

• 5 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.