Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жена за женене мнение

Featured Replies

Също така, ако не сключат църковен християнски брак, пред Бог не са обвързани.

Ам-ам, действай смело!

Догодина- люлка!

Аз мога да съм ви шаферка ...

• Отговори 69
  • Прегледи 3,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 часа, Mediterranean написа:

Моето мнение е, че не ми харесва. Може би мъжете й гледат тялото и боските.

я ти покажи нещо да видиме с какво разполагаш

преди 11 минути, Mediterranean написа:

С картечница разполагам. 

гадже имаш ли си 

преди 15 минути, Mediterranean написа:

Имах, ама го утрепах щот каза, че съм закръглена.

аз никога нема да ти кажем че си закръглена дебеланке

преди 37 минути, Mediterranean написа:

Имах, ама го утрепах щот каза, че съм закръглена.

Правилно - така му се пада, като не оценява с какво разполагаш.

• Автор
на 14.07.2019 г. в 16:48, valkiria1 написа:

Ти, драги с какво би могъл да завоюваш жена с различен социален статус от твоя ?

Мога да ѝ предложа нещо, което няма в живота си. Мен. Знам, че е повече, отколкото може да очаква жена, но ще живея с нейното усещане, че не ме заслужава. Ще го преживея някак си.

на 14.07.2019 г. в 17:39, Bozhidar Denkov написа:

Не пожелавай жената на Ближния си.

Онзи не ми е ближен. Даже не мога да му запомня името.

на 14.07.2019 г. в 17:39, Bozhidar Denkov написа:

Валкирия моля те изтрии темата. Тази тема хули десетте Божи заповеди.

Абе... ти сериозно ли срещу любовта се изправяш? Моли се Богу, не си създавай кумири в лицето на Валкириите, те служат за друго.

на 14.07.2019 г. в 21:10, Maleficient написа:

Догодина- люлка!

Аз мога да съм ви шаферка ...

Чакай бе, къде скочи shocked oh my god GIF Напомня ми на "Тамън да я опъна и тя не дойде на срещата". Рибата е в морето и още не съм решил дали я искам.

преди 23 часа, Mediterranean написа:

Моето мнение е, че не ми харесва. Може би мъжете й гледат тялото и боските.

Е, какво друго?? Ако не си падахме по тялото и бозките, щяхме да сме просто манафи, които да доведат до изчезване на човешкия вид. Вместо едно благодаря поне...

b361cb331d183b262c6662354e220c14.jpg

преди 9 часа, аm-аm написа:

Мога да ѝ предложа нещо, което няма в живота си.

Абе... ти сериозно ли срещу любовта се изправяш? Моли се Богу, не си създавай кумири в лицето на Валкириите, те служат за друго.

Чакай бе, къде скочиshocked oh my god GIF Напомня ми на "Тамън да я опъна и тя не дойде на срещата". Рибата е в морето и още не съм решил дали я искам.

Е, какво друго?? Ако не си падахме по тялото и бозките, щяхме да сме просто манафи

b361cb331d183b262c6662354e220c14.jpg

Опитвам се да съм на твоя страна и да те мотивирам, да не се моташ!! Щото има и други рибари и ще останеш без риба, от много умуване... Пробвай поне. Мога да помогна в написването на любовно писмо:clown:

Още ли не си я земал тая жена, докат се начудиш ше се пенсионира бре 

• Автор
преди 43 минути, Maleficient написа:

Мога да помогна в написването на любовно писмо:clown:

Мъ защо си мислиш, че не мога да напиша сам любовно писмо или поема? Май тука само ви е цел да ме бракувате. И аз не искам да я лъжа. Това е като жена с подплънки на мястото на бюста. Лошо начало е, неискренно.

преди 6 минути, аm-аm написа:

Мъ защо си мислиш, че не мога да напиша сам любовно писмо или поема? Май тука само ви е цел да ме бракувате. И аз не искам да я лъжа. Това е като жена с подплънки на мястото на бюста. Лошо начало е, неискренно.

Написах "помогна", различно е.

За бракуването си призна, че не бързаш, искаш да я пробваш, но ако има все пак някой пробвал, да си каже, така че мотивацията ми е в посока "да се пробваш", и сам да решиш

Другият вариант е, да се огледаш за нещо по-впечатляващо, за което и секунда няма да се чудиш или тема да пускаш...

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

• Автор
преди 17 минути, AAUUXX написа:

Още ли не си я земал тая жена, докат се начудиш ше се пенсионира бре 

Жената е като виното - с възрастта остарява. Нявгаж Yvsot бе написала, че с всяка година горната ѝ възрастова граница за допустим партньор се покачва. Критериите се снижават, също като гравитационните последствия за тялото. А нормалното състояние на една жена е 25% мазнини. Това е много материал за гравитацията. olivia munn breast GIF

Опа! Докато ровя за весели емоциовизуалки, се натъкнах на Мюн. Тя има много хубав характер. Гледах едно интервю в американско токшоу и там водещият Конан, ама не варварина, ами Aaron Rodgers, поиска да я вземе за жена. Обаче беше вече женен, така че аз не съм я изпуснал. Моля предложете ми компетентно мнение дали е хубава?

Щях да пиша нещо за Лорънс, обаче много ме разсея тази Мюн.

преди 6 минути, Maleficient написа:

За бракуването си призна, че не бързаш, искаш да я пробваш...

Не искам да я пробвам. То ако я пробвам вече съм се прежалил. Компетентно мнение дали е хубава само поисках.

преди 6 минути, Maleficient написа:

Другият вариант е, да се огледаш за нещо по-впечатляващо, за което и секунда няма да се чудиш или тема да пускаш...

Оф, тая Мюн я бях забравил.olivia munn reasons GIF Освен това първото ѝ име е Оливия, което е нещо като маслини, а в българския фолклор така описват хубавите очи.

Оливия Мън също е добър избор, има две големи причини да я избереш нея, има и доста снимки от които да добиеш представа какво вземаш. 

Ми не си казваш мнението. .. как да вземе.

После да го разпънете 

А той си пита коя да вземе 

Очевидно няма претенции 😎

на 14.07.2019 г. в 12:00, аm-аm написа:

Ако може едно компетентно мнение дали е хубава

Хубавите(тип манекенка) ,повечето освен хубоста си, нямат други качества.С времето не са ги развили,понеже са разчитали само на хубоста си,обаче и тя не е вечна.Иначе две перални не могат да разделят на цветно и бяло пране, ка моли мусака да прави.Нали виждаш какво е тука положението

Излючение правят само тия от арабския свят, понеже на тях от малки им се втълпява,че стават и трябва да бъдат само домакини.Плюс, което при тях изневярата е смъртен грях.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.