Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За голямата разлика в годините

Featured Replies

Здравейте!

ж. на 31 г. съм, той е на 47 г.

Харесваме се, но разликата в годините е много. Вие какво мислите, били ли сте с някой много по-голям от вас?

Да кажа, че той няма предишни жени, деца, бракове, не е разведен.

Може ли такива връзки да съществуват?

няма възраст за любов, но това си е много.

Разликата в годините както е много,  така и не е от значение чак толкова.  По важни са приоритетите ви в живота,  ако съвпадат значи всичко е ок.  Ако целите ви са различни, и в приетата за идеална 2 год разлика да сте,  до никъде няма да стигнете. 

Ако толкова се харесвате, вземайте се.  Да не стане докато чакаш принца приказката да свърши. 

От личен опит до миналата седмица - НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С глупости! Повече няма какво да кажа при мен разликата беше 15 г. точно, а годините в цитирания диапазон. 

преди 10 часа, chasovnik написа:

От личен опит до миналата седмица - НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С глупости! Повече няма какво да кажа при мен разликата беше 15 г. точно, а годините в цитирания диапазон. 

100 човека - 100 различни характера,  причини много.  Това че при вас не се е получило,  не означава че и при всички други няма. 

До авторката - щом няма предишни жени и деца,  вероятно човека търси сериозни отношения в точно тази посока.  Замисли се ти дали си готова. Данък обществено мнение не дължиш на никого,  ако имате сходни интереси и прекарвате времето си добре,  дайте си шанс , да не развалите нещо хубаво заради хорските предразсъдъци. 

преди 14 часа, dani4ka19 написа:

....

Разликата в годините е в дъното от списъка с причини водещи до прекратяване на интимни взаимоотношения.

• 2 месеца по-късно...
на 19.07.2019 г. в 11:09, dani4ka19 написа:

Като няма ако е свесен мъж  оженете се официално и с граждански брак за него и бъдете щастлива. Ако сте стигнала до форума на Калдата да търсите причини да ви изнамерим за да останете заедно скептична съм , че възрастовата разлика има каквото и да е общо в случаят.  Ако той ви обича това е редно да направите.1927857945_Imageresultforsoroswife.jpg.ada3d078f2c9a73b633279d4b897a686.jpg  

Джордж Сорос  е на 82-83г. а  жена му е на 25г. мислите ли,че е по любов?

на 20.09.2019 г. в 1:48, Alletheya написа:

Като няма ако е свесен мъж  оженете се официално и с граждански брак за него и бъдете щастлива. Ако сте стигнала до форума на Калдата да търсите причини да ви изнамерим за да останете заедно скептична съм , че възрастовата разлика има каквото и да е общо в случаят.  Ако той ви обича това е редно да направите.1927857945_Imageresultforsoroswife.jpg.ada3d078f2c9a73b633279d4b897a686.jpg  

Ами, че тя всяка 25 годишна девойка би пристанала на образ като Сорос и подобните му. Той като гушне букета, девойчето ще си живее мирно и щастливо с парите му, в неговите палати.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

на 20.09.2019 г. в 2:19, Колев60 написа:

престанала

Точната дума е " пристанала". Моето мнение е , че разлики над 3-4 години вече говорят за всичко друго, но не и за любов в основата на брака. Особено, като поостареят. А ако не е по любов, значи е търговско дружество (ООД).

преди 2 часа, B3M2W0 написа:

Точната дума е " пристанала". Моето мнение е , че разлики над 3-4 години вече говорят за всичко друго, но не и за любов в основата на брака. Особено, като поостареят. А ако не е по любов, значи е търговско дружество (ООД).

За допуснатата грешка си прав, но не мога да я редактирам. Мое недоглеждане. Мислил съм за много работи, но това за търговско дружество, никога не ми е минавала през ума. Явно, щото не съм...жена!

Мисля, че има доста сериозно изследване(поне на мъжките нагласи, Харвард или някой от другите нафукани университети). То гласи следното- годините на мъжа разделени на две плюс седем- е идеалната разлика в годините. Иначе казано мъжете на 40 години най-оценяват около 27 годишните жени(или тези които изглеждат на толкова). Мъжете на 60- около 37 годишните-съвсем друг е въпросът, дали могат да ги хванат. Моето мнение е, че това генерално е вярно, но разбира се има и достатъчно изключения.

на 20.09.2019 г. в 1:48, Alletheya написа:

Кат я гледам квай скумрия, не ми се вярва да е по любов - кой я знае с какъв компромат е притиснала човека в ъгъла и го изнудва да се ожени за нея.

на ‎20‎.‎9‎.‎2019‎ г. в 1:48, Alletheya написа:

Нито той я обича, нито тя него. Такива връзки са по взаимни интереси - тя, продава младостта и тялото си, за да живее в лукс, който иначе не може да си позволи, той - има пари и иска да се чувства силен и да си докаже, че с пари може да купи всичко което пожелае.

Има още един факт, който е добре да се отбележи, когато говорим за разликата в годините. Емоционалната пълнолетност-при жените тя настъпва средно на 32 годишна възраст, докато при мъжете на 43 години. Затова като видиш снимка във Фейсбук с остроумен надпис "Най-трудни от детството на мъжа са първите 40"- това всъщност не е много далече от истината.

• 2 седмици по-късно...
на 29.09.2019 г. в 8:14, spielberg написа:

Има още един факт, който е добре да се отбележи, когато говорим за разликата в годините. Емоционалната пълнолетност-при жените тя настъпва средно на 32 годишна възраст, докато при мъжете на 43 години. Затова като видиш снимка във Фейсбук с остроумен надпис "Най-трудни от детството на мъжа са първите 40"- това всъщност не е много далече от истината.

Аве не е баш така.Познавам достатъчно жени, около 40 години родили по две деца , а в главите са още на 16 години.По цял ден децата им миткат безстопанствено по улиците, а майките им още си мисли с кой да си начеши катерицата и на кой купон да отиде днес.Точно държание на 16 годишна тинейджърка, която не може и за себе си да поеме отговорност.Така, че тая глупост , че при жените емоционалната пълнолетният настъпвала на 32, а при мъжете на 40 незнам къде си я прочела, но няма нищо общо с реалноста.При всеки човек е строго индивидуално и настъпва на различна възраст.Има и такива индивиди, при които и на 70 годишна възраст още не е настъпила емоционалната пълнолетност.

на 19.07.2019 г. в 11:09, dani4ka19 написа:

Здравейте!

ж. на 31 г. съм, той е на 47 г.

Харесваме се, но разликата в годините е много. Вие какво мислите, били ли сте с някой много по-голям от вас?

Може ли такива връзки да съществуват?

няма възраст за любов, но това си е много.

Аз съм на твоите години и също харесвам Улегнали , Стабилни и Тежащи на мястото си Мъже.

Приятелят ми е малко по-голям от твоят и ме разбира Перфектно ! Идеално ми е с две думи някой да ме Усеща !

Ако пожелая да се забавлявам винаги мога да го направя със съученици или около моята възраст , но за интимна връзка са ми далеч като идея.

Привличат ме Достолепни мъже , запазили Свежестта си , грижовни и умеещи да Обичат и да се грижат за жената до себе си.

Натрупали опит и "наиграли се " в живота - тези Мъже биха изградили Достойна и Възхитителна връзка с подходящата жена - Всеотдайно !

Как пък една не се похвали, че спи с по-млад от нея!?

Какво естетично има в това мъжът да е с 15-20 години по-стар. Песента дърт козел млада върба лющеше, знаете ли я? 

Все едно тръгнали с приятел на баща си. Повечето такива момичета и жени не са имали баща. А мъжете с възрастта развиват фетиши и извращения. Сексът с тях сигурно е ужасен.

Хайде съдете ме, че казвам истината. Пфууу!

Мъжемразке,  ти никога не казваш истината.  В основата на твоите коментари винаги е пословичната ти омраза към мъжете,  и във всяка една ситуация ти би могла винаги да видиш негативното, но позитивното никога. 

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Как пък една не се похвали, че спи с по-млад от нея!?

Какво естетично има в това мъжът да е с 15-20 години по-стар. Песента дърт козел млада върба лющеше, знаете ли я? 

Все едно тръгнали с приятел на баща си. Повечето такива момичета и жени не са имали баща. А мъжете с възрастта развиват фетиши и извращения. Сексът с тях сигурно е ужасен.

Хайде съдете ме, че казвам истината. Пфууу!

Ако може да се вярва на думите ти, аз съм 15- 20 години по- стар от теб. Както може да се види адски неестетичен. Ай да те видим тебе,  в името на естетиката. 

преди 16 часа, Michigan111 написа:

Мъжемразке,  ти никога не казваш истината. 

Винаги казвам истината. Това, че на теб не ти отърва и ме обвиняваш в "световна конспирация", "хитра женска манипулация" и тем пидобни ала- Воленски дивотии, си е твой проблем.

Истината не ти изнася.

Тогава изнасяй се ти!

Винаги казвам истината. Това, че на теб не ти отърва и ме обвиняваш в "световна конспирация", "хитра женска манипулация" и тем пидобни ала- Воленски дивотии, си е твой проблем.

Истината не ти изнася.

Тогава изнасяй се ти!

В грешка си скъпа,  в случая отново, не просто НЕ казваш истината, а откровено лъжеш. В световна конспирация кога съм те обвинявал? Изобщо в нещо кога съм те обвинил? Просто във всеки твой пост личи омразата към мъжа, и аз го казвам.   

И в какво лъжа, не-скъпи? 

Казвам си мнението. Не съм длъжна да примирам за дърти мъже. Не съм геронтофилка.Стига сте насърчавали геронтофилството в жените и момичетата. Няма нищо естетично, пак повтарям, в картинката дърт козел да лющи млада върба. Това е противоестествено и се раждат деца с прихични отклонения. 

Така че на теб ти се иска да лъжа, но истината е обективна и млада жена с 16 години по-дърт мъж е грозно, меркантилно и извратено. Точка.

преди 16 часа, Mediterranean написа:

Така че на теб ти се иска да лъжа, но истината е обективна и млада жена с 16 години по-дърт мъж е грозно, меркантилно и извратено. Точка.

Tова не е ли въпрос на личен избор? Все пак теб никой не те кара, да си с по- дърт. Фани си некой ученик, няма проблем. Извратено е да налагаш мнението си, всичко друго е нормално. Между другото, предложиха ти нещо по въпроса с естетичното, но ти се направи на недочуваща и недовиждаща... що така?

на 10.10.2019 г. в 1:33, Mediterranean написа:

И в какво лъжа, не-скъпи? 

Казвам си мнението.

Еми в това,  НАТРАПВАШ си мнението,  не го казваш.  

И си противоречиш. .. Уж мъжете избирали,  не жените,  пък даваш наклони кое грозно и кое не. И що се хабиш като после пак мъжа ще избира. 

Мъжемразке. ... :)

преди 1 час, Michigan111 написа:

Еми в това,  НАТРАПВАШ си мнението,  не го казваш.  

И си противоречиш. .. Уж мъжете избирали,  не жените,  пък даваш наклони кое грозно и кое не. И що се хабиш като после пак мъжа ще избира. 

Мъжемразке. ... :)

Да си натрапвам мнението е едно, да лъжа е коренно различно.

И това, че мъжът избира жената, не значи че жените все пак не могат да виждат нещо като красиво, а друго като некрасиво. 

80% от мъжете в България са женомразци, така че защо аз да не мога да съм мъжемразка!??

80% от мъжете в България са женомразци, така че защо аз да не мога да съм мъжемразка!??

Е това вече не е просто лъжа,  това е брутална лъжа.  Българските мъже си обичат жените.  Това че ти си попадала на кофти екземпляри е друг въпрос. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.