Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Момиче ме заплашва, че е подала сигнал срешу мен.

Featured Replies

Здравейте. Имам проблем - момиче ме заплашва, че е подала сигнал в полицията срещу мен, че съм я изнасилил. Въпросът ми е мога ли да проверя дали това е истина?

• Отговори 79
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Nikolay Kabadiyski написа:

Вие случайно адвокат ли сте?

Не, но въобще сигнал и дело за изнасилване са си тегави истории. Трябва ти адвокат. А ако момичето е излъгало може да бъде подведено под отговорност.

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Наемаш си адвокат. Той ще провери какви дела има срещу теб. 

Какво дело? Нали първо трябва да има разследване от полицията.

• Автор

То че е излъгало е излъгало. Искам да проверя дали блъфира е излъгала в полицията. Каза, че е станало вчера и че щели да ме потърсят полицаите. За ако е истина, кога ще ме потърсят, че мина ден вече.

преди 7 минути, halek написа:

Какво дело? Нали първо трябва да има разследване от полицията.

Ами по-добре е да не чака разследване, а да си му е редовно всичко.

преди 6 минути, Nikolay Kabadiyski написа:

То че е излъгало е излъгало. Искам да проверя дали блъфира е излъгала в полицията. Каза, че е станало вчера и че щели да ме потърсят полицаите. За ако е истина, кога ще ме потърсят, че мина ден вече.

Има ли причина на го казва?? Бил ли си с нея? Имали ли сте полов контакт? Имаш ли алиби за времето, в което те ибвинява ако наистина нищо не си правил и прочие.

• Автор

з

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Ами по-добре е да не чака разследване, а да си му е редовно всичко.

Има ли причина на го казва?? Бил ли си с нея? Имали ли сте полов контакт? Имаш ли алиби за времето, в което те ибвинява ако наистина нищо не си правил и прочие.

За съжаление бяхме сами. Нямахме полов контакт, само се целувахме. Аз си изтрих чатовете, но ако тя ги пази достатъчно ли е? Тя много ме харесваше, но аз реших, че не е мой тип и й казах, че неискам да сме повече заедно и тя много се ядоса.

з

За съжаление бяхме сами. Нямахме полов контакт, само се целувахме. Аз си изтрих чатовете, но ако тя ги пази достатъчно ли е? Тя много ме харесваше, но аз реших, че не е мой тип и й казах, че неискам да сме повече заедно и тя много се ядоса.

От чатове няма как да се докаже изнасиване. А иначе за да се докаже, че дадена жена е изнасилена трябва да отиде на преглед. Ако тя лъже няма и да отиде. А и досега да са ти звъннали. Така или иначе ако казваш истната  няма от какво да се притесняваш. 

И надявам се си обяснил на момичето, защо не искаш да сте заедно.

казвам абсолютната истина. А могат ли да ме осъдят за блудство, че сега говоря с един адвокат.

НЕ!

• Автор

разбрах се с един адвокат, да провери районните дали има сигнал срещу мен. За 100 лв каза. поне да знам. Как мислите, дали прекалено го мисля? 

• Автор
преди 1 минута, Michigan111 написа:

На колко години е момичето и какво пише в чатовете, които си изтрил? 

Тя написа вечерта "идвам", аз и писах "не, недей", обаче тя тръгна. Иначе пишеше обикновени неща любовни. 

Не се притеснявай,  не е малолетна, в чатовете не пише нищо страшно,  не сте правили с*кс. 

Свиркай си и си изхарчи парите за нещо хубаво. 

преди 3 минути, Nikolay Kabadiyski написа:

откъде си сигурен толкова

До сега да бяха кацнали 100 пъти у вас. Свиркай си и да не ти пука. 

• Автор

Не мога брат, защото колко много истории съм чувал за фалшиви сигнали и пак ги осъждат. Нямам много вяра на родната прокуратура. 

преди 1 минута, ostavime написа:

Може би си прав. И аз това се питам. Ако вчера е било, защо още никой не ме е потърсил?

По сигнал няма как да те осъдят,  не се филмирай.  И да има разследване като не сте правили кекс няма проблем.  

• Автор
преди 1 минута, Michigan111 написа:

По сигнал няма как да те осъдят,  не се филмирай.  И да има разследване като не сте правили кекс няма проблем.  

Ох, братко дано си прав. 

преди 14 минути, ostavime написа:

А, вие сър се появихте най-накрая!! А здравейте!! Жив и здрав!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.