Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Момиче ме заплашва, че е подала сигнал срешу мен.

Featured Replies

а и да има сигнал е трябвало преглед от съдебна медицина - тази е изпушила остави е ако ти е гадже

• Отговори 79
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
току-що, Без умствен капацитет написа:

а и да има сигнал е трябвало преглед от съдебна медицина - тази е изпушила остави е ако ти е гадже

Аз като я оставих, тя тогава ми каза, че е подала сигнала. Много ме обичаше и беше страшно сърдита.

• Автор
преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

над 14 години е, да докаже че е изнасилена

https://bg.wikipedia.org/wiki/Възраст_за_сексуално_съгласие_в_Европа

ей, братко това тук ми харесва! оправи ми малко настроението. Няма шанс да докаже! мерси - не знаех за това. То никакъв секс даже нямаше.

Мдам... съгласие за секс на 14 години в БГ...докъде може да се стигне в либерализма ..смятай.... 

Аз лично това не мога да го възприема.... това си е жива педофилия  на 14 години... пфффф 

преди 2 часа, Nikolay Kabadiyski написа:

Имам проблем - момиче ме заплашва, че е подала сигнал в полицията срещу мен, че съм я изнасилил.

Aко бе подала такъв, още първия час след сигнала да са кацнали у вас - от личен опит го казвам.

преди 28 минути, Sinbad_ написа:

Мдам... съгласие за секс на 14 години в БГ...докъде може да се стигне в либерализма ..смятай.... 

Аз лично това не мога да го възприема.... това си е жива педофилия  на 14 години... пфффф 

това значи че ако е съгласна, всичко е ОК, иначе трябва да докаже насилие (синини, травми), а тя е отишла доброволно при него, дори и семенна течност да има в нея тя не е насилена

• Автор
току-що, Без умствен капацитет написа:

това значи че ако е съгласна, всичко е ОК, иначе трябва да докаже насилие, а тя е отишла доброволно при него, дори и семенна течност да има в нея тя не е насилена

Абсолютно никаква семенна течност. Аз бях облечен през цялото време даже. Изобщо гола не съм я виждал. Абсолютно нищо не може да докаже на евентуален преглед. И също така говорим за февруари месец. Колко време е минало оттогава, а сега се сети да подаде сигнал, след като казах, че не я харесвам вече. 

преди 2 минути, Nikolay Kabadiyski написа:

Аз и аз това си мисля брат. Пак ли подобна ситуация като моята?

А ти на колко си години ако не е тайна???

току-що, Nikolay Kabadiyski написа:

на 22 бях тогава. онзи ден имах р. д.

Значи Ostavime е прав. Не да са кацнали, а направо да си прибран на секундата. Изнасилване на малолетна. Мамо мила.  Спи спокойно.

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Значи Ostavime е прав. Не да са кацнали, а направо да си прибран на секундата. Изнасилване на малолетна. Мамо мила.  Спи спокойно.

Не мога да спя много спокойно, ако някой ден реши да подаде? Може да не е било вчера. Няма да докаже нищо де. Но все пак си е разправия и нерви.

преди 2 минути, Nikolay Kabadiyski написа:

Не мога да спя много спокойно, ако някой ден реши да подаде? Може да не е било вчера. Няма да докаже нищо де. Но все пак си е разправия и нерви.

Ако някой ден :lol6:. То това да не е злато бе. Ако сега не го подаде после и да каже, че си космонавт все тая.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Ако някой ден :lol6:. То това да не е злато бе. Ако сега не го подаде после и да каже, че си космонавт все тая.

е да ама аз гледам по телевизията срещу някакви си големци излизат дела години по късно за изнасилване. И то масово. Много от тях фалшиви разбира се като мойто. 

преди 1 минута, Nikolay Kabadiyski написа:

е да ама аз гледам по телевизията срещу някакви си големци излизат дела години по късно за изнасилване. И то масово. Много от тях фалшиви разбира се като мойто. 

Я не се филмирай, ами вземи та мисли. Ти наясно ли си какво значи изнасилване и какво се случва с една изнасилена жена???

• Автор

Я не се филмирай, ами вземи та мисли. Ти наясно ли си какво значи изнасилване и какво се случва с една изнасилена жена???

Не съм такъв и затова не съм много наясно. Кажи

току-що, Nikolay Kabadiyski написа:

Не съм такъв и затова не съм много наясно. Кажи

Изнасилването е сексуален акт придружен в повечето случаи с насилие. Жената се отбранява. Това значи, че може да има синини, следи от побой, както и  ДНК на изнасилвача ако е успяла да го ордаска,. Освен това във влагалището в повечето случаи има семенна течност на извършителя, да не говорим, че има охлузвания и даже кръвоизливи.  При една проверка от лекар, ако се констатира подобно нещо и   "жертвата" е малолетна, досега да си си заминал. 

Та стига с глупостите. И кажи на твоята позната, да не си играе с подобни обвинения, защото ако са фалшиви ще понесе цялата строгост на закона.

• Автор

Изнасилването е сексуален акт придружен в повечето случаи с насилие. Жената се отбранява. Това значи, че може да има синини, следи от побой, както и  ДНК на изнасилвача ако е успяла да го ордаска,. Освен това във влагалището в повечето случаи има семенна течност на извършителя, да не говорим, че има охлузвания и даже кръвоизливи.  При една проверка от лекар, ако се констатира подобно нещо и   "жертвата" е малолетна, досега да си си заминал. 

Та стига с глупостите. И кажи на твоята позната, да не си играе с подобни обвинения, защото ако са фалшиви ще понесе цялата строгост на закона.

А не, аз с нея не контактувам вече. Иначе, да горе долу ги знаех тези неща. Мисля, че ме убедихте, няма от какво да се притеснявам. Благодаря за информацията. 

преди 16 минути, Емил Костов написа:

давоиста е 5 години, ако има значение, а и като минат 24 часа след действието няма следи

• Автор
преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

давоиста е 5 години, ако има значение, а и като минат 24 часа след действието няма следи

давоиста?

Не е малолетна,  а непълнолетна. 

Авторе, без да се обиждаш,  но на 22 ако си наистина, не е много редно да се занимаваш с 15 год деца,  най малкото заради подобни простотии. Бях сигурен, че си на 16, макс 17 и това е нормална лапешка история.  Иначе колегата е прав,  ако има сигнал вече да си в ареста,  така че няма нищо.  Но не е зле да си вземеш поука и да започнеш да мислиш за по градивни неща.  

• Автор
преди 1 минута, Michigan111 написа:

Не е малолетна,  а непълнолетна. 

Авторе, без да се обиждаш,  но на 22 ако си наистина, не е много редно да се занимаваш с 15 год деца,  най малкото заради подобни простотии. Бях сигурен, че си на 16, макс 17 и това е нормална лапешка история.  Иначе колегата е прав,  ако има сигнал вече да си в ареста,  така че няма нищо.  Но не е зле да си вземеш поука и да започнеш да мислиш за по градивни неща.  

О, да повярвай ми взех си поука .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.