Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Момиче ме заплашва, че е подала сигнал срешу мен.

Featured Replies

преди 1 минута, Nikolay Kabadiyski написа:

давоиста?

давност, но в твоя случай не важи, аки имаше сигнал за час да си в ареста - всичко е минало, мацката е имала моментен пристъп на ярост

• Отговори 79
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
току-що, Без умствен капацитет написа:

давност, но в твоя случай не важи, аки имаше сигнал за час да си в ареста - всичко е минало, мацката е имала моментен пристъп на ярост

доста ядосана беше

преди 37 минути, Nikolay Kabadiyski написа:

Пак ли подобна ситуация като моята?

Бяхме компания напихме се яко, тя най- много до степен да я попридържаме, като хайманосваме напред- назад - ма тъй стана, че тя цамбурна в едно дере и заприлича на крокодил от нил. Как да е някак я закарахме до тях и нашата, като се прибрала, като я видял баща й на какво прилича, и тя от страх му рекла, че сме я били изнасилили - тамън си бях легнал и на вратата се звъни: добро утро айде до репеуто. Тъй че, ако бе подала сигнал, то отдавна да си разбрал - пък и щом си невинен, съвсем няма какво да го мислиш.

• Автор
преди 1 минута, insec написа:

Бяхме компания напихме се яко, тя най- много до степен да я попридържаме, като хайманосваме напред- назад - ма тъй стана, че тя цамбурна в едно дере и заприлича на крокодил от нил. Как да е някак я закарахме до тях и нашата, като се прибрала, като я видял баща й на какво прилича, и тя от страх му рекла, че сме я били изнасилили - тамън си бях легнал и на вратата се звъни: добро утро айде до репеуто. Тъй че, ако бе подала сигнал, то отдавна да си разбрал - пък и щом си невинен, съвсем няма какво да го мислиш.

мерси брат!

преди 4 часа, Nikolay Kabadiyski написа:

Здравейте. Имам проблем - момиче ме заплашва, че е подала сигнал в полицията срещу мен, че съм я изнасилил. Въпросът ми е мога ли да проверя дали това е истина?

На колко си години и на колко години е момичето?

преди 25 минути, Филипов написа:

Няма нужда от твоето включване, пише го в темата, чети!

Не ми се връщаше 3 страници назад.

Добре 15 годишно момиче и 22 годишно момче.

Добре няма да се включвам. Щом това е твоето желание.

• Автор
преди 12 минути, acnekt написа:

Не ми се връщаше 3 страници назад.

Добре 15 годишно момиче и 22 годишно момче.

Добре няма да се включвам. Щом това е твоето желание.

кажи си мнението

Онзи адвокат му отказах да провери, той казва, че не са ме търсили, защото може да правят разследване. Иска да предотвратим преди да е станало късно. 

• Автор
преди 8 минути, Michigan111 написа:

Адвоката ти иска 100 лв за да ти каже това, което ние ти казахме безплатно. 

Ибаз това подозирам. Вие случайно с какво се занимавате? Познавате ли добре закона? 

Не съм адвокат,  ако това питаш.  Но не е и нужно, за да знам,  че в конструкцията на България и европейската конвенция за правата на човека пише,  че всеки е НЕВИНЕН  до ДОКАЗВАНЕ на противното.  Ако в случая вина нямаш,  няма как да бъде доказана. 

Ако търсиш някой да потвърди нуждата от адвокат,  то тук, очевидно,  такъв няма да намериш. 

А ако сам за себе си вече си се убедил , то дай си парите.  Даже след седмица - две още 100 му дай,  все пак има вероятност сигнала да го подаде по късно и трябва се провери пак.  

преди 2 часа, Nikolay Kabadiyski написа:

Иска да предотвратим преди да е станало късно. 

Няма какво да се предотвратява. Иска да вземе едни бързи пари преди да си се усетил. Балами като теб бол след като си се филмирал. Ако има заявителски материал ще те викнат поне за обяснение. Примерно какво си правил в заявеното време. Евентуални свидетели. Ще попитат и тях. Ще дойдат и на проверка - дали описанието на обстановката отговаря на действителното или е виждала само входната врата. Чак след това ако има съдебно-медицинска експертиза може да има нужда от адвокат.

преди 25 минути, Филипов написа:

Няма какво да се предотвратява. Иска да вземе едни бързи пари преди да си се усетил. Балами като теб бол след като си се филмирал. Ако има заявителски материал ще те викнат поне за обяснение. Примерно какво си правил в заявеното време. Евентуални свидетели. Ще попитат и тях. Ще дойдат и на проверка - дали описанието на обстановката отговаря на действителното или е виждала само входната врата. Чак след това ако има съдебно-медицинска експертиза може да има нужда от адвокат.

Жалба е едно, насрочване на дело е друго, трето пък е събиране на доказателства. 

преди 2 часа, Nikolay Kabadiyski написа:

кажи си мнението

Онзи адвокат му отказах да провери, той казва, че не са ме търсили, защото може да правят разследване. Иска да предотвратим преди да е станало късно. 

Казах че няма да се меся.

Ще посоча само линк

Чл. 55 от Наказателно Процесуален Кодекс

Забраниха ми да се меся. В България има цензура и аз изпълнявам. Щом е това желанието на по-горния от мен субект.Само ще ти посоча линк.

https://zakonite.bg/nakazatelno-procesualen-kodeks-a380t731.html

Никой не е забранявал да се месиш, просто вече е отговорено и за да взимаш отношение би трябвало да си прочел какво пише досега. До момента няма нито жалба, нито заявителски материал. Ако имаше, щяха вече да са го намерили.

преди 2 часа, Michigan111 написа:

Не съм адвокат,  ако това питаш.  Но не е и нужно, за да знам,  че в конструкцията на България и европейската конвенция за правата на човека пише,  че всеки е НЕВИНЕН  до ДОКАЗВАНЕ на противното.  Ако в случая вина нямаш,  няма как да бъде доказана. 

Ако търсиш някой да потвърди нуждата от адвокат,  то тук, очевидно,  такъв няма да намериш. 

А ако сам за себе си вече си се убедил , то дай си парите.  Даже след седмица - две още 100 му дай,  все пак има вероятност сигнала да го подаде по късно и трябва се провери пак.  

сигнал за изнасилване преди месец - доказателства вече няма да има

преди 1 час, Nikolay Kabadiyski написа:

Мога ли да я съдя за психически тормоз или нещо такова?

Ма ти яко се натискаш да станеш за резил и да ти вземат парите за нищо.

• Автор
преди 32 минути, insec написа:

Ма ти яко се натискаш да станеш за резил и да ти вземат парите за нищо.

Няма, няма, само си разсъждавам на глас. Ядосвам се за нищо, наитина. Ако стане нещо - тогава. Айде, чао момчета, ако имате да кажете нещо друго, бих се радвал. Просто имам нужда да си повдигна настроението. 

преди 29 минути, Nikolay Kabadiyski написа:

Няма, няма, само си разсъждавам на глас. Ядосвам се за нищо, наитина. Ако стане нещо - тогава. Айде, чао момчета, ако имате да кажете нещо друго, бих се радвал. Просто имам нужда да си повдигна настроението. 

Не е за нищо, има некаква опасност, особено ако момичето е взело адвокат да те рути. Но, наистина, от февруари, както каза май, е минало много време. 

Ти, обаче, се позова на случаи на осъждане на мъже по новопостъпили обвинения на митутки (#MeToo) - това при англосаксонската гнила "цивилизация". Там една дума на една жена, че некой я e изнасилил преди 40 години, стига, за да бъде вкаран мъжа в затвора. 

Споко, у нас все още, поне формално, се спазва предположението за невиновност. Засега. 

В бъдеще, с твоите тъпи набори, твоето тъпо поколение, ще стане като при ония ненормални женски мъжленца. 

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Eu_QT8wBBto

Учи се да си мъж; независимо от последствията требва да си мъж, а не мъжка путчица, каквито сега ни искат да сме. 

• Автор
преди 16 минути, Мих. Люз. написа:

Не е за нищо, има некаква опасност, особено ако момичето е взело адвокат да те рути. Но, наистина, от февруари, както каза май, е минало много време. 

Ти, обаче, се позова на случаи на осъждане на мъже по новопостъпили обвинения на митутки (#MeToo) - това при англосаксонската гнила "цивилизация". Там една дума на една жена, че некой я e изнасилил преди 40 години, стига, за да бъде вкаран мъжа в затвора. 

Споко, у нас все още, поне формално, се спазва предположението за невиновност. Засега. 

В бъдеще, с твоите тъпи набори, твоето тъпо поколение, ще стане като при ония ненормални женски мъжленца. 

Ако това отмине справедливо, или само ме сплашва, на ръка ще карам до края на живота си. Никакви повече жени. Смятам да си продължа живота и ще я карам много по умно.  Ако някой ден разбере за миту жална ми майка. Нищо че не съм я насилил и че беше по съгласие. (Тя цяла нощ ме целуваше, не ме пускаше, без дъх останах и много се кефеше през цялото време.) Всичко е за отмъщение, защото не може повече да ме има. Проблемът е как да го докажа ако недай си боже някой ден ме разпитат. Бяхме сами в моята стая. Единствено доказателсво са ако си е запазила чатовете с мен и камерите на входа. Аз май пропуснах да кажа също, че онази вечер тя била обявена за издирване. И доклото тя ми каза от полицията са я разпитвали за мен и е казала, че нищо не е станало и са ме проверили (с чисто досие съм бил). Никой още не ме етърсил от февруари месец. И я прибраха в някакъв дом и сега юли месец опитхме пак да сме заедно, но аз не я харесах много и й казах че не искам да сме заедно. Тя много се ядоса.  Но пак казвам - това момиче изклюително много лъже - беше излъгала собствената си майка, че сме се виждали оня ден. И информацията, която аз получавам от майка й е често коренно различна от това, което тя ми казваше. И аз вече не знам на кого да вярвам.

• Автор
преди 1 минута, halek написа:

И какво не ти хареса в нея, та реши да се разделите?

Не беше мой тип. Чисто външно и като поведение. Опитах се да не мисля, но й казах, още съм влюбен в друго момиче. (нейна противоположност) По добре да си ходим. И я изпратих до спирката след като бяхме заедно около час два - гледахме клипчета в интернет. Аз се опитах да я целуна, тя беше скована и си викам, няма да я карам насила и себе си няма да карам на сила. И така. Я те ме гушкаше всеки път като се приближих до нея. Нещо лошо да виждате в тази история? Нещо, за което могат да ме осъдят? Защото това се случи, нищо повече. Ако съм извършил престъпление, готов съм да си понеса наказанието. 

преди 14 минути, Nikolay Kabadiyski написа:

Не беше мой тип. Чисто външно и като поведение.

Ами не е нужно да приключваш със жените, поне засега.

Урокът който трябва да научиш от тази история е, че не трябва да се впускаш ей така в разни връзки. Първо проверяваш що за жена е, харесваш ли я или не, става ли за връзка. Ако нещо не ти хареса, режеш още в началото. Така ще избегнеш проблеми и усложнения впоследствие.

Ако някой те излъже веднъж, то той пак ще го направи 😉

• Автор
току-що, halek написа:

Ами не е нужно да приключваш със жените, поне засега.

Урокът който трябва да научиш от тази история е, че не трябва да се впускаш ей така в разни връзки. Първо проверяваш що за жена е, харесваш ли я или не, става ли за връзка. Ако нещо не ти хареса, режеш още в началото. Така ще избегнеш проблеми и усложнения впоследствие.

Ако някой те излъже веднъж, то той пак ще го направи 😉

Е да де, аз още в началото режа. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.