Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

spacer.png

Добро утро

преди 1 час, valkiria1 написа:

Как сте сладури? Надявам се в добро здраве и настроение:)

Ами...важното е, че сме живи! :)

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 794,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

добро утро Идиотчитата

:cool:

9697293x.jpg

взе да слуша тъйзи - щот наближава срещата ни горещата ли ни знам ма секи ден зе да ми пращъ прумени

можело значи а можело беее

сигур некой от шефовете й свил сарамите, ни мож да е флюбена в мени

:D

• Автор

13703013.jpg

преди 23 минути, haidukpikaso написа:

взе да слуша тъйзи - щот наближава срещата ни горещата ли ни знам ма секи ден зе да ми пращъ прумени

можело значи а можело беее

сигур некой от шефовете й свил сарамите, ни мож да е флюбена в мени

:D

а ниможи

можи дъй ръсписълъ стънбулскътъ кунвекция и дъ е станъла жендъркъ....

по дълечи ут нея дънти съпи нещу ф водкътъ нъ хижътъ

13703094.jpg

преди 3 минути, _nib_ написа:

а ниможи

можи дъй ръсписълъ стънбулскътъ кунвекция и дъ е станъла жендъркъ....

по дълечи ут нея дънти съпи нещу ф водкътъ нъ хижътъ

:lol6:

аз и без туй ни сядам до нея щот са пада у средътъ

сядам аз откраята защоооо - да се излиза да са пушиии

и са земъ и пиячкатъ

само де я пофалиф значи - напрайла промени сабалям и кви промени напрайла никвиии, на първо четене кат прегледах новото творба сичку си тъй

турила на Ламбо годините светла му памет те туй напрайла браус

наздраве

:cheers:

напрау съм у потрес с тоз билдинг как мразя студ де ша ма мъкнат на ....

искам си стоя с пис на топличку

Наздраве! :cheers:

на 26.11.2019 г. в 22:29, haidukpikaso написа:

въййй - на колешката де ма нерви можи ли

Еее, ти пък хич не се научи на тарикатлък.Капризна жена. :getout:

Ми гледай някои хора какво правят ... за колежката се пише лошо само във форумите, на работата  се радват на всеки  неин  рожден или имен ден в който се носи  уиски, винце или пък сладичко  и така моментно се забравя за първото място в  класацията на декласираните от живота.

Нямаш обща четка за зъби с милейди, нямаш оръфана маса в мръсна кухня, нямаш баретка от булана, нямаш менте рамки за очила с които да шашнеш неандерталците влюбени във втората употреба-нямаш тези неща за които да злобея и да ти завиждам ?!?!

пп по колко пъти казваш Лека нощ,  за една  вечер ?

преди 4 часа, Мойра написа:

Наздраве! :cheers:

Хайде да ви е сладко:cheers:..за нас е още рано

----------------------------------------------------------

Ваканев, как си? ...кажи нещо,  стига си надничал скромничко  и срамежливо в профила ми ....

обещавам, че Капитана няма да ти трие постовете :lol6:

преди 11 минути, valkiria1 написа:

Еее, ти пък хич не се научи на тарикатлък.Капризна жена. :getout:

Ми гледай някои хора какво правят ... за колежката се пише лошо само във форумите, на работата  се радват на всеки  неин  рожден или имен ден в който се носи  уиски, винце или пък сладичко  и така моментно се забравя за първото място в  класацията на декласираните от живота.

Нямаш обща четка за зъби с милейди, нямаш оръфана маса в мръсна кухня, нямаш баретка от булана, нямаш менте рамки за очила с които да шашнеш неандерталците влюбени във втората употреба-нямаш тези неща за които да злобея и да ти завиждам ?!?!

пп по колко пъти казваш Лека нощ,  за една  вечер ?

уча са как да не са уча - от Златната Малинка са уча

ни щъ нищо таквоз гадно да имам сас здраве да си ги ползва да иляди

по един път казвам Лека нощ - аз дън съм кукувица развалена на 10 минути да кука

ади дай некой рай де моляяяяя

:bday19:

преди 40 минути, haidukpikaso написа:

уча са как да не са уча - от Златната Малинка са уча

Завиждам ти злобно ..там всичко е  от чисто злато-легло, гардеробна, столове. В банята всичко е от платина-вана, душове, чешми.От музикалната стая се носи музика на Клайдерман. Дневното меню е гъши дроб с трюфели.  Браксел спи върху килим в който си е бърсал четките Ван Гог.....на златното нощно шкафче седят хапченца и унасят в чуден сън в който  евтиното  Мексико става Париж......Лека нощ!-първи път

преди 40 минути, haidukpikaso написа:

ади дай некой рай де моляяяяя

:bday19:

Как да ти кажа, не беше рай този път, беше едно голямо замисляне. Сараево. Как една дългогодишна обсада може да развали живота и да промени съдбата на хиляди хора. Нямам представа какво толкова не можаха да разделят тези хора и защо се обърнаха един срещу друг след като дълги години са били  един народ Днес чаршията на Сараево напомня  такава като в някой град в Турция. Такава е била и преди. Само местните сочат местата отсреща на високо , където са стояли и са се целили снайперистите.Обработвам снимките си и ще ги покажа. 100 000 хиляди души прокудени, много избити и пр..за човешката трагедия не ми се говори независимо кой етнос засяга. Това от уважение към мъртвите. Живите днес живеят по старому-отново  заедно и не знам дали са разбрали поуката от тази безмислица или просто искат да забравят и продължат напред...

този път не си била в Рая

:(

какво делят не знам - все едно ще илядят

Лека нощ първи път

:weather2:

kotenca-se-celuvat.jpg

преди 23 минути, haidukpikaso написа:

този път не си била в Рая

:(

Там няма Рай!!!!!

Република Сърбия ,  Република Сръбска и федерация Босна и Херцеговина, окръг Бръчко, граници с Хърватия, със Сърбия, с Монтенегро. По едно време само давахме паспорти и минавахме от една държава в друга, едната от които няма политически статут  и загубваш мярка за реалност, в която вероятността да сгрешиш е голяма. Политиката  като цяло не ме интересува  и затова не коментирам тази страна на въпроса.

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

Лека нощ първи път

:weather2:

kotenca-se-celuvat.jpg

Лека на теб, Хайди, аз съм в  светлата част на деня

Здравей, валкирия1

Добре съм благодаря надявам се и ти да си така.

Поздрави:emoji_smiley-04:

spacer.png

Честит рожден ден, haidukpikaso!

Пожелавам ти:

1. да сбъднеш мечтите си.

2. здравето и добрия късмет винаги да са с теб!

spacer.png

Добро утро

• Автор

Добро утро

ea939b03d7f5fc47fb7e272d2809e865.jpg

преди 1 час, Мойра написа:

spacer.png

Честит рожден ден, haidukpikaso!

оппалянкаааа.....

кой съ скатавааааа......

требеше стани пръвъ у четри часо....дъ връти вити баници и дъ черпи с айрян и бузЪ

Честити рожден ден!

Да си жива и здрава!

благодаря благодаря и вие да сте живи и здрави

:cheers:

зимайти банбони

0260n.gif

давайти чашти

giphy(4).gif

Гошеее ша звиняваш ма нема баница gif

Честит Рожден Ден и от мен Хайди!

Здрава и щастлива, да си. Нали знаеш как Срелецът стреля право в целта? Първо опъва лъка и изстрелва стрелата, а после отива и начертава мишената, като кръгчето на десятката е точно около мястото където се е забила стрелата 😀

преди 8 минути, Sleda написа:

Честит Рожден Ден и от мен Хайди!

Здрава и щастлива, да си. Нали знаеш как Срелецът стреля право в целта? Първо опъва лъка и изстрелва стрелата, а после отива и начертава мишената, като кръгчето на десятката е точно около мястото където се е забила стрелата 😀

много благодаря

знам знам, сами си рисуваме после мишените така е

важното е да се стреля и колчана да е винаги зареден със стрели :)

Image_5966438_126.jpg

28-ми ноември в САЩ се празнува Денят на благодарността. Много обичан, чакан и харесван от всички празник. От религиозен прераства в светски празник. Ядене, пиене, срещи, барбекюта и партита с приятели и близки. Бени се погрижи още вчера за нашето меню и днес ще имаме тежката задача само да си сервираме  масата.Вечерта ще прекараме в приятен ресторант с едни сладурски съседи, които винаги наглеждат къщата ни докато ни няма.  Времето е хубаво и ще направим  преди това една дълга разходка. На тоя ден се сещам за чероките-защото живеем на техните територии и се шегувахме с приятели че някога индианците скалпирали белите, а пък белите в замяна ги застрелвали заедно с косата. Такава една обмяна на любезности при първа среща и запознанство.

]33112953188_da61f641dd_c.jpg[

------------------------------------------------------

Опаа ....един стрелец празува днес. Една от най-хубавите зодии. Огнен знак -супер. Ние също си имаме в къщи стрелец  и скоро ще го честваме. На Хайди пожелавам само едно, но то е най-важно. Нека Адонай бъде нейния щит. В Библията се казва,че когато Бог е нечий щит ,нищо и никой не може да му надделее. Поздрави и целувки.:cheers::withflowers:

преди 11 часа, vakanev написа:

Здравей, валкирия1

Добре съм благодаря надявам се и ти да си така.

Поздрави:emoji_smiley-04:

Срамежливко, видя ли, че няма страшно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.