Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

• Автор

НАЗДРАВЕ

13799193.jpg

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 794,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

наздраве

:cheers:

Добре че културтрегерите на коледните празници не са надникнали и тук с кича си , та нещата при вас изглеждат нормално. ....интересно, като се има предвид,че сте нарочени за ненормални.

Честити ви празници и се молете стрина ви Пролетина да не завещае форума и на наследниците си, заедно със съдържанието на мазето и колекцията си от бонбони.

---------------------------------------------------------------------------------

На много места по света, хората си изпращат като поздравителен адрес картичка със снимано цялото семейство. В резюме се съобщават хубавите неща, които са се случили на семейството през изминалата година . Така всички стават съпричастни към тяхната радост. Коледните чорапчета над камината са с малка вместимост  и са за символични подаръци.

преди 48 минути, valkiria1 написа:

Честити ви празници и се молете стрина ви Пролетина да не завещае форума и на наследниците си, заедно със съдържанието на мазето и колекцията си от бонбони.

---------------------------------------------------------------------------------

Светли празници и на вас !

п.с. Българките от оркестъра на Горан Брегович са сестри Радкови - Людмила и Даниела - и двете са ученички на майка ми.

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

п.с. Българките от оркестъра на Горан Брегович са сестри Радкови - Людмила и Даниела - и двете са ученички на майка ми.

Браво на учителката и на ученичките. Браво.

Големи сладурани, освен и много талантливи.Създадоха невероятен контакт с публиката.

Ето ти специално снимки, които направих на концерта.

]46327516802_8be14e4535_c.jpg

]45466058175_cff5509fab_c.jpg

]45466049135_7e4aa61f20_c.jpg

Люсата как гледа страшно, ама иначе е голяма майтапчийка

:lol6:

spacer.png

Добро утро

добро утро Идиотчитата

:bighat:

8662755D.jpg

наздраве

честита ви Коледа и приятно прекарване на поредицата от празници...чак до март

преди 21 часа, haidukpikaso написа:

Люсата как гледа страшно, ама иначе е голяма майтапчийка

Ами, майтапеше се с един мъж, който играеше ръченица до подиума. Наскоро се върнах от Сараево и точно там разбрах, че този град е родния на  Брегович . Той прави много парични дарения за възстановяването му. Освен това разбрах, че си има дори и собствен град, мисля в Сърбия. Било много интересно. Може и да се намине някой път там.

Люси си гледа безстрашно  , ама ти да беше видяла погледа на Годзила Саурон, когато видя, че тук,  в другия квартал,  една персона поздрави за Коледа и Новата година  с гробарска пита, че и надупчена с вилица, сигурно  за по-голям вуду ефект. :lol6:Голям шик . Питите с кръст се правят за помен, а не за рождество  и си мисля, как в желанието да си премерят волските езици и да се изближат, някои дори не си дават сметка, какви неща лайкват. Ама може и да не съм запозната с необятната фантазия на българина, който обърква Рождество с  разпъването.....то и на Исус така му се е случило в евангелията.

преди 10 часа, Мойра написа:

spacer.png

мисля, че в дрес кода  на раздвижването липсват турските чорапки. . това за да се подчертае ефекта на ренесансът в българо-турските взаимоотношения подписани  на Капалъ чарши.

-------------------------------------------------------------------------------

Иначе наминах и проявих интерес да видя, дали наистина ще бъде нахранен, подслонен ,утешен истински страдащ, или нуждаещ се човек. Кауза, която с Капитана , бихме подкрепили с душа, сърце и разбира се средства. Това е онази програма с която се тестват наистина милосърдието и човечността на хората. Не че този ,който дава ще стане по-беден или този, който получава по-богат и ще се решат кардинално проблемите му-не!-но това е първата крачка да стане светът  една малка идея по- добър.

преди 50 минути, valkiria1 написа:

мисля, че в дрес кода  на раздвижването липсват турските чорапки. . това за да се подчертае ефекта на ренесансът в българо-турските взаимоотношения подписани  на Капалъ чарши.

Не всички пазаруват от Капалъ чарши, само по-мургавите.

Ако знаеш колко българи си кърпят чорапите (ако ги имат разбира се, защото има и хора, които обуват намерените в някоя кофа за боклук обувки на босо). :(

Хубаво нещо е благотворителността по големите празници, но за жалост не решава проблемите на България.

Бедните не се нуждаят от благотворителност, на тях им е нужна справедливост.

Исабел Алиенде

преди 3 часа, haidukpikaso написа:

наздраве

и такъв , какъвто видяхме и се насладихме на таланта и  великолепието на  Андре и неговия оркестър........

]48037992078_c8c124ea10_c.jpg

уауууу какви красиви рокли

принцеси

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

уауууу какви красиви рокли

принцеси

Малко грозноватички ми се струват тези принцеси, но пък свирят перфектно :D

преди 59 минути, valkiria1 написа:

Люси си гледа безстрашно  , ама ти да беше видяла погледа на Годзила Саурон, когато видя, че тук,  в другия квартал,  една персона поздрави за Коледа и Новата година  с гробарска пита, че и надупчена с вилица, сигурно  за по-голям вуду ефект. :lol6:Голям шик . Питите с кръст се правят за помен, а не за рождество  и си мисля, как в желанието да си премерят волските езици и да се изближат, някои дори не си дават сметка, какви неща лайкват. Ама може и да не съм запозната с необятната фантазия на българина, който обърква Рождество с  разпъването.....то и на Исус така му се е случило в евангелията.

не правя пити ама май си права за кръста - що го слагат да ги питаш

току-що, Мойра написа:

ти и муцуните ли им разгледа, гледай у роклите уе

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

ти и муцуните ли им разгледа, гледай у роклите уе

Не си падам по кичозни шарении и сигурно затова не им разгледах роклите.

преди 15 минути, Мойра написа:

Не си падам по кичозни шарении и сигурно затова не им разгледах роклите.

ееее как обиждаш на принцесите дрехите

преди 15 минути, Мойра написа:

Сега, Мойра, мисля, че най-накрая трябва да разбереш..... всички млади от преди 45 -50 години,  които правят перпендикулярен шпагат на лоста за простиране на прането  и преплитат ръцете в поза "козунак" са  пили нектара на безсмъртието   и    пишат в Калдейта.

Другите са грозни, стари и бездарни..като тези солистки от оркестъра на Андре.

]48038053311_8cd6a04693_c.jpg

тази също е стара --съпруга и е милионер и пее за кеф....грозната и рокля е от Валентино..идва на бала не насън, а в лимузина

]48038898291_f53e6a8583_c.jpg[

разбира се има и българско присъствие- първата дама в ляво в бледозелената рокля..

48037954296_04e43bda02_c.jpg

преди 9 минути, haidukpikaso написа:

ееее как обиждаш на принцесите дрехите

Мойра да не се прави много на интересна, защото сега ще кажа да и пратят два чифта турски чорапи и два буркана туршия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.