Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

преди 13 часа, Sleda написа:

Хубави снимки! Хоби ми е, и се извинявам ако ти е неприятно набий ме 

Хайде сега, искам да видя, кой е този мъж, на който ще му е неприятно да му кажат, че е хубав. Теб ще те бием, защото криеш, че си половин еврейка:lol6:

преди 13 часа, Sleda написа:

Сигурно греша, де, но винаги ми е интересно да го правя и използвах и интуицията си. 

На мен позна ли ми вида на жартиерите-не. Хората тук от единия ми пръст цяло CV ми съчиниха, ти се излагаш.

преди 1 минута, _nib_ написа:

нисъ идосвъй зъ глупусти

да ти прилича да се ядосвам?  Дарвиновият човек винаги ще си остане една бръсната маймуна.

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 794,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

преди 11 минути, _nib_ написа:

баси китаецо....

ши удуши пътпъдъко зъйноту кадро-

1576524942_0_1641a7_30099797_orig.jpg

Риби да правят педикюр съм виждала , даже веднъж за майтап се подложих на процедурата...такъв гъдел беше :lol6:

Обаче видях и птица да прави педикюр в Малта...... я виж, какво успях да снимам. Човека си стоеше най-спокойно , сигурно му харесваше, а жена му до него припадаше от смях

30949281767_efee7e6ab4_c.jpg

• Автор

тъй интересно да се върти в краката...само че на магаре.....съм виждал една кокошка...на село

летните ваканции плътно там-чист въздух,рекички,безгрижие.....

та село е затънтено....

сутрин се пускаха кокошките на воля да щъкат из уличката....

магаренцето паркирано на сянка...под една джанка....

та пръскат се окол връст да клъфкат тревичка,червейчета,камъчета....

забелязах една като стрела право при магарето....

всяка сутрин.....

като се загледах....хитрата цел ден клъФка мръФка-

ovod-nasekomoe-opisanie-osobennosti-vidy

оводи....

обикаля магарето,дебне ги,фърка и ги клъфка.....

е и нас апаа тези конски муИ...ама само като излезеш мокър от Велека

преди 7 минути, _nib_ написа:

тъй интересно да се върти в краката...

Пътувахме за остров Гозо и това беше времето на единствената ни почивка, преди да се качим на ферибота от  Чиркеуа.Почти всички бяхме с маратонки, както и жената на този мъж. Няколко бяха със сандали, но тази птица си избра само един и докато не се качихме в микробуса ходеше след него и го  кълвеше леко по краката. Обиколи ги с клюна целите-пръстче по пръстче, между тях, абе такова почистване падна и такъв смях.

В пустинята на Дубай пък една камила като започна да плюе по един човек..онзи тичаше като маратонец да се спаси..не знам, какво не и хареса у него, но до последно стоя и го гледа, докато се качи в един от джиповете за сафари.

Животните са невероятни.

наздраве

:cheers:

80007466_2601467326573671_49510132339525

преди 1 час, valkiria1 написа:

Искам да кажа, че знам, кой е това. Това е осмото чудо на света-пудела Парпунцела. В момента  има съсредоточие над закона и правилника на ДАНС. Преди това е изчетен и анализиран правилника на ГДБОП и на Калдейта. Преди време избра и  основно плашило в форума.. Сега най-гадно и подло го елиминира и заплашва вече със други плашила.Парпунцела е дар за Калдейта. Така , както е река Нил за Египет. Нил се разлива само веднъж в годината и оставя след себе си нанос от алувиална почва върху изсъхналата земя. Сетне тя се отдръпва и цялата страна , докъдето стига поглед се пълни с египтолози. Парпунцела, като осмо чудо на света се разлива всекидневно. След нея нищо не остава. Поне не смислено. Както казахме тя е  едно от чудесата на света  и мисля, че спокойно можем да я приравним към  Голямата пирамида в Гиза, която е най-голямото построявано нещо напразно. Да дойде онзи с теменужките и да си прибере вересията/ пардон протежето/, докато има още места, където хората да пишат без да ги заплашват, докладват  и затварят темите им.

верно нема такоз чудо кат Парпунцелата

преди 1 час, valkiria1 написа:

Хайде сега, искам да видя, кой е този мъж, на който ще му е неприятно да му кажат, че е хубав. Теб ще те бием, защото криеш, че си половин еврейка:lol6:

На мен позна ли ми вида на жартиерите-не. Хората тук от единия ми пръст цяло CV ми съчиниха, ти се излагаш.

да ти прилича да се ядосвам?  Дарвиновият човек винаги ще си остане една бръсната маймуна.

Не крия, а се лаская. Няма логика ти да знаеш, пък да съм скрила. Но, гените ми са смес, както на всички българчета. Но, чувала си от мен, може би си забравила, че древните семити (от доисторическа епоха) са били “богоизбрани”, думата трябва да се разбира дословно, от тях да се създаде бялата раса на нашата епоха. Затова всичките заповеди за      несмесване и чистота....Тъй че всички сме евреи, тъй да се каже, някои повече, други по-малко    😀.

преди 36 минути, _nib_ написа:

13785468.jpg

малиииии мноу душманиииииии

преди 3 часа, haidukpikaso написа:

верно нема такоз чудо кат Парпунцелата

Представяш ли си....да докладваш на кибер отдела на ГДБОП за пост в който има мнение за мнението на човек ,писал на друго място  през 2017 година. При това без да има и най-малка представа с какво точно се занимава този отдел. 

В началото комедията с пудела  беше в близък кадър, а трагедията в далечен план. Сега местата са сменени.

преди 2 часа, Sleda написа:

Но, чувала си от мен, може би си забравила, че древните семити (от доисторическа епоха) са били “богоизбрани”, думата трябва да се разбира дословно, от тях да се създаде бялата раса на нашата епоха. Затова всичките заповеди за      несмесване и чистота....Тъй че всички сме евреи, тъй да се каже, някои повече, други по-малко    😀.

Душице,

в главата ти е пълна каша.

Семити-потомците на Сим ,

евреи-потомците на Евер , който е внук на Сем

Авраам е наричан евреин  още докато на хоризонта е нямало понятието исраелтяни...баща му Тара е потомък на Ной, чрез сина му Сим...

исраелтяни-потомците на Яков.

Богоизбрани-да разнасят словото на Адонай. ...за нищо друго.

всичките останали са от Хам и  Яфет...... ;)

-------------------------------------------------------------------------------

Ваканев, видях те, стига се промъквай мълчешката. Защото имам основателното подозрение, че ти си агент от кибер отдела на ГДБОП.

Кажи  едно Здравей, и ще ти кажа, кой тук е агента на МОСАД и Синедриона :lol6:

преди 48 минути, valkiria1 написа:

Представяш ли си....да докладваш на кибер отдела на ГДБОП за пост в който има мнение за мнението на човек ,писал на друго място  през 2017 година. При това без да има и най-малка представа с какво точно се занимава този отдел. 

не мога да си представя ама хич

:eek:

нема такава излагация значи

какъв резил а хахаха

уж зима па изпълзели едни змии гущери гадни

как кучинци добре ли

• Автор
преди 1 час, haidukpikaso написа:

уж зима па изпълзели едни змии гущери гадни

как кучинци добре ли

дубрей

утря...ъъъъ нескъ шъ я скарвъм нъ ръсоткъ....

нжекциити сфръшиха....

устана другио петък дъй махнът кунцити

преди 4 часа, valkiria1 написа:

В началото комедията с пудела  беше в близък кадър, а трагедията в далечен план. Сега местата са сменени.

Душице,

в главата ти е пълна каша.

Семити-потомците на Сим ,

евреи-потомците на Евер , който е внук на Сем

Авраам е наричан евреин  още докато на хоризонта е нямало понятието исраелтяни...баща му Тара е потомък на Ной, чрез сина му Сим...

исраелтяни-потомците на Яков.

Богоизбрани-да разнасят словото на Адонай. ...за нищо друго.

всичките останали са от Хам и  Яфет...... ;)

-------------------------------------------------------------------------------

Ваканев, видях те, стига се промъквай мълчешката. Защото имам основателното подозрение, че ти си агент от кибер отдела на ГДБОП.

Кажи  едно Здравей, и ще ти кажа, кой тук е агента на МОСАД и Синедриона :lol6:

Сим и Сем едино и също ли е, само си сбъркала буквата и.

Аз ти говоря за доисторическа епоха, за Атландската Епоха, а ти ми говориш за нашата,  Арианската Епоха. Само Ной важи. Ариана - от Air.     😀

Здравей валкирия1

Много сложни религиозно-исторически дебати се водят, по принцип всички произлизаме от едно място. 

Колкото до агентурните ти съмнения към мен, мисля че се разбрахме по рано. 

Поздрави :handshake:

spacer.png

Добро утро

добро утро Идиотчитата

:cool:

9709101Z.jpg

• Автор

ми тооооо....

понежеееее.....

обачеееее.....

защотооооо......

речниковия ми запас.....речитатива мий бедян кът мени.....

кодъ кажъъъъ

усвен

НАЗДРАВЕ

имъши идин матерхорн ут чинии....

мъкът съ върнах....видох чигу нема

13785499.jpg

13785586.jpg

13785595.jpg

ко приказваш ти уе тва ни мож бъди а нема чинии

:lol6:

наздраве

ставаййййй

наздраве

утре ще видим Камата йееееее и Златната топка

Наздраве! :cheers:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.