Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

наздраве

:cheers:

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 794,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

преди 7 часа, :-) написа:

Не знам.:speak: Ето ти един брой ревльо-вече кръстен и по-спокоен. За мен е най-важно и съм щастлив,че го има и носи моето име.:) Поздрави!

photo71.jpg.bd5700d1d6ccea73e1a56825819a0349.jpg

Сладур.  Целувки .Живо и здраво  и неговия татко да си чуе името от него.

Гледам и на дрес код сте го докарали като кралските бебета. Бравоооо. Сега вече след като Св. Дух е в бебока ,мисля, че синята панделка или турски мънисти с облещено жълто око, наречени от бабите   против уроки ще е излишно.;) 

Твой пропуск е,че не сподели за събитието , щях да ти пратя вода от река Йордан-това сериозно. Помня,че от последното пътуване до Исраел донесохме няколко шишенца по молба на приятели в България.  Останаха две в къщата ни там, но има кой да ги прати.

И престани да се снимаш без глава, приличаш на картините на Караваджо. В няколко от тях е изрисувал отрязаната си глава. Знаем,че си хубав дядо и бохем, най-важното .

------------------------------------------------------------------------------------

Америка е в очакване на  дядо Коледа и се прехласва по стриите на Ашли.

-----------------------------------------------------------

Годзила търси сини змии за жартиери.

------------------------------------------

Ваканев, как се е разприказвал, не може да се вземе думата от него.:lol6:

--------------------------------

Ханука е на прага ни.

--------------------------------------------

За Мойра е това,  лично от мен, за нейния специален празник.

]27988130633_9e8ecb380c_c.jpg

spacer.png

Добро утро

добър ден Идиотчитата

:cool:

9707815H.jpg

преди 7 часа, valkiria1 написа:

За Мойра е това,  лично от мен, за нейния специален празник.

]27988130633_9e8ecb380c_c.jpg

Благодаря, Валкирия 💗

Какви са тези цветя, много са красиви!

преди 6 часа, Мойра написа:

Благодаря, Валкирия 💗

Какви са тези цветя, много са красиви!

Снимах ги на остров Майнау. Сред изобилието от цветове и цветя трудно можеш да се ориентираш , кое какво е. Пък и е знайно,че аз съм фенка на розите.

Мисля, че тези са някаква разновидност на лилиумите.

-------------------------

ето още една красота от там...за всички вас

https://travellingphantom.blogspot.com/search?q=цветята+на+графинята

]28442970871_bfb58d1daf_c.jpg

преди 14 часа, valkiria1 написа:

Сладур.  Целувки .Живо и здраво  и неговия татко да си чуе името от него.

Гледам и на дрес код сте го докарали като кралските бебета. Бравоооо. Сега вече след като Св. Дух е в бебока ,мисля, че синята панделка или турски мънисти с облещено жълто око, наречени от бабите   против уроки ще е излишно.;) 

Твой пропуск е,че не сподели за събитието , щях да ти пратя вода от река Йордан-това сериозно. Помня,че от последното пътуване до Исраел донесохме няколко шишенца по молба на приятели в България.  Останаха две в къщата ни там, но има кой да ги прати.

И престани да се снимаш без глава, приличаш на картините на Караваджо. В няколко от тях е изрисувал отрязаната си глава. Знаем,че си хубав дядо и бохем, най-важното .

------------------------------------------------------------------------------------

Америка е в очакване на  дядо Коледа и се прехласва по стриите на Ашли.

-----------------------------------------------------------

------------------------------------------

Ваканев, как се е разприказвал, не може да се вземе думата от него.:lol6:

--------------------------------

Ханука е на прага ни.

--------------------------------------------

Много благодаря! Да Ви се връща и на вас едно такова човече,когато му дойде времето. За дрес кода,доколкото знам е виновна снахата. Поръча си пълния комплект за събитието от някакъв сайт.Синичук за момчета и розов за момичета. Това си е харесало детето,това е взело. Всичко мина и замина. Почти всички снимки за общи и заради това ги режа.На тази малкият го държи баща му. Аз съм се показвал тук и за мен не е проблем,но има хора,които са на общите снимки и мисля,че не е правилно да ги пускам където и да е. Караваджо е класик,виж Пикасо си е мистерия.Поправям грешката като пускам една глава,която съмя слагал тук за портрет  и една на същата глава с всичко свързано с нея.

540904896_.thumb.jpeg.84455141f92e7b53b57340a6798f5f6f.jpeg822755337_.jpg.8453d05d4232e4248d4eaa2dbe60ebd8.jpg

преди 14 часа, valkiria1 написа:

Е,виж това вече е проблем:D

От дядко поздрави!

преди 1 час, :-) написа:

. Аз съм се показвал тук и за мен не е проблем,

540904896_.thumb.jpeg.84455141f92e7b53b57340a6798f5f6f.jpeg822755337_.jpg.8453d05d4232e4248d4eaa2dbe60ebd8.jpg

Ще се повторя, защото съм директна-ти си хубав мъж и по всичко личи и бохем.

Както се знае в сърцето на жената, любимия мъж винаги е на първо място, във всичко и за всичко.

На теб давам второ в тоя форум.

Сега остава и да кажеш,че си Стрелец или Лъв

преди 53 минути, valkiria1 написа:

Ще се повторя, защото съм директна

Видно е по написаното.Също съм директен и винаги  подкрепям тази хубава човешка черта от характера. По принцип съм привърженик на леката комуникация и все пак е хубаво да виждаш кой е отсреща. Да,не е задължително,но дали тук или където и да е пишат хора помежду си. И т.н. Не виждам нищо лошо човек да застане с лицето си,освен ако има някаква своя основателна причина да остане анонимен.Така ги виждам нещата.:)

преди 1 час, valkiria1 написа:

Сега остава и да кажеш,че си Стрелец или Лъв

Малко след средата на януари ще направя 54 - Козирог

преди 8 часа, :-) написа:

Много благодаря! Да Ви се връща и на вас едно такова човече,когато му дойде времето. За дрес кода,доколкото знам е виновна снахата. Поръча си пълния комплект за събитието от някакъв сайт.Синичук за момчета и розов за момичета. Това си е харесало детето,това е взело. Всичко мина и замина. Почти всички снимки за общи и заради това ги режа.На тази малкият го държи баща му. Аз съм се показвал тук и за мен не е проблем,но има хора,които са на общите снимки и мисля,че не е правилно да ги пускам където и да е. Караваджо е класик,виж Пикасо си е мистерия.Поправям грешката като пускам една глава,която съмя слагал тук за портрет  и една на същата глава с всичко свързано с нея.

Е,виж това вече е проблем:D

От дядко поздрави!

Хубави снимки! Хоби ми е, и се извинявам ако ти е неприятно набий ме    😀 опитах се да определя асцендента по снимката. Не виждам очите, но мисля че си Меркуриев тип. Или си роден с изгрева на слънцето, около 7 часа и Меркурий в Козирог изгрява зеадно със Слънцето, значи си двоен Козирог. Или си роден около 2 часа следобед и Юпитер изгрява в Близнаци, значи асцендентът ти е Близнаци.

Сигурно греша, де, но винаги ми е интересно да го правя и използвах и интуицията си. 
Хубав ден ти желая.

spacer.png

Добро утро

добро утро Идиотчитата

:cool:

9708498y.jpg

Наздраве! :cheers:

аааа никуй ни съ мотфъ

наздраве

:cheers:

мъчи ма адин вапроз - дъл от ся ша са изнесът говедата та чаааааак до 1-ви януари

мечтая си

преди 10 часа, Мойра написа:

spacer.png

Добро утро

Искам да кажа, че знам, кой е това. Това е осмото чудо на света-пудела Парпунцела. В момента  има съсредоточие над закона и правилника на ДАНС. Преди това е изчетен и анализиран правилника на ГДБОП и на Калдейта. Преди време избра и  основно плашило в форума.. Сега най-гадно и подло го елиминира и заплашва вече със други плашила.Парпунцела е дар за Калдейта. Така , както е река Нил за Египет. Нил се разлива само веднъж в годината и оставя след себе си нанос от алувиална почва върху изсъхналата земя. Сетне тя се отдръпва и цялата страна , докъдето стига поглед се пълни с египтолози. Парпунцела, като осмо чудо на света се разлива всекидневно. След нея нищо не остава. Поне не смислено. Както казахме тя е  едно от чудесата на света  и мисля, че спокойно можем да я приравним към  Голямата пирамида в Гиза, която е най-голямото построявано нещо напразно. Да дойде онзи с теменужките и да си прибере вересията/ пардон протежето/, докато има още места, където хората да пишат без да ги заплашват, докладват  и затварят темите им.

• Автор
преди 7 минути, valkiria1 написа:

Искам да кажа, че знам, кой е това. Това е осмото чудо на света-пудела Парпунцела. В момента  има съсредоточие над закона и правилника на ДАНС. Преди това е изчетен и анализиран правилника на ГДБОП и на Калдейта. Преди време избра и  основно плашило в форума.. Сега най-гадно и подло го елиминира и заплашва вече със други плашила.Парпунцела е дар за Калдейта. Така , както е река Нил за Египет. Нил се разлива само веднъж в годината и оставя след себе си нанос от алувиална почва върху изсъхналата земя. Сетне тя се отдръпва и цялата страна , докъдето стига поглед се пълни с египтолози. Парпунцела, като осмо чудо на света се разлива всекидневно. След нея нищо не остава. Поне не смислено. Както казахме тя е  едно от чудесата на света  и мисля, че спокойно можем да я приравним към  Голямата пирамида в Гиза, която е най-голямото построявано нещо напразно. Да дойде онзи с теменужките и да си прибере вересията/ пардон протежето/, докато има още места, където хората да пишат без да ги заплашват, докладват  и затварят темите им.

нисъ идосвъй зъ глупусти

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.