Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

• Автор

14179738.jpg

14179474.jpg

14179481.jpg

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 776,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

на ‎5‎.‎4‎.‎2020‎ г. в 8:52, RudeBoy написа:

По-добре недей почва! :angry: 

Твоите излияния, които са запазената ти марка, са много на място в раздел "Празни приказки". Обаче като почнеш да ги пльоскаш в сериозни теми, само се излагаш. Стой си там, където ти е силата.

"Търси на ниско ниво .... raw ...."  - леле-мале 722724.gif

Негудувай и се прави на разбираш ....

:) 

То, аз нямам Ъкъл, но явно ти нямаш и мисъл ... но, да си жив и здрав и ти .... да, на ниско ниво .... :) Дарки го каза ... не може да се въстановяват на същото мясту ... ;) 

Та .... мръщи се колкото искаш, но знай, че знам някои неща ... но какво пък ти знаеш ... Ъ ... де ве и помощта де я даваte ... само знаеш да ... де да знам какво правиш ... да се ядосваш .... я:

малко по-сериозну .... ъ ... :) 

на ‎5‎.‎4‎.‎2020‎ г. в 8:52, RudeBoy написа:

По-добре недей почва! :angry: 

:) 

• Автор

аууу....комъ чакъ.....

пилишки дропчитъ ияхния.....

ши муъм дропчяата кът заек кукичитъ....

14058850.jpg

зъвиждъйтими ,,блъгуродну"....

мася

НАЗДРАВЕ

14180829.jpg

14180851.jpg

14180740.jpg

яхнийца с думати ли демек

а ич ни завиж - на кръвчица да ти стани

аз съм на праджоли

:cheers:

• Автор

и бригадира ми осигури литър и пулувинъ убъвъ въкцинъ....50°....

НАЗДРАВЕ

14180595.jpg

14180623.jpg

14180649.jpg

преди 1 час, haidukpikaso написа:

яхнийца с думати ли демек

а ич ни завиж - на кръвчица да ти стани

аз съм на праджоли

с лук.....

и туук тъме домате

НАЗДРАВЕ

удубрено

наздраве

да е жив и здрав краля

ъхъ

и ний да сме живи и здрави и Бог с нас

праджолките в йената познайййй

преди 43 минути, _nib_ написа:

техния лаф си е-год сейф да кинг

в случая куин

Изгледах обръщението на английската кралица към поданиците и. Какво да кажа-освен стил , класа, респект-обръщение ,което дава надежда, внася успокоение и дава чувството за сплотеност на нацията. Премерено, убрано. Слушаш тримата български генерали -истерия, насаждане на страх, паника , заплахи, глоби, милиарди нов дълг -имаш чувството ,че нацията може и да не се спаси, но спасителите ще са на сухо с много сухо.

преди 4 часа, _nib_ написа:

аууу....комъ чакъ.....

пилишки дропчитъ ияхния.....

Да ти е сладко.

Аз пък мислех, че сега ще се похвалиш с някое конче-вихрогонче в лазанята  или луканката, или най-малко някой специалитет от сьомга, така за изравняване на стандартите със самоповярвалите си. Трябва да поработя аз малко над светската хроника в тоя форум,че пак се запуснаха стрините.Околосветските пътешествия в кулинарията за разбирачи показва-сьомга ядат само кучетата , ако искате да се похвалите с  ВИП меню- почваме да си "говорим"  като начало най-напред за червена риба тон. Ей го кучето ми в България-напълно разбира от кулинария и хранителни навици- кръгчета калмари и сьомга с гарнитура  за прокарване. Сьомгата е  приготвена на барбекю-супата е за хората, които ядат кучешка храна :lol6:

]43368553814_7ef052b643_c.jpg[

преди 9 минути, haidukpikaso написа:

ъхъ

и ний да сме живи и здрави и Бог с нас

праджолките в йената познайййй

Наздраве. Винцето ни  за Песах пристигна. 8 бутилчици. Ще стигне.

преди 2 часа, _nib_ написа:

14180124.jpg

Сега тоя носител на корона не виждам да пие чай, за да е в тон с английския етикет. Напоследък била модерна лавандуловата запарка, която наричали чай.Питие  което екстремно намалявало усещането за срам от излагация, измамно чувство за духовност и висок интелектуален потенциал.

преди 24 минути, valkiria1 написа:

Напоследък била модерна лавандуловата запарка, която наричали чай.Питие  което екстремно намалявало усещането за срам от излагация, измамно чувство за духовност и висок интелектуален потенциал.

става и за търкане на пъпки

чак тук ми замириса на тая лавандула уе

:lol6:

и джинджифил

преди 22 минути, haidukpikaso написа:

и джинджифил

за пъпки не знам.  Обаче тая смес давала  много странични ефекти:  бърза смяна на настроенията, приповдигнатост, гняв, загуба на памет , намаляване на самокритичността, състояние, което отговаря на приказката " цяла в ла-ля-, ама не ми пука" и пр...махмурлука при тоя мат`реал е дълъг, болезнен и диагнозата е доживотна....мда...това, ако им е нормалното на тия смеси, хиийч не искаме да знаем какви са им чудесата, нали :lol6:

то и психиатрите са се затруднили преди време , така разправят хрониките на Нарния:wub:

------------------------------------------------------

как е положението с короната при вас ?

преди 25 минути, haidukpikaso написа:

и джинджифил

за пъпки не знам.  Обаче тая смес давала  много странични ефекти:  бърза смяна на настроенията, приповдигнатост, гняв, загуба на памет , намаляване на самокритичността, състояние, което отговаря на приказката " цяла в кафявата вода , ама не ми пука" и пр...махмурлука при тоя мат`реал е дълъг, болезнен и диагнозата е доживотна....мда...това, ако им е нормалното на тия смеси, хиийч не искаме да знаем какви са им чудесата, нали :lol6:

то и психиатрите са се затруднили преди време , така разправят хрониките на Нарния:wub:

------------------------------------------------------

как е положението с короната при вас ? Нещо не се ли чува да отпуснат обсадата

до 13 май удължиха извънредното положение, още сме пленници на негово височество тиквата и сие

и тоя президент за чий е - нищо не прави

какво да я пуснат - те си измислят умрели от вируса за да взимат парите

никой не им вярва

добре че не сте тук, добре

преди 13 минути, haidukpikaso написа:

до 13 май удължиха извънредното положение, още сме пленници на негово височество тиквата и сие

и тоя президент за чий е - нищо не прави

какво да я пуснат - те си измислят умрели от вируса за да взимат парите

никой не им вярва

Аз видях две интервюта на генерала хирург. Едното от 29.02 - " Корона вируса е обикновенна настинка. Грип Б е по-опасен" .

Другото няколко дни по-късно- "Към нас се задава огромна  опасност от невиждано естество."

И работата ми стана ясна. Не случайно цитирах по-горе изказването на Елизабет Втора. На хората им трябва надежда, кураж, че нещата няма да продължат безкрайно, че отново ще се върнат към нормалния си живот, работа  и взаимоотношения" Това е пример за лидер и водач. Другото са паникьори и дезинформатори  и ще доведат народа си до оскотяване.Въобще не ми се мисли едно детенце на 5-6 годинки как ще го затворят в един апартамент . За възрастните хора също. Без движение, без  свеж въздух. Всички ще излязат болни след тая мярка.

преди 13 минути, haidukpikaso написа:

добре че не сте тук, добре

То индикациите от последните години показваха, че Европа съвсем не е пристан на надеждност и сигурност.

Бог да ви помага и дава сили.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.