Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

• Автор

14187968.jpg

14187973.jpg

ми....стаканчики....очень малие....наверное

14188171.jpg

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

разоди кучинци и ша ти улекни

:cheers:

а.....

чоколку ощи.....

стигъму толкус

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 776,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

тъй нш см ял мкроне убу ли

• Автор

ръсоткътъ къмту усимнайс чъсо....

седнъф нъти расътъ си испия бирътъ идъ слушъм хури зонт.....

скимтеши дъ додилъ....

зеф я....зедъ мисъ супуливи и пръхти чи димъ утци гарътъ и пречи.....

еееееее.....

немъ угу дия

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

тъй нш см ял мкроне убу ли

многу

преди 31 минути, _nib_ написа:

Не вярвах ,че ще дойде време да прочета, че една разходка може да бъде проблем или пък геройство, ако успееш да излезеш извън вратата на апартамента.  Май народа толкова се е спаружил от липсата на слънчеви лъчи, че приема за геройство или късмет, ако успее да мръдне някъде. Изглежда ще настане време да се обяви пролетта за нова религия и ще я чакат като машиях.

При нас пролетта не се отлага и птиците не правят обратен завой.Разходките са част от нормалното  ежедневие  и по няколко пъти на ден. В гората всички биологични видове съществуват в мир и разбирателство. Дори търпят и човека. Сърничките вече пасат от новата трева и доставките за препитанието им през зимата ще ни бъде дерт след няколко месеца. Засипани сме от оферти от цветарски центрове за доставка на цветя .Лимита от добри новини е, че започваме един празник, който върви с мързелуване , ядене, пиене  и пр.. и няма да сме герои от "Ледена епоха" 2020..

по традиция нещо за усмихване и добро настроение през идващите дни. Бъдете здрави!

прекрасни цветни спомени от остров Майнау,  изцяло идея и  дизайн на графиня Соня Бернадот,която е негов собственик.

https://travellingphantom.blogspot.com/2016/11/insel-mainau.html

]28319866140_e0d151a2c1_c.jpg

]28488842326_a6fc579ac0_c.jpg[

преди 39 минути, _nib_ написа:

седнъф нъти расътъ си испия бирътъ идъ слушъм хури зонт.....

скимтеши дъ додилъ....

зеф я....зедъ мисъ супуливи и пръхти чи димъ утци гарътъ и пречи.....

еееееее.....

немъ угу дия

многу

дубре нема мислим кучинци

ша пробвам некой път

преди 9 минути, valkiria1 написа:

Не вярвах ,че ще дойде време да прочета, че една разходка може да бъде проблем или пък геройство, ако успееш да излезеш извън вратата на апартамента.  Май народа толкова се е спаружил от липсата на слънчеви лъчи, че приема за геройство или късмет, ако успее да мръдне някъде. Изглежда ще настане време да се обяви пролетта за нова религия и ще я чакат като машиях.

Ами то ще е така, Вал - и познай като наизлезе тоз народ... къде има и носители на вируса ...

Е тогава стана страшното, сега не е - щото всеки си у къщито.

Тогава вируса да го видиш ти, мен ще ме е страх да изляза кат ги пуснат

добро утро Идиотчитата

:cool:

cqs1586416963q.jpg

Благодарим ти Господи и за този ден

наздраве

ся ко немаш макароне а

Понеже мислищите хора били малцинство и подтиснъти от идиоти-управници и прочие, тъ верну мъ накараха да се почеша по нехиагинезинизирания си мозък ..

Тъ, ... хм ... агата ке ме разбере, що му викам ага, а не анна .... :) мъ има и друго .... се .... знае се че майката на дева Мария е всетъ Ана, мъ зъ баща не се дума или по-точно не съм нито мислещ, нито знаещ чувек. Ку ....

Тъ въпроса ми към умните ора € ор $ ил & тоо е: Тя, дева Мария, да не би да е и тя непорочно заченътъ, Ъ???

Мой да е била явно от някой трети пол ... де .... не род ... :) 

Абе умните и недоволни хора спригин зе корону ту вирус ин кан ил монтекарло ... :) я идиот и не нам ко ми е из ту между ушите и за да не заразявм мозгъ си со некакви вирусни мисли .... сказвам само: Наздраве! :beer: На другите трезво мислещо малцинство и прочие само на здраве и дано не им се налага да не мислят .... не че ще знаят нещо, мъ ай ... да има за какво да мислят и да са па недоволни, че явно нема угудия .... все недоволство и строго несъгласие спрямо чуждуто изчаткано тука, което явно не било мисъл .... леле каква логика имали хората де се мислят за умни ... :) .

• Автор

14190743.jpg

14193093.jpg

14192897.jpg

преди 4 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Понеже мислищите хора били малцинство и подтиснъти от идиоти-управници и прочие, тъ верну мъ накараха да се почеша по нехиагинезинизирания си мозък ..

Тъ, ... хм ... агата ке ме разбере, що му викам ага, а не анна .... :) мъ има и друго .... се .... знае се че майката на дева Мария е всетъ Ана, мъ зъ баща не се дума или по-точно не съм нито мислещ, нито знаещ чувек. Ку ....

Тъ въпроса ми към умните ора € ор $ ил & тоо е: Тя, дева Мария, да не би да е и тя непорочно заченътъ, Ъ???

Мой да е била явно от някой трети пол ... де .... не род ... :) 

Абе умните и недоволни хора спригин зе корону ту вирус ин кан ил монтекарло ... :) я идиот и не нам ко ми е из ту между ушите и за да не заразявм мозгъ си со некакви вирусни мисли .... сказвам само: Наздраве! :beer: На другите трезво мислещо малцинство и прочие само на здраве и дано не им се налага да не мислят .... не че ще знаят нещо, мъ ай ... да има за какво да мислят и да са па недоволни, че явно нема угудия .... все недоволство и строго несъгласие спрямо чуждуто изчаткано тука, което явно не било мисъл .... леле каква логика имали хората де се мислят за умни ... :) .

ко има дъму умувъш....

непорочно зачатие.....

въпроса е финито....още в зародиш

и що майката и тя да е непорочно зачената?

питам ас и отгувур не сакам

преди 4 минути, _nib_ написа:

ко има дъму умувъш....

Не бе .... аз надигам само мотиката или бирата .... мъ туй е щото ме съкратиха живота някои ора ... :) имало уфеличение на некви безработни, тъ да има дам мале работа, ама не нам кой ке им плаща .... :) щото държавата още от Татово време била фалиръла и изнея се несоли некфи тъмни балкански субекти де вси били Бай Ганя ... :) а не Бай Иван ... :) 

Тъ къ тепичен пенсионер без работа и такова време май нагазих фо мисли, а те пляс били сътворени по правелния начин, а не по непорочния ... ба ли ма .... :) 

Се .... тея от трети пол дъл водят полов живот ил само на анали зи без лихтен са, а де факто нищо не синтезират, но казват, че мисълта им била по-добра от липсата на такава ... :) 

• Автор
преди 42 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не бе .... аз надигам само мотиката или бирата .... мъ туй е щото ме съкратиха живота някои ора ... :) имало уфеличение на некви безработни, тъ да има дам мале работа, ама не нам кой ке им плаща .... :) щото държавата още от Татово време била фалиръла и изнея се несоли некфи тъмни балкански субекти де вси били Бай Ганя ... :) а не Бай Иван ... :) 

Тъ къ тепичен пенсионер без работа и такова време май нагазих фо мисли, а те пляс били сътворени по правелния начин, а не по непорочния ... ба ли ма .... :) 

Се .... тея от трети пол дъл водят полов живот ил само на анали зи без лихтен са, а де факто нищо не синтезират, но казват, че мисълта им била по-добра от липсата на такава ... :) 

ти поне имаш бистра мисъл.....

живейш на село.....чис въздуф.....

коти требе си мътиш глъвътъ с темни мисли?

държава-нема.....

родина-немам.....

продадоха я.....бастисаха.....желю мекерето(как сакам да съм в същио казан.....да му тикам чутурата у катрано.....).....

иван(борсука)костов.....боклука мръсен и той......

и всички след тях.....

щото ако си следващ....и видиш че на предходните им се е разминало.....що да не си боклук.....продажник като тях?

нале

ай ся.....

НАЗДРАВЕ

и да се надяваме че и ние ще имаме някой ОРБАН.....

някой ден.....

може би......

преди 17 минути, _nib_ написа:

продадоха я.....бастисаха....

Виж се .... не може да продадеш нещо което не е твое, а че я бастисаха - фактите са налице ....

Тъ, кратко - въпросните ми съкратиха живота, понеже било философия и полит-бизнес само правилното нещо ...

Тъ, веч ми е през кривия ку .... щото оцелях .... и съм си добре и на село и в столицата .... но там заразни мисли има, не вируси .... ;)

Ей .... копнах още един ред картофи и ме промързя .... седнах и тъ Наздраве! ... Другата или де да знам .... когато реша ще занеса едно агне на близките хора в София ... ей тъй .... пъ къ някакъв хамериканец со бира фъф тоалетнъ хартия обвита ще пийна на пл. Хелзинки и една бира .... ако е рекъл Господ ...

За моите млади не мисля - добре са ... :) Пъ нека видят несгода малко де ...  :) Тея 30 години в повече и прочие все аз опъвах арматура по пл. Хелзинки ... :) Зъ да могат сега да се седне на пейка на него ... цъ мамата им ... не моя да си кацам со Хариеръ ... :) мъ ай за младите да имат мале междублоково пространство и тоалетна за домашни любимци ... :) 

Да сме живи и здрави и на ония децата им да надживеят смъртта си даже, а за онзи ... хм .... де е вече ф казана ... ай .... нема добра дума за него ... тъ ... до де не утидем ние ... да си живее в мир. Амин 

За "икономистът" мъж на жена си ... де все опулен одеше и една Надежда подир него ... пъ сегъ изобщо не го мисля да ти кажа ... той си е добре, мъ нема да го видя като "зебра" .... да му мислят децата, че .... те вече са шилета и не хвърви дъ ги колим по Гергьовден ... :) 

Ай .... вече Наздраве! :beer: Ко бе .... ша прощавъте мъ понякога Ви казвам и виртуално :drunk:, мъ то от увъжение .... :) 

Иначе моя мързелив граааааждъъъънскъъъъъ способ съкроих туфа:

rDSC_0264.JPG

наздраве

план А2 у действие мням мням :licklips:

преди 32 минути, Мойра написа:

http://scorpionse.ucoz.ru/_si/0/12734653.gif

Наздраве! :cheers:

ихааааа добре дошлаааа

наздраве

Гоше на кой план си

хах ма немало чушки за пълнене - аз ша знайш съм заритала да пълним

ша ям пълнени чушки и туй то

:min01:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.