Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Препоръчан отговор

преди 4 минути, valkiria1 написа:

подготовката за летене

ако характера ти беше красив, като снимките ти
щеше да си златното момиче от приказките
не знам как се събра в една душа злоба и красота

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, _nib_ написа:

село....разбирам....чист въздух....ма ко ти требе съ зънимаваш със земеделие....айде...не земеделие а овощарство

тва село требе да го ползваш между воаяжите

за отдих...и когато те налегне носталгията....нещо

различни хора, различни интереси.

Мен не ме влече земеделието и овощарството.Предпочитам да отида и да си купя.В края на краищата така се подпомагат производителите.   В България имаме една съседка стара жена, синовете и отдавна се запилели из големите градове. Беше една такава  тъжна.Даже внуците не пращаха да постоят при нея.  Ходеше като сянка из двора. Видях я ,че има един два корена домати ,защото повече нямало кой да яде. На следващата година и купих разсад за какво ли не. Намерих човек да и прекопае двора,че земята беше като камък.Като  се напълни оня двор  ядохме на корем всички наоколо. Живна жената , така се радваше ,че може да бъде полезна на някой и някой, който да и отвори приказка,че самотата я мъчеше. Като ни види да се прибираме след отсъствие, веднага идва  на оградата да предложи нещо от двора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, valkiria1 написа:

Мен не ме влече земеделието и овощарството.Предпочитам да отида и да си купя.В края на краищата така се подпомагат производителите.   В България имаме една съседка стара жена, синовете и отдавна се запилели из големите градове. Беше една такава  тъжна.Даже внуците не пращаха да постоят при нея.  Ходеше като сянка из двора. Видях я ,че има един два корена домати ,защото повече нямало кой да яде. На следващата година и купих разсад за какво ли не. Намерих човек да и прекопае двора,че земята беше като камък.Като  се напълни оня двор  ядохме на корем всички наоколо. Живна жената , така се радваше ,че може да бъде полезна на някой и някой, който да и отвори приказка,че самотата я мъчеше. Като ни види да се прибираме след отсъствие, веднага идва  на оградата да предложи нещо от двора.

права си

ИСТИНСКИЯ човек се чувства човек когато е полезен,когато доставя радост,щастие на хората около себе си

другото е.....незначително

абсолютно

13346380.jpg

това е старо.....

но винаги актуално

цял живот се заблуждаваме....

че има време:

да живеем....

да сме щастливи....

да обичаме......

да бъдем обичани....

да се радваме на всеки миг от живота който ни е даден....

и така до безкрайност....

докато се усетим че ВРЕМЕТО е кът

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, valkiria1 написа:

допълвам,че имаше и един претоварен с китайци..той беше най-пълния кош..бяхме за около пет минути едни срещу други

]37242433411_ecef83248e_z.jpg[

те двама китайци го броят за един

:lol6:

преди 1 час, capnemo написа:

Той балона е от плат, не е надут, само събира топлия въздух :)

и от плат да е - ако срещне некоя гарга да го пробие ко прайм

:min01:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, haidukpikaso написа:

те двама китайци го броят за един

и от плат да е - ако срещне некоя гарга да го пробие ко прайм

Споко, то в горната част има дупка през която изтича част от въздуха. И да го пробие гарга пилота ще добави малко повече топъл въздух и всичко ще е наред :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, capnemo написа:

Споко, то в горната част има дупка през която изтича част от въздуха. И да го пробие гарга пилота ще добави малко повече топъл въздух и всичко ще е наред :)

че и хубави пилоти, ако всички са такива може да се престраша

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Браво, но доматите са едногодишни растения и трябва пак да купиш разсад или да отделиш на един вестник семките, да викнеш не само да прекопае двора, но и когато се засадиш доматите трябва да се прекопае. Трябва и колци за доматите. После трябва и някой да ги върже. Не си споменала за колците, връв също трябва. Вода, кой ще плаща за поливането. В тия жеги трябва поне 2 пъти на ден. И то трябва да се напълни догоре с вода.

Иначе браво. Все така. 🤗🙄👍

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, haidukpikaso написа:

че и хубави пилоти, ако всички са такива може да се престраша

турците  са интересен народ . Много гени на различни народи  са се омесили  в кръвта им. Така както е със всички народи по Балканите.Руси, синеоки,  пъстрооки,по тъмни, по светли и пр.

Много са отворени към света и хората. Бяхме предоволни от всичко, което видяхме и от отношението на хората там.

Не ми се мисли, ако оня обесник Ердоган ги върне в миналите векове. Мисля обаче, че съпротивителните сили на образованите хора там ще надделеят.

Няма да сгрешиш , ако решиш да си направиш едно пътуване до там. Поне , ако имаш предразсъдъци ще отпаднат. Мога да ти покажа ,как съхраняват и пазят скалните църкви на първите християни в Гьореме

]36569690634_b741b422b6_z.jpg[

37023602430_b62eea1a86_z.jpg[

без проблем влизат и се снимат в християнските храмове, макар и да изповядват Ислям

]37421824615_a5c32052e0_z.jpg[

и една хубава булка, която направи своите сватбени снимки в християнския комплекс без да е християнка

]37023837910_b01a657a9f_z.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, valkiria1 написа:

турците  са интересен народ . Много гени на различни народи  са се омесили  в кръвта им. Така както е със всички народи по Балканите.Руси, синеоки,  пъстрооки,по тъмни, по светли и пр.

Много са отворени към света и хората. Бяхме предоволни от всичко, което видяхме и от отношението на хората там.

Не ми се мисли, ако оня обесник Ердоган ги върне в миналите векове. Мисля обаче, че съпротивителните сили на образованите хора там ще надделеят.

Няма да сгрешиш , ако решиш да си направиш едно пътуване до там. Поне , ако имаш предразсъдъци ще отпаднат. Мога да ти покажа ,как съхраняват и пазят скалните църкви на първите християни в Гьореме

без проблем влизат и се снимат в християнските храмове, макар и да изповядват Ислям

и една хубава булка, която направи своите сватбени снимки в християнския комплекс без да е християнка

А отделителната функция на организмите ви как я осъществявахте там, в Турция де?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sleda написа:

А отделителната функция на организмите ви как я осъществявахте там, в Турция де?

Познай от първи път това обществена тоалетна  в Говедарци или по пътя за Кападокия е

]36984073620_020c362365_z.jpg[

]37192037536_6142fbfba9_z.jpg

]37192033476_f94a96eae9_z.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

те спреха да ядат вече у говедарциту - от пуста злоба

ша омрат от глад хахаха

кичета мичета игличета сиренета малкигуми ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, haidukpikaso написа:

те спреха да ядат вече у говедарциту - от пуста злоба

ша омрат от глад хахаха

черпя....кюнефето е страхотен десерт....страхотеееееен

кюнефе, бял бъркан сладолед, шам фъстък и мляко

]37192027526_80f78c4fe5_z.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, valkiria1 написа:

това прилича на сиропиран кадаиф печен

не съм яла такова

бе то аз и у говедарци ни съм одила та...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, valkiria1 написа:

кюнефе, бял бъркан сладолед, шам фъстък и мляко

аууууу дъ имам здраф стумаф.....

13346354.jpg

13346328.jpg

13346371.jpg

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

не съм яла такова

голема работа

я пъ у софия нисъм одил

мъ мърдъм ощи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

имаме си дъжд ураааааа

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, haidukpikaso написа:

+ моцарела и кедрови ядки

преди 27 минути, haidukpikaso написа:

и аз не съм ходила. Като познавам себе си и представата ми  за семейна почивка , няма и да ида.

Когато буквахме полета за Рим, видях ,че Alitalia  са ни прибавили още мили в  картите ни  към  програмата  MILLEMIGLIA......и се отнася за всичките им партньорски авиолинии.....има много приятни и глезотийски бонуси, които  носят тези мили и точки

преди 23 минути, _nib_ написа:

я пъ у софия нисъм одил

мъ мърдъм ощи

аз съм  ходила  50 пъти до началото   на града и после свивам в дясно ...на  път за  летището :shy11:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, valkiria1 написа:

и аз не съм ходила. Като познавам себе си и представата ми  за семейна почивка , няма и да ида.

ша ядеш ко ти дават плюс туй - шкембе чорба на лягане и на ставане

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, haidukpikaso написа:

ша ядеш ко ти дават плюс туй - шкембе чорба на лягане и на ставане

Сигурно е екзотично да кажеш ,че ядеш "търбух" супа. Като сушито, ако го споделиш в социалните мрежи излиза,че е японски експириънс, иначе си е най- обикновена риба с ориз обвита в пресовани водорасли.

според кошер   я караме  почти еднообразно и  сиромашки... наблягаме на агнешкото с различни сосове..напоследък с ментов.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, valkiria1 написа:

Да, така е.

преди 8 часа, valkiria1 написа:

Беше една такава  тъжна.

Това обаче до 80 години .... след това идва една мъка, че няма млади, т.е. 50 годишни които да поемат "наряда" ...

Всички са се научили да ходят до магазина и т.н. ... дават луди пари за изкуствено отгледани неща, а не естествено и прочие ...

В основата е, че "младите" изхабени от работата в градовете изобщо не искат да се занимават със земеделие, а щъкат из света ... на екскурзии ... да видят туй, унуй и т.н. ...

Туй е тъжното ... светът те интересува, а не от къде си излязъл ...

Какво повече да кажа ... освен едно клише .... "Пази Боже сляпо да прогледне!" ... Живеят на хиляди километри от родителите си и комуникират чат, пат между две пътешествия с родителите си, а през останалото време посредством интернет, че по-хубаво е билет до Япония или Италия, но не и до България, по-хубаво е Кападокия, а не Говедарци ... :) 

Пак клише и прочие ... "Разни хора, разни идеали!".

Малко останаха истинските селяни, които да се чувстват истински и които да не ги мислят за простаци и т.н. ...

Ама какво ни пука, а.... нали ние сме добре ... :), а другите да ... летят в Говедарци и да ни завиждат ... :) 

преди 8 часа, ,.. написа:

не знам как се събра в една душа злоба и красота

Щото Дънди няма собствена тяга ... ;) Разчита на балона ... :) 

Резултат с изображение за самолет gif

Ей тъй се разхождам аз из Кападокия ... :) Друго си е да управляваш самолета ... ;) 

Се ... ко са цупиш, че твоя самолет е приземен някъде ... къ хвърча ... ко ... сега що ревеш ... :) 

Гледай дъщерята да хване някой пилот, а не балонаджия ... ;) пръцдонт въздухар ... :) 

ДУ! Ку!

п.п. Нищо лично, а ако някой го възприема за такова, то това си е негово субективно и нищо общо няма с обективното ... ;) 

Ко се ... родил съм се идиот и май тъй и ще си замина от тоя свят, защото имам корен, а не въздух под налягане ... :) пръцдонт горещ въздух ...

Не знам ... по предпочитам аз да управлявам машината, а не балон да ма вее из пустинята ... :) 

Ох, 100 долара са си 100 долара, и преди и сега ... :) Май за тез пари по предпочитам нещо свежо ... ;) 

п.п. на п.п. Докараха ми лопатата ... :) Веч мога да ги копам кът се наложи ... :) 

И кът гледам тез балони ... :) Следващото нещо ще да е арбалет.... хм ... още не съм се спрял на модел де ... :) 

Резултат с изображение за арбалет снимка  Тоя ми харесва ... :)  

преди 8 часа, _nib_ написа:

това е старо.....

но винаги актуално

Това също ... ;) 

Резултат с изображение за баща син внук ракия снимка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ДиоиД написа:

В основата е, че "младите" изхабени от работата в градовете изобщо не искат да се занимават със земеделие, а щъкат из света ... на екскурзии ... да видят туй, унуй и т.н. ...

анал-изираш  това ,че българи съсипаха България ..ами оправяйте  се, какво общо имам с вашите болежки :lol6:

иначе   на Говедарци нищо му няма разбира се..... направиха ми  впечатление белите конци в историята на Пуделка по принцип и  за Италия и Говедарци .. като дори забележи дори не зададох въпрос...просто посочих планинската територия на Италия ,която добре познавам. Защото в България също   не живея постоянно , но я познавам като география и история  доста по-добре от много българи. Мога да се закълна, че има българи за които Сливодолското падало  и Смилян  са дестинации за екскурзия, както и италиянци, които не са стъпвали в други части на Италия. За американците важи същото. Там  ходят на екскурзии от единия щат в другия. Ето виж как се забавляват хората и никой не ръси бисера ,че като живее в дадена страна ,не може да ходи на екскурзии в нея.

]48180507456_3d27257b7b_z.jpg

Така ,че взимай си арбалета и си пуцай по гаргите ,докато има жици на които да кацат, защото е ясно,че бялата лястовица няма да я видите вече. И аз не съм учила в българско училище, но историята за Йовков и жицата я знам, въпреки че закъсвам с препинателните знаци много често.

Живея в Америка , когато искам  имам време се връщам в  България и Исраел и ходя , където си искам и когато го налагат обстоятелствата. . ..защото така съм я наредила и въобще нямам и намерение да се извинявам на някой затова обстоятелство и храбро приемам обвиненията за завист, злоба и еврейски конспирации:lol6::lol6:

За моята майка недей да ревеш..тя не се изхранва от кофите за боклук и не трепери ,че няма пари да си купи лекарства.Вижда внуците си и нас  достатъчно често .Както писах , тя е доайена на нашата фамилия и нейната  дума е закон

Разполага с персонални лекарски грижи и жена, която да подържа къщата и. Защото така го е  е наредила и защото после, когато тя остаря,  ние така разпоредихме.

Останалото не е твоя работа и съветвам икономично да навлизаш в тази територия. Един съвет не смесвай белото с червеното..не винаги се получава розе.

за нас е лека нощ, за вас добро утро.

иначе Сливодолското падало..на екскурзия

]35761417291_a671d39e63_z.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, valkiria1 написа:

защото така съм я наредила и въобще нямам и намерение да се извинявам на някой затова обстоятелство и храбро приемам обвиненията за завист, злоба и еврейски конспирации:lol6::lol6:

Сполай тогава! :) 

Не ни мисли нас българите ... ;) И запомни ... не чакаме бялата лястовица ... ;) и знам как се прави и розе и "трамвай" ... ;) и грапа ... ;) пръцдонт бренди ... :) 

С арбалета ке пукам диви прасета ... ;) ... че ни отнеха домашните от задния двор ... :) Друга конспирация ... :lol6:мъ не е еврейска ... :) а някаква арабска ... пръцдонт африканска ... :) Винаги съм се чудил след като Израел е някъде между Азия и Африка що участват техни спортисти в европейското ... хм ... май на нас ни завиждат и сякаш искат да ги чувстваме равни ... :) но те ... хм ... и те робска душа носят, така че напълно те разбирам ... ех ... може да ти е кацнала бяла лястовица на рамото, но това не означава, че в душата ти е светло ... ;) 

Живейте си във холограмата ... уви .... само това имате ... :)

Сполай и лека нощ.

п.п. Колкото заспивания, толкова и събуждания ... ;) И нека Бог бди над заспалата Ви съвест! Амин

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...