Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

• Автор
преди 46 минути, valkiria1 написа:

мисля, че беше  нещо като black rat snake.. Но винаги преди да ги дадат за снимка ги "доят", независимо дали са скоро хранени или не. Змиите са защитени животни. Убийството или нараняването им води до сериозни глоби и разправи със зоополицията. Хората в повечето случаи се страхуват и може би от страх ги убиват. Но истината е, че това са изключително полезни животни.

ти си специална, на теб даже ти и светят...

значиии ти направо си тежката артилерия ...остава само едно поетично да опишеш качествата на виното , състава , аромата и пр....и да ми покажеш снимка на тази винена поезия , ама не от нета..

от американците само законите за защита на животните харесвам....

и Луизиана

нищо друго

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 794,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

преди 33 минути, valkiria1 написа:

...остава само едно поетично да опишеш качествата на виното , състава , аромата и пр....и да ми покажеш снимка на тази винена поезия , ама не от нета..

Мисля си,че само сомелиер и то с богат опит в занаята си,би ти изпълнил желанието,което си написала:D

В първия момент змийчето от снимката ми заприлича на черна мамба,но формата на главата е различна. Пък кой ще е този смелчага,който да допуска мамбата на такава близост до себе си?:ohmy: Иначе е много красива ,все едно люспичките са и от хематит.:)

Привет!

на 19.10.2019 г. в 9:38, :-) написа:

Ето,научих нещо ново,което не го знаех.Признавам си.

Кодавари-малките крачки, които правим към постигане на по-голямата цел. Знаеш как растат децата? За първата си година от живота минават с големи крачки през етапите на еволюцията / според Дарвин , де/-пълзят, изправят се, започват да ходят. Големите започваме да правим първите малки  крачки по пътя на голямата цел ,която сме си поставили и тя винаги е свързана с тяхното добруване. Никой не препуска със скоростта на "Шинкансен", детайлите се изпипват прецизно, обмислят се .. за да се поддържа нивото към което сме се запътили по един или друг повод.

преди 31 минути, :-) написа:

Мисля си,че само сомелиер и то с богат опит в занаята си,би ти изпълнил желанието,което си написала:D

Знам. Затова ми става смешно в някои случаи..но тъй като знам" нивото" на изхвърляне ..просто се забавлявам...

Иначе ниб е много естествен и земен човек и това много ми допада.

преди 35 минути, :-) написа:

Иначе е много красива ,все едно люспичките са и от хематит.:)

и не беше неприятна на пипане. Трябва да ти кажа, че се усещаше че не и беше приятна ролята да позира за снимка ..все искаше да изпълзи настрани...не знам при среща кой изпитва по-голям стрес-влечугото или човека :lol6:

преди 39 минути, :-) написа:

Пък кой ще е този смелчага,който да допуска мамбата на такава близост до себе си?:ohmy:

Ааа виж тоя смелчага..това е на един прочут площад в Мароко ...казваха, че веднъж, едната избягала и целия площад и магазинчетата били пусти три дни :lol6:

]26437590697_d31b07021c_z.jpg

]40595771414_2823734259_z.jpg[

преди 18 минути, valkiria1 написа:

Иначе ниб е много естествен и земен човек и това много ми допада.

ма той не пий вино, винарките са у другата тема

:cheers:

преди 18 минути, valkiria1 написа:

и не беше неприятна на пипане. Трябва да ти кажа, че се усещаше че не и беше приятна ролята да позира за снимка ..все искаше да изпълзи настрани...не знам при среща кой изпитва по-голям стрес-влечугото или човека :lol6:

Ааа виж тоя смелчага..това е на един прочут площад в Мароко ...казваха, че веднъж, едната избягала и целия площад и магазинчетата били пусти три дни :lol6:

]26437590697_d31b07021c_z.jpg

]40595771414_2823734259_z.jpg[

много са красиви, за разлика от едни други змии на два крака

дет ша пукясат от отровата си

щот вече ги задръстила

преди 33 минути, haidukpikaso написа:

, винарките са у другата тема

то и ние сме в тази графа, защото пием вино. По време на шабат също пием, даже задължително, без да се крием   :lol6:..  като привърши се прави едно ново  зареждане.

Сега съм хвърлила око на едни кашерни вина... .подготовка по-отдалече за Песах  ..

преди 28 минути, valkiria1 написа:

Кодавари-малките крачки, които правим към постигане на по-голямата цел. Знаеш как растат децата? За първата си година от живота минават с големи крачки през етапите на еволюцията / според Дарвин , де/-пълзят, изправят се, започват да ходят. Големите започваме да правим първите малки  крачки по пътя на голямата цел ,която сме си поставили и тя винаги е свързана с тяхното добруване. Никой не препуска със скоростта на "Шинкансен", детайлите се изпипват прецизно, обмислят се .. за да се поддържа нивото към което сме се запътили по един или друг повод.

Точно! Мечтата на всеки родител.Пък в крайна сметка каквото-такова.Деца,внуци,те ни радват и за тях живеем

преди 34 минути, valkiria1 написа:

и не беше неприятна на пипане. Трябва да ти кажа, че се усещаше че не и беше приятна ролята да позира за снимка ..все искаше да изпълзи настрани...не знам при среща кой изпитва по-голям стрес-влечугото или човека:lol6:

Знам, пипал съм влечуги.Змията усеща човешкото спокойствие.Това е един вид взаимно уважение.Подходиш ли спокойно,без страх и резки движения,всичко е точно.

преди 43 минути, valkiria1 написа:

Ааа виж тоя смелчага..това е на един прочут площад в Мароко ...казваха, че веднъж, едната избягала и целия площад и магазинчетата били пусти три дни:lol6:

Това трябва да са някакъв вид кобри.С тях шега не бива.И накрая ,както в приказките: ''три дена яли,пили и се веселили'':D

пп.Дойде нощната смяна,както се казва: my shift finish-втората смяна, време да приключвам и да се прибирам в къщи. За днес толкова и утре е ден. От дядо поздрави и всичко добро.:)

преди 6 минути, valkiria1 написа:

то и ние сме в тази графа, защото пием вино. По време на шабат също пием, даже задължително, без да се крием   :lol6:..  като привърши се прави едно ново  зареждане.

Сега съм хвърлила око на едни кашерни вина... .подготовка по-отдалече за Песах  ..

супер, и аз пия вино ама зимата като застудей, червеничко

какво е Песах

:rolleyes:

преди 4 минути, :-) написа:

Това трябва да са някакъв вид кобри.С тях шега не бива.И накрая ,както в приказките: ''три дена яли,пили и се веселили'':D

Виж, на всички тези змии от снимката ми  са извадени зъбите...това е човека, той е заплаха за биологичната пирамида. Да изкарваш хляба си, като осакатиш друго живо същество. Аз не им дадох пари, защото според мен, това ги стимулира да вършат жестокости. Виж на заден план мъжа с увитата около китката му друга змия. Мъже, които могат да работят и да вадят по друг начин парите си . Докато тези в зопарка са гледани по съвсем друг начин.

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

какво е Песах

:rolleyes:

когато дойде времето ще разкажа и покажа.

преди 4 минути, valkiria1 написа:

Виж, на всички тези змии от снимката ми  са извадени зъбите...това е човека, той е заплаха за биологичната пирамида. Да изкарваш хляба си, като осакатиш друго живо същество. Аз не им дадох пари, защото според мен, това ги стимулира да вършат жестокости. Виж на заден план мъжа с увитата около китката му друга змия. Мъже, които могат да работят и да вадят по друг начин парите си . Докато тези в зопарка са гледани по съвсем друг начин.

с много животни е така - за забавления, ние сме уроди

това е петицията на Бриджит Бардо за мечовците във Франция, ако искаш подпиши я

http://bit.ly/SaddestBearsFrance

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

с много животни е така - за забавления, ние сме уроди

това е петицията на Бриджит Бардо за мечовците във Франция, ако искаш подпиши я

http://bit.ly/SaddestBearsFrance

ами човешките кастрати..до ден днешен ги има, някои се кастрират доброволно , други не.....просто не ми се коментира.

преди 17 минути, valkiria1 написа:

ами човешките кастрати..до ден днешен ги има, някои се кастрират доброволно , други не.....просто не ми се коментира.

и на мен

няма да оправим света, но аз поне се старая да го направя по-добър - и съм щастлива с това

кажи как са сърничките, идват ли още, нещо таралежковци имате ли си

преди 5 часа, haidukpikaso написа:

кажи как са сърничките, идват ли още, нещо таралежковци имате ли си

В гората има всякакви животинки. Противно на очакваното аз не стоя непрекъснато с фотоапарат в ръката:lol6:/ "улавям" понякога моменти/пък и сърничките, както съм споделяла неведнъж са толкова социализирани, че не правят впечатление като някаква сензация, ако ги видиш, как те гледат любопитно , докато си пиеш кафето сутрин на верандата,  как си хрупат листа до вратите на къщите  или вървят успоредно с теб по алеята, когато си правиш  обичайната разходка. Ето оставям нещичко  за "Добро утро" и добро настроение.

]48783622617_504b8c741c_z.jpg[

]48082443358_27f38efb43_z.jpg

Зравей отново, Ваканев от ДАНС, ти кога спиш изобщо ????:lol6::mark::tongue2:

spacer.png

Добро утро

Здравей Валкирия1.

Със службите нямам нищо общо,а спя като нормалните хора.....през ноща:wink12:

добро утро Идиотчитата

:cool:

9676228C.jpg

преди 8 часа, vakanev написа:

Здравей Валкирия1.

Със службите нямам нищо общо,а спя като нормалните хора.....през ноща:wink12:

Здравей , Ваканев

когато преди няколко дена ми каза,че ще те "чуя" чак  след 10 години, сърцето ми се стопи от мъка.:sobbing:

Днес ставам и виждам, че си ми отговорил. Разочарована съм малко, че не си от службите, не работиш в министерство, ходиш  по гол  китайски паркет, а не по червен или син килим  и не можеш да ми осигуриш някой европроект за консултации , да си плащам лизинга на колата ,но въпреки това засиях от щастие .

Пролича ми и Капитана заплаши да ме изостави с дете на ръце , няколко милиона и още по-страшно ,  че няма да ме води на круизи. Аз пък заплаших, че ще го продам. Обаче той ми каза" Не можеш да ме продадеш, защото още не си ме изплатила. Викам  му " Колко вноски ми остават" Отговаря ми " Още пет вноски" .

Значи по мои груби изчисления , след още няколко месеца, като го изплатя, ще го продам и ще си купя теб. Обещай обаче ,като те ядосам да не ми разправяш  до втръсване как българите спасили евреите и не ме карай да търся в интернет рецепта за лютеница. Мама каза,че ме е родила за царица, а не за магарица. Благодаря ти за разбирането предварително:inlove1:

поздрави :Меркаба Меир-Капитанова

ти обичаш ли лютеница

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

ти обичаш ли лютеница

помниш ли онзи фестивал на лютеницата преди време за който ни каза.

]44507708152_747c38f2b3_z.jpg

]42748519460_90ce5f1ace_z.jpg

Там се запознахме с онази разкошна българка от която си купихме някои нещица вклюително и лютеница. Беше много вкусно. Но като цяло обичам пресни плодове и зеленчуци. Има  ги  целогодишно и не виждам защо трябва да си губя времето да ги мумифицирам за да ги ям.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.