Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

Ех, невероятно вкусна беше лютеницата, която баба ми правеше от домашно отгледани зеленчуци по древна рецепта!

А сега...

- Тате, днес видях дракон.
- Нали ти казах да не ядеш от лютеницата!

- Добър ден. Една лютеница.
- Зелена рецепта и лична карта.

- Лютеницата е за аматьори, друсайте се с кьопоолу!

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 776,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

преди 15 минути, valkiria1 написа:

помниш ли онзи фестивал на лютеницата преди време за който ни каза.

]44507708152_747c38f2b3_z.jpg

]42748519460_90ce5f1ace_z.jpg

Там се запознахме с онази разкошна българка от която си купихме някои нещица вклюително и лютеница. Беше много вкусно. Но като цяло обичам пресни плодове и зеленчуци. Има  ги  целогодишно и не виждам защо трябва да си губя времето да ги мумифицирам за да ги ям.

вярно че ходихте там, направо ви завидях благородно като й изкупихте бурканчетата

ама иначе в хамериката има ли мумифицирани домати

преди 4 минути, Мойра написа:

Ех, невероятно вкусна беше лютеницата, която баба ми правеше от домашно отгледани зеленчуци по древна рецепта!

А сега...

няма като бабината лютеница, нямааа

наздраве

:cheers:

Здравей,Валкирия1

Зададе ми въпрос редно е да ти отговоря:rolleyes:

преди 3 часа, valkiria1 написа:

Здравей , Ваканев

когато преди няколко дена ми каза,че ще те "чуя" чак  след 10 години, сърцето ми се стопи от мъка.:sobbing:

Днес ставам и виждам, че си ми отговорил. Разочарована съм малко, че не си от службите, не работиш в министерство, ходиш  по гол  китайски паркет, а не по червен или син килим  и не можеш да ми осигуриш някой европроект за консултации , да си плащам лизинга на колата ,но въпреки това засиях от щастие .

Пролича ми и Капитана заплаши да ме изостави с дете на ръце , няколко милиона и още по-страшно ,  че няма да ме води на круизи. Аз пък заплаших, че ще го продам. Обаче той ми каза" Не можеш да ме продадеш, защото още не си ме изплатила. Викам  му " Колко вноски ми остават" Отговаря ми " Още пет вноски" .

Значи по мои груби изчисления , след още няколко месеца, като го изплатя, ще го продам и ще си купя теб. Обещай обаче ,като те ядосам да не ми разправяш  до втръсване как българите спасили евреите и не ме карай да търся в интернет рецепта за лютеница. Мама каза,че ме е родила за царица, а не за магарица. Благодаря ти за разбирането предварително:inlove1:

поздрави :Меркаба Меир-Капитанова

Съжалявам че те разочаровах:wink12:

За покупко-продажба не става.Под наем може би:jumping11:По принцип съм търпелив.

Обещавам да не те занимавам с исторически и кулинарни теми,а ти да не ме ядосваш:lol6:

Предполагам знаеш че царската корона е тежка.

Поздави:wors:

преди 1 час, _nib_ написа:

нимисъ зънимавъйти съ зързъват ми....

НАЗДРАВЕ

преди 1 час, haidukpikaso написа:

наздраве

Наздраве! :cheers:

• Автор

усвен кучянциту.....

и майка ми има рожден ден....

утре жена ми.....

абе.....

НАЗДРАВЕ

пак....

агейн....

апять....

глътъм литрофкътъ....

слагъм коткити....

икъм монблана....фперйот

кодъги праа....

нъл съм мека мара....

кой завърне се я бара....

мдааа....

сичко е тленно

13584887.jpg

13585314.jpg

ехааааа мноу монблан та чака с тез чрд-татата

:min07:

• Автор
преди 6 минути, haidukpikaso написа:

ехааааа мноу монблан та чака с тез чрд-татата

:min07:

ъ мижду тех.....часмак.....дукът си пучувъм ръииш....дъсфършъ инъ раутъ

преди 59 минути, vakanev написа:

За покупко-продажба не става.Под наем може би:jumping11:По принцип съм търпелив.

Здравей, Ваканев

понеже още не съм изплатила вноските  по покупко- продажбата за него, Капитана каза ,че той ми е кавалер за Свети Валентин и той ще се охарчи за букет.

Обаче, ако изтърпиш бърборенето ми докато той е в он кол и мърморенето ми докато сменяш луминисцентните тръби  в банята на втория етаж , той ще те наеме и ще ти плаща.

преди 1 час, _nib_ написа:

нимисъ зънимавъйти съ зързъват ми....

значи това го прочетох като "зърната ми" и изтръпнах.Ама това  защото сигурно съм под въздействието на офертата на Ваканев. В тоя смисъл не смея да споделя, че в Банкок във фермата за крокодили и алигатори предлагаха и супа от тестисите  на страховитите зверове. Германците нагъваха като невидели. Викам си, сега , ако дойде Рицаря с парцалките на копието , колко бана ще раздаде заради  тоя срамен специалитет  и се отказах. Купих си само една чанта и портмоне от крокодилска кожа.:(

преди 4 часа, Мойра написа:

А сега...

- Тате, днес видях дракон.
- Нали ти казах да не ядеш от лютеницата!

- Добър ден. Една лютеница.
- Зелена рецепта и лична карта.

- Лютеницата е за аматьори, друсайте се с кьопоолу!

ти пък, ако знаеш ,колко хора пушат билките вместо да ги пият на чай...

• Автор
преди 14 минути, valkiria1 написа:

Здравей, Ваканев

понеже още не съм изплатила вноските  по покупко- продажбата за него, Капитана каза ,че той ми е кавалер за Свети Валентин и той ще се охарчи за букет.

Обаче, ако изтърпиш бърборенето ми докато той е в он кол и мърморенето ми докато сменяш луминисцентните тръби  в банята на втория етаж , той ще те наеме и ще ти плаща.

значи това го прочетох като "зърната ми" и изтръпнах.Ама това  защото сигурно съм под въздействието на офертата на Ваканев. В тоя смисъл не смея да споделя, че в Банкок във фермата за крокодили и алигатори предлагаха и супа от тестисите  на страховитите зверове. Германците нагъваха като невидели. Викам си, сега , ако дойде Рицаря с парцалките на копието , колко бана ще раздаде заради  тоя срамен специалитет  и се отказах. Купих си само една чанта и портмоне от крокодилска кожа.:(

ти пък, ако знаеш ,колко хора пушат билките вместо да ги пият на чай...

демек-бели бъбрици ут куркудил:lol6:

убикнувену....хуботи,бели бибрици и секо фалическо изображение гу придлагът зъ путентнус

рок ут нусурок същу

тукъ,ф Бургас има болница-Сърце и мозък....

по тъпо и безсмислено име.....не знам

я съм я кръстил-бели бъбреци и джигер

почивайте си с Капитана.....радвайте се на живота....другото е......бошлаф

току-що, _nib_ написа:

демек-бели бъбрици ут куркудил:lol6:

ми изразявам се културно, какво...

Иначе, без майтап    видях с очите си как нищо от тия животни не се изхвърля..всичко или в казана за готвене или в леката промишленост, бижутерия  и пр.. освен това се движехме по едни дървени мостчета. Питай как се чувстваш, докато отдолу ти дремят хиляди зъбати чудовища. Този мост редовно бил използван от самоубийци..хваща го някоя лудост , идва и се хвърля направо върху зверовете. Една от атракциите беше да ни покажат как хранят чудовищата. Хвърляха огромни късове месо и зъбатковците ги разкъсваха още преди да паднат във водата. За миг само ми мина през акъла какво изпитват самоубийците, които избират такава смърт. Както писах и преди , не знаеш в коя глава, какво става.

• Автор

живота е кратък-изкуството-вечно....както е казал Хопократ

радвайте се на всеки миг,всяка секунда преживяна,изкарана на тази грешна земя

преди 6 минути, valkiria1 написа:

ми изразявам се културно, какво...

Иначе, без майтап    видях с очите си как нищо от тия животни не се изхвърля..всичко или в казана за готвене или в леката промишленост, бижутерия  и пр.. освен това се движехме по едни дървени мостчета. Питай как се чувстваш, докато отдолу ти дремят хиляди зъбати чудовища. Този мост редовно бил използван от самоубийци..хваща го някоя лудост , идва и се хвърля направо върху зверовете. Една от атракциите беше да ни покажат как хранят чудовищата. Хвърляха огромни късове месо и зъбатковците ги разкъсваха още преди да паднат във водата. За миг само ми мина през акъла какво изпитват самоубийците, които избират такава смърт. Както писах и преди , не знаеш в коя глава, какво става.

я.....примерно.....ако реша да се самоубивам.....не знам.....нема май да го направя....не че ме е страх..... даже щеше да е по-лесно да го прекъсна......още преди години.....но не....ще се боря за всяка глътка въздук.....

ще стискам зъби.....

ще пълзя в калта.....

ама.....нема да се дам

може да е кратък....

може да е шибан....

от странична гледна точка....

може да е безсмислен.....

ама си е мой тоъ скапан живот

преди 17 минути, _nib_ написа:

Напълно съм наясно с това и го подкрепям. понеже ,често слизам в катакомби и виждам какво остава от човеците  и къде е краят на земната плът и тогава  обичаш всеки миг на тази земя сред любими хора.

Онагледявам: еврейските катакомби в Малта

44748878985_7987324600_z.jpg

]44938416834_59e64e6c39_z.jpg

Quo Vadis domine ? попитал Симон Петър, когато видял Иисус да отива към мъченичеството .

Казват, че това е отливката на краката на Петър, снимах ги в базиликата „Сан Себастиано фуори ле Мура“ в Рим.

48776900457_5aa99045ed_z.jpg[

Та погледнете си отпечатъка на крака  някога ,когато се разхождате по брега на морето и после вълната го залее и изличи и си задайте въпроса "Къде отивам"

• Автор
преди 3 минути, valkiria1 написа:

Напълно съм наясно с това и го подкрепям. понеже ,често слизам в катакомби и виждам какво остава от човеците  и къде е краят на земната плът и тогава  обичаш всеки миг на тази земя сред любими хора.

Онагледявам: еврейските катакомби в Малта

44748878985_7987324600_z.jpg

]44938416834_59e64e6c39_z.jpg

Quo Vadis domine ? попитал Симон Петър, когато видял Иисус да отива към мъченичеството .

Казват, че това е отливката на краката на Петър, снимах ги в базиликата „Сан Себастиано фуори ле Мура“ в Рим.

48776900457_5aa99045ed_z.jpg[

Та погледнете си отпечатъка на крака  някога ,когато се разхождате по брега на морето и после вълната го залее и изличи и си задайте въпроса "Къде отивам"

точно.....

много точно....

вълните на времето ще отмият нашите следи в мокрия пясък

преди 45 минути, _nib_ написа:

я.....примерно.....ако реша да се самоубивам.....не знам.....нема май да го направя....не че ме е страх..... даже щеше да е по-лесно да го прекъсна......още преди години.....но не....ще се боря за всяка глътка въздук.....

ще стискам зъби.....

ще пълзя в калта.....

ама.....нема да се дам

може да е кратък....

може да е шибан....

от странична гледна точка....

може да е безсмислен.....

ама си е мой тоъ скапан живот

Няма важна странична гледна точка. Въобще,кой по дяволите може да ти казва дали ти си щастлив, колко и с какво и какъв е твоя живот .Никъде няма абсолютната и универсална формула за щастие , защото всяко едно житейско състояние на даден индивид  може да послужи като основание за щастие по свой си уникален начин. Ти си щастлив със своето семейство , с общите ви преживявания и това е достатъчно..другото  е без значение.  .  Весел празник на твоите любими жени.

И ниб, ти си един много свестен и земен човек и за мен  е удоволствие да споделяме мисли тук.

-------------------------------------------------------------

след няколко часа започва шабат за нас тук. Оставям нещичко от мен    за добро настроение , весел и усмихнат уикенд

]48776490426_5298ba9c47_z.jpg

]48776492336_7789a05a02_z.jpg[

преди 2 часа, _nib_ написа:

ъ мижду тех.....часмак.....дукът си пучувъм ръииш....дъсфършъ инъ раутъ

злагъш съ, саму инъ ли - наймалку три

после дадем теб

10721104_817755181608376_1485358717_n.jp

добро утро Идиотчитата

:cool:

9676761G.jpg

наработи ли са Гоше а

• Автор
преди 59 минути, haidukpikaso написа:

наработи ли са Гоше а

оууууу....

искарау шес стутакъ....

ейгуна.....

бирътъ сфърши.....я зъбрайх кажъ

НАЗДРАВЕ

шму пОлегнъ

лек ден

супер брау на теби

наздраве

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.