Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премиършип - футбол от Англия

18 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Арсенал
      5%
      1
    • Ливърпул
      5%
      1
    • Манчестър Сити
      27%
      5
    • Манчестър Юнайтед
      44%
      8
    • Нюкасъл
      0%
      0
    • Тотнъм
      0%
      0
    • Челси
      16%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не разбрах аз какво общо имам в случая, ама нейсе. Не съм гледал мача Тотнъм - Фулъм и не бих могъл да взема каквото и да е отношение. Поредният срам от "Света Мери" ми е достатъчен.

Давай да си се срамуваме дружно, окъкахме се яко и ние, и вие... :mad:

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 111,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Давай да си се срамуваме дружно, окъкахме се яко и ние, и вие... :mad:

Е, вие поне сте почти сигурни за Топ 4, освен ако сами не се изхвърлите оттам, а ние и за зона ЛЕ ще сме петимни. Безумията на Анфилд нямат край, отборът не е бил в такава криза от средата на миналия век.

Е, вие поне сте почти сигурни за Топ 4, освен ако сами не се изхвърлите оттам, а ние и за зона ЛЕ ще сме петимни. Безумията на Анфилд нямат край, отборът не е бил в такава криза от средата на миналия век.

Ние никога не сме сигурни. След трите поредни загуби вече започвам да си мисля, че ще се повтори историята от миналия сезон и отново ще изпуснем зона ШЛ, а това ще е пагубно за отбора. Играта вчера срещу слаб отбор като Фулъм беше безобразна, абсолютен срам. Да не говорим за срама в Милано, когато почти съумяхме да изгубим 3 чисти гола актив, и то срещу доста слабия в момента Интер...

мухаха Рано или късно всичко си застава на мястото.

А!?

Е тва как да го запазя нейде,че ще ми требе къде средата или края на април?

Е, разбира се по това време на годината организмите ни са със силно изчерпани запаси на витамини и микроелементи и една къса резервна скамейка се превръща в сериозен проблем.

• 2 седмици по-късно...

За съжаление си много прав! 

• 4 седмици по-късно...

мухаха Рано или късно всичко си застава на мястото.

Отново!

Мерси!

Честита 20-та титла на Юнайтед!  :beer11:  Бяха най-малко слаби през сезона и заслужено завършват първи. Но ако искат да имат успехи на международно ниво, трябва да си променят стила, колкото и да не му се иска на САФ. С тази игра нямат шанс за КЕШ.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Публикувано изображение

Венгер още година начело на „Арсенал”

Арсен Венгер още веднъж потвърди, че ще остане мениджър на „Арсенал” и през следващия сезон, независимо от това как ще приключи настоящата кампания на тима. Французинът потвърди, че възнамерява да изпълни договора си с лондонския клуб, който изтича през лятото на 2014 г., като не бърза да говори за по-нататъшните си планове.

„Не знам какво се говори за мен и за бъдещето ми. Фокусиран съм върху следващия мач и върху следващия сезон. Винаги съм изпълнявал договорите, които съм подписвал. Не трябва да се променям на моята възраст”, коментира Венгер. В последните седмици името на френския корифей се свързва с евентуална смяна на местоработата, като се спекулираше, че може да заеме мястото на Жозе Моуриньо в „Реал” (Мадрид) или на Карло Анчелоти в „Пари Сен Жермен”.

Венгер е мениджър на „артилеристите” вече 17 години, но не е печелил нито един трофей от 2005 г. насам. Част от феновете на лондонския тим настояват за промени, като те не са задължително свързани с треньорска рокада, а най-вече с привличането на големи звезди вместо с продажба на най-добрите футболисти на преки конкуренти, както се случи при сделката с „Манчестър Юнайтед” за Робин ван Перси например.

Източник: Монитор

Сър Алекс се пенсионира

71-годишният наставник на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън обяви че се пенсионира, а клубът потвърди новината за оттеглянето му. Това ще стане след края на настоящия сезон. До края на шампионата във Висшата лига остават два кръга.

По-рано през деня британските издания коментираха темата за оттеглянето на шотландеца от мениджърското място на Манчестър Юнайтед. "Гардиън" припомня, че Фъргюсън ще се подложи на операция в бедрото през август, две седмици преди старта на новия сезон

Шотландецът на няколко пъти коментира, че няма планове да слага край на треньорската си кариера, но явно е променил решението си. Той е начело на "червените дяволи" от 1986 г. и оттогава изведе отбора до 13 шампионски титли в първенството на Англия, две в Шампионската лига, пет в Купата на ФА и 4 в Купата на Лигата. Този сезон Манчестър Юнайтед стана за юбилейния 20-и път в историята си шампион на страната.

sportni.bg

Един от най-великите треньори в историята на футбола се оттегля. Едва ли има друг, постигнал неговите успехи и съумял да превърне себе си и клуба си в институция... Сега големият въпрос, разбира се, е кой ще го наследи. Отдавна се спекулира с името на Моуриньо, но той по всяка вероятност се завръща в Челси. От 1-2 години се спряга и Дейвид Мойс и лично аз мисля, че е доста вероятен вариант това... Времето ще покаже...

Един от най-великите треньори в историята на футбола се оттегля.

Чудно ще да е довечера...в Ливърпул. :)

Аплодисменти за Уигън! Изкуствено напомпаният тим на Сити си получи заслуженото. :D

Не мога да опиша колко съм доволен, че паднаха !! Смешното отборче остана с празни ръце  :clown:  А този Макманаман :no-no: Нямаше право да им се подиграва така! 

http://www.sfactor.bg/article.php?art=29

Само че преди години този ден идваше много преди финалния кръг. Сега треперите до последно. Аз съм горд, че съм фен на този отбор и съм горд с представянето ни тази година. Злобните и жалки подмятания на гънърчетата да не казвам къде си ги слагам...

Само че преди години този ден идваше много преди финалния кръг. Сега треперите до последно.

това го кажи на феновете на френския малоумник, който отпада от отбори от 2-ра дивизия и после казва, че 4-тото място му е като титла. радвам се, че преебахме тотскъм за 18-ти пореден път, но все пак това е ежедневие, така че "треперене" е последното нещо, което изпитах докато гледах мача...

P.S. Keep Calm And Keep...Fifth Place ! Congratulations !...

Редактирано от rvp (преглед на промените)

С облекчение посрещнах края на последния мач на Ливърпул снощи срещу КПР, защото сложи край на поредния тотално провален сезон, в който отново останахме с празна торба - 7-мо място на 28 т от шампиона, това е срамно.

Лошото е, че перспективите за идния хич не са розови - говори се, че на БР ще бъдат дадени само 20 млн за нови хора, а дупките в отбора са по всички линии, имаме остра нужда от поне 3-4 много класни играчи, ама пък Ливърпул вече се оказва не дотам привлекателна дестинация. Причините са комплексни - изключително некомпетентно ръководство, едни безхаберни янки бяха заменени от други, още по-безхаберни и резултатите от това са налице - средняшки треньор, твърде съмнителни титуляри и много къса пейка, неизвестност.

От постоянни участници в ШЛ, сега и ЛЕ е мираж за червените. 

БР ще може да увеличи парите за нови играчи, но ще трябва да продава от наличните. Е, кого по-напред? А и на кого да ги продаде? Най-тежкият камък е Анди Керъл, нежелан никъде, но взимащ силно товареща заплата. Спомена се по едно време за интерес към Суарес, но склонността към людоедство вероятно ще поохлади интереса към него. Не стига, че е наказан за първите 6 мача от идния сезон, ами вероятно ще е и извън форма, та ще го няма доста време. А и си мисля, че отборът играе по-успешно, по-разнообразно без него. 

Не знам какво да очаквам от идния сезон, но не съм оптимист, няма и причина за това.

Еми Пул да си увеличат дължината на резервната скамейка - с тия 20 милиона могат да вземат няколко млади и перспективни играча. Пък ако и продадат ония с огромната заплата, могат да вземат още 2-3 на негово място :)

Кофти за Тотнъм, че не се класираха за КЕШ, но при тая стабилна конкуренция е разбираемо. Все пак направиха добър сезон. Дано да задържат състава и да градят отгоре.

...с тия 20 милиона могат да вземат няколко млади и перспективни играча...

Конкурентоспособен отбор не се прави само с млади и перспективни играчи - няма водещ европейски отбор, в който да се разчита само на бъдещи големи играчи. Да, те са много полезни и трябва непременно да ги има, но покрай опитни и доказани майстори. А Ливърпул е твърде далеч от това - един Джерард, който е на 33, и купчина почти безстойностна пасмина. Има страхотни таланти сред хлапетата, но те ще са играчи от класа в бъдеще време, а днес? Янките нехаят, дреме им...

Кофти за Тотнъм, че не се класираха за КЕШ, но при тая стабилна конкуренция е разбираемо. Все пак направиха добър сезон. Дано да задържат състава и да градят отгоре.

Факт - конкуренцията е наистина нечовешка. Не можем да се сравняваме като финанси и широчина на състава с отбори като Юнайтед, Сити и Челси и най-вече липсата на достатъчно алтернативи на пейката ни изяде четвъртото място. И въпреки това подобрихме рекорда си за брой точки от основаването на Висшата лига, а това показва, че вървим по правилен път. Имаме мениджър от световна класа, стабилно ръководство, изрядни финанси, а да се надяваме скоро - и нов, 56 хиляден стадион. Оптимист съм за бъдещето. И накрая - поздравления на Арсенал за точицата, с която ни изпревариха. Догодина ще им е още по-трудно.

...а днес?.....

Ооо в никакъв случай нямах предвид веднага да станете на равнището да водещите отбори. То дори и да имахте супер много пари и да купите най-големите звезди, пак ще трябва поне година да мине, за да се обиграят заедно. А със сегашните финанси, при правилно ръководство, най-рано след 4-5 години ви виждам да станете сериозен фактор. А на европейска сцена, може и повече. Все пак предстои едно сериозно раздрусване в отбора, когато Джерард реши да се отказва.

.. А със сегашните финанси, при правилно ръководство, най-рано след 4-5 години ви виждам да станете сериозен фактор...

Не мисля, че имаме 4-5 години. Ако нещо липсва на Анфилд и то трябва да бъде обобщено и сведено до една дума, то това е липсата на време. Ако след 1-2 години Ливърпул не стигне поне до Топ 4, то това би означавало трайно "заселване" в центъра на таблицата, от което има само два изхода - широк и утъпкан към дъното, и стръмен и трънлив към върха. В школата има много млади и талантливи момчета, но и те едва ли ще бъдат задържани (ще припомня уникалната по своята глупост продажба на младия Инс). "Фенуей" вероятно ще загуби и без това малкия си интерес към клуба и ще потърси начин да се отърве от воденичния камък на шията, а Ливърпул ще чака появата на някой източен милиардер, който с помощта на един влак пари да върне отбора на мястото му. Инак...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.