Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премиършип - футбол от Англия

18 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Арсенал
      5%
      1
    • Ливърпул
      5%
      1
    • Манчестър Сити
      27%
      5
    • Манчестър Юнайтед
      44%
      8
    • Нюкасъл
      0%
      0
    • Тотнъм
      0%
      0
    • Челси
      16%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Подписаха с двама доста класни футболисти - Сигурдсон, който ще е полезна опция в полузащита и нападение, и Вертонген - изключителен защитник, играч на годината в Холандия, умеещ да вкарва и голове... Спрягат се за почти сигурни попълнения Моутиньо от Порто и националния вратар на Франция Юго Лорис. Говори се за още няколко... Явно е, че амбициите на борда са големи и на АВБ ще бъде даден картбланш да изгради отбор според собствените си виждания за играта. За мен това е положителна промяна, дните на Реднап в Тотнъм вече явно бяха изтекли. Сега разполагаме с нов, млад мениджър, явно ще има и доста нови футболисти, при всички положения ще е интересно какъв Тотнъм ще видим...

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 111,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами точно това имах предвид - добре премерена трансферна политика и амбициозен треньор. А и не очаквам съблекалнята да саботира АВБ, както това стана на Моста.

...А и не очаквам съблекалнята да саботира АВБ, както това стана на Моста.

Може пък да са били прави, все пак после взеха КЕШ. Явно човекът просто не е бил на мястото си, дано сега да си падне на гъза и да постигне успехи с Тотнъм. Повече конкурентни отбори ще вдигнат качеството на първенството, защото сега положението е трагично. Щом САФ успява с тия куци коне да се бори до последно за титлата...

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Може пък да са били прави, все пак после взеха КЕШ...

Така е, взеха КЕШ, но тия диверсии едва ли подхождат на скъпо и прескъпо платени професионалисти. Ако не бяха взели КЕШ, никой нямаше да ги упрекне за това, вината щеше да поеме Ди Матео и сега щеше да е безработен. Е, кой знае, може пък и да не е така...

Мисълта ми бе, че сякаш изведнъж на Уайт Харт Лейн летаргията, която полека лека бе налегнала отбора изчезна и започна осъществяването на амбициозни проекти - купени бяха Сигурдсон и Вертонген, за уредени се смятат Адебайор, Лорис (за мен лично, много качествен вратар), пише се за някакъв бразилец (не сещам за името му в момента), а успоредно с това вървят тежки преговори за продажбата на Модрич. Мисля, че е крайно време хърватинът да напусне и да му вземат парите, той още от миналата година поддаде (кой не би?) на натиска от по-заможните отбори и би било наивно Леви да не го продаде на максимално висока цена, която най-вероятно ще бъде използвана за още подкрепления. Шпорите са ми много симпатични и ме радва това, което става там.

Но мен ме боли за това, че Анфилд се превърна в една говорилня и нищо повече.

Манчестър Сити и Тотнъм се разбраха за Адебайор

Манчестър Сити и Тотнъм са постигнали договорка за трансфера на Емануел Адебайор, потвърди "Скай Спортс".

28-годишният нападател изкара последния сезон под наем на "Уайт Харт Лейн", където вкара 17 попадения в срещите от Висшата лига.

"Шпорите" никога не са крили желанието си да купят за постоянно футболиста, а новият наставник Андре Вияш Боаш подкрепи сделката. Сега двата отбора стигнаха до договорка за трансфера на тогоанеца.

Той вече има разрешение от Сити да преговаря за личните си условия с лондонския тим. Би трябвало Тотнъм да завърши сделката през уикенда.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2736254

• 2 седмици по-късно...

Мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс сподели, че според него Рахийм Стърлинг не е готов за титулярния състав на "Ливърпул" и може да бъде отдаден под наем, за да натрупа опит.

http://www.otbor.bg/sportove/futbol/futbol-angliya/premiarship/livarpul/brendan-rodzhars/rahiym-starling/brendan-rodzhars-starling-vse-oshte-ne-e-gotov-za-parviya-otbor.html

• 2 месеца по-късно...

След последните три дебилни сезона на дъртия педофил, очаквах още миналият да е абсолютен провал. Е, той беше, но все пак имаха шанс за титлата , с което измиха очите на феновете. Но този сезон вече и това няма да имат. Не става само да се използва за правене на пари един отбор и да се очакват трофеи от него. Юнайтед от известно време са разграден двор и само късметът и умението на САФ да изстисква всичко от играчите си, ги оставя все още в борбата за титлата. Да, помага това, че и другите отбори имат сериозни затруднения, но се видя в Европа колко струват. Тази година очаквам още по-слабо представяне и за доброто на отбора се надявам дъртия най-сетне да си подава оставката и да се пенсионира. Писна ми да гледам един и същ стил на игра, без значение срещу какъв противник се играе. То поне да беше красива играта, а то една грозотия, едно блъскане... Само нашичкият вкарваше разнообразие и изненада, но така и не му дадоха карт бланш, въпреки чудесните изяви. Да е честита победата на Тотнъм, най-сетне я дочакаха. Дано на шефовете в Юнайтед им просветне и уволнят САФ. Ама за съжаление няма как да се случи, дори теоретично. Остава само да се надяваме, че разумът ще надделее над егото му и ще се пенсионира преди съвсем да е съсипал отбора.

Велика вечер за феновете на Спърс, дълго чакана от мен победа... АВБ започна да напипва верния ритъм и след неубедителното начало започваме да играем все по-добре. Съставът има достатъчно широчина, за почти всяка позиция разполагаме с равностойни резерви, което е изключително важно с оглед на дългия сезон. Място в четворката е съвсем реалистична цел.

Какво мислите за оплакванията на сър Алекс от съдиите. На мен ми се струват смешни с оглед подкрепата която получават.

Понякога съдиите свирят за тях, понякога свирят против тях. Както е навсякъде. Дали е умишлено или са просто съдийски грешки, няма как да се знае. Наистина не трябва да се забравя, че съдиите и те са хора. Но определено не мога да кажа, че съдийската федерация свири в полза на Юнайтед - колкото са спечелили от грешни отсъждания, толкова са и загубили. Дъртият е ясен, че в момента се оправдава по всякакви начини, за поредния слаб сезон, който предстои. Иска му се да стои още на гребена на вълната, но няма как да се случи.

Какво мислите за оплакванията на сър Алекс от съдиите. На мен ми се струват смешни с оглед подкрепата която получават.

"Нищо ново под слънцето" е написано в една прастара книга... Значителна част от успехите на Юнайтед се дължат на психологическите атаки на САФ. Той винаги знае какво, кога и къде да каже. А който го игнорира - печели, който поддаде - негов си проблем. Но тия атаки са част от играта, не са и забранени.

Не бих казал, че Юнайтед е особено подпиран от съдиите, поне не повече от останалите грандове. които в някаква степен се радват на един или друг жест, друг е въпросът дали е случаен или тенденциозен. И е нормално един "подарък", който за другия отбор си е истински грабеж, да е далеч по-видим на мач на Юнайтед, Ливърпул, Реал или Барселона, отколкото на мач между Касъмпаша или Генчлербирлиги. Не че нещо против комшиите, но светлината на прожекторите е друга.

Крис Фой миналия сезон ни закла в 2 мача много яко, затова малко ме беше страх с Юнайтед да не повтори упражнението, обаче човекът направо ми се издигна в очите. :D Ако беше Хауърд Уеб, минимум 2 дузпи не ни мърдаха...

• 5 месеца по-късно...

Много се коментира за червения картон на Нани, но за мен той е по-скоро заслужен. Опасна игра, при това не с гръб към противника

Да питам аз,Кукукявката с Цилиндъра,как ще да коментира е това мае гери кеаге на Демпси срещу Карагунис!?

Да питам аз,Кукукявката с Цилиндъра,как ще да коментира е това мае гери кеаге на Демпси срещу Карагунис!?

Сори, ама някакъв безсмислен линк си дал, мислех, че е от мача.

Сори, ама някакъв безсмислен линк си дал, мислех, че е от мача.

Стига де,не гледа ли мача?След 7о-та минута беше...

Американчето точно така влезе на византиеца и получи...жълт картон!

Стига де,не гледа ли мача?След 7о-та минута беше...

Американчето точно така влезе на византиеца и получи...жълт картон!

Гледах го онлайн, а имах проблеми с нета и прекъсваше на моменти, даже не видях гола на Бербатов. Не че съм изпуснал много, толкова слаб мач отдавна не бях гледал. Голяма вина има и АВБ, беше подредил състава по безумен начин... Дано не се сринем както миналия сезон по това време...

Много слаби Тотнъм днес. Никаква идея нямаха как да преодолеят традиционно слабата защита на Фулъм. 1-2 опасни положения, които вратарят на Фулъм отрази блестящо. От друга страна, фулъмци направиха доста добри атаки и ако имаха повече шанс, можеха да вкарат още голове. Но те просто си нямат качество в отбора, което да доведе до този шанс. Нашичкият си личи, че е класа отгоре, но останалите са дървари. Тази загуба трябва да алармира Тотнъм, че е време да се стягат сериозно, защото се вижда какво се случва, когато ги хване класен отбор, като Интер. Имат играчи, само трябва да поразмърдат малко нещата в отбора.

Много слаби Тотнъм днес. Никаква идея нямаха как да преодолеят традиционно слабата защита на Фулъм. 1-2 опасни положения, които вратарят на Фулъм отрази блестящо. От друга страна, фулъмци направиха доста добри атаки и ако имаха повече шанс, можеха да вкарат още голове. Но те просто си нямат качество в отбора, което да доведе до този шанс. Нашичкият си личи, че е класа отгоре, но останалите са дървари. Тази загуба трябва да алармира Тотнъм, че е време да се стягат сериозно, защото се вижда какво се случва, когато ги хване класен отбор, като Интер. Имат играчи, само трябва да поразмърдат малко нещата в отбора.

За мен този моментен срив (дано не се превърне в перманентен) се дължи най-вече на преумората и липсата на сериозни алтернативи на титулярите, най-вече по фланговете. АВБ пуска всички титуляри и в Лига Европа, и в даден момент играта започва да буксува, трябва малко свежест и разнообразие. И друго - запазената марка на Тотнъм е играта по крилата - Бейл и Ленън отдавна са доказали, че са жизненоважни за Спърс. И когато Ленън се контузи, а треньорът започна да върти Бейл на какви ли не позиции, играта се срина... Това днес беше безумие... Асу-Екото ляво крило, Бейл в центъра и отдясно, Адебайор цял мач разхожда фланелката, десен бек Ноутън, който не е толкова пробивен и мощен като Уокър... Изобщо АВБ се оака тотално...

Гледах го онлайн, а имах проблеми с нета и прекъсваше на моменти, даже не видях гола на Бербатов. Не че съм изпуснал много, толкова слаб мач отдавна не бях гледал. Голяма вина има и АВБ, беше подредил състава по безумен начин... Дано не се сринем както миналия сезон по това време...

Точно с интернета не очаквах да се оправдаваш. :wink12:

Точно с интернета не очаквах да се оправдаваш. :wink12:

Аз не се оправдавам, само ти казвам защо не съм видял въпросното влизане. Ако ми намериш линк, с удоволствие бих коментирал. Така на сляпо не мога...

Аз не се оправдавам, само ти казвам защо не съм видял въпросното влизане. Ако ми намериш линк, с удоволствие бих коментирал. Така на сляпо не мога...

И аз нищо не намирам.

Всъщност нямах лузър(прощавай Хлевоустий) под ръка,та насметох тебе.

Себично беше!

Извинявай!

...Всъщност нямах лузър(прощавай Хлевоустий) под ръка,та насметох тебе....

Не разбрах аз какво общо имам в случая, ама нейсе. Не съм гледал мача Тотнъм - Фулъм и не бих могъл да взема каквото и да е отношение. Поредният срам от "Света Мери" ми е достатъчен.

Не разбрах аз какво общо имам в случая, ама нейсе. Не съм гледал мача Тотнъм - Фулъм и не бих могъл да взема каквото и да е отношение. Поредният срам от "Света Мери" ми е достатъчен.

Нищо.

Просто ти се извинявах за обръщението което използвах към породата,чийто представител си...

Макар,че и ти пригласяше Бялото Сърце....

Редактирано от crussader (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.