Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премиършип - футбол от Англия

18 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Арсенал
      5%
      1
    • Ливърпул
      5%
      1
    • Манчестър Сити
      27%
      5
    • Манчестър Юнайтед
      44%
      8
    • Нюкасъл
      0%
      0
    • Тотнъм
      0%
      0
    • Челси
      16%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

"Жозе ще се завърне в Челси", споделил добре информиран източник, близък до Моуриньо

аха, ясно....

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 111,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

аха, ясно....

Мдааа, и забележи - добре информираният източник, близък до Моуриньо е споделил не пред кой да е вестник, а точно пред "Сън"...

Мдааа, и забележи - добре информираният източник, близък до Моуриньо е споделил не пред кой да е вестник, а точно пред "Сън"...

ами дааа, въпреки че Сън имат доста добри попадения поне по отношение на лондонските клубове и в частност на Арсенал. Отгоре на всичко спекулациите, че Мауриньо ще напусне и ще бъде заменен в края на сезона от Рафа Бенитез най-вероятно, изобщо не са от вчера.

Въпреки това титлата (нямам съмнения, че Реал ще стане шампион поради естеството на Примера) на Реал би могла да промени много неща.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Манчестър Сити май ще са шампиони тази година

Днес се играе 24-тия кръг, като с него се разиграват 45 точки - всичко може да се случи. В момента Сити и Юнайтед са с по 5 т повече от Тотнъм и с по 11 от Арсенал (временно 4-ти при непълен кръг!), но има още безкрайно много време до края.

Е, повече от ясно е, че титлата ще се реши между двата манчестърски отбора. Тотнъм имат някакви минимални шансове, но лично аз не вярвам да успеят, за тях главната задача ще е да задържат третото място и директната промоция в ШЛ - и това едва ли ще е особено трудно, имайки предвид класата на играчите им и сътресенията в основните преследвачи - Челси, Арсенал и Ливърпул. Въпросните преследвачи ще водят тежка битка за четвъртото място, даващо излаз в лигата на големите пари, но за нещо повече няма да имат възможност - изгубиха прекалено много точки до тук. Колкото до спора Сити-Юнайтед, там нещата са 50/50 според мен. Сити са с по-класните играчи, но Юнайтед са с по-класния мениджър, така че титлата ще се реши в последните 1-2 кръга, с разлика от 2-3 точки...

Точно заради менажера бих заложил на Юнайтед за титлата, независимо от по-добрият и за мен състав, а и предпочитания към гражданите. Към днешна дата някак не вярвам Сити да издържи то края и смятам, че дяволите с рутината си ще спечелят. Що се отнася до останалите 2 места в 4-ката, към днешна дата е несериозно да се правят прогнози, защото са възможни всякакви комбинации. На пръв поглед Ливърпул е с най-малко шансове, особено ако спечели Карлинг Къп, а защо не и ФА Къп, но има и съвсем реални шансове за 4-то място, стига да успее да се пребори с Арсенал и Челси, а и Тотнъм не се знае кога ще изпадне в дупка. От пооткъсналите се към днешна дата отбори бих отписал само Нюкясъл от битката за 4-ката.

За мен въпросно е само едно място в четворката - не подлагам изобщо на съмнение факта, че Спърс ще са там. 10-11 точки преднина пред петия са си доста сериозна разлика за стопяване, чак в такава дупка няма как да изпаднат, имайки предвид класата в тима - и като играчи, и като треньорско ръководство. Имаме трудна програма в следващите няколко кръга(мачове с Ливърпул,Юнайтед,Челси,Арсенал), но от там до края всичките ни мачове са с отбори от долната половина на таблицата. Само някакво чудо би могло да ни измести от четворката според мен... Не и този път.

...Имаме трудна програма в следващите няколко кръга(мачове с Ливърпул,Юнайтед,Челси,Арсенал), но от там до края всичките ни мачове са с отбори от долната половина на таблицата...

Ами аз това и имах предвид, защото може да загуби всички важни мачове, това съвсем не е изключено. По скромната ми оценка, след Сити, Тотнъм е с най-балансираният състав във ВЛ, друг е въпросът, че все нещо не достига за окупирането на върха. Затова и място в 4-ката изглежда резонно, но се чудя какво ли ще стане през следващия сезон ако са верни слуховете, че Хари ще наследи Капело.

След снощния цирк на Моста, май наистина в анкетата липсват най-важните субекти.

Добре де, аз нещо не мога да разбера. Съдията ли е виновен, че играчите правят дузпи? Какво да не ги свири, защото били станали много вече за тоя отбор? Типично по български, като сме фенове на даден отбор, дай да плюем по противниците. Ливърпулците ги мразят защото направиха повече титли, а те от 90-та година остават с пръст в уста. Напоследък Тотнъмци ги мразят, защото им взеха Бербатов. Арсеналци ги мразят, защото силно им завиждат, те са подобен тип отбор, а едните имат купи, другите не. Феновете на Челси ги мразят, защото дори и без пари пак постигат успехи, докато те с милиарди лапат мухи. Сити освен причината на Челси, имат и градско съперничество. Не просто смешни, а сте направо жалки с тоя хейт. Затова и положението по трибуните в родното първенство е такова, защото никой не уважава противника, а само знае да плюе по него.

...Не просто смешни, а сте направо жалки с тоя хейт...

Не става дума за омраза, а за принцип. Винаги е имало и ще има ощетени от отсъдени спорни нарушения, това е част от играта. Но не и когато става дума за твърде, твърде съмнителни такива. Спорът тук пак се поднови във връзка с двете дузпи в полза на Юнайтед срещу Челси. Прочетох куп мнения, като в част от които фенове на Юнайтед (поне представящи се за такива) сами подлагат на съмнение една и половина дузпи (такова е и моето становище) от две, та какво остава за феновете на другите отбори?

Има и още нещичко - нормално е Ливърпул и Юнайтед да са най-ожесточени противници (за мен терминът "врагове" е откровено глупав), все пак става дума за съперничество на най-високо ниво. А от друга страна, тия съмнителни една и половина дузпи доведоха до Х в мача, което от гледна точка на Ливърпул бе най-удобният изход от мача.

Начинът, по който се поставят под съмнение отсъжданията на рефера, показва хейт в най-чиста форма. Гледайки повторенията, според мен реферът имаше пълното право да свири дузпа и в двата случая. Както можеше да го направи и на още един-два случая в мача. Въобще не може да става сравнение примерно за симулациите на Барселона, а за тях не ревете, нали? Защото сте с фенските очила. А да, забравих да спомена и феновете на Левски, който много ги е яд, че най-успешният български футболист в настоящия момент е излязал в чужбина като трансфер от ЦСКА. Затова сипят купища хейт и по него и по отбора му.

английският футбол е единственият който гледам и следя . като тази година такова слабо съдийство отдавна е нямало ! много от срещите ,независимо за купа или първенство бяха решени само и единствено от съдиите ! примери много . просто предварително вече гледам кой ще свири ,за да знам как ще свърши даден мач. съдиите се оказаха най големият фактор ,а не как играят отборите. :no-no::huh::mad:

А под какъв начин да поставям под съмнение отсъжданията на рефера, макар и настоявайки, че "хейт" е неуместен термин? Гледайки повторенията многократно, според мен имаше точно 1/2 дузпа, при това втория път. При първата свирена дузпа и дума не може да става за каквото и да е нарушение, защото всички повторения без едно показаха, че защитникът (в момента не помня кой точно бе, но това е без значение) играе с топката, а не с крака на нападателя, при това топката излиза в корнер. Къде тогава е дузпата? Не знам какво общо в случая пък има Барселона, това пък е отборът, който най-малко бих седнал да гледам, стига да не играе срещу Реал или срещу английски отбор. Френски очила? Това пък какво е? Не виждам никаква връзка между Бербатов, Юнайтед и Левски. Да, фен съм на Левски, защото не си избирам отбори по клубните им цветове, но Юнайтед не ми допада много, много преди Бербатов да е знаел що е то топка и какво се прави с нея. И той един ден ще напусне Манчестър, при това по разбираеми причини в обозримо бъдеще, но на следния ден със сигурност няма да се закълна във вечна вярност пред САФ и Сие. Бербатов, та Бербатов! Юнайтед е основан през 1878 г и без Бербатов, вероятно няма да го закрият след напускането му, защото той е нищожна прашинка от футболната история. Любопитно е само тия, дето станаха фенове на преславния клуб заради Бербатов, чии знамена ще развяват след напускането му утре, след година или пет, но това си е тяхна работа.

Не е хейт това да отбелязваме грешките на съдиите, а през тази кампания те определено са много и шокиращи. Две имена изпъкват най-вече - Хауърд Уеб и Крис Фой, които "грешат" прекалено често, за да повярвам, че го правят неволно... Големите отбори навсякъде са подпирани от реферите, така че едва ли това е кой знае колко изненадващо, но понякога съдиите наистина прекаляват. Втората дузпа за Юнайтед срещу Челси беше абсолютно смехотворна, и определено повлия на изхода на мача, така че разбирам феновете на Челси. Тотнъм също бяха резнати на няколко пъти от въпросното дуо - загубата ни от Стоук беше изцяло "инспирирана" от Крис Фой - две неотсъдени дузпи, отменен редовен гол, зачетен нередовен такъв на съперника. После нещастната загуба от Сити - нарисуваните червени картони на Балотели и Лескът, които само реферът не видя, и неотсъждането на които дефакто ни коства трите точки... Та така... Колкото до Юнайтед - не ги мразя, напротив - симпатични са ми, но понятието "дузпа - олдтрафордка" определено има солидно покритие... :D

...предварително вече гледам кой ще свири ,за да знам как ще свърши даден мач...

И още не си се усетил да играеш Еврофутбол?! Бягай бързо и да почерпиш като станеш милионер, че съм ти отворил очите.

...според мен имаше точно 1/2 дузпа,...

Хайде пак изгледай някакви повторения, но с хубаво качество, примерно тези - http://www.timesoccer.com/video/01/11-manchester-united-vs-chelsea-live-highlights.html и ако пак кажеш, че две дузпи са отсъдени неправилно и че няма дузпа срещу Йънг в началото, спирам да пиша.

Нямам какво още да гледам, 2 пъти написах, че излагам собственото си мнение, т.е. казах това, което мисля и не виждам какво още се очаква от мен. За неотсъдени нарушения не желая да коментирам, защото това би значело да говорим за събития, които евентуално е можело да се случат.

А и никъде не съм казал, че съм гледал мача с лошо качество - коментаторите на Диема съвсем не спадат към любимите ми екрани компаньони, та затова предпочитам и често гледам английските мачове онлайн с HD качество.

"И още не си се усетил да играеш Еврофутбол?! Бягай бързо и да почерпиш като станеш милионер, че съм ти отворил очите." ако трябваше ти да ми отваряш очите - сигурно отдавна да съм мъртъв ... от глад не ме вземай за базик хлапе ,не искам да се занимавам с теб :down:;)

Редактирано от К и к е (преглед на промените)

Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Публикувано изображение

Футболната асоциация на Англия (ФА) оповести официално, че националният селекционер Фабио Капело е подал оставка и вече не е треньор на трите лъва.

Капело е напуснал поста след среща и разговор на стадион Уембли с президента на ФА Дейвид Бернстийн и генералния секретар Алекс Хоум.

„Разговорът е бил фокусиран върху решението на Борда на ФА да отнеме капитанската лента на Англия от Джон Тери и отговорът на Фабио Капело в интервю за италианска телевизия“, съобщиха от Футболната асоциация.

„На продължилата повече от един час среща бе приета оставката на Фабио и той ще напусне треньорския пост на Англия незабавно“, казват още от ФА.

В четвъртък от 14:00 часа българско време Дейвид Бернстийн и мениджърския екип на националния отбор на Англия ще дадат пресконференция на Уембли.

Припомняме, че Капело не бе съгласен с решението на федерацията да отнеме лентата от Тери след обвинението в расизъм от страна на Антън Фърдинанд. Италианският специалист прие това като намеса в работата му като треньор и вероятно това го е накарало да напусне поста.

Така Фабио Капело напуска тима на Англия на 8 февруари – точно четири месеца преди старта на 8 юни на Евро 2012, за което той класира трите лъва след квалификации, в които отбора му бе в една група с България.

Капело пое островитяните на 14 декември 2007 година, наследявайки на поста неуспелия да класира тима за Евро 2008 Стив МакЛарън.

Според букмейкърите в Англия, абсолютен фаворит за нов селекционер на световните шампион от 1966 година е мениджърът на Тотнъм Хари Реднап, които оценяват шансовете на Реднап да поеме трите лъва на 75%.

Източник: gong.bg

Ужас!!! Само не и Хари... Предполагам, че няма фен на Спърс, желаещ Реднап да напусне отбора. Дано се намери някой друг...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.