Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската шизофрения

Featured Replies

Темата е за шизофренията в руската история и сегашната и политика.

Както повечето знаят, през първите години на ВСВ Сталин и Хитлер са съюзниците до момента в който Хитлер напада Сталин и между тях започва междусъюзническа война. Но по техни си причини руснаците някак си се правят, че този  период на съюз между Сталин и Хитлер не е съществувал и си отчитат само така наречената от тях велика отечествена война.

Също така, който следи външната политика на днешна Русия знае, че руснаците подкрепят крайно десни неофашистки/нацистки  партии из Европа, включително в България.

Същите тенденции се наблюдават и при родните русофили, които много се гордеят с освобождение от фашизма, но в същото време са основни проводници на анти-либерална и анти-еврейска(и не само) омраза.

Всичко е така както си го описал, бих добавил и една друга "илюзия" върху която се крепи руската историческа и съвременн пропаганда .

- Че  поддържат илюзията за СССР ,  с която илюзия много у нас, продължават утопично да вЕрват само заради социалистическите си пристрастия и носталгии. Въпреки че СССР отдавна умря.

И както споменах в съседната тема, това е един от най големите парадокси - Социалисти и комунисти са фенове на най върлия капиталистически опигархичен режим , какъвто е в момента режима на Путлер. С най високо социално неравенство. Пълен нонсенс.

Това освен другия парадокс който спомена по горе - за некриеното финансиране от страна на Кремъл на крайнодесни дестабилизиращи държавите, партии и формации. Това Сириза, това Льо Пен, това нашата Атака... италианския ... къв беше.. Салвини ...  и т.н. и т.н.

Само, че правилната дума не е "шизофрения", а "лицемерие" - руснаците, като цяло рядко са случвали на разумни държавници. Със власт над толкова територия и народ, е много лесно да те треснат империалистки интереси.

Руската история, е като руската политика - днес една, утре друга. Те с Македония са непослушни дъщери на майка България, но ние въпреки това си ги обичаме щото са си наши. Ха ха

Разшаваха се мръсните пари откраднати от герп, покрай предстоящите избори, шорош и америка за България и те се бръкнаха и да не се чуди някой после за увеличената активност напоследък и на истинските отделни тролове и на онзи със `стотинте профили. Понеже е ясно, че тази тема не е политическа, т.е. не обсъжда реални неща(понякога такива теми имат релация с някои предварително нагласени почти перфектно фейкове, с нужните перфектно фалшифицирани "доказателства" и прочие, от рода на руските "шпиони", които премиерот и цацаратурата ни гони и хваща в момента) от днешният ден, чието избистряне може да донесе полза на някой извън тролското стадо тук и въобще поради наличието на много подобни такива теми пуснати от общо взето същият Денков, или както там му е истинското име. Предлагам темата и другите, които са ѝ достатъчно сходни, да бъдат слети, или направо тази да замине в коша. Надявам се, че извън няколкото обикновени членове на екипа и някой от поставените с по-високи рангове най-накрая ще вземе правилното решение относно такъв тип...Абе дори аз греша като ги наричам "теми", това не са теми, а просто нещо, с което троловете да се отчетат, че са си свършили задачите и да си получат центовете. Та затова си позволявам да съм толкова много офф и да не пускам просто доклад, който най-многото да се отрази в по-частично действие. Иска ми се нещо, което би нормализирало тази част на форума да бъде полезна  и информативна, а не пълна, с както казват братята американци shit и trash(за който не е наясно, това не са просто цинизми, а американците си ги употребяват по най-различни, в това число и положителни поводи). Справка Гугъл, който иска да си намери. Има снимки и рисунки и емотикони на shit, правят се изделия shit, които се продават и подаряват. Така, та тия "теми" като тази, освен като цел да ни излъжат за нещо си, имат и целта да отвлекат вниманието от обсъждането на нещо истинско и неприятно за властта, ако излезенаяве и се разпространи и "размирише" достатъчно, което някой от останалите колеги тук, вероятно случайно сме поставили в коментар в истинските политически теми...Понеже последното нещо от което адски мирише на проблем за Бойко Борисов, е едно неуспешно вградено от мен видео, в което го уличават в поръчване на престъпление, съм склонен да си мисля, че точно това е нещото, заради която тази тема е пусната, за да отвлича вниманието от темата за третият кабинет на Б.Б. Разбира се, може да греша и въобще да имам прекалено високо мнение за онзи си коментар и че може да е той причината. А дано, ама надали.

• Автор
преди 2 часа, miro20 написа:

Че  поддържат илюзията за СССР ,  с която илюзия много у нас, продължават утопично да вЕрват само заради социалистическите си пристрастия и носталгии. Въпреки че СССР отдавна умря.

Абе то вяра - вяра, ама някои неща са извън всякаква логика и разум!

преди 2 часа, insec написа:

Само, че правилната дума не е "шизофрения", а "лицемерие" - 

В по-тесния смисъл - да, но в по-широкия си е направо...

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

Руската история, е като руската политика - днес една, утре друга. Те с Македония са непослушни дъщери на майка България, но ние въпреки това си ги обичаме щото са си наши. Ха ха

Тъй - тъй, затова да си имаме уважението, и като им кажем да скачат, те да питат колко високо, а не да се плюнчат и да бият родителя си! ; )

преди 1 час, sliderum написа:

Разшаваха се мръсните пари откраднати от герп, покрай предстоящите избори, шорош и америка за България 

Разбира се, ако някой не побърза да намеси Сорос и т.н., няма да е тема пусната в тоя под форум!

. Иска ми се нещо, което би нормализирало тази част на форума да бъде полезна  и информативна, а не пълна, с както казват братята американци shit и trash

Ами спрете да я пълните с траш бре! 

Понеже последното нещо от което адски мирише на проблем за Бойко Борисов, е едно неуспешно вградено от мен видео, в което го уличават в поръчване на престъпление, съм склонен да си мисля, че точно това е нещото, заради която тази тема е пусната, за да отвлича вниманието от темата за третият кабинет на Б.Б. Разбира се, може да греша и въобще да имам прекалено високо мнение за онзи си коментар и че може да е той причината. А дано, ама надали.

За онзи ти коментар(какъвто и да е бил той) - не знам, но твърде очевидно, че мнението ти за значението на тази тема е голямо!

Благодаря за което, ако знаех щях да се постарая повече с уводната част!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.