Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Магия с вода от мъртвец

Featured Replies

Здравейте. Надявам се да има компетентни хора които да отговорят. Интересуваме прекъсва ли се магия направена с вода от мъртвец ако човекът, който я е направил умре, и какво става с човекът на който е направена? 

Ауууу, това е най-лошият случай! Магията изчезва, но преди това омагьосаният ослепява с дясното око, оглушава с лявото ухо, изсъхва му дясната ръка и окуцява с левия крак. Освен това ако е мъж, остава импотентен, а ако е жена - стерилна. И нищо не може да се промени до края на живота му.

преди 11 минути, Djonnni85 написа:

Здравейте. Надявам се да има компетентни хора които да отговорят. Интересуваме прекъсва ли се магия направена с вода от мъртвец ако човекът, който я е направил умре, и какво става с човекът на който е направена? 

Няма значение как е направена една магия. Прекъсва се когато "жертвата" я прекъсне - с или без чужда помощ. Ако направилият магията умре примерно, но "жертвата" продължава да изпитва страх от направената магия и ненавист към извършителя, то магията ще си продължи да действа. Това е просто енергия, по която човек може да се увлече и да започне да резонира на нейната честота или да отхвърли. Нужна е само вяра, че магията няма да те засегне. Някоя и друга молитва завършваща с "да бъде твоята воля Господи", като обръщението може да е към Христос или към собствения дух в човека. 

преди 33 минути, Djonnni85 написа:

Aз не съм чак толкоз компетентен, но едно ще ти кажа - ако се бе забъркал в някаква такава каша, нямаше да пишеш тук. Така, че ако и да ти е направена някаква магия, то тя е само една единствена: да си внушаваш, че ти е направена. (което също си има своите негативни последици)

Не е лесно, никак не е лесно :speak:

Ако наистина можеше всичко се случи с магия ехеее къде шяхме да сме всички нии

Не съм споменал себе си става въпрос за друг човек.

преди 8 минути, insec написа:

Aз не съм чак толкоз компетентен, но едно ще ти кажа - ако се бе забъркал в някаква такава каша, нямаше да пишеш тук. Така, че ако и да ти е направена някаква магия, то тя е само една единствена: да си внушаваш, че ти е направена. (което също си има своите негативни последици

Не говорех за себе си. 

преди 8 минути, Djonnni85 написа:

Не говорех за себе си. 

Пак същото - като цяло голямата заблуда е тази, че хора- магьосници, въобще ще се занимават с простосмъртни. Ти, аз, другия човек или пък, който друг се сетиш, не представляваме никакъв интерес за тях. С тази вода от мъртъвци, ако действително някой се опитва да направи нещо, то единствения резултат, който би могъл да постигне е да зарази някого с някаква болест.

Тъй че най- добре го посъветвай да спре да си внушава и да осъзнае, че без значение каква трагедия ще му се случи някога, то тя не е следствие на магия, а просто несполуките от какъвто ще да е характер са естествено присъщи на съществуването.

Цитат

За разваляне на магия правена с мъртва вода може да направите следното, първо прага и двора /ако има такъв/ се наръсват със сол, която след като остане една нощ се смита, събира се и се хвърля в течаща вода, следващата стъпка е да съберете вода то 3 извора, да изгасите в нея 3 въглена и с тази вода да пръскате дни дома. Следващото е да се изчистят обектите на магията или хората ан които е правен, а това става по следния начин. От реката се взимат 9 бели речни камъка, те се разделят на 3 купчинки по 3, по побяд, когато слънцето е най-високо, се нагряват 3 камъка, пускат се в котле с вода от 3 извора, човекът си измива лицето, ръцете и краката с тази вода с думите:
"Да се измие от мен /името всяка сила нечиста!"
Измива се над друг съд, така че мръсната вода да може да се събере, за да се изхвърли заедно с камъните обратно в реката с думите:
"Ако е от човек, ако е от душманин, ако е от вятър или от вихрушка, от каквото и злото да е, вода да го отнесе!"
така се прави и другите два дни с останалите две купчинки от по 3 камъка.

https://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=1175

Значи ,вземаш светена вода отнякъде и започваш да ръсиш вкъщи като повтаряш изречението,,О мили Господи Боже мой ,който сключи вечен завет с Аврам,изчисти всяко зло от този дом и обитателите му".Като поръсиш навсякъде,докато си повтарял изречението,благодариш с ,,Господи ,който сключи вечен завет с Авраам ,благодаря ти " изречението 3 -пъти,и си умиваш ръцете и лицето с малко светена вода-това символично,ако има и други обитатели на къщата и те да си умият ръцете и лицето и да повторят благодарственото изречение 3-пъти.Този ритуал чисти всичко ,,черни магии ,уроки ,проклятия".

вече има тема

• 2 години по-късно...

Правите  чистка и защита с руническа комбинация...И действие, никакво отчаяние...

• 3 години по-късно...

В Русе има човек който гадае бае лее восък и куршум аз обиколих хиляди врачки и никоя не ми помогна само парите ми вземаха и действие нулево след един ритуал от един човек Радослав Ангелов мисля му беше фамилията нещата при мен вървят страхотно

Май не вървят "толкова страхотно", :) като се вижда, че нямате нито един препинателен знак сред коментара си и за да се извлече объркания смисъл на авторката от тоя текст, са нужни направо усилия.  

По-скоро изводът идва сам - обърканите хора е твърде лесно да бъдат "урочасани"... И после - твърде трудно да им "развалят уроките".

Въобще - много им е важно проблемите винаги да идват "от някъде там"... Затова с лекота дават и губят пари за тия народни атавизми, с които сами си живеят. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.