Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В търсене на подходящ драйвер ?

Featured Replies

преди 14 минути, Optium написа:

Става въпрос за фирмата AnimaBg.com свързана с търговията на компоненти в областа на електрониката !

Изпратиха ми и този пакет, който не знам дали ще ми свърши някяква работа:

https://yadi.sk/d/CkuJm6BmDwt5Vw

Ама ти или си голям чешит, или нямаш и грам идея какво правиш и какво искаш....за някаква компютърна грамотност - да не говорим!

И на 12 годишният ми племенник му стана ясно, за какво става дума за има-няма 5 мин.

Софтуера за който говориш, не работи не поради проблеми с драйвърите на картата! Става дума за хардуерно несъответствие! С този музеен експонат, няма да стане!

• Автор
преди 18 минути, DarkEdge написа:

При положение, че не знаеш как работи и как се работи с даден продукт, 99% сигурно е, че нма да свършиш нищо.

При положение, че не знаеш как работи и как се работи с даден продукт, 99% сигурно е, че нма да свършиш нищо.
Anima търгуват с най-ниското качество киитайска стока.

Написах им писмо и сега чакам обратна връзка от тяхна страна !

ОС Windows 10 на лаптопа ми я инсталираха преди година и сега компютъра ми работи отлично.

За това си отварям "очите на четири", тъй като ми бе нужен тогава повече от месец /продължителна работа/,

докато си възстановя данните и програмите в компютъра от преди . . .преинсталацията на оперативната му система ! 

преди 11 минути, Optium написа:

Написах им писмо и сега чакам обратна връзка от тяхна страна !

ОС Windows 10 на лаптопа ми я инсталираха преди година и сега компютъра ми работи отлично.

За това си отварям "очите на четири", тъй като ми бе нужен тогава повече от месец /продължителна работа/,

докато си възстановя данните и програмите в компютъра от преди . . .преинсталацията на оперативната му система ! 

Това какво общо има с факта, че имаш wifi карта от миналия век и даден (доста специфичен, в случая и ненужен) софтуер, не работи с тази карта?

А ОС, заедно с всички програми, настройки, драйвери..... се възстановява за около 20 мин! На твоята машина, може да отиде до 30!

преди 38 минути, DarkEdge написа:

Anima търгуват с най-ниското качество киитайска стока.

много ми е странен този човек
сега ще търси адаптер, после ще инсталира програмата за прихващане на пакети
после да си инсталира кракващата програма, а после  ще търси некакви огромни речници за да търси съвпадение
което може и да не го намери...
баси тъпия начин за хакване...умряла работа

Г-н Скорпион, да кажем, че  подкарате програмата и после какво следва? Какво ще разберете ?

преди 39 минути, дръндю написа:

много ми е странен този човек
сега ще търси адаптер, после ще инсталира програмата за прихващане на пакети
после да си инсталира кракващата програма, а после  ще търси некакви огромни речници за да търси съвпадение
което може и да не го намери...
баси тъпия начин за хакване...умряла работа

Не му убвивай мераците на човека.  Нека му нахълтат качулките, да видим ще има ли подобни теми след това.

преди 20 минути, Eclipse2G написа:

Г-н Скорпион, да кажем, че  подкарате програмата и после какво следва? Какво ще разберете ?

Ще пише едно писмо на великата фирма в Шумен със log от програмата и ще чака да му кажат, как да ползва нет от комшията :lol6:

Важното е че многоуважаемия г-н Сидов е упорит - с каквото се е захванал до сега - поне се старае човечеца и се бори да си реши проблемите.

преди 1 час, grizly написа:

Важното е че многоуважаемия г-н Сидов е упорит - с каквото се е захванал до сега - поне се старае човечеца и се бори да си реши проблемите.

То борбата хубаво нещо, ама с тоя Москвич, много лесно ще го сгащят полицаите. Бита кауза.:panicbutton:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.