Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вградена видео карта на Intel Core i7-9750H

Featured Replies

• Автор
преди 4 минути, Ивайло Димов написа:

Дай пълния номер на тоя лаптоп ,че са няколко модификации

20191005_150456.jpg

РОВЯ В НЕТА ВМЕСТО ТЕБ Убавецо 

Hidden Features: Fn + Tab, Fn + ASDFGH, Fn + O, F10 (Yes)

Снимка на 2019-10-05 15-09-41.png

ЛИНК за биос ъпдейт 

преди 43 минути, Орлин Обрешков написа:

Нямам тази опция за сата. 

А интересно какво имате предвид? Правописна грешка ли е, или...Ако имате предвид SATA, това няма нищо общо с менюто за избиране на графична подсистема, която да се използува. 

• Автор
преди 36 минути, Орлин Обрешков написа:

20191005_152117.jpg

Ъпдейтнах биоса, но отново няма никаква промяна. Нито в биоса излиза инфо за вградена карта на интел нито в дивайс менаджера. Нямам менютата advanced, main, и прочие в биоса които са hidden или просто ги няма. Опитах да сложа последният драйвер на интел от сайта, но ми излиза прозорец който гласи, че няма хардуер за който да се инсталира драйвера.

Дали е възможно да има конфигурации, които нямат вградена видео карта. И моята дс е точно такава. Рових се, но не открих нищо... всички идват с видео.. поне това което успях да намеря като информация.

преди 1 час, Орлин Обрешков написа:

Влязох в биоса само че при мен нещата в биоса са доста по различни.

На първата снимка от биос,където е конфигурацията, след Wireless Lan,при мен има Graphic Device,а при теб липсва! Можеш да изтеглиш Lenovo Diagnostics for Windows ,с този инструмент можеш да сканираш и направиш диагностика на целия хардуер в лаптопа,за да видиш дали функционира всичко.Леново имат друг добър инструмент на същия линк oт горе е Lenovo Driver Update ,който може да сканира за обновления на драйвърите и биос,както да ги изтегли и инсталира.

• Автор
преди 11 минути, Димитър 59 написа:

На първата снимка от биос,където е конфигурацията, след Wireless Lan,при мен има Graphic Device,а при теб липсва! Можеш да изтеглиш Lenovo Diagnostics for Windows ,с този инструмент можеш да сканираш и направиш диагностика на целия хардуер в лаптопа,за да видиш дали функционира всичко.Леново имат друг добър инструмент Lenovo System Update ,който може да сканира за обновления на драйвърите и биос,както да ги изтегли и инсталира.

Така приятели. Реших проблема ! Ако някой има същият проблем. Тегли се една програма LENOVO VANTAGE. 

Пускате я. Влизате в DEVICE и чеквате отметката HYBRID MODE ! 

Рестартирвате системата и сте готови. 

Благодаря на всички които се отзоваха и отделиха от времето си за да ми помогнат !!! 🙂

Всъщност Леново са отишли малко по-напред. На старият им сайт, вече доста неща не са поддържани на 100%, особено иструментите за диагностика и отдалечено намиране на решения. Имат нова страница и инструмент наречен Lenovo Vantage  в който предполагам, са събрани няколкото инструмента, които са на страницата дадена от колегата. На старата страница има линкове с няколко видео клипа как се използува.

Опс, докато пиша и той автора си я е намерил :)

преди 25 минути, Орлин Обрешков написа:

Така приятели. Реших проблема ! Ако някой има същият проблем. Тегли се една програма LENOVO VANTAGE. 

Пускате я. Влизате в DEVICE и чеквате отметката HYBRID MODE ! 

Рестартирвате системата и сте готови. 

Благодаря на всички които се отзоваха и отделиха от времето си за да ми помогнат !!! 🙂

Тази програма си беше инсталирана в лаптопа ми,когато го купих преди половин година.Тя си прави диагностика и ъдейтва драйвъри и биос също.Но за вградената ми карта Intel® UHD Graphics 630,не инсталираше драйвър ,с пълните му функции.Ако играеш игри или  обработваш видео с Adobe Premiere,ще имаш лагове.Решението тогава е истинският драйвър за видео картата Intel® Driver & Support Assistant

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.