Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

NEO TF-3205 не се включва

Featured Replies

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Ти и от комплимент не разбираш, но както и да е. Тук съм съгласен с теб, а ти каквото искаш си мисли за мен. Твое право е!

Мани ги тия фалшиви комплименти. 

А колкото до знанията ти.................целия форум ги знае.

току-що, ivan_pop написа:

:)

Няма значение. Постващият като иска нека да се пробва и да сподели резултата. Уважавам на всеки мнението.

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Е печатна грешка. 

Случва се, ама не го шашкайте човека , набутал се е вече, искал е да мине тънко и са го цакнали ,нека да го видят в сервиз ,всичко се прави ,друг е въпроса на каква цена.

току-що, Pig написа:

Мани ги тия фалшиви комплименти. 

А колкото до знанията ти.................целия форум ги знае.

Комплиментите ми не са фалшиви. Казвам ги искрено макар, че няма как да ти ги докажа. Колкото до знанията има кой да ги оцени. Както казах, това че не ме харесваш е лично твое желание.

току-що, Pig написа:

Не на мене тия тарикатлъци. 

Ще ти напиша още нещо и повече няма да поствам нищо тук, защото просто се спами темата.Каквото трябваше да го кажа съм го казал. Ако имаш нещо, което искаш да ме питаш на лично добре си дошъл. Тарикатлъци не правя и не предлагам. Чакам някой от форума лично да напише, че е пострадал защото-- ТОЙ МИ КАЗА ТАКА ДА НАПРАВЯ. ( тоест, че аз съм го подвел, излъгал, измамил, или че се е набутал с пари). Това за мен е достатъчно. А ти за какъв ме мислиш е твое решение. Не очаквам да ме харесва някой. Това е форум и нищо повече.

Към автора звъннете в понеделник на K&K сервиз ,те сервизират гаранционно NEO ,обяснете за какво става въпрос и ще решите дали да се прави или не, мисля че е проблем в main board ,втора ръка работещ е около 100лв за нов почти двойно.

току-що, badr написа:

Е стига си обръщали внимание.Пишете по темата.

Е ние написахме. Остава постващият да пробва в севрвиз какво ще му кажат и да сподели ( ако пожелае разбира се).

Въпросът с пръднята и боята е обсъждан многократно. Бесплатен только сыр в мышелове.

Около 100 за main board и то ако се намери. Пояснение - ако няма валиден сигнал от него към T-con минава в тестов режим с редуване на цветовете.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте...

За тези на, които им е интересно, казаха ми че проблема е бил в захранването, от което телевизора се е "разпрограмирал". След което е влязал в тестов режим, сменяйки цветовете на екрана. Реших да споделя ако някой се сблъска със същия проблем. Ремонта ми струва 60 лева. Като цяло мисля, че си струваше въпреки всичко да му направя ремонта. 

Въпросът с тестовия режим съм го написал. Ясно е че ремонта се извършва в сервиз. А какво му е става ясно след диагностика, а не врачуване по форумите.

• Автор
преди 3 минути, Филипов написа:

Въпросът с тестовия режим съм го написал. Ясно е че ремонта се извършва в сервиз. А какво му е става ясно след диагностика, а не врачуване по форумите.

целта беше да разбера дали си струва да го мъкна до сервиза и въобще да търся сервиз и да си губя времето...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.