Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оправете си рекламите

Featured Replies

В момента безразборно се показват "некролози" на реклами и се плясват където им скимне. В 90% от случаите закриват някоя форумна функция - например "Добави" отговор по тема

преди 40 минути, The_Nomad написа:

В момента безразборно се показват "некролози" на реклами и се плясват където им скимне. В 90% от случаите закриват някоя форумна функция - например "Добави" отговор по тема

Използваш блокър за реклами и приключва проблемът.

преди 50 минути, The_Nomad написа:

Adblock и си готов

И на AdGuard AdBlocker нищо му няма.  Автоматично си включва всякакви филтри и безпроблемно можеш да блокираш и допълнителни елементи от страницата/сайта по твой избор. Преди бях с ABP но нещо го забатачиха и така...

И на мен ми закриват бутона за отговор по тема. Рефреш (F5) и след това автоматично се възстановява написаното, но вече бутонът не е закрит.

За XP Crome вече не работи с форума заради шифрирането и ползвам друг браузър (Maxton и Palemoon).

Да на експлорер чаках 5 мин докато ми светне бутона да добавя отговор по едно време ми мина мерака но на другата машина си имам адблок .

• 2 седмици по-късно...
преди 3 минути, algor написа:

Едно, та две, та три - заслужи си наказанието ти!

Този пък какво сбърка?? Няма да се научат тези потебители. Между другото радвам се да те видя АЛГОР!!!

• 2 месеца по-късно...

Кхъ-кхъ!

Втори път из страниците на форума виждам реклама на продавачи на ключове за Windows, смятани за скамъри.

Днес е реклама на Lizengo:

Цитат

Lizengo Scammers/Illegal second hand keys!

Hello All,

Look out for buying cheap software from site's like lizengo.co.uk, lizengo.dk, lizengo.de, lizengo.nl, lizengo.be, lizengo.fr or even a other website of there scammy business. They sell keys like they are new, but they are second hand and used, then they resell it and make profit. The only bad things it isnt that legal and also Microsoft blocks your keys in couple of weeks or months!

Always aks if you buy new software if they also are really new, if Microsoft comes for a audit control, you will have big problems and trouble!

Goodbye y'all,

Timmy.

https://uk.trustpilot.com/review/lizengo.dk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.