Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дете наследник

Featured Replies

Малиииииииииии Джокера яко творил  :lol6:Да мрънкаме да го обявяват за форумния джокер или да правим лига на феновете на Джокера ака @Белгиеца

• Автор

За теб вече знаем че си с беден словесен речник и ти е трудно да разбираш текстове отнасящи се до нормалния живот на човеците.
Хайде понеже мозъкът ти смята в двоичната система, с цел да не те затруднявам много да се чудиш от колко пари е наследтвото, ти го пускам в този вид
1100001101010000000
това е разбираемо надявам се за теб.
И това число не е нито шега, нито научна фантастика, ами просто така живеем тук в реалния свят.

п.п.
бъди така добър да не го превеждаш в десетичната бройна система, за да не дразниш излишно завистливите каки и лелки.

преди 1 час, Белгиеца написа:

За теб вече знаем че си с беден словесен речник и ти е трудно да разбираш текстове отнасящи се до нормалния живот на човеците.
Хайде понеже мозъкът ти смята в двоичната система, с цел да не те затруднявам много да се чудиш от колко пари е наследтвото, ти го пускам в този вид
1100001101010000000
това е разбираемо надявам се за теб.
И това число не е нито шега, нито научна фантастика, ами просто така живеем тук в реалния свят.

п.п.
бъди така добър да не го превеждаш в десетичната бройна система, за да не дразниш излишно завистливите каки и лелки.

Защо си казаваш парите остави дето ще ти завиждат, но ще се намери някой ало изманик дето да поиска да му ги хвърлиш от прозореца. 

преди 11 часа, Белгиеца написа:

п.п.

Ъъъ така става ли?

61А80

• Автор
на 25.11.2019 г. в 0:28, petie1 написа:

Да мрънкаме да го обявяват за форумния джокер 

Абе джокер не е престижно, сега е много на мода инвалид да си.
А си имаме вече и инвалидна количка, наследство от дъртата, та ако ме уредиш за почетен инвалид във форума и ми дадат права да искам да ми угаждат всички здрави и прави, ще е много весело.
И патерици наследихме, ама са се слепили и не мога да ги настроя на моя размер да са. Ама ги пазя за всеки случай.
Това лято като беше 36°C жега и аз се опитвам да хитрувам и съм слижил долу на пода един матрак и хъркам на него. Че на втория етаж в спалните задух голям. И спя отвит и ... като ме стегна кръста, та докторица идва вкъщи. Вика че било лумбаго. Подпирах се на стол за да стигна до тоалетната. Мина ми, нищо ми няма, ама купих креват и за първия етаж и нов матрак. Само до тоалетната не става с инвалидна количка на първия етаж, щото има стъпало иначе щеше да сме обурудвани за инвалиден живот. За влизане в къщата също има стъпало, ама там може да се направи плавен наклон щото има 8 метра до тротоара. Май ще трябва да правим пристройка за обширна баня  с тоалетна и на първия етаж, като остареем да не се катериме по стълбите до банята която е на втория етаж.
Ти как я практикуваш твоята инвалидност ? Трудно ли ти е ? Па и жена сигурно нямаш, абе мъка си е ама като ти е дошло до главата, няма начин.

преди 13 часа, petie1 написа:

Ъъъ така става ли?

61А80

Тоест 61 лв и 80ст ли? 

преди 50 минути, Белгиеца написа:

Ти как я практикуваш твоята инвалидност ? Трудно ли ти е ? Па и жена сигурно нямаш, абе мъка си е ама като ти е дошло до главата, няма начин.

Това беше грозно от твоя страна което написа, не се подигравай с подобни неща, никой не знае в кой момент какво ще му дойде до главата, толкова ли нямаше с какво друго да го майтапиш или си помисли че би го засегнал с това! 

на 24.11.2019 г. в 19:48, AAUUXX написа:

Знам от него, че не е бил

аа, ясно.. тъп въпрос значи :) :D

на 25.11.2019 г. в 1:28, petie1 написа:

Малиииииииииии Джокера яко творил  :lol6:Да мрънкаме да го обявяват за форумния джокер или да правим лига на феновете на Джокера ака @Белгиеца

Той явно ще се изкефи на този "ник" :D :D D :

• Автор
преди 8 часа, AAUUXX написа:

Това беше грозно от твоя страна което написа, не се подигравай с подобни неща, никой не знае в кой момент какво ще му дойде до главата, толкова ли нямаше с какво друго да го майтапиш или си помисли че би го засегнал с това! 

Те старите вълци от глутницата LZ козината си менят , но нравите са им все същите. Пищят като късовълнови смущителни станции от времето на бай Тошо. Нищо, ние пък се правим че не им знаем номерцата.

п.п. тези 2-та реда отгоре са писани на морзовата азбука, не се опитвайте да ги разберете, зашифровани са и понятни само за когото трябва.

преди 20 минути, Белгиеца написа:

Те старите вълци от глутницата LZ козината си менят , но нравите са им все същите. Пищят като късовълнови смущителни станции от времето на бай Тошо. Нищо, ние пък се правим че не им знаем номерцата.

Тва пък как направи връзка с темата, не знам Колев дали ти следи темата че да види писаното и отговори, или викаш като няма кой да спами в темата ти да си я успамиш сам :D

• Автор
преди 17 минути, AAUUXX написа:

..., не знам Колев дали ти следи темата че да види писаното и отговори, ...

абе за Колев не знам, ама Стефко е тука и бди денонощно братче

Живо и здраво да ти е детето да си ползва наследството, за нещо, което ще го направи щастлив и успял, че такива пари много лесно се пропиляват.

Интересно ми е, жена ти, какво ще прави с нейната половина? Има ли място за още сателитни чинии? И внимавай да не забегне с някой фитнес инструктор...

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 9 часа, AAUUXX написа:

Спокойно приемам го на шега, ма много дълги фермани пише бе ей

преди 4 часа, StinkiNTBG написа:

Той явно ще се изкефи на този "ник" :D :D D :

Ма то аз съм повече за лига на феновете да му правим на наш Джокер

преди 25 минути, petie1 написа:

Не е писал дълго време, че нали белгийката му беше спряла нета, че не бил се представил добре в съпружеските си задължения та сега наваксва с постове, че не се знае кога пак ще му срежат кабела на нета :D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не е писал дълго време, че нали белгиката му беше спряла нета, че не бил се представил добре в съпружеските си задължения та сега наваксва с постове, че не се знае кога пак ще му срежат кабела на нета :D

Викаш бърза да търка клавиатурата че не се знае кога ще спре нета а? А то може да пратим дядо Стефчо да го отмени, да не си губим Джокера че скучно без него

преди 10 часа, AAUUXX написа:

Тоест 61 лв и 80ст ли

16-ичната бройна система

• Автор
преди 11 часа, Maleficient написа:

Интересно ми е, жена ти, какво ще прави с нейната половина? 

Не съм я питал кво ще ги прави, каза на нотариуса да ги прати в сметки в две белгийски и една люксембургска банки. Щото държавната гаранция нали е до 100 хилядарки на сметка,  та да не са всичките яйца в една кошница, да не стане някоя беля както с българската КТБ.
То ние много много за пари не си говорим, караме го повече на любов.
Е, ако нямаше мангизи не знам дали нямаше да си говорим и за пари, ама за сега има.

преди 11 часа, AAUUXX написа:

Не е писал дълго време, ...

Па не мога да се доредя от пишещите от по няколко ника, ще задръстят форума с фейк изяви, мамата си трака ...

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Няма справедливост на тоя Свят.
Ненаситната държава не стига че е прибрала сума пари за данък наследство от наследниците, ами и на мене ми прати да съм бил плащал 2 такси по 50 евро за вписване на двете решения на съдията в някакъв регистър. А и ме заплашват че ако не платя в срок, щели да ми друснат 50 % глоба. А срокът е кратък. Ако ме беше завела булката на Канарските острови на почивка, на връщането са щели да ми пратят съдия изпълнител с още повече разходи. При положение че не съм получил нито цент от наследството. Едни пият, друг плаща. И тия 100 евро дето ми ги взимат от джоба ще ги дадат на някой новодошъл икономически имигрант от Африка или Азия под формата на социални помощи. Щото на богаташите им трябва евтина работна ръка за експлоатация. Това социалните държави са хубаво нещо, ама само ако цицаш от тях, като оная 69 годишната нашенка, дето ѝ снасят по 1300 евро на месец, без да има трудов стаж тука повече от 2 години.

• 2 седмици по-късно...
на 26.11.2019 г. в 22:23, petie1 написа:

Ма то аз съм повече за лига на феновете да му правим на наш Джокер

Може направо да го издигнем в култ като във филма :D

на 5.12.2019 г. в 15:00, Белгиеца написа:

Няма справедливост на тоя Свят.
Ненаситната държава не стига че е прибрала сума пари за данък наследство от наследниците, ами и на мене ми прати да съм бил плащал 2 такси по 50 евро за вписване на двете решения на съдията в някакъв регистър. А и ме заплашват че ако не платя в срок, щели да ми друснат 50 % глоба

Няма, разбира  се ако имаше тази тема щеше да е в златен обков.И  над името ти да пише ''НАБЕДЕН ПСИХОЛОГ от Белгия !!! .Та ти ни държиш в трепет и течение на всяко получено писмо от общината за всеки 25 лв данък ,които трябвало да  плащаш Белгиецо,  сякаш Белгия не ти харесва така звучиш. Ами хайде де... връщай се на село там кравата,козлето и овчицата те чакат на полето.  Дървеният клозет на двора също е полезен да клечиш и не е като стандартната тоалетна. Водата ти в кладенеца и всичко ти е беззплатно общо взето ... един соларен панел , 40 ст 500гр моркови. 30 ст 1кг зеле,. Един парник и ти си човека. Какво още дириш в Белгия не разбирам . Ще те съдерат от данъци и то за нещо , което не притежаваш и не си собственник :):):):whist::whist::whist::whist:

Питат ли ме де зората
ме й огряла първи път,
питат ли ме де й земята,
що най-любя на светът.

Тамо, аз ще отговоря,
де се белий Дунав лей,
де от изток Черно море
се бунтува и светлей;

тамо, де се възвишава
горда Стара планина,
де Марица тихо шава
из тракийска равнина,

там, де Вардар през полята
мътен лей се и шуми,
де на Рила грей главата
и при Охридски вълни.

Там, де днес е зла неволя,
де народа й мъченик,
дето плачат и се молят
се на същият язик.

Там роден съм! Там деди ми
днес почиват под земля,
там гърмяло тяхно име
в мир и в бранните поля.

До чукарите Карпатски
е стигнала тяхна власт
и стените Цариградски
треперали са тогаз.

Вижте Търново, Преслава —
тие жални съсипни:
на преминалата слава
паметници са они!

Българио, драга, мила,
земля пълна с добрини,
земля, що си ме кърмила,
моят поклон приемни!

Любя твоите балкани,
твойте реки и гори,
твойте весели поляни,
де бог всичко наспори;

твойте мъки и страданья,
твойта славна старина,
твойте възпоминанья,
твойта светла бъднина.

Дето ази и да трая —
за теб мисля и горя,
в теб родих се и желая
в теб свободен да умра.

• Автор
преди 1 час, Alletheya написа:

Та ти ни държиш в трепет и течение на всяко получено писмо от общината за всеки 25 лв данък ,които трябвало да  плащаш Белгиецо,  сякаш Белгия не ти харесва така звучиш.

Споделям несгодите ма сестро, да ме пожалиш, да ме оплачеш и подкрепиш духом.

преди 8 часа, StinkiNTBG написа:

Може направо да го издигнем в култ като във филма :D

Че той си е Култов образ, виж го кви яки фермани шари, редовно мер събаря от хилене с неговите психоанализе абе няма равен...

преди 6 часа, Alletheya написа:

Водата ти в кладенеца

А недей го  лъга, кладениците вече се плащат

на 17.12.2019 г. в 23:00, petie1 написа:

Че той си е Култов образ, виж го кви яки фермани шари, редовно мер събаря от хилене с неговите психоанализе абе няма равен...

А недей го  лъга, кладениците вече се плащат

Има ги такива образи навсякъде.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.