Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на ефтин телевизор

Featured Replies

Значи трябва да се купи ефтин телевизор за стар човек, защото кинескопния изгоря днес. Не се търси нищо с екстри с интернет или друго такова. Най ефтиния до 200 лева. Мисля от Зора да купя има crown и finlux гледам. Кой от двата да взема. Главното е 32 инча  до 200 лева. 

https://zora.bg/product/32-fhb-4560

Наблегнете на изучаването на граматиката първо, за да не изглеждате еФтин отстрани.
В първия момент реших, че е някаква закачка заглавието, но няколкото изписвания ми показват, че бъркам...

И по темата: вие за този ценови диапазон вярно ли търсите мнения?
К`вото и да вземете е все тая - очаквате да имат разлики?!?!

Саше, има хора, които толкова могат да отделят. Не биха отказали да ги спонсорираш, вярвам.

Каквото и да се вземе за тия пари, ще върши работа. Ама това "еФтин"..... прост народ лесно се управлява.:angry:

преди 8 минути, sliderum написа:

Саше, има хора, които толкова могат да отделят. Не биха отказали да ги спонсорираш, вярвам.

Къде видя да виня човека, че търси еФтино?
Акцента беше на това, че няма смисъл от търсене на мнения във форуми за това кой е по-добър.
Взима един, гледа се 3, 6, 8 години (или колкото изкара), хвърля се и се взима друг.

То LG то за 500 лева изкара година и 11 месеца и умря, ти 3-6-8 години.

Евтиният може да изкара повече от скъпия :) имал съм много случаи с други уреди. Кинескопният ми Нео от преди 15 г. още работи.

В този силно ограничен бюджет избора е много малък и каквото и да се вземе ще е с големи компромиси във всяко отношение, но въпреки това вижте и моето предложение за нискобюджетен телевизор, макар и с 50лв отгоре над бюджета да е, мисля че си заслужава. 

https://m.emag.bg/televizor-led-tesla-32-81-sm-hd-32k337bh/pd/DLY47LBBM/

• 2 седмици по-късно...

Идея: За ~30лв. можеш да си оправиш кинескопния и ще изкара още 10 години без ремонт. За предвидения бюджет ще си вземеш рядко китайско говно, което след 2 години ще е в гюма. Като екран ще е HD Ready и картината му ще е видино по-гадна от кинескопа. И квадратчета ще дава.

Не си споменал нищо за източника на сигнал. Почти винаги старите хора са глухи и малките говорителчета на съвременните плоски изделия не стигат доникъде. Дори и днес ми казаха че ще ми донесат един такъв с издънени говорители.

преди 10 часа, Филипов написа:

Като екран ще е HD Ready и картината му ще е видино по-гадна от кинескопа.

HD Ready е предимство спрямо 1920х1080 при гледане на ефирна телезия от само 720х576 пиксела.

на 7.12.2019 г. в 9:41, Белгиеца написа:

HD Ready е предимство спрямо 1920х1080 при гледане на ефирна телезия от само 720х576 пиксела.

И в какво е предимството? 

преди 3 часа, AAUUXX написа:

И в какво е предимството? 

Картината е по малко "разпъната" (upscale), от колкото на 1080p. И изглежда видимо по-добре от Full HD телевизор.

Но всичко е относително.  Защото, ако процесора за картината на TV, е по-добър, и съответно тя е по остра на Full HD телевизора (имаме и повече Mpx там).

на 23.11.2019 г. в 22:17, lupis написа:

Евтиният може да изкара повече от скъпия :) имал съм много случаи с други уреди. Кинескопният ми Нео от преди 15 г. още работи.

Лупка пак инфото не ти е актуално както винаги. Когато я пуснаха тая марка просто зарибяваха пазара. След година две всичкото това качество си отиде на мястото.

преди 6 часа, mmm12 написа:

Лупка пак инфото не ти е актуално както винаги. Когато я пуснаха тая марка просто зарибяваха пазара. След година две всичкото това качество си отиде на мястото.

Хахахаха, голЕм си умник:lol6:Те и марковите вече не са това, което бяха, ама...

преди 5 минути, lupis написа:

Хахахаха, голЕм си умник:lol6:Те и марковите вече не са това, което бяха, ама...

Лупка кво да правиш толкова си разбираш. Я сравни и нещо друго да стане още по-интересно.

Нямаш ли инфо за андроид например :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.