Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

преди 3 минути, Детелин Василев Кирчев написа:

засегнати са само Д-то и Е-то от дяловете 
иначе работен плот и Ц - всичко е ОК 

и постоянно излизат някакви сайтове 

някакъв spy програмка дето ги лови ? 

Ще го напиша пак. Заразен си с криптовирус. Изпълни стъпките на линка, който ти дадох, за да може да се провери за този вирус и дали може да ти се възстанови информацията.  Прави каквото си искаш.

• Отговори 63
  • Прегледи 6,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Детелин Василев Кирчев написа:

нямам намерение да надничам на хората в компютрите а да се свържа с клиент , когато има проблем не да ходя до тях за някоя дреболийка 
а да вляза през Тим Вийвъра , да му помогна колкото мога и толкова.

А ти ще успееш ли да го накараш и него да си инсталира Team Viewer, като твоята комедия? Щото ако искаш с мен да се свържеш ще имаш много здраве. :) 

Съжалявам да прочета какво те е постигнало, но явно си теглил нещо, което не е това, за което писах!
И за огромно съжаление си лепнал криптовирус.
Посети линка:

и изпълни указанията.

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Съжалявам да прочета какво те е постигнало, но явно си теглил нещо, което не е това, за което писах!
И за огромно съжаление си лепнал криптовирус.

Другият път му дай линк да си го изтегли или не му казвай нищо! Че и руткит ще си инсталира да спи с него! :weather2:

току-що, Бонбон с катран! написа:

Другият път му дай линк да си го изтегли или не му казвай нищо! Че и руткит ще си инсталира да спи с него! :weather2:

Малко е смешно и нагло да се подиграваш с човек, който има проблеми. Разбрахме те още първия път. И не забравяй, че всичко се връща. Поемай отговорност за мненията си. Ако това беше мой форум, теб нямаше да те има. Радвай се, че Калин разрешава простотии като твоята.

преди 4 часа, DebianBuster написа:

Ми, аз ползвам rdp, ама под Linux, а към него се връзвам с RDP клиента на М$ за Андроид. Лошото е, че поне при мен трафикът е колосален. Ако някой знае алтернативи, да драсне. Сега и аз ще поразровя търсачките.

No Machine

на 5.12.2019 г. в 19:57, ivan_pop написа:

Аз така и не разбрах, ако се наложи коя програма да ползвам за Уиндос за дистанционен достъп, че да е безопасно?

Безплатна програма свалена от официалния сайт или закупена платена версия. Използването на кракнати програми не се препоръчва, но ако ще се ползват съмнителни източници то поне да те тестват предварително на виртуална система (например на VirtualBox, WMware Player), под сесия на Shadow Defender, Time Freeze, Deep Freeze или в Sandbox като този на Comodo, Sandboxie, BufferZone или поне да се направим Image на системния дял и една точна на възстановяване на системата и да се провери файла на VirusTotal и подобните услуги.

Лично аз използвам Supremo от няколко години насам и преносимата на TeamViewer и съм доволен.

преди 9 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Лично аз използвам Supremo от няколко години насам и преносимата на TeamViewer и съм доволен.

Може ли линк, от къде да ги сваля безопасно, че се наплаших?

преди 1 час, ivan_pop написа:

Може ли линк, от къде да ги сваля безопасно, че се наплаших?

https://www.supremocontrol.com/download-supremo/

https://download.teamviewer.com/download/TeamViewerPortable.zip

на 4.12.2019 г. в 20:04, DarkEdge написа:

Решението на проблема с Teamviewer вече е побсъдено в тема във форума. За мен то се казва teamviewer repack elchupacabra.

А какво означава термина chupacabra/chupacabras?

На снимката сегмент в синьо от една програма.

chupacabras.jpg

преди 40 минути, ivan_pop написа:

А какво означава термина chupacabra/chupacabras?

Не мога да знам във всеки софтуер в мрежата кой къде какво как е кръстил. Бях изписал точната комбинация от думи, с която да се направи търсене -"teamviewer repack elchupacabra".

• 3 месеца по-късно...

TeamViewer спира проверката за комерсиална употреба в засегнатите от Coronavirus региони:
https://www.theregister.co.uk/2020/03/23/freebie_teamviewer_to_stop_checking/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.