Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програмите не работят

Featured Replies

Здравейте,

Не знам защо тези две програми не ми работят.Едната е  SVD 1.9.4 

Статуса остава "свободен"и толкова.

Другата е Vloader-bg 2.95  Прочетох,че първите 20 изтегляния може да са безплатни,но при опита ми да сваля нещо

трябва да се регистрирам със заплащане.Защо става така?

И дали наистина тези програми ще могат да теглят видео от vbox7 (по-големи,до към 700-800 МВ)

Screenshot - 12_28_2019 , 8_29_04 PM.png

Screenshot - 12_28_2019 , 8_59_26 PM.png

И за двете програми се обърни към техните създатели и поддръжка. Тук няма как да ти отговорим.

Може би зависи от клиповете

Има си онлайн програми, не се занимавай с глупости. 

Преди съм ползвал vloader и за нея мога ти кажа, че не е лоша програма, но твърде малко безплатни сваляния дава. Ако си я ползвал и преди е нормално да не ти дава нови 20 тегления, тъй като се пази информацията по регистрите или някъде другаде, подобно на лицензите, ако е сваляш за пръв път, то вече трябва се обърнеш към support-а им, както споменаха по-горе.

• Автор
преди 9 часа, Eclipse2G написа:

Има си онлайн програми, не се занимавай с глупости. 

Пробвах vbox7-MP3 ,но не иска да сваля.Да ми предложите някои други,специално за vbox7 ?

преди 8 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Добавката DownloadHelper за Mozilla Firefox бачка за vbox7.

Аз съм с Гугъла.

преди 9 часа, tepmu написа:

Преди съм ползвал vloader и за нея мога ти кажа, че не е лоша програма, но твърде малко безплатни сваляния дава. Ако си я ползвал и преди е нормално да не ти дава нови 20 тегления, тъй като се пази информацията по регистрите или някъде другаде, подобно на лицензите, ако е сваляш за пръв път, то вече трябва се обърнеш към support-а им, както споменаха по-горе.

Може и да съм ползвал,не помня.То 2-3 лв.за година е нищо,но дали ще работи с vbox7 ?

преди 44 минути, Vladimir Tomov написа:

Аз съм с Гугъла.

https://chrome.google.com/webstore/detail/video-downloadhelper/lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk?hl=bg

преди 49 минути, DarkEdge написа:

Хихи бях забравил, че са я пуснали и за Chrome-a.

Иначе лично се познавам с автора на SVD и не мисля, че ще има нова версия. Проекта е прекратен преди доста години. И дори вчера му показах темата и той се засмя и се зачуди не са ли видели хората от коя година е последната версия на програмата.

Аз пък писах на екипа на 4kvideodownloader да добавят vbox7, защото проверих и не се поддържа от програмата им.

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Хихи бях забравил, че са я пуснали и за Chrome-a.

Аз съм я закачил на Цента

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Иначе лично се познавам с автора на SVD и не мисля, че ще има нова версия. Проекта е прекратен преди доста години. И дори вчера му показах темата и той се засмя и се зачуди не са ли видели хората от коя година е последната версия на програмата.

А автора на тази приставка не ти ли е познат? Страхотни магии върши, някои екстри са скрити. Мисля, че е най-добрият наш национален програмист в областта.

току-що, Бонбон с катран! написа:

А автора на тази приставка не ти ли е познат? Страхотни магии върши, някои екстри са скрити. Мисля, че е най-добрият наш програмист в областта.

За съжаление не съм го чувал. Само за Chrome ли пише разширения? А иначе автора на SVD, го познавам от друг роден форум. ;)

преди 3 минути, B-boy/StyLe/ написа:

За съжаление не съм го чувал. Само за Chrome ли пише разширения? А иначе автора на SVD, го познавам от друг роден форум. ;)

Приставката работи и на Firefox и на Opera и на Edge Beta, понеже си е жив Хром. На всички браузъри. Автора може да го намериш в някой известен наш тракер, в който виждам си регистриран, но има достъп и до форумите... 🙄 но не мисля че е активен в тях.

току-що, Бонбон с катран! написа:

Приставката работи и на Firefox и на Opera и на Edge Beta, понеже си е жив Хром. На всички браузъри. Автора може да го намериш в някой известен наш тракер, в който виждам си регистриран, но има достъп и до форумите... 🙄 но не мисля че е активен в тях.

:offtopic_s:

Мисля, че все още има разлики от API-тата и не всичко добавки за Firefox са обратно съвместими за Chrome и vice-versa. Аз се чудя и защо в Chrome все още не са добавили и опция за Master Password, но това са подробности извън котенскта на тази тема.

преди 45 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Само за Chrome ли пише разширения?

http://vclip.gq/

преди 5 часа, Vladimir Tomov написа:

Може и да съм ползвал,не помня.То 2-3 лв.за година е нищо,но дали ще работи с vbox7 ?

Аз е ползвах отдавна и работише, според официалният сайт все още си работи, така че няма да имаш проблем предполагам, но защо да плащаш когато има по-добри и безплатни алтернативи? Вече всеки браузър си предлага разширение за сваляне на клипове, а и vbox-a отдавна го съсипаха.

преди 1 час, tepmu написа:

Вече всеки браузър си предлага разширение за сваляне на клипове, а и vbox-a отдавна го съсипаха.

Я да те чуя сега, как теглиш от Фейсбук? 😏

Ми ти щом си го изгледал, значи вече си го изтеглил. 😂

преди 12 минути, pix3l написа:

Ми ти щом си го изгледал, значи вече си го изтеглил. 😂

Навремето това важеше в пълна сила, но в днешно време не мисля, че всичко се кешира на диска.

преди 1 час, Бонбон с катран! написа:

Я да те чуя сега, как теглиш от Фейсбук? 😏

Не използвам Facebook, ако трябва да бъда честен, но ако копира линка на клипа в този сайт https://fbdown.net/
не става ли?

• Автор
преди 8 часа, DarkEdge написа:

Благодаря за полезната информация.Благодаря и на всички участвали в дискусията.Предполагам че вече може да я затворим.

на 29.12.2019 г. в 19:52, JKirilov написа:

А защо трябва да се сваля от боксове и туби? За да се носи на село ли? ;)

Що за глупост? Ами може би, защото иска да си го има на локален достъп. Ако даден клип го има само в тези сайтове например и той утре бъде изтрит? Или ако му спре нета, а тогава ми се прииска да си пусне желания файл?

• Автор
преди 12 часа, DarkEdge написа:

Здравейте,

Сега пробвах това разширение,но не се записва звук.Как да се направят настройкитеза видео и аудио?Изви-

нявам се за некомпетентността ми.

Не се изискват никакви настройки. Да не би проблема да е в плеъра ви (или да имате липсващи кодеци)?

Лично вчера тествах с версията на Firefox и Downloadhelper свали успешно няколко клипчета със звук от vbox7.

Пробвайте с плеър като VLC и ако там няма проблеми, значи ви липсва някой кодек. Lav Filters са добър кодек пакет.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.