Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 34 минути, petie1 написа:

Бе ти продължавай да се въртиш край свине па после болен съм

Трябваше да се досетя

Кой знай къде се е въргалял

преди 32 минути, Уиш... написа:

катеричи? вай , палава птицо ти :biggrin:

Както не са ме научили къде да цвъкам и на това така не  се научих

преди 29 минути, petie1 написа:

Такава котка съм си

Зелена и люспеста с усет към.. не знам как да опиша КDE-то

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, **Alex&Vanko** написа:

птицо проклета

Без малко се разминахте с още едно мое селфи

Едвам се удържах преди малко в банята като си свалих парцаля от главата

преди 1 час, Уиш... написа:

птичи вироз?

Прифаща са от чушт чироз 

преди 3 минути, Pig написа:

На онуй сецнатото пак ли му е студено

Далече от мен

Да не се налага да те дезинфекцирам с горелката

преди 1 минута, bornofash написа:

Далече от мен

Да не се налага да те дезинфекцирам с горелката

Най добре се стопли с нея, мен не ме мисли 806

преди 3 минути, Камен Петров написа:

Нямам отговор.

Всичките джоби ли провери

преди 15 часа, Maleficient написа:

Враждебна... ох, докато зацепя защо я споменаваш втори път, и че я бях отбелязала в една тема... но е добре да се знае, защото човек най когато не очаква, ще му потрябва. В този ми ти "квартал" краен софийски- даже скромно селце, мен ако питаш, се намира в нищото, Български пощи! До там се стига с три -четири граЦки транспортиращи средства, като последните две са през половин час и в тях смелта е на овча кошара и соцСтолова. С две думи, ако някой някога ме прати наМай..та ми, за зелен хайвер или където зимуват раците- там е!

както и това

Един потребител от форума е от Враждебна, каза че там е много по-хубаво от панелните квартали и нахрани и моя квартал.

преди 8 часа, darkterminal написа:

Чудех дали не си отишла при Динди!

Зимата никъде не мърдам ас. Дан съм смела кат Уишкова да си ветрея фустите по студъ

преди 8 часа, Уиш... написа:

Охо, Емчик..  доди си най накрая :*

Ае, некви купони внезапни.... 

преди 7 часа, Уиш... написа:

сички може да се губат отвреме навреме, Емата не може!

Бе, не може... Емата сичко може! 

преди 7 часа, DarkEdge написа:

Стига, ве! Верно ли?

А, майтап

Морген

Вторник

Навън продължава да е зима

Отврат

преди 41 минути, emmi написа:

Навън продължава да е зима

Навън е много лошо времето по стандарта на сиганчето...

преди 57 минути, DarkEdge написа:

Сингъл чуек - кофти ... :) Чуек со манго - Оха ... :)

Е ... мой мангал първобитен ... :) 

Мда ... на вън не е за мъже ... да му мислят девойките ... я со мои дърти кокаля си паем топло покрай мой си мангал ... :) 

п.п. През прозореца (Джама, Windowсъ...) светът е прекрасен ... хм ... нищо, че някой твърдят, че е спяла поддръжката на същия от Бог ... :) 

ДУ! Ку ...

Резултат с изображение за Чарли чаплин снимка

:)  

преди 1 час, emmi написа:

Отврат

Ми ... отвърти му и ти един ... Ко го бавиш ... чи няма да стане по-убав е ясно ... мъ нема да си даваме и другата буза я ... прас, тъ прас ... и му отвъртаме я шамар, я юмрук и си гледаме кефя ... :) пръцдом кафето ... :) хм ... то май и закуска си требе ... мда ... :) 

Днес ази съм на курапийки ... со млако ... а по-късно со чай от хмел ... мда ... че нещо дъските ми в глафата започнаха да разсъхват и дрънчат кът ... т.е. да закиснят малко, че май съм станал кречатало ... :) 

Резултат с изображение за кречетало gif

преди 1 час, DarkEdge написа:

това слънце навън ми е ацки подозрително..............

преди 32 минути, ДИоNД написа:

пръцдом кафето ... :) хм ... то май и закуска си требе ... мда ... :) 

изядохме си халийките

сега си пийваме кафето и инджинерното ни мозъче продължава да дава накъсо от последната велика дървена покривна конструкция която видя в неделя

само скиф на какво се казва носеща покривна конструкция и как се монтира носеща греда и подложна столица къмм зид 

82623033_842738666166017_8350786140034301952_n.jpg

82499380_195646311557342_3301564102287032320_n (1).jpg

преди 8 минути, emmi написа:

само скиф на какво се казва носеща покривна конструкция и как се монтира носеща греда и подложна столица къмм зид 

Добре, че беше втората снимка ... манееееее ... немам думи ... а иначе "лачено" .... мъ бъ и я ... не нам ... ко, ке ста ког задуе ветъръ ... туй на фтория ден ф Слифен ке отлети към ту кв. Младост ... ил Ямбул .... :) 

п.п. Слънцето е супер, но е магарешко ... ;) Предпостая дъ станем фенове на фарм-мафията ... :) 

Навремето на това време му се е викало - "Болно" ... мда ... по-лошо е от отврат, но к'во се ... не зависи от нас ...

преди 7 минути, ДИоNД написа:

Добре, че беше втората снимка ... манееееее ... немам думи ... а иначе "лачено" .... мъ бъ и я ... не нам ... ко, ке ста ког задуе ветъръ ... туй на фтория ден ф Слифен ке отлети към ту кв. Младост ... ил Ямбул .... :) 

п.п. Слънцето е супер, но е магарешко ... ;) Предпостая дъ станем фенове на фарм-мафията ... :) 

Навремето на това време му се е викало - "Болно" ... мда ... по-лошо е от отврат, но к'во се ... не зависи от нас ...

това което виждаш над ребрата е дървена ламперия, върху нея има уж десет санта минерална вата и отгоре керемиди

не знам кой им е казал че ще им е топло в тази къща, чесна дума............................

първата снимка късата перпендикулярна греда в другия си край също носи един поп

да не се объркаш че е декорейшън само

преди 23 минути, emmi написа:

да не се объркаш че е декорейшън само

Разпознавам "попчетата" ... ;) Не съм объркан, но и съм объркан ... но от друго естество, а не от фейшънъ ... ил декорейшън съ ... Не нам ... дъл да вярвам веч на очите си ил туй де е между ушите ми ... но, единственото което разбирам е, че този който плаща няма поне малко нещо между ушите си ... мда ... много хора в днешно време са глухонеми ... а не знаят дори какво да гледат ... манееее ... то си е трагедия и ти си виновна :) ... по-от-рано ша пийна бира, дъ ми се размъти погледъ, че дъ не фиждъм глупостта на другите ... прощавай не го вземай на присърце, че наистина ти си виновна ... :) 

Ай ... полетяхмеееееее .... Наздраве ... :beer: .... Смених концепцията като отявлен полетик ... :) захвърлям кафето и почвам бирата ... :) ... пъ пука ми, че някой ша ми вика пиянде, и че ползвам форума за кръчма ... :)  

преди 17 минути, M.Николов написа:

Китайска мъдрост:

Един разстрел е по-добър от 100 закона срещу корупцията!

Да идва Новия Пиночет!!! :) 

п.п. То покрай фотосите ми веч не ми се и закусва даже ... ке караме на хмелтъ фо бирата, ко бе 1 бира = 8 понички ... :) 

преди 18 минути, M.Николов написа:

Китайска мъдрост:

Един разстрел е по-добър от 100 закона срещу корупцията!

То тогава България ще остане без население. Както и виждаме, и без този закон с разстрелите, но с корупция.

Народния съд бе достатъчен, както и трудовите лагери.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ааа, не се знае, като видят два-три разстрела и ще видиш как ще намалее главоломно корупцията.

Не вярвам. Българинът обича парите. Златният телец. За 50 стотинки пребиват баби в селата.

преди 2 минути, acnekt написа:

То тогава България ще остане без население. Както виждаме и без този закон, но с корупция.

Ми то това е целтъ бе ... :) Вси българи де сме туа да на растрелят, а не да на разпъфат на кръст заради прищяфките на Европа ... :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.