Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

аЦки съм изморена! Се едно съм кОпала осем дка картофи. Изпивам си чайчето от мента и джинджифил, и съм леканож!

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 минути, Maleficient написа:

аЦки съм изморена! Се едно съм кОпала осем дка картофи. Изпивам си чайчето от мента и джинджифил, и съм леканож!

Лекинка Малеф...

преди 12 минути, M.Николов написа:

Ма много умно!:speak:

А да ви е хрумвало въобще, че във времената, когато се развива действието на разказа е имало хора, които не са притежавали буквално нищо, освен дрехите на гърба си.Ще отсечеш дърво, ама след това се оказваш директно в затвора, а тогава затвора не е бил като сега, имало е само бой, глад и студ.

Това ми една от любимите приказки. Може и грешно да интерпретирам, но мисълта и замисълът на приказката е нещо подобно както и Смирненски описва в своето стихотворението << Братчетата на Гаврош>> https://chitanka.info/text/5357. Далече е от цепеници, дърва, отсичане.... и такива простотии.

преди 10 минути, **Alex&Vanko** написа:

ми легай си

Да ти попея ако искаш?

Пей Бимбър!

преди 35 минути, acnekt написа:

Просяк или бездомник?

Не съм го виждал да проси по улиците, така че наистина щеше да е по-добре да напиша само бездомник

току-що, _Belial_ написа:

Пей Бимбър!

Джей Би ако обичаш?

Не е от Джим Бим пияницо

преди 4 минути, acnekt написа:

Това ми една от любимите приказки. Може и грешно да интерпретирам, но мисълта и замисъла на приказка е нещо подобно както и Смирненски описва в стихотворението Братчетата на Гаврош, Далече е от цепеници, дърва, отсичане.

Именно, как гледат само през витрините, но не могат да си го позволят.И не е просто литературна измислица, дядо ми ми е разказвал как на 10 години са го пратили в друга къща да чиракува и да се учи на занаят.

преди 1 минута, **Alex&Vanko** написа:

Джей Би ако обичаш?

Не е от Джим Бим пияницо

Бей Джи айде. Три- четири.

току-що, **Alex&Vanko** написа:

Бей е Синбад аз съм мистер

Ся ше пееш ли или ше се обясняваш?

преди 6 минути, M.Николов написа:

Именно, как гледат само през витрините, но не могат да си го позволят.И не е просто литературна измислица, дядо ми ми е разказвал как на 10 години са го пратили в друга къща да чиракува и да се учи на занаят.

И моят дядо ми е разправил и разказвал. Тогава учителите са имали права да бият учениците примерно с шибучица.  Тогава, когато е имало отделение.
Сега е обратно.

Яснооо, Бийбър няма да пее. И слава Богу. Ето един който пее добре.

преди 9 минути, acnekt написа:

И моят дядо ми е разправил и разказвал. Тогава учителите са имали права да бият учениците примерно с шибучица.  Тогава, когато е имало отделение.
Сега е обратно.

Така е, живота е много динамичен в последните сто години настъпиха колосални промени в битието и съзнанието на хората.За това и сега на някои млади хора може да им се струват невероятни и невъзможни някои неща, които са били съвсем реални преди време.

Добре. Сипах си. 

15796295937152100026104846604930.jpg

нещо да съм истървала?

преди 2 часа, emmi написа:

Добре. Сипах си. 

15796295937152100026104846604930.jpg

Наздраве Ем!

преди 58 минути, emmi написа:

нещо да съм истървала?

Сички се чудеха къде си... Ас се чудех дали не си отишла при Динди!

преди 8 часа, darkterminal написа:

Дубре де, дубре... Пълниж устата с боичките... Стискаш здраво мацуната... И пъхваш връшката на едно пухено перо, омазано с лимонтозу, ванилия и червен пипер, в ината ноздра и развърташ хубаво... Стисваш мацуната по-здраво... Ошетваш и втората ноздра със същото сополено екстрактерско перо... Стисваш най-здраво... Слагаш листето... И когато не можеш повече да стискаш, късаш сички синджири и кихваш колкото сила имаш срещу листето и ето ти тебе и драма и чуства и плюнки и ветър и саполи... И сичкия тос гювеч вещо накихан на ина рисюнчица...

П. П. Ся, много е важно боичките да не са отровни ясно зашо. Да не са горчиви, кисели или лютиви, та не ти текнат длюнките и да ги глътнеш без да искаш, че няма да остане за рисюване. Съшо така не тря да се хилиш докът съ гъдличкаш, че мож да блъвнеш доста предварително и да омажеш сичко наоколо....

тц, ней мойто. ти рисувай така :clown:    инатесто темерутеста Яга

преди 2 часа, emmi написа:

Добре. Сипах си. 

Охо, Емчик..  доди си най накрая :*

преди 11 минути, Уиш... написа:

тц, ней мойто. ти рисувай така :clown:    инатесто темерутеста Яга

...

Нито си инатеста, нито си темерутеста... А ако не беше Ланя, шех атти кажа че си гъстка! Той човека ти го нарисювал, тъп, беспричниен и глух хилеш... А то си знай ино - не щъ... Ми кът нищеш... Ни щи... Ний пак шъ тъ обичаме с най-ламскътъ си грубянско-първолашка обич... Така както Карлсон и сестра му, обичали сестра си... Инак, то ас и толкова не моа да рисувам... Ма моа се попацорча малко...

преди 11 минути, Уиш... написа:

...

Охо, Емчик..  доди си най накрая :*

Ей ся прънна от кех...

преди 1 минута, darkterminal написа:

Нито си инатеста, нито си темерутеста... А ако не беше Ланя, шех атти кажа че си гъстка! Той човека ти го нарисювал, тъп, беспричниен и глух хилеш... А то си знай ино - не щъ... Ми кът нищеш... Ни щи... Ний пак шъ тъ обичаме с най-ламскътъ си грубянско-първолашка обич... Така както Карлсон и сестра му, обичали сестра си... Инак, то ас и толкова не моа да рисувам... Ма моа се попацорча малко...

ми гъска, остъй я да риве като не ще наготово :clown: прябва да има под и кръв и сълзи.. като в индийските серяли :D и ток по жицата , да мирише на пърлено :lol6:

преди 6 минути, darkterminal написа:

Ей ся прънна от кех...

сички може да се губат отвреме навреме, Емата не може!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.